Chat with us, powered by LiveChat
LAINSÄÄDÄNTÖ
Yritysasiakkaat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Trustmask
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DEVICE CAL

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

 • SW10456
 • R18-01848
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
SOFTWARE DOWNLOAD + LIZENZ
36,90 € * 40,90 € * (9,78% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Määrä 1x Device CAL
Järjestelmä  Windows Server 
CAL Device CAL
Toimituksen laajuus Käyttöoikeus
Suoritusaika Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Terminalserver ei yhteensopiva(RDS CAL  view)


Jokaista päätelaitetta varten, jolla käyttäjät käyttävät Server Microsoft Windows Server 2022 Standard- tai Datacenter-painoksen -palveluja, tarvitaan ylimääräinen asiakaslisenssi (Device CAL), joka ei sisälly Server-lisenssiin. Vain tämä antaa Windows-yhteensopivan päätelaitteen käyttäjälle vastaavat käyttöoikeudet. Ei ole väliä, käytetäänkö Device CAL Desktop PC:tä, kannettavaa tietokonetta, älypuhelinta tai tablettia, jossa on Windows käyttöjärjestelmä. Näin ollen ostajan Device CAL voi vapaasti päättää, millä lisensoidulla päätelaitteella hän haluaa käyttää Windows Server 2022 .

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DEVICE CAL"

Microsoft Windows Server 2022 Device CAL

Jokaista päälaitetta varten, jolla käyttäjät käyttävät Microsoft Windows Server 2022:n palvelinpalveluita Standard- tai Datacenter Edition -versiossa, tarvitaan ylimääräinen asiakaslisenssi (Device CAL), joka ei sisälly palvelinlisenssiin. Vain tämä antaa Windows-käyttöjärjestelmällä varustetun Windows-käyttöjärjestelmää käyttävän päätelaitteen käyttäjälle vastaavat käyttöoikeudet. Ei ole väliä, onko Device CAL -lisenssillä lisensoitu pöytätietokone, kannettava tietokone, älypuhelin tai tabletti, jossa on Windows-käyttöjärjestelmä. Laite CAL: n ostaja voi siis vapaasti päättää, millä lisensoidulla päätelaitteella hän haluaa käyttää Windows Server 2022: ta.

Wiresoftista löytyy jo käytettyjä Device CAL:eja Windows Server 2022:lle! Hyödy edullisemmasta hinnasta verrattuna ohjelmistokaupan tarjoamiin uusiin päätelaitteiden asiakaskäyttölisensseihin sekä mahdollisuudesta määrittää itse Windows Server -ohjelmistoon tarvitsemiesi CAL-lisenssien tarkka määrä!

Windows Server 2022:n rajoittamaton käyttö käytetyillä Device CAL:illa

Uusi Microsoft Windows Server 2022 -versio perustuu Windows 10 -käyttöjärjestelmään - se sisältää jo nyt monia uusia toimintoja sekä standardiversiossa että laajennetussa Datacenter Edition -versiossa, joka tarjoaa entistäkin enemmän turvallisuutta erityisesti monimutkaisille verkoille sekä lisää mahdollisuuksia jakaa tietoja, sovelluksia ja palveluja muiden kanssa. Windows Server 2022 Edition -versiosta riippuen käyttäjät, joilla on Device CAL, voivat myös hyödyntää monia mahdollisuuksia ja suorituskyvyn parannuksia hybridiskenaarioissa virtualisoinnin ja erityisesti Windows-säiliöiden käytön osalta.

Verkkoturvallisuus Windows Server 2022:lla

Tietoturva on edelleen tärkein aihe verkkojen luomisessa ja hallinnassa. Käyttäjillä on käytössään monia uusia ominaisuuksia Windows Serverin versiossa 2022 Device CAL:n kanssa, kuten uusin versio Transport Layer Security - TLS 1.3 - , TPM 2.0 (Trusted Platform Module), koodin eheys VBS:n (virtualisointipohjainen tietoturva) ja HVCI:n (hypervisor-pohjainen tietoturva) mukaisesti,

sekä AES-128- ja AES-256-standardit RDMA-verkkojen salaukseen SMB:n (Server Message Block) ja Virtual OSE:n (Operating System Environment) kautta, vain muutamia tärkeitä toimintoja mainitakseni.

Painoksesta riippuen voit myös käyttää Hyper-V:n, SDN:n (Software-Defined Networking), Storage Spaces Directin (SSD) sekä Storage Replica -ominaisuuksien ja Shielded Virtual Machines (SVM) -ominaisuuksien kaltaisia ominaisuuksia Device CAL:n avulla luodaksesi erittäin turvallisia virtualisointi-infrastruktuureja.

Device CAL:n käyttäminen konttialustojen hallintaan Windows Server 2022:ssa

Käyttäjillä on myös parannettuja ominaisuuksia käytettävissään, kun he käyttävät Windows Containersia, sekä sovellusten yhteensopivuuden että Kubernetesin kanssa käytettävän Windows Container -käyttöliittymän osalta, mikä tarkoittaa erityisesti suorituskyvyn parannuksia ja laajempaa tukea. Myös .NET-sovellusten säiliöiden luomista on parannettu.

Windows Server 2022:n tallennus- ja siirtymäpalvelut

Mitä tulee tietojen ja palvelujen siirtomahdollisuuksiin, Windows Server 2022:n Device CAL tarjoaa lisää lisäyksiä ja parannuksia Storage Migration Services -palveluihin, kuten paikallisten käyttäjien ja ryhmien sekä tallennuksen, itsenäisten palvelimien ja vikasietoisten klustereiden sekä Linux-palvelimien tallennuksen siirtämiseen.

Windows-yhteensopivan päätelaitteen CAL-ohjelmalla voit myös hyötyä monista Windows Server 2022:n yksittäisistä suorituskykyparannuksista, kuten AMD-prosessoreiden kautta tapahtuvan sisäkkäisen virtualisoinnin tuesta, Microsoft Edgen vakiokäytöstä sekä TCP-protokollan (Transmission Control Protocol), RACK:n (Recent ACKnowledgment) ja RSC:n (Receive Segment Coalescing) parannuksista.

Lisätietoja saat Wiresoftin edustajalta.

Tietoa lisensoinnista Windows Server 2022:n laite CAL:ien kanssa käytettynä ohjelmistona

Käytetty ohjelmisto tarjoaa periaatteessa samat käyttöoikeusvaihtoehdot Windows Server 2022:n Device CAL:n kanssa, jotta voit käyttää kaikkia kyseisessä versiossa käytettävissä olevia toimintoja. Toinen etu käytettyjen laite CAL:ien ostamisessa on mahdollisuus päättää itse, kuinka monta asiakaslisenssiä haluat ostaa. Tämä tarkoittaa sitä, että Microsoftin tavanomainen Device CAL:ien porrastus ei enää rajoita sinua. Tämä säästää rahaa ohjelmistojen hankinnassa erityisesti itsenäisille ammatinharjoittajille ja pienemmille yrityksille, koska Wiresoftin avulla ne voivat laskea lisensointitarpeensa räätälöidysti.

Miten Windows Server 2022 lisensoidaan Device CAL:ien avulla?

Jos haluat käyttää jotakin Windows Server 2022 -versiota (Standard tai Datacenter), Microsoftin lisenssinhallinta tarjoaa valinnaisesti mahdollisuuden lisensoida kukin yksittäinen päätelaite omalla asiakaskäyttölisenssillä. Kuten aiempienkin palvelinversioiden kohdalla, tämän Device CAL: n on vastattava identtistä Windows-palvelinversiota, jotta sen toimintoja voidaan käyttää Windows-käyttöjärjestelmällä varustetussa päätelaitteessa. Kyseinen Device CAL sisältää siis vain Windows Server 2022:n asiakas-/palvelinympäristön käyttöoikeudet - eikä mitään ohjelmistoja, jotka on asennettava erikseen.

Microsoftin lisenssimalli tarjoaa Windows Server 2022:lle kahdenlaisia CAL-lisenssejä:

 • Device CAL Windows Server 2022:lle: tämä antaa palvelimen käyttöoikeudet erilliselle päätelaitteelle (PC, kannettava tietokone, tabletti, puhelin)
 • Käyttäjä CAL Windows Server 2022:lle: tämä antaa palvelimen käyttöoikeudet erityiselle käyttäjälle

Käyttäjän CAL- ja laitteen CAL-ohjelmia on myös mahdollista käyttää rinnakkain.

Mitkä ovat Windows Server 2022:n CAL-pohjaisen lisensoinnin edut?

Windows Server 2022: n CAL-pohjainen lisensointi mahdollistaa ensisijaisesti joustavan ja siten tarpeisiin perustuvan oikeuksien hallinnan kaikille käytetyille päätelaitteille verrattuna core-pohjaiseen lisensointiin. Erityisesti Wiresoftin käytettyjen laitteiden käyttöoikeuksia varten ei ole olemassa määrättyä, jäykkää lisenssiskaalaa - ostat siis täsmälleen sen määrän laite-CAL:eja, jonka todellisuudessa tarvitset, ja voit myös ostaa yksittäisiä CAL:eja milloin tahansa lisää.

Käytä Windows Server 2022:n laite CAL:ien versioyhteensopivuutta!

Windows Server 2022:n Device CAL on tällä hetkellä uusin Microsoftin tarjoama asiakaslisenssi. Tämä ei ainoastaan anna päätelaitteelle Windows Server 2022:n käyttöoikeuksia, vaan sisältää myös käyttöoikeudet vanhempiin versioihin, kuten 2019:ään (downgrade). Tämä antaa nykyiselle Windows Server 2022:n laite CAL: lle ratkaisevan edun vanhempiin laite CAL-versioihin nähden, jotka ovat voimassa korkeintaan kyseisen Windows Serverin edellisen version osalta, mutta eivät tämän Windows Serverin version 2022 (päivitys) osalta.

Mitä on otettava huomioon, kun Windows Server 2022 lisensoidaan Device CAL:n kanssa?

Kuten edellä mainittiin, Device CAL:n avulla vain yksi päälaite (yksittäinen laite) saa Windows Server 2022:n käyttöoikeudet riippumatta siitä, onko kyseessä käytetty ohjelmisto vai uusi ohjelmisto.

Heti kun loppulaitteen rekisteröinti Device CAL:lla on suoritettu, tätä lisenssiä ei voi enää siirtää toiseen tietokoneeseen, kannettavaan tietokoneeseen jne. CAL-tyyppiä ei myöskään voi muuttaa, eli laitteen CAL:n käyttäminen käyttäjän CAL:nä ei ole mahdollista. Laite CAL:ien ja Windows Server 2022: n laite CAL:ien rinnakkainen käyttö on kuitenkin mahdollista.

Nämä Microsoftin CAL-lisenssien hallintaan liittyvät määräykset auttavat myös muun muassa estämään Windows Server 2022:n luvattoman käytön. Näin ollen Device CAL:t tarjoavat yritykselle ja sen tiedoille enemmän turvallisuutta, sillä päätelaitteet, joita ei ole lisensoitu oikein, eivät pääse käyttämään niitä.

Mitkä ovat Windows Server 2022:n Device CAL:n edut?

Windows Server 2022 -palveluiden käytössä käytettävissä olevien toimintojen osalta Device CAL ei eroa User CAL:stä. Laitekohtainen asiakaskäyttölupa tarjoaa kuitenkin muita etuja, koska Windows-palvelinta voidaan käyttää eri tavoin: Yrityksen kuka tahansa valtuutettu työntekijä voi käyttää palvelinkäyttöön Windows-käyttöjärjestelmällä varustettua päätelaitetta, jolle on myönnetty Device CAL - lisenssi. Ja jos lisensoitua päätelaitetta voidaan käyttää myös liikkeellä, kuten kannettavaa tietokonetta tai tablettia, käyttäjä voi käyttää sitä Windows-palvelinta paikallisesti itsenäisesti - esimerkiksi kotitoimistossa tai tien päällä. Device CAL tarjoaa näin ollen suuren edun, jos useat työntekijät käyttävät lisensoitua päälaitetta vuorotellen.

Ostajan suojaus käytetyillä Device CAL:illa Microsoft Windows Server 2022:lle Wiresoftilta

Laite CAL:t Windows Server 2022: n käytetylle ohjelmistolle ovat saatavilla Wiresoftin verkkokaupasta alkaen yhdestä asiakaslisenssistä. Hyödy tällöin käytettyjen ohjelmistojen halvemmasta hinnasta verrattuna vastaaviin uusiin CAL-ohjelmistoihin - ja myös ostajan turvallisuudesta sekä näistä eduista:

 • Käytettyjen Device CAL:ien oston yhteydessä Wiresoftin asiakkaat saavat alkuperäisen yksittäisen lisenssin, jonka yritys on aiemmin ostanut ja myöhemmin myynyt Wiresoftille.
 • Käytettyjen Microsoft Windows Server 2022 -asiakaslisenssien kaupan oikeusperusta on sovellettava laki, joka sallii niiden myynnin sekä ostamisen ja käytön.
 • Jos edellinen omistaja on jo aktivoinut Device CAL:n, kyseinen lisenssi on poistettu uudelleen ennen sen myymistä Wiresoftille, jotta sitä voidaan käyttää jälleen 100-prosenttisesti vapaasti.
 • Jälleenmyyntiä varten tämä Windows Server 2022 -laite CAL on merkitty käytetyksi, jolloin "käytetty" ei tarkoita mitään rajoituksia tämän lisenssin toiminnallisuuteen.
 • Tämä asiakaslisenssi ja muut Wiresoftin myyntiin tarjoamat käytetyt Microsoft-lisenssit eivät myöskään ole rajoitetusti käyttökelpoisia lisenssejä tai lisenssejä, joilla on aikarajoitus, vaan kyseessä on oston jälkeen vain sinulle sallittu ohjelmistotuote, jonka Wiresoft on ennen myyntiä tarkistanut täydellisen käyttökelpoisuuden osalta.
Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DEVICE CAL"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DEVICE CAL"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .