Chat with us, powered by LiveChat
LAINSÄÄDÄNTÖ
Yritysasiakkaat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Trustmask
Suodattimelle ei löytynyt tuloksia!
MICROSOFT SQL SERVER 2019 USER CAL MICROSOFT SQL SERVER 2019 USER CAL
User Cal SQL Server 2019:lle käytettynä ohjelmistona Jotta käyttäjä voi käyttää kaikkia Microsoft SQL Server 2019:n SQL-palveluja ja -toimintoja, hän tarvitsee vastaavan asiakaslisenssin - SQL Server 2019 User CAL - jolla hän voi käyttää...
116,90 € *
MICROSOFT SQL SERVER 2019 DEVICE CAL MICROSOFT SQL SERVER 2019 DEVICE CAL
Laite CAL:t SQL Server 2019:lle käytettynä ohjelmistona Jotta käyttäjä voi käyttää Microsoft SQL Server 2019:n tarjoamia toimintoja, hän tarvitsee ehdottomasti vastaavan asiakaslisenssin - esimerkiksi SQL Server 2019 Device CAL...
116,90 € *
MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 5 PACK DEVICE CAL MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 5 PACK DEVICE CAL
5x Laite CAL:t SQL Server 2019:lle käytettynä ohjelmistona Jotta käyttäjä voi käyttää Microsoft SQL Server 2019:n tarjoamia toimintoja, hän tarvitsee ehdottomasti vastaavan asiakaslisenssin - esimerkiksi SQL Server 2019 Device CAL...
572,90 € *
MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 25 PAKETIN LAITE CAL MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 25 PAKETIN LAITE CAL
25x Laite CAL:t SQL Server 2019:lle käytettynä ohjelmistona Jotta käyttäjä voi hyödyntää Microsoft SQL Server 2019:n tarjoamia toimintoja, hän tarvitsee ehdottomasti vastaavan asiakaslisenssin - esimerkiksi SQL Server 2019 Device CAL...
2 893,90 € *
MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 5 PAKETIN KÄYTTÄJÄ CAL MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 5 PAKETIN KÄYTTÄJÄ CAL
5x Käyttäjän CAL:t SQL Server 2019:lle käytettynä ohjelmistona Jotta käyttäjä voi käyttää kaikkia Microsoft SQL Server 2019:n SQL-palveluja ja -toimintoja, hän tarvitsee vastaavan asiakaslisenssin - SQL Server 2019 User CAL - jonka...
572,90 € *
MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 10 PAKETIN KÄYTTÄJÄ CAL MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 10 PAKETIN KÄYTTÄJÄ CAL
10x Käyttäjän CAL:t SQL Server 2019:lle käytettynä ohjelmistona Jotta käyttäjä voi käyttää kaikkia Microsoft SQL Server 2019:n SQL-palveluja ja -toimintoja, hän tarvitsee vastaavan asiakaslisenssin - SQL Server 2019 User CAL - jonka...
1 149,90 € *
MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 25 PAKETIN KÄYTTÄJÄ CAL MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 25 PAKETIN KÄYTTÄJÄ CAL
25x Käyttäjä CAL:t SQL Server 2019:lle käytettynä ohjelmistona Jotta käyttäjä voi käyttää kaikkia Microsoft SQL Server 2019:n SQL-palveluja ja -toimintoja, hän tarvitsee vastaavan asiakaslisenssin - SQL Server 2019 User CAL - jonka...
2 893,90 € *
MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 10 PAKETIN LAITE CAL MICROSOFT SQL SERVER 2019 - 10 PAKETIN LAITE CAL
10x laite CAL:t SQL Server 2019:lle käytettynä ohjelmistona Jotta käyttäjä voi käyttää Microsoft SQL Server 2019:n tarjoamia toimintoja, hän tarvitsee ehdottomasti vastaavan asiakaslisenssin - esimerkiksi SQL Server 2019 Device CAL...
1 149,90 € *

Mitä SQL Server 2019 tarjoaa?

Uusi SQL Server 2019 tarjoaa entistäkin paremman tietojen saatavuuden ennätysaikaisilla kyselyillä sekä erilaisia sovelluksia, kuten hallitun itsepalvelun business intelligence -palvelun ja mahdollisuuden interaktiivisiin tietovisualisointeihin, jotka lisäävät tietojen arvioinnin tehokkuutta entisestään. Tähän sisältyy myös pilvipohjaisten ratkaisujen tarjoaminen.

Tässä yhteydessä on mainittava erityisesti Big Data -klusterit, joita voidaan käyttää skaalautuvien konttiklusterien tarjoamiseen SQL Serverille sekä Sparkille ja HDFS:lle. Konttien orkestroijana käytetään avoimen lähdekoodin Kubernetes-ratkaisua, jonka avulla konttien tarjoamista voidaan skaalata ja valvoa tarpeen mukaan.

Ulkoisten tietolähteiden kysely Big Data -klustereiden kautta on siis yhtä mahdollista kuin tietojen käyttö tekoälyyn (AI), koneoppimiseen ja erilaisiin muihin analyysitehtäviin. Samoin suuret ja samalla korkealaatuiset relaatiotietomäärät voidaan helposti yhdistää tai analysoida Big Datan kanssa.

Vuoden 2019 palvelinversiolla voidaan käsitellä paitsi strukturoituja myös strukturoimattomia tietokokonaisuuksia, ja lisäksi voidaan käyttää rajapintoja SQL Server -yhteensopiviin tietokantoihin, kuten Oracleen. Lisäksi Javan integrointi on ensimmäistä kertaa mahdollista SQL Server 2019:ssä. Standardiversioon sisältyy myös ominaisuuksia, kuten Transparent Data Encryption (TDE), joka salaa erilaisia tietoja ja lokitiedostoja reaaliaikaisesti, ja Accelerated Database Recovery (ADR).

Täydennä SQL Server 2019:n CAL-tarvetta Wiresoftin avulla! Microsoftin laite- tai käyttäjäkohtaisella CAL-lisenssillä saat käyttöösi nykyisen vuoden 2019 sekä vuoden 2016 SQL Server Standard Editionin kattavat toiminnot ja palvelut. Erityisesti pienet ja keskisuuret yritykset hyötyvät siitä, että CAL-lisenssit ovat edullisempia kuin peruslisenssit. Tällä hetkellä löydät Microsoftin laite- ja käyttäjälisenssejä SQL 2019 Standard -versioon.

Uusi SQL Server Edition 2019 yhdellä silmäyksellä

SQL Server Edition 2019 -versiolla saat kattavat toiminnot ja palvelut laajojen tietomäärien käsittelyyn ja suojaamiseen, jotka on mukautettu nykyaikaan ja joiden saatavuus on yhtä aikaa nopeaa, etenkin jos ne on tallennettu paikallisesti eri tietokantajärjestelmiin.

Tämä antaa henkilöstölle mahdollisuuden suorittaa monimutkaiset kyselyt ja arvioinnit mahdollisimman lyhyessä ajassa, mihin heillä on erityinen oikeus. Vastaavalla CAL-lisensoinnilla suojataan arkaluonteiset tiedot luvattomalta sisäiseltä ja ulkoiselta käytöltä, mikä on erityisen tärkeää nykyään, kun tietokantoihin kohdistuu monimutkaisia hyökkäyksiä.

SQL Server 2019:n lisätoiminnot

SQL Server 2016 -versioon verrattuna vuoden 2019 versio tarjoaa standardiversiossa lisätoimintoja ja -ominaisuuksia, jotka vaikuttavat kriittisten ja monimutkaisten tietomäärien käsittelyyn, virtualisointiin ja suojaukseen.

Voit nyt kysyä laajoja tietosiiloihin sisältyviä tietovarantoja siirtämättä tai replikoimatta niitä ensin. Älykkäät tietokantatoiminnot tukevat sinua SQL-palvelimen tietokannan päivittämisessä - joko paikan päällä tai pilvipalvelussa. Sovellusten yhteensopimattomuuden riski on minimoitu, ellei se ole jopa eliminoitu, tietokantojen yhteensopivuuden sertifioinnilla.

SQL Server 2019 tarjoaa myös sisäänrakennettuja ominaisuuksia tietojen luokitteluun ja suojaamiseen sekä epäilyttävien toimintojen valvontaan, tunnistamiseen ja varoittamiseen. Lisäksi voit paitsi salata luottamuksellisia tietoja myös suorittaa niillä laajoja laskutoimituksia. Järjestelmänvalvojilla on mahdollisuus aktivoida käyttäjän määrittelemä tietojen käyttöoikeus rooleilla.

SQL Server Version 2019 tärkeimmät uudistukset

Seuraavat innovaatiot tekevät yrityksesi arkaluonteisten tietojen käsittelystä, virtualisoinnista ja suojaamisesta entistäkin kattavampaa. Voit myös hyötyä tekoälyteknologian (AI, artificial intelligence) käytön erityisistä eduista. Tekoälyä ja koneoppimista voidaan käyttää esimerkiksi tiedonhaussa.

Big data -klusterit

Big Data -klusterit mahdollistavat nyt sekä strukturoitujen että strukturoimattomien tietojen yhdistämisen Apache Sparkin ja HDFS:n (Hadoop Distributed File System) avulla uuden tiedon saamiseksi.

Näin käyttäjät voivat ottaa käyttöön skaalautuvia SQL Server-, HDFS- ja Spark-konttien klustereita, jotka ovat saatavilla Kubernetesissa.

SQL Server Big Data -klustereiden avulla voit suorittaa tekoäly- ja koneoppimistehtäviä HDFS-tallennuspooleihin ja datapooleihin tallennettuihin tietoihin.

Sovellusten käyttöönotto mahdollistaa sovellusten käyttöönoton konteina. Näitä sovelluksia voidaan käyttää verkkopalveluina, jotta Big Data -klusteriin tallennettuihin tietoihin voidaan päästä käsiksi.

Tietokannan virtualisointi SQL Server 2019:ssä

Muihin tietokantoihin, kuten HDFS:ään, Oracleen tai erilaisiin Azure-palveluihin tallennettuja tietoja voidaan nyt kysyä helposti tietokantojen virtualisoinnin avulla ilman, että niitä tarvitsee ensin replikoida tai siirtää. SQL Server 2019 esittelee uusia liittimiä tietolähteisiin tässä versiossa.

Älykäs kyselyjen käsittely (IQP)

Älykäs kyselyjen käsittely (IQP) parantaa kyselyjen suorituskykyä ja nopeuttaa prosesseja ilman lisämuutoksia sovelluksiin.

In-Memory OLTP (Online Transactional Processing, verkkotapahtumien käsittely)

Online Transactional Processing -t oiminnolla varustettu muistissa oleva tietokanta tarjoaa tärkeitä toimintoja pysyvän muistin määrittämiseksi ja tempdb-metatietojen muistin optimoimiseksi, mikä parantaa suorituskykyä myös kriittisissä työtehtävissä.

Aina salattu turvallisten erillisalueiden avulla

Always Encrypted suojaa arkaluonteisia asiakastietoja turvallisilla erillisalueilla. SQL Serverin tietokannat voidaan nyt tallentaa täysin salattuina. Vain asiakas ja tietojen omistaja voivat käyttää näitä tietoja.

SQL Serverin kielilaajennukset

SQL Server 2019:n myötä Microsoft sallii nyt ensimmäistä kertaa Java-koodin käytön tietokannan hallintajärjestelmässä.

ADR - Nopeutettu tietokannan palautus

Nopeampi tietokantojen palautus - ADR (Accelerated Database Recovery) - parantaa myös huomattavasti tietokantojen käytettävyyttä, mikä on erityisen hyödyllistä aikaa vievien tapahtumien kannalta.

Mitä CAL-ohjelmia on saatavana SQL 2019:lle? Tietoa Microsoftin lisensointijärjestelmästä

Microsoftin lisensointijärjestelmä perustuu suurelta osin CAL- eli asiakaslisensseihin. Tämä erottaa ohjelmiston käytön (lisenssin) sen käyttöönotosta yrityksessä. Jotta voit käyttää Microsoft SQL Server Standard 2019 -version palveluita, tarvitset (toisen ytimien lisensointivaihtoehdon lisäksi) vastaavan määrän CAL-koodeja.

CAL antaa SQL-palvelimen käyttöoikeuden vain valtuutetuille käyttäjille. Kolmannet osapuolet, joilla ei ole vastaavaa käyttöoikeutta, eivät pääse palvelimelle, mikä kuitenkin merkitsee myös lisäturvallisuutta ja arkaluonteisten tietojen suojaamista luvattomalta käytöltä.

SQL Server Standardin käyttäjä- ja laitekohtaisten CAL-korttien eroavaisuudet

Wiresoft tarjoaa seuraavat Client Access -lisenssit SQL Server Standard -versiolle 2019 pienille ja keskisuurille yrityksille: User CAL - käyttäjäkohtainen lisenssi ja Device CAL - laitekohtainen lisenssi. Seuraavassa on yhteenveto näiden kahden lisensointivaihtoehdon tärkeimmistä eroista.

SQL Server User CAL

Microsoft User CAL for SQL oikeuttaa tietyn yksittäisen käyttäjän käyttämään SQL Serverin nykyistä versiota. User CAL ei siis ole sidottu tiettyyn laitteeseen, vaan sitä voidaan käyttää esimerkiksi joko työpaikan tietokoneelta TAI kannettavalta tietokoneelta tai muulta päätelaitteelta tien päällä tai kotitoimistossa. Käyttäjälisensointi tekee SQL Serverin käytöstä erityisen joustavaa.

SQL Server Device CAL

Microsoft Device CAL taas on laitekohtainen lisenssi, eli SQL-palvelinta saa käyttää vain yksi tietokone, esimerkiksi yrityksesi tietokone TAI kannettava tietokone tai muu päätelaite, kuten tabletti. Jokainen valtuutettu käyttäjä voi käyttää tämän lisensoidun laitteen SQL-palvelinta. Yksittäisiä käyttäjiä ei tarvitse lisensoida.

Se, minkä tyyppinen CAL-versio tai näiden kahden yhdistelmä on yrityksellesi paras, voi tietenkin vaihdella tapauskohtaisesti. Työntekijöiden määrällä ja yrityksesi suosimalla käyttötavalla on merkitystä:

Jos työntekijäsi käyttävät Windows SQL Server -palvelinta pääasiassa omalla työasemallaan, Device CAL on sopivin lisenssityyppi. Jos työntekijät käyttävät SQL-palvelinta joustavasti eri laitteista tai työasemista (mobiililaitteista tai kiinteistä laitteista), voit hyötyä eniten User CAL:ista.

Osta SQL Server 2019 CAL:t edullisesti Wiresoftilta

Wiresoftilta löydät laite- tai käyttäjä-calit Microsoft SQL Serverin versiolle 2019 erityisen edullisesti. Näin voit kattaa tai laajentaa SQL Server -lisenssien tarvetta. Jos sinulla on kysyttävää Microsoft SQL Server Standardin lisensoinnista, ota meihin yhteyttä. Luomme sinulle yksilöllisen ja kohtuuhintaisen CAL-yhdistelmän.

Olipa kyseessä SQL-laite- tai käyttäjälisenssi: Kaikki Microsoft-lisenssituotteemme ovat alkuperäisiä ja peräisin Euroopan alueelta. Wiresoftissa voit hyötyä ostamalla käyttämättömiä ohjelmistolisenssejä, jotka olemme hankkineet muilta yrityksiltä ja tarkistaneet niiden aitouden puolestasi - monet asiakkaamme ovat vahvistaneet tämän. Jos haluat lisätietoja SQL Server CAL -valikoimastamme, ota meihin yhteyttä: