Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Suodattimelle ei löytynyt tuloksia!
VMWARE vREALIZE OPERATIONS 7 ENTERPRISE VMWARE vREALIZE OPERATIONS 7 ENTERPRISE
VMware vRealize Operations 7 Enterprise: Toimintojen optimointi yritystasolla VMware vRealize Operations 7 Enterprise on johtava ratkaisu IT-infrastruktuurien hallintaan ja valvontaan yritystasolla. Tässä tuoteselosteessa tuomme esiin...
11 342,90 € *

VMware vRealize - ratkaisusi pilvipalveluiden hallintaan ja automaatioon

VMware vRealize on kattava pilvihallintatyökalupaketti, jonka avulla organisaatiot voivat hallita ja automatisoida pilviresurssejaan tehokkaasti. Tässä artikkelissa opit, miksi VMware vRealize on ratkaisevassa asemassa pilven orkestroinnissa ja automatisoinnissa.

VMware vRealizen keskeiset komponentit

  1. vRealize Automation: Tämä moduuli mahdollistaa käyttöönotto- ja konfigurointitehtävien automatisoinnin, mikä lisää tehokkuutta ja johdonmukaisuutta pilvipalvelun käyttöönotossa.
  2. vRealize Operations: Tämä on tehokas valvonta- ja hallintatyökalu, joka tarjoaa reaaliaikaista tietoa pilviresurssien suorituskyvystä ja kapasiteetista.
  3. vRealize Log Insight: Tämä moduuli helpottaa lokien hallintaa ja vianmääritystä tarjoamalla kattavaa lokianalyysiä ja helppokäyttöisiä kojelautoja.
  4. vRealize Business for Cloud: Tämä on kustannustenhallintatyökalu, joka auttaa organisaatioita seuraamaan, optimoimaan ja suunnittelemaan pilviresurssien käyttöä.

VMware vRealizen edut

  • Tehokkuuden lisääminen: Automatisoimalla prosesseja ja optimoimalla resurssien käyttöä vRealize mahdollistaa merkittävän tehokkuuden kasvun.
  • Skaalautuvuus: Organisaatiot voivat helposti skaalata pilvi-infrastruktuurinsa vastaamaan kasvavia vaatimuksia.
  • Kustannussäästöt: VRealizen kustannustenhallintaominaisuudet auttavat organisaatioita seuraamaan ja vähentämään pilvikulujaan.

Uusimmat päivitykset ja ominaisuudet

VMware vRealizea päivitetään jatkuvasti vastaamaan pilvikäytön kehittyviä tarpeita. Uusimpiin päivityksiin kuuluvat mm:

  • Monipilvihallinta: vRealize tukee pilviresurssien hallintaa useissa ympäristöissä, kuten julkisissa, yksityisissä ja hybridipilvissä.
  • Tekoäly (AI): Tekoälyteknologioiden integrointi suorituskyvyn seurannan ja vianmäärityksen parantamiseksi.
  • Kehittynyt automaatio: Parannetut automaatio-ominaisuudet nopeuttavat käyttöönottoa ja automatisoivat tehtäviä.

VMware vRealize on olennainen ratkaisu organisaatioille, jotka haluavat hallita ja automatisoida pilviresursseja tehokkaasti. Uusimpien päivitysten ja ominaisuuksien ansiosta vRealize on edelleen keskeinen osa pilviorkesterointia ja -automaatiota nykyaikaisessa yrityksessä.

Luokat