Chat with us, powered by LiveChat
LAINSÄÄDÄNTÖ
Yritysasiakkaat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Trustmask
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 10 PACK USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 10 PACK USER CAL

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

  • SW10464
  • R18-01853
  • Pysyvästi voimassa
  • Kaikki kielet
  • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
325,90 € * 360,90 € * (9,7% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Määrä 10x User CAL
Järjestelmä  Windows Server 
CAL User CAL
Toimituksen laajuus Käyttöoikeus
Kesto Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Terminalserver ei yhteensopiva(RDS CAL  view)


Jokainen käyttäjä, joka haluaa käyttää Server palveluita Microsoft Windows Server 2022 Standard- tai Datacenter-versiossa millä tahansa Windows-yhteensopivalla laitteella, tarvitsee erillisen asiakaslisenssin käyttäjille (User CAL), joka ei sisälly Server-lisenssiin. Tämä on ainoa lisenssi, joka antaa yksittäiselle User -osoitteelle vastaavat käyttöoikeudet osoitteeseen Server. Sillä ei ole merkitystä, käyttääkö valtuutettu User CAL Desktop PC:tä, kannettavaa tietokonetta, älypuhelinta tai tablettia, jossa on Windows käyttöjärjestelmä. Ostaja, joka ostaa User CAL voi vapaasti päättää, millä Windows-yhteensopivalla päätelaitteella hän haluaa käyttää Windows Server 2022.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 10 PACK USER CAL"

Microsoft Windows Server 2022 - 10 Pack User CAL -käyttäjäpaketti

Jokainen käyttäjä, joka haluaa käyttää Microsoft Windows Server 2022 -palvelimen palvelinpalveluita Standard- tai Datacenter Edition -versiossa millä tahansa Windows-käyttöjärjestelmää käyttävällä laitteella, tarvitsee erillisen asiakaslisenssin käyttäjille (User CAL), joka ei sisälly palvelinlisenssiin. Vain tämä antaa yksittäiselle käyttäjälle vastaavat käyttöoikeudet palvelimelle. Sillä ei ole merkitystä, käyttääkö valtuutettu käyttäjä CAL pöytätietokonetta, kannettavaa tietokonetta, älypuhelinta tai tablettia, jossa on Windows-käyttöjärjestelmä. Näin ollen User CAL -palvelun ostaja voi vapaasti päättää, millä Windows-yhteensopivalla päätelaitteella hän haluaa käyttää Windows Server 2022 -palvelinta.

Wiresoftista löytyy jo käytettyjä User CAL:eja uuteen Windows Server 2022:een! Hyödy edullisemmasta hinnasta kuin ohjelmistokaupan uutena tarjoamat käyttäjien asiakaslisenssit ja siitä, että voit itse määrittää tarkan määrän käyttäjä-calit-lisenssejä, jotka tarvitset Windows Server -ohjelmiston käyttämiseen!

Windows Server 2022:n rajoittamaton käyttö käytetyllä User CAL:lla

Uusi Microsoft-ohjelmisto Windows Server 2022 perustuu Windows 10 -käyttöjärjestelmään - jo vakioversiossa on monia uusia toimintoja, jotka tarjoavat entistä enemmän turvallisuutta erityisesti monimutkaisille verkoille sekä lisämahdollisuuksia tietojen, sovellusten ja palvelujen jakamiseen muiden kanssa - ja laajemmassa Datacenter Edition -versiossa hyödyt laajennetuista toiminnoista. Näiden Windows Server 2022 -versioiden avulla käyttäjät, joilla on User CAL, hyötyvät myös monista mahdollisuuksista ja suorituskyvyn parannuksista hybridiskenaarioissa, erityisesti virtualisoinnin ja Windows-säiliöiden käytön osalta.

Parempi verkkoturvallisuus Windows Server 2022:n avulla

Tietoturvatekijä on edelleen tärkein kysymys verkkojen luomisessa ja hallinnoinnissa. Uudessa Windows Server -versiossa 2022 User CAL -käyttäjillä on käytössään monia uusia ominaisuuksia, jotka parantavat tietojen ja palvelujen suojausta. TLS 1.3:n (uusin versio kuljetuskerroksen tietoturvasta) lisäksi näihin kuuluvat VBS:n (virtualisointipohjainen tietoturva) mukainen koodin eheys, TPM 2.0 (Trusted Platform Module) -ominaisuus sekä hypervisor-pohjainen tietoturva (HVCI). SMB:n (Server Message Block) kautta tapahtuvaan RDMA-verkkojen salaukseen voidaan käyttää AES-128- ja AES-256-standardeja sekä muun muassa Virtual OSE:tä (Operating System Environment).

User CAL mahdollistaa myös muiden ominaisuuksien, kuten Hyper-V:n, SDN:n (Software-Defined Networking), SSD:n (Storage Spaces Direct) sekä SVM:n (Shielded Virtual Machines ) ja Storage Replica -ominaisuuksien käytön erittäin turvallisten virtualisointi-infrastruktuurien luomiseksi, jotka ovat käyttäjien käytettävissä Server 2022 Edition -version mukaan.

Konttialustojen hallinta Windows Server 2022:ssa

Lisenssillä varustetut käyttäjät saavat myös käyttöönsä parannetut sovellusten yhteensopivuusominaisuudet, kun he käyttävät Windows Containers -ohjelmia Windows Server 2022:ssa, sekä parannuksia Windows Container -käyttöliittymään Kubernetesin kanssa, mikä tarkoittaa myös laajempaa tukea ja parempaa suorituskykyä. Konttien luominen on myös optimoitu .NET-sovelluksia varten.

Uudet tallennus- ja siirtymäpalvelut Windows Server 2022:lle

Windows Server 2022 sisältää myös lisätoimintoja Storage Migration Services -palveluissa, jotka koskevat mahdollisuutta siirtää tietoja ja palveluita: User CAL tarjoaa painoksesta riippuen erilaisia lisäyksiä ja parannuksia, kuten paikallisten käyttäjien tai ryhmien sekä tallennustilan siirtämisen sekä erillisten palvelimien - erityisesti Linus-palvelimien - ja vikasietoisten klustereiden siirtämisen.

Käyttäjäasiakkaan käyttöoikeudella voit myös hyötyä Windows Server 2022:n monista muista suorituskykyparannuksista, kuten Microsoft Edgen vakiokäytöstä, TCP:n (Transmission Control Protocol), RSC:n (Receive Segment Coalescing) ja RACK:n (Recent ACKnowledgment) parannuksista sekä AMD:n prosessoreiden kanssa käytettävän Nested Virtualisation -virtualisoinnin tuesta.

Jos haluat lisätietoja Windows Server 2022 -palvelun suorituskyvystä, ota yhteyttä Wiresoftin edustajaan.

Miten lisensointi toimii Windows Server 2022:n Käyttäjien CAL-ohjelmistojen käytetyn ohjelmiston kanssa?

Wiresoftin käytettyjen ohjelmistojen kohdalla on periaatteessa huomattava, että User CALs for Windows Server 2022 sisältää samat käyttöoikeusvaihtoehdot kuin uusi tuote - aina suhteessa kyseisessä versiossa käytettävissä oleviin toimintoihin. Toinen etu käytettyjen User CAL:ien ostamisessa on mahdollisuus määrittää erikseen, kuinka monta yksittäistä asiakaslisenssiä haluat ostaa. Wiresoftin käytetyillä ohjelmistoilla ei ole rajoituksia, jotka johtuvat tavanomaisesta User CAL:ien porrastamisesta, kuten Microsoft määrää. Tämä tarkoittaa, että erityisesti itsenäiset ammatinharjoittajat ja pienemmät yritykset voivat säästää rahaa ohjelmistojen hankinnassa, koska Wiresoftin avulla ne voivat laskea lisenssitarpeensa räätälöidysti.

Miten Windows Server 2022 lisensoidaan User CAL:n avulla?

Microsoftin lisenssinhallinta määrää muun muassa, että jokaiselle yksittäiselle käyttäjälle on myönnettävä erillinen asiakaslisenssi Windows Server 2022:n jompaankumpaan Windows Server 2022 -versioon (Standard tai Datacenter). Aiempien palvelinversioiden lisensoinnin tapaan User CAL -version on oltava vähintään sama tai korkeampi kuin identtisen Windows-palvelimen versio, jotta sen toimintoja voidaan käyttää Windows-yhteensopivalla päätelaitteella. Tämä User CAL sisältää vain Windows Server 2022:n asiakas-/palvelinympäristön käyttöoikeudet - eikä mitään ohjelmistoja, jotka on ensin asennettava.

Microsoftin lisenssimalli tarjoaa Windows Server 2022:lle kahdenlaisia CAL-lisenssejä:

  • Käyttäjä CAL Windows Server 2022:lle: tämä antaa erilliselle käyttäjäpalvelimelle käyttöoikeudet, jotka ovat riippumattomia loppulaitteesta
  • Laite CAL Windows Server 2022:lle: tämä antaa palvelimen käyttöoikeudet tietylle päätelaitteelle (PC, kannettava tietokone, tabletti, matkapuhelin)

On myös mahdollista lisensoida User CAL ja Device CAL rinnakkain.

Mitä etuja Windows Server 2022:n lisensoinnista asiakaslisensseillä on?

 Windows Server 2022 sekä vanhempien versioiden CAL-pohjainen lisensointi tarjoaa ydinpohjaiseen lisensointiin verrattuna ennen kaikkea mahdollisuuden joustavampaan ja siten tarpeisiin perustuvampaan oikeuksien hallintaan kaikille vastaaville käyttäjille. Kun ostat Wiresoftilta käytettyjä käyttöoikeuslisenssejä, muuten määrättyjä, jäykkiä lisenssiskaaloja ei enää sovelleta - ostat meiltä täsmälleen tarvitsemasi määrän CAL-käyttäjiä - etkä enempää - ja voit myös ostaa milloin tahansa lisää yksittäisiä -käyttäjä CAL-käyttäjiä .

Hyödy Windows Server 2022:n User CAL -versioiden yhteensopivuudesta!

User CAL for Windows Server 2022 on tällä hetkellä uusin Microsoftin tarjoama asiakaslisenssi. Tämä tarkoittaa sitä, että se ei anna kyseiselle käyttäjälle ainoastaan käyttöoikeuksia nykyiseen Windows Server 2022:een, vaan sisältää myös käyttöoikeudet vanhempiin palvelinversioihin, kuten 2019:ään (downgrade). Tämä User CAL tarjoaa näin ollen ratkaisevan edun verrattuna vanhempiin User CAL -versioihin, jotka versiosta riippuen ovat voimassa vain kyseiselle Windows Server -ohjelmistolle sekä aiemmille versioille, mutta joita ei voi käyttää nykyiseen Windows Server -versioon 2022 (päivitys).

Mihin minun on kiinnitettävä huomiota lisensoidessani Windows Server 2022:ta User CAL:n kanssa?

Kuten edellä on jo mainittu, User CAL:n avulla vain yksi yksittäinen käyttäjä saa käyttöoikeudetosoitteeseen Windows Server 2022. Sillä ei ole merkitystä, onko User CAL käytetty ohjelmisto vai uusi ohjelmisto.

Kun käyttäjän rekisteröinti User CAL:iin on suoritettu, lisenssiä ei voi siirtää toiselle käyttäjälle. CAL-tyypin muuttaminen, eli käyttäjän CAL:n käyttäminen laitteen CAL:nä, on myös periaatteessa poissuljettu. Windows Server 2022 -käyttöoikeuksia varten on kuitenkin mahdollista käyttää samanaikaisesti User CAL:ia ja Device CAL:ia.

Nämä Microsoftin lisenssienhallinnan määräykset asiakaskäyttölisenssejä varten estävät muun muassa luvattoman kolmannen osapuolen pääsyn Windows Server 2022 -käyttöjärjestelmään. Käyttäjä CAL:t merkitsevät näin ollen enemmän turvallisuutta yritykselle ja sen tiedoille, sillä käyttäjät, joilla ei ole asianmukaista lisenssiä, eivät voi käyttää palvelinta.

Mitkä ovat Windows Server 2022:n User CAL:n erityiset edut?

 Windows Server 2022 -palvelujen tarjoamien toimintojen osalta User CAL ei eroa Device CAL:stä. Henkilökohtainen Client Access Licence (User CAL) tarjoaa kuitenkin muita etuja Windows Server -palvelimen käyttömahdollisuuksien kannalta: jokainen käyttäjä, jolla on Windows Server 2022:n User CAL -lisenssi, voi käyttää palvelimen käyttöoikeuksia millä tahansa lisensoidulla Windows-yhteensopivalla päätelaitteella esimerkiksi yrityksessä. Erityisesti jos työntekijä käyttää Windows-palvelinta usein eri työasemilla ja eri paikoissa ja käyttää hyvin erilaisia päätelaitteita, jotka ovat käytettävissä esimerkiksi paikallisesti, hän on joustavampi kuin laitekohtaisen CAL:n kanssa.   User CAL tarjoaa näin ollen suuren edun, jos lisensoitu käyttäjä ei aina halua tai voi käyttää yhtä ja samaa päätelaitetta.

Ostajasi turvallisuus Wiresoftin Microsoft Windows Server 2022:n käytetyillä User CAL:illa

Voit hankkia Wiresoft-verkkokaupasta Windows Server 2022:n User CAL:itä jo yhdestä asiakaslisenssistä käytettynä ohjelmistona. Hyödy paitsi käytettyjen ohjelmistojen halvemmasta hinnasta verrattuna uusiin CAL-ohjelmistoihin myös ostajan turvallisuudesta ja muista eduista:

  • Kun asiakas ostaa Wiresoftilta käytetyn User CAL -lisenssin, hän hankkii alkuperäisen yksittäisen lisenssin, jonka yritys on aiemmin ostanut ja myynyt Wiresoftille.
  • Microsoft Windows Server 2022:n käytetyillä asiakaslisensseillä käytävän kaupan oikeusperusta on sovellettava lainsäädäntö, joka sallii sekä myynnin loppuasiakkaille että oston ja käytön.
  • Jos tarjotun User CAL -lisenssin on jo aktivoinut edellinen omistaja, tämä lisenssi on poistettu uudelleen ennen myyntiä Wiresoftille, ja se on jälleen 100-prosenttisesti vapaasti käytettävissä.
Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 10 PACK USER CAL"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 10 PACK USER CAL"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .