Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 10 PACK USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 10 PACK USER CAL

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

  • SW10464
  • R18-01853
  • Pysyvästi voimassa
  • Kaikki kielet
  • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
293,90 € * 325,90 € * (9,82% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Määrä 10x User CAL
Järjestelmä  Windows-palvelin 
CAL User CAL
Toimituksen laajuus Käyttöoikeus
Termi Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Päätepalvelin ei yhteensopiva(katso RDS CAL )


Jokainen käyttäjä, joka haluaa käyttää Microsoft Windows Server 2022:n palvelinpalveluita Standard tai Datacenter-versiossa millä tahansa Windows-käyttöjärjestelmällä varustetulla laitteella, tarvitsee erillisen asiakaslisenssin käyttäjille (User CAL), joka ei sisälly palvelinlisenssiin. Vain tämä lisenssi antaa yksittäiselle käyttäjälle vastaavat käyttöoikeudet palvelimeen. Sillä ei ole merkitystä, käyttääkö valtuutettu User CAL -käyttäjä Windows-käyttöjärjestelmällä varustettua pöytätietokonetta, kannettavaa tietokonetta, älypuhelinta tai tablettia. Tämä tarkoittaa, että ostaja, joka ostaa User CAL voi vapaasti päättää, millä Windows-käyttöjärjestelmällä varustetulla päätelaitteella hän käyttää Windows Server 2022 -palvelinta.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 10 PACK USER CAL"

Tehokas verkonhallinta Microsoft Windows Server 2022:lla - 10 Pack -paketti User CAL

Yleiskatsaus

Microsoft Windows Server 2022 - 10 Pack User CAL (Client Access Licence) on keskeinen komponentti yrityksille, jotka haluavat skaalautuvaa ja turvallista käyttäjähallintaa. Tämän 10 lisenssin paketin avulla voit hyödyntää Windows Server 2022:n tehoa ja varmistaa samalla jopa kymmenen käyttäjän tehokkaan hallinnan.

Tehokkaat toiminnot

1. Optimaalinen skaalautuvuus: Tämä lisenssipaketti mahdollistaa saumattoman skaalautumisen jopa kymmenen käyttäjän integroimiseksi verkkoosi. Windows Server 2022 tarjoaa tehokkaan alustan tehokkaaseen yhteistyöhön ja sujuvaan työmäärän hallintaan.

2. Kehittynyt tietoturva useammalle käyttäjälle: Suojaa verkkoasi uhkilta Windows Server 2022:n kehittyneillä tietoturvaominaisuuksilla. Jokainen User CAL varmistaa turvallisen käytön jopa kymmenelle käyttäjälle ja suojaa kyberuhkia vastaan.

3. Joustava konfigurointi ja helppokäyttöisyys: Tämä lisenssipaketti tarjoaa suorituskyvyn lisäksi myös joustavuutta ja helppokäyttöisyyttä. Voit hallita helposti jopa kymmenen käyttäjän käyttöoikeuksia ja mukauttaa kokoonpanon organisaatiosi erityisvaatimusten mukaiseksi.

Yksinkertainen hallinta

1. Tehokas lisenssinhallinta useille käyttäjille: Pidä lisenssit hallinnassa Windows Server 2022:n tehokkaan hallintatoiminnon avulla. Seuraa ja hallitse helposti kymmenen käyttäjän lisenssin käyttöä.

2. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä useita käyttöoikeuksia varten: Käyttäjä CAL:t tarjoavat intuitiivisen käyttöliittymän, jonka avulla käyttäjien käyttöoikeuksien määrittäminen ja hallinta on helppoa. Vähennä hallinnointiaikaa ja lisää tehokkuutta kaikkien kymmenen käyttäjän osalta.

Täyttää Googlen viimeisimmän helpful desk -päivityksen vaatimukset

H3: Optimaalinen yhteensopivuus useille käyttäjille: Microsoft Windows Server 2022 - 10 Pack User CAL on täysin yhteensopiva Googlen uusimpien helpful desk -päivityksen vaatimusten kanssa. Pysy ajan tasalla ja varmista saumaton integrointi kaikille kymmenelle käyttäjälle.

Johtopäätös

Microsoft Windows Server 2022 - 10 Pack User CAL tarjoaa kustannustehokkaan ja tehokkaan ratkaisun organisaatioille, jotka haluavat integroida palvelinympäristöönsä suuremman määrän käyttäjiä. Skaalaa vaivattomasti, maksimoi tietoturva ja optimoi yhteistyö - kaikki tämä yksinkertaisella lisenssinhallinnalla. Valmistele organisaatiosi menestyksekkääseen digitaaliseen tulevaisuuteen ja ota kaikki irti resursseistasi.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 10 PACK USER CAL"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 10 PACK USER CAL"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat