Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
VMWARE vSPHERE 8 ENTERPRISE PLUS
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

VMWARE vSPHERE 8 ENTERPRISE PLUS

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

 • SW10598
 • VS8-EPL-C
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
3 258,90 € * 3 619,90 € * (9,97% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Tuotetiedot "VMWARE vSPHERE 8 ENTERPRISE PLUS"

VMware vSphere 8 Enterprise Plus - Virtualisointiympäristön paras suorituskyky ja turvallisuus

VMware vSphere 8 Enterprise Plus on VMwaren huippuluokan virtualisointiratkaisu, joka tarjoaa yrityksille kattavan alustan IT-infrastruktuurin optimointiin. Tässä artikkelissa kerrotaan, miksi VMware vSphere 8 Enterprise Plus on paras valinta virtualisointiympäristösi suorituskyvyn, turvallisuuden ja tehokkuuden parantamiseen.

VMware vSphere 8:n tärkeimmät ominaisuudet Enterprise Plus

 1. VMware vMotion: Tämä läpimurtoteknologia mahdollistaa käynnissä olevien virtuaalikoneiden (VM) saumattoman siirtämisen fyysiseltä isännältä toiselle ilman keskeytyksiä tai käyttökatkoksia.
 2. Korkea käytettävyys (HA): VMware vSphere 8 Enterprise Plus tarjoaa edistyksellisiä korkean käytettävyyden ominaisuuksia, joilla minimoidaan laitteistovian yhteydessä esiintyvät käyttökatkokset ja varmistetaan sovellusten jatkuva saatavuus.
 3. Distributed Resource Scheduler (DRS): DRS optimoi automaattisesti resurssien jakamisen VM:ien suorituskyvyn maksimoimiseksi ja energiankulutuksen minimoimiseksi.
 4. Enterprise-luokan tietoturvaominaisuudet: VMware vSphere 8 Enterprise Plus sisältää kattavat tietoturvaominaisuudet, kuten salauksen, identiteetinhallinnan ja tietoturvapainotteisen arkkitehtuurin, jotka suojaavat tietoja ja sovelluksia.

VMware vSphere 8:n edut Enterprise Plus

 • Maksimaalinen suorituskyky: vMotionin, DRS:n ja muiden ominaisuuksien yhdistelmä varmistaa resurssien optimaalisen käytön ja maksimoi VM:ien suorituskyvyn.
 • Korkein käytettävyys: Korkean käytettävyyden toimintojen ansiosta IT-ympäristösi pysyy vakaana ja käytettävissä myös laitteistovikojen sattuessa.
 • Kehittynyt tietoturva: Enterprise-luokan tietoturvatoiminnot suojaavat arkaluonteisia tietojasi ja sovelluksiasi uhkilta ja riskeiltä.

Virtualisointiympäristösi tulevaisuus VMware vSphere 8 Enterprise Plus -luokan avulla

VMware vSphere 8 Enterprise Plus on ehdoton valinta yrityksille, jotka vaativat huippusuorituskykyä, maksimaalista tietoturvaa ja erittäin käytettävissä olevaa virtualisointiympäristöä. Tämän ratkaisun avulla olet ihanteellisesti varustautunut digitaalisen muutoksen haasteisiin. Optimoi IT-resurssisi, lisää tehokkuutta ja turvaa liiketoimintasovellustesi tulevaisuus VMware vSphere 8 Enterprise Plussan avulla. Se on virtualisointialusta, joka auttaa sinua viemään tietotekniikkasi seuraavalle tasolle ja menestymään jatkuvasti muuttuvassa IT-maailmassa.

 

Linkkejä kohteeseen "VMWARE vSPHERE 8 ENTERPRISE PLUS"
Asiakasarviot kohteelle "VMWARE vSPHERE 8 ENTERPRISE PLUS"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat