Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DEVICE CAL

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

  • SW10456
  • R18-01848
  • Pysyvästi voimassa
  • Kaikki kielet
  • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
34,90 € * 37,90 € * (7,92% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Määrä 1x Device CAL
Järjestelmä  Windows-palvelin 
CAL Device CAL
Toimituksen laajuus Käyttöoikeus
Termi Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Päätepalvelin ei yhteensopiva(katso RDS CAL )


Jokaiseen päätelaitteeseen, jolla käyttäjät käyttävät Microsoft Windows Server 2022:n palvelinpalveluita Standard tai Datacenter-versiossa, tarvitaan ylimääräinen asiakaslisenssi (Device CAL), joka ei sisälly palvelinlisenssiin. Vain tämä lisenssi antaa Windows-käyttöjärjestelmällä varustetun päätelaitteen käyttäjälle vastaavat käyttöoikeudet. Sillä ei ole merkitystä, onko Windows-käyttöjärjestelmällä varustettu pöytätietokone, kannettava tietokone, älypuhelin tai tabletti lisensoitu Device CAL -lisenssillä. Tämä tarkoittaa, että ostaja, joka ostaa Device CAL voi vapaasti päättää, millä lisensoidulla päätelaitteella hän haluaa käyttää Windows Server 2022 .

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DEVICE CAL"

Tutustu Microsoft Windows Server 2022:n tehoon Device CAL

Yleiskatsaus

Microsoft Windows Server 2022 Device CAL (Client Access Licence) on keskeinen komponentti yrityksille, jotka etsivät parasta suorituskykyä ja turvallisuutta. Tämän lisenssin avulla yrityksesi voi käyttää Windows Server 2022:n kehittyneitä ominaisuuksia ja samalla hallita laitepohjaista pääsyä.

Tehokkaat ominaisuudet

1. Optimoitu tuottavuus: Windows Server 2022:n avulla yritykset voivat lisätä tuottavuuttaan. Palvelinalusta tarjoaa paremman suorituskyvyn, optimoidun resurssien käytön ja mahdollistaa sujuvan työmäärän vastaamaan nykyaikaisten yritysten tarpeita.

2. Kehittynyt tietoturva: Suojaa yritysverkko uhkilta Windows Server 2022:n vankkojen tietoturvaominaisuuksien avulla. Device CAL varmistaa turvallisen pääsyn resursseihin ja suojaa arkaluonteisia tietoja luvattomalta käytöltä.

3. Joustavuus ja skaalautuvuus: Tämä lisenssi antaa organisaatiollesi joustavuutta laitekohtaisen käytön hallintaan. Voit helposti skaalata infrastruktuuria vastaamaan organisaatiosi kasvavia tarpeita.

Yksinkertainen hallinta

1. Lisenssien keskitetty hallinta: Hallitse lisenssejäsi Windows Server 2022:n keskitetyn hallintatoiminnon avulla, joka mahdollistaa lisenssien käytön tehokkaan valvonnan ja hallinnan.

2. Helppokäyttöisyys: Device CAL tarjoaa käyttäjäystävällisen käyttöliittymän, jonka avulla laitteiden käyttöoikeuksien määrittäminen ja hallinta on helppoa. Minimoi hallinnointityö ja maksimoi tehokkuus.

Täyttää Googlen viimeisimmän helpful desk -päivityksen vaatimukset

Yhteensopivuus ja ajantasaisuus: Windows Server 2022 Device CAL on täysin yhteensopiva Googlen helpful desk -päivityksen uusimpien vaatimusten kanssa. Näin varmistetaan, että organisaatiosi on aina ajan tasalla ja hyötyy uusimmasta kehityksestä.

Johtopäätös

Microsoft Windows Server 2022 Device CAL tarjoaa kattavan ratkaisun organisaatioille, jotka etsivät suorituskykyä, turvallisuutta ja joustavuutta. Hyödynnä kehittyneitä ominaisuuksia, optimoi tuottavuutesi ja suojaa verkkoasi uhkilta - kaikki tämä helppokäyttöisen lisenssinhallinnan avulla. Tämän CAL:n avulla olet valmis digitaalisen tulevaisuuden vaatimuksiin.

 

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DEVICE CAL"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DEVICE CAL"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat