Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

  • SW10583
  • Pysyvästi voimassa
  • Kaikki kielet
  • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
3 640,90 € * 4 043,90 € * (9,97% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Laitteet 1x
Medium Lataa
Suoritusaika Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimituksen laajuus Lataa + lisenssi


Uusien teknologisten edistysaskelien ja talouskasvun jatkuva tarve tarkoittaa, että yritykset tarvitsevat uusia ohjelmistoratkaisuja joka päivä. Näin varmistetaan, että ne pysyvät kilpailussa mukana ja poistavat tehottomuutta. Erityisesti suuret yritykset hyötyvät Microsoft Office 2016:n, Windows Server 2016 Standardin tai Windows Server 2016:n kaltaisten ohjelmistoratkaisujen käytöstä toimintojen virtaviivaistamiseksi ja tehokkuuden lisäämiseksi samalla kun ne pysyvät kilpailussa mukana.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016"

Osta SharePoint Server 2016 halvalla

Jatkuva tarve uusiin teknologisiin edistysaskeliin ja talouskasvu tarkoittavat, että yritykset tarvitsevat uusia ohjelmistoratkaisuja joka päivä. Näin varmistetaan, että ne pysyvät kilpailussa mukana ja poistavat tehottomuutta. Erityisesti suuret yritykset hyötyvät Microsoft Office 2016:n, Windows Server 2016 Standardin tai Windows Server 2016:n kaltaisten ohjelmistoratkaisujen käytöstä toimintojen virtaviivaistamiseksi ja tehokkuuden lisäämiseksi samalla kun ne pysyvät kilpailussa mukana.

Mitkä ovat SharePoint Server 2016:n edut?

SharePoint Server 2016:n järjestelmänvalvoja voi myöntää johtajille tiettyjä oikeuksia, jotka antavat heille pääsyn tiettyihin tiedostoihin. Tämä voidaan tehdä yrityksessä SharePoint Server 2016:n avulla. Lisäksi tämän ohjelmiston käyttöjärjestelmiä käytetään hallinnointiin ja organisointiin. Ylläpitäjä voi luoda, järjestää, lisätä ja poistaa jäseniä ryhmistä sen toiminnallisuuden ansiosta. Lisätoimintoja lisätään Microsoft Skype for Businessin ja Microsoft Officen avulla. Nämä ohjelmat mahdollistavat edistyneen hallinnon. Järjestelmänvalvojan on otettava huomioon myös palvelimessa käytettävä käyttöjärjestelmä. Esimerkiksi Windows Server 2016 tarjoaa tarvittavan perustan lisähallinnoinnille.

SharePoint Server 2016 toiminnot yhdellä silmäyksellä

SharePoint Server mahdollistaa työnkulkujen nopeuttamisen ja resurssien säästämisen jakamalla tiedostoja, laitteita, tehtäviä ja näyttöjä. Henkilöstö voi myös jakaa opiston toimintojen eri osa-alueita, mikä lisää tehokkuutta. Organisaatiot voivat luoda verkkosivustoja, jotka vastaavat niiden erityistarpeita. Näitä voivat olla esimerkiksi kalenterit, foorumit, wikit tai sosiaaliset verkostot, joita käytetään yrityksen liiketoimintaan. Microsoft SharePoint Server 2016 tarjoaa turvallisimman jakamisalustan käyttämällä poikkeuksellisia turvallisuusstandardeja. Näin jaetut tiedot pysyvät suojattuina uteliailta katseilta. Kukin järjestelmänvalvoja voi luoda omia erityisiä pääsynvalvontasivustojaan.

SharePoint Server 2016 käyttää oletusarvoisesti erityisiä salaus- ja todennusmenetelmiä viestinnän suojaamiseen. Tämä tarkoittaa, että kaikki keskustelut ja puhelinkonferenssit, kuten Skype for Businessin kautta käytävät keskustelut ja puhelinkonferenssit, pysyvät suojattuina uteliailta katseilta. Lisäksi yritykset, jotka käyttävät Windows Server 2016 Standard Server -palvelinta, kehittävät automaattisesti räätälöitävän intranetin, jossa on tarvittavat työkalut liiketoiminnan tarpeisiin. Microsoftin vakiomuotoilu innostaa nopeisiin ja helppoihin muutoksiin. Siksi SharePoint Server 2016:n kaltaiset ohjelmistot ovat hyödyllisiä suurille organisaatioille, joissa on paljon hallintoa. Tämä johtuu siitä, että muutokset tehdään nopeasti ja pienellä vaivalla.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat