Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Trustmask
Suodattimelle ei löytynyt tuloksia!
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016 STANDARD DEVICE CAL MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016 STANDARD DEVICE CAL
Osta Microsoft SharePoint Server 2016 Standard ja Device CAL - Räätälöity ratkaisu Microsoft SharePoint Server 2016 Standard Device CAL -julkaisu tuo yrityksille tutun ja intuitiivisen käyttöympäristön lisäksi useita uudistuksia....
41,90 € *
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD USER CAL MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD USER CAL
Microsoft SharePoint Server 2019 Standard User CAL Ostamalla Microsoft SharePoint Server 2019 User CAL (toinen) työntekijä voi helposti käyttää yrityksen asiakirjoja ja tehdä yhteistyötä projekteissa mistä tahansa. Olipa kyse sitten...
49,90 € *
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD DEVICE CAL MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD DEVICE CAL
Microsoft SharePoint Server 2019 Standard Device CAL Microsoft Sharepoint Server 2019 Device CAL ostaminen tarkoittaa, että tietylle laitteelle annetaan pääsy Sharepoint-alustaan. Siten yrityksen PC:tä tai jopa kannettavaa tietokonetta...
49,90 € *

SharePoint Server CAL: Lisensointi yrityksen yhteistyön ytimessä

Tutustu SharePoint Server CAL

Digitaalisella aikakaudella, jolloin yhteistyö on monien liiketoimintaprosessien ytimessä, Microsoftin SharePoint on keskeinen alusta, joka tarjoaa yrityksille monenlaisia mahdollisuuksia. Jotta yritykset voisivat kuitenkin hyödyntää tätä tehokasta työkalua, niiden on perehdyttävä SharePoint Server CAL (Client Access License) -maailmaan. Tämä usein väärinymmärretty tai unohdettu lisensointimalli on avain SharePointin tehokkaaseen ja tulokselliseen käyttöön organisaatiossa.

SharePoint Server CAL:n DNA

CAL - enemmän kuin pelkkä avain

Vaikka Client Access License (CAL) saattaa ensi silmäyksellä vaikuttaa pelkältä "käyttöoikeudelta" SharePoint-palvelinpalveluiden käyttämiseen, se on itse asiassa paljon enemmän. Se edustaa organisaation kykyä hyödyntää SharePointin tehokkaita ominaisuuksia ja skaalata näitä ominaisuuksia työntekijöissään.

SharePoint Server CAL:n monimuotoisuus

SharePoint tarjoaa kaksi ensisijaista CAL-tyyppiä: Standard ja Enterprise. Standard -tyyppi antaa pääsyn perusominaisuuksiin, kun taas Enterprise-versio on tarkoitettu organisaatioille, jotka haluavat hyödyntää SharePointin kaikkia ominaisuuksia, mukaan lukien edistyneet integrointimahdollisuudet, analytiikka ja paljon muuta.

Miksi SharePoint Server CAL on välttämätön

Räätälöity kustannusrakenne

Kuvittele, että voit maksaa juuri siitä, mitä käytät, etkä siitä, mitä saatat käyttää. SharePoint Server CAL-mallin avulla voit tehdä juuri näin. Yritykset voivat ostaa lisenssejä todellisen käytön mukaan, mikä voi johtaa merkittäviin kustannussäästöihin.

Joustavuus jatkuvasti muuttuvassa liiketoimintaympäristössä

Yritykset muuttuvat jatkuvasti. Joskus ne kasvavat, joskus ne supistuvat ja joskus ne vain muuttavat suuntaa. Ostamalla SharePoint Server CAL:it, yritykset voivat dynaamisesti mukauttaa SharePointin käyttöään vastaamaan senhetkisiä tarpeitaan.

Kehittyneitä ominaisuuksia kehittyneisiin tarpeisiin SharePoint Server CAL:n avulla

Enterprise CAL ei ole vain edistynyt lisenssi - se on portti lukuisiin ominaisuuksiin, jotka on suunniteltu erityisesti yrityksille, jotka toimivat monimutkaisilla ja tietointensiivisillä toimialoilla. Kehittyneestä data-analytiikasta syvällisempiin personointimahdollisuuksiin Enterprise CAL antaa yrityksille työkalut, joita ne tarvitsevat pysyäkseen kilpailukykyisinä nykypäivän yritysmaailmassa.

SharePoint Server CAL-lisensoinnin yksityiskohdat

Käyttäjä vs. laite - strateginen valinta

SharePointissa tunnustetaan, että kaikki yritykset eivät ole samanlaisia. Jotkut yritykset haluavat, että niiden työntekijät voivat käyttää SharePointia mistä tahansa, kun taas toiset tarvitsevat pääsyn vain kiinteistä työasemista. Siksi SharePoint tarjoaa sekä käyttäjä- että laitekohtaisia CAL-ohjelmia näiden erilaisten tarpeiden täyttämiseksi.

Vaatimustenmukaisuus ei ole ylellisyyttä vaan välttämättömyys

Nykypäivän yritysmaailmassa noudattamatta jättäminen voi johtaa merkittäviin seuraamuksiin. Siksi on tärkeää, että yritykset varmistavat, että niillä on käytössä oikeat SharePoint Server CAL:t. Onneksi Microsoft tarjoaa työkaluja ja resursseja, jotka auttavat yrityksiä pysymään lisenssisopimustensa puitteissa.

Loppuajatuksia SharePoint Server CAL:ista

SharePointista on tullut välttämätön työkalu yrityksille maailmanlaajuisesti. SharePointin täyden potentiaalin hyödyntämiseksi on kuitenkin tärkeää ymmärtää täysin SharePoint Server CAL-lisensointimalli. Nämä lisenssit eivät ole vain muodollinen vaatimus, vaan ikkuna SharePointin tehokkaisiin ominaisuuksiin, joiden avulla yritykset voivat menestyä yhä verkottuneemmassa ja yhteistyökykyisemmässä maailmassa. Oikean SharePoint Server CAL-strategian avulla yrityksesi voi menestyä nykypäivän yritysmaailmassa