Chat with us, powered by LiveChat
LAINSÄÄDÄNTÖ
Yritysasiakkaat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Trustmask
Suodattimelle ei löytynyt tuloksia!
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 USER CAL MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 USER CAL
Osta käytettyjä käyttäjäkohtaisia CAL-kortteja Microsoft Windows Server 2012 -käyttöjärjestelmään Microsoft Windows Server 2012- ja 2012 R2 -versioiden - jotka ovat saatavana Wiresoftilta Standard- ja Datacenter-versioina - käytettävissä...
11,90 € *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 DEVICE CAL MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 DEVICE CAL
Osta käytettyjä Device CAL:itä Microsoft Windows Server 2012:lle Jotta voit käyttää molempia Microsoft Windows Server 2012 -versioiden toimintoja - jotka ovat saatavilla Wiresoftilta Standard- ja Datacenter-versioina - tarvitaan...
11,90 € *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 DEVICE CAL MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 DEVICE CAL
Osta käytetty Device CAL Microsoft Windows Server 2012 R2 -laitteelle Jotta Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard- ja Datacenter-versioissa käytettävissä olevia palveluja voidaan käyttää, palvelinlisenssin lisäksi tarvitaan vastaava...
11,90 € *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 USER CAL MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 USER CAL
Osta käytettyjä käyttäjäkohtaisia CAL-kortteja Microsoft Windows Server 2012 R2 -käyttöjärjestelmään Microsoft Windows Server 2012 R2:n toimintojen käyttämiseksi - joka on saatavana Wiresoftilta Standard- ja Datacenter-versioina -...
11,90 € *

Windows Server 2012 / 2012 R2:n hyödyntäminen

Windows Server 2012 R2 tarjoaa monia etuja, jotka tukevat entistä paremmin mobiilia työskentelyä pilvipalvelussa sekä tietojen ja käyttäjien hallintaa. Näihin kuuluvat:

Joustava tiimi, joka työskentelee Windows Server 2012 R2:n CAL-järjestelmän kanssa

Windows Server 2012 tarjoaa ihanteellisen palvelinalustan tuottavaan ja tehokkaaseen tiimityöhön. Windows Server 2012 R2 mahdollistaa joustavan ja samalla turvallisen työskentelyn eri toimipisteistä käsin tekemällä tarvittavat tiedot saataville myös mobiililaitteille, joilla on vastaava käyttöoikeus, sekä kattavien virtualisointitekniikoiden avulla. Windows Server 2012 R2 yksinkertaistaa asiakirjojen sekä tapaamisten ja yhteystietojen hallintaa ja mahdollistaa siten sujuvan työnkulun.

Nauti pilvipalvelun eduista Windows Server 2012 R2:n avulla

Windows Server 2012/R2:n avulla pilvipohjaisia sovelluksia ja verkkopalveluja voidaan käyttää entistäkin tehokkaammin ja tuottavammin. Kaikki tärkeät verkkokomponentit voidaan liittää toisiinsa - optimaalista ja samalla turvallista tiedonsiirtoa varten. Käyttäjä- tai laite CAL:n avulla käyttäjät voivat käyttää palvelimen ominaisuuksia ja toimintoja, joita he tarvitsevat työssään milloin tahansa.

Järjestelmänvalvojat säästävät aikaa automatisoitujen hallintatoimintojen ansiosta, ja myös käyttökatkokset vähenevät. Server Managerin avulla Windows-verkkopalvelimen hallinnointi on mahdollista lähes mistä tahansa ilman, että se katoaa.

Katsaus Windows Server 2012 R2:n etuihin

  • Parempi virtualisointi Hyper-V:n avulla vahvemman pilviyhteyden avulla
  • Tietojen varmuuskopiointi Microsoft Windows Azure -palvelun avulla Azure-pilvipalvelussa
  • PowerShell 3.0 mahdollistaa järjestelmäasetusten tehokkaan hallinnan
  • SMB 3.0 tarjoaa entistä nopeamman pääsyn tiedostoihin
  • SSD- ja SATA-levyjä voidaan yhdistää tallennuspooleiksi ja jaetuiksi
  • Parempi saatavuus Resilient File System (ReFS) -järjestelmän avulla
  • Nykyaikainen käyttöliittymä, joka on optimoitu kosketusnäytöille
  • Tehokkaampi tehtävienhallinta tehokkaampien prosessien avulla

Microsoftin lisensointijärjestelmä

Samanaikaisesti Windows Server 2012 R2: n ja muiden palvelinohjelmistoversioiden julkaisun kanssa Microsoft on päivittänyt lisensointimalliaan. Nyt Microsoft erottaa versiosta riippuen toisistaan lisensoinnin ytimittäin, jolloin ei tarvita ylimääräisiä käyttöoikeuksia, ja lisensoinnin palvelimittain sekä yrityksestä riippuvaisen määrän asiakaskäyttölisenssejä (CAL). Tämä lasketaan niiden käyttäjien tai päätelaitteiden (PC, kannettava tietokone jne.) yhteismäärästä, joille on myönnettävä käyttöoikeus. Voit siis valita, lisensoitko yksittäisen henkilön vai yksittäisen laitteen - User CAL tai Device CAL.

CAL-lisensointi ei ole käytettävissä kaikissa palvelinversioissa; pääsääntöisesti laitteille tai käyttäjille voidaan tarjota asiakaslisenssejä palvelinohjelmiston tyypin mukaan kyseistä standardiversiota varten (toisen ydinpohjaisen lisensointivaihtoehdon lisäksi).

Tämän Microsoftin lisensointimallin taustalla on yksittäisten palvelinversioiden erilainen skaalautuvuus. Tämä kuvastaa yritysten ja organisaatioiden erilaisia vaatimuksia palvelinohjelmiston suorituskyvylle sekä käytettävien toimintojen ja ominaisuuksien laajuudelle.

Tässä selostettu käyttöoikeuksiin perustuviin CAL-lisensseihin perustuva oikeuksien jakamisen vaihtoehto on edullisempi ratkaisu pienille ja keskisuurille yrityksille - edellyttäen, että ne käyttävät vain palvelinversion vakio- tai perustoimintoja - kuin ytimiin perustuva lisensiointi, jossa lisenssikustannusten laskentaperusteena käytetään yrityksessä käytettävien koneiden laskentatehoa.

Osta käyttäjä- ja laitekohtaiset CAL-ohjelmat Windows Server 2012- ja 2012 R2 -versioille edullisesti Wiresoftilta

Windows Server 2012- tai Server 2012 R2 -versioiden (Standard- tai Datacenter Edition Server 2012 R2 on saatavana Wiresoftilta) vastaavien toimintojen ja palvelujen laillista käyttöä varten on ostettava vastaava määrä Client Access -lisenssejä. Tämä johtuu siitä, että Microsoftin lisensointimallissa erotetaan toisistaan palvelinohjelmiston käyttöönottoon liittyvä lisenssi ja käyttäjän tai loppulaitteen käyttöön liittyvä lisenssi. Jokainen yrityksen tai organisaation käyttäjä, joka haluaa käyttää Windows 2012- ja 2012 R2 -versioiden Windows-palvelinohjelmiston toimintoja, tarvitsee Client Access Licence -lisenssin.

CAL on aina yksittäinen lisenssi, joka sallii vain sillä varustetun käyttäjän tai päätelaitteen käyttää lisensoitua Windows Server -versiota. Tämä estää muita laitteita tai käyttäjiä, joilla ei ole vastaavaa CAL:ia, käyttämästä palvelimen palveluja ja tietoja. Näin yritykset voivat suojella arkaluonteisia tietojaan erityisesti luvattomilta työntekijöiltä tai tuntemattomilta henkilöiltä. Asiakaskäyttölupa tarjoaa näin ollen myös korkeamman turvallisuustason.

Windows Server 2016 / 2016 R2:n käyttäjä- ja laitekohtaisten CAL-oikeuksien erot

Microsoftin lisenssimallissa erotetaan toisistaan käyttäjäkohtaiset CAL:t ja laitekohtaiset CAL:t. Tämän loppulaitteen lisenssin ja käyttäjän lisenssin erottelun etuna on oikeuksien joustava ja samalla tarpeisiin perustuva jako yrityksessä. Kun käyttöoikeus on annettu tietylle käyttäjälle tai loppulaitteelle, sitä ei voi siirtää toiselle käyttäjälle tai loppulaitteelle. Samoin on mahdotonta lisensoida laitetta käyttäjän CAL:lla tai päinvastoin. Toisaalta molempia lisenssityyppejä voidaan yhdistää yrityksen Windows-palvelimen käyttöoikeuksiin.

Wiresoftista löydät sekä Client Access -lisenssit 2012 R2-palvelinversioon, joka on myös saatavilla kohtuulliseen hintaan: sekä käyttäjäkohtaisina että laitekohtaisina yksittäislisensseinä. Jäljempänä kuvatut tekijät voivat vaikuttaa siihen, mikä lisenssivaihtoehto on suositeltavin.

Käyttäjän CAL Windows Server 2012 ja 2012 R2

Yksi (1) käyttäjä CAL Windows Server 2012 / R2:lle antaa käyttöoikeuden palvelintoimintoihin vain yhdelle (1) käyttäjälle. Käyttäjäasiakkaan käyttöoikeutta ei ole sidottu täsmälleen yhteen laitteeseen, vaan lisenssin saanut käyttäjä voi käyttää palvelinta vuorotellen eri laitteilla.

Käyttäjä-CAL:n etuna on siis se, että sen avulla palvelinta voidaan käyttää joustavasti täysin eri paikoista - kiinteästä tai liikkuvasta paikasta: joko miltä tahansa yrityksen työpaikan tietokoneelta TAI miltä tahansa liikkuvalta päätelaitteelta (esimerkiksi kannettavalta tietokoneelta tai tablet-laitteelta) työpaikalla, kotitoimistossa tai muussa paikassa, jossa on Windows-käyttöjärjestelmä. Käyttäjä CAL:n avulla on siis mahdollista käyttää Windows Server 2012 -versioita sijainnista riippumatta.

Laite CAL Windows Server 2012:lle ja 2012 R2:lle

Windows Serverin Device CAL puolestaan edustaa puhtaasti laitteeseen liittyvää käyttöoikeutta. Henkilön sijasta vain yhdelle (1) päätelaitteelle annetaan Windows-palvelimen käyttöoikeudet. Laitteen tyypillä ei ole merkitystä, kunhan se on Windows-pohjainen: Windows Server 2012:n tai 2012 R2:n toimintoja voidaan käyttää millä tahansa PC:llä TAI kannettavalla tietokoneella tai tabletilla, jolle on myönnetty käyttöoikeudet Device CAL:n kautta. Sillä ei ole merkitystä, käytetäänkö loppulaitetta paikallisesti, yrityksessä vai mobiililaitteena. Jokainen työntekijä, jolla on käyttöoikeus, voi näin ollen myös automaattisesti käyttää lisensoitua palvelinta Device CAL:n avulla. Tämä on erityisen hyödyllistä, jos useat käyttäjät käyttävät samaa päätelaitetta.

Päätöksenteko Device CAL:n tai User CAL:n välillä

Näin ollen asiakaskäyttölisenssejä hankittaessa päätös lisenssityypin - Device CAL tai User CAL - valinnasta riippuu palvelinpalveluiden pääasiallisesta käyttötavasta yrityksessä, jotta lisensointikustannuksia voidaan säästää.

Jos suurin osa työntekijöistä käyttää Windows-palvelinpalveluita paikallisesti yrityksen työasemalta käsin, esimerkiksi projektiluonteisesti tai vuorotyössä, on edullisempaa varustaa heidät Device CAL:illa.

Jos taas työntekijät käyttävät palvelinta eri päätelaitteista - ei vain kiinteistä vaan myös mobiililaitteista, yrityksen toimipaikassa, tien päällä ja kotitoimistossa - on myös hinnaltaan edullisempaa varustaa palvelin käyttäjä CAL:illa.

Tietyissä olosuhteissa Windows Serverin laite- ja käyttäjäkohtaisten CAL-korttien yhdistelmä tarjoaa eniten etuja. Kuten jo mainittiin, CAL-muotoa ei voi muuttaa.

Osta laite- ja käyttäjä-calit Windows Server 2012:lle ja 2012 R2:lle edullisesti Wiresoftilta

Wiresoft tarjoaa kattavaa neuvontaa yksilöllisistä käyttäjä- ja laitekäyttölisenssien vaatimuksista ja tarjoaa sekä Windows Server 2012- että 2012 R2 -käyttöoikeuksien CAL-lisenssejä yksittäisinä lisensseinä erityisen edulliseen hintaan. Meidän avullamme voit siis kattaa tai täydentää Windows Server -palvelinten CAL-ohjelmia koskevia yksilöllisiä tarpeitasi täysin joustavasti ja säästää myös rahaa. Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää Microsoft Server 2012:n ja sen seuraajaversion 2012 R2:n laite- ja käyttäjä-calit-lisensoinnista.

Wiresoftilta saatavat Microsoft Server Client Access -lisenssit ovat alkuperäisiä Microsoftin tuotteita ja käyttämättömiä laite- tai käyttäjä-calit-lisenssien eurooppalaisia versioita. Olemme hankkineet ne laillisesti yrityksiltä ja tarkistaneet tarkasti niiden aitouden. Wiresoftin asiakkaana saat hintaedun uusiin tuotteisiin verrattuna. Monet asiakkaistamme hyötyvät jo nyt Wiresoftin lisenssien hankkimisesta saatavista taloudellisista eduista. Jos haluat lisätietoja Windows Server 2012- ja Windows Server 2012 R2 -palveluiden sekä muiden Microsoft Server -versioiden CAL-valikoimastamme, ota meihin yhteyttä.