Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Trustmask
VMWARE vSPHERE 8 ESSENTIALS KIT
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

VMWARE vSPHERE 8 ESSENTIALS KIT

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

  • SW10591
  • VS8-ESSL-KIT-C
  • Pysyvästi voimassa
  • Kaikki kielet
  • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
424,90 € * 470,90 € * (9,77% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Tuotetiedot "VMWARE vSPHERE 8 ESSENTIALS KIT"

VMware vSphere 8 Essentials Kit pienyrityksille

VMware vSphere 8 Essentials Kit on aloituspaketti, jonka avulla pienet yritykset voivat virtualisoida ja hallita fyysisiä palvelimia keskitetysti. Tuloksena on alhaisemmat laitteistokustannukset, parempi toiminnallinen tehokkuus ja pienemmät alkuinvestoinnit. Pakkaus sisältää kuusi CPU-lisenssiä vSphere Essentials -palvelimelle (kolmelle palvelimelle, enintään kaksi prosessoria palvelinta kohti) ja yhden lisenssin vCenter Server Essentials -palvelimelle.

VMware on tehnyt paljon työtä poistaakseen ilmaisen vSphere-hypervisorin fyysiset rajoitukset. Esimerkiksi vSphere 5:n muistiraja on edelleen 32 Gt. ESXi 6.5:ssä ei ole enää muita laitteistorajoituksia kuin enintään kaksi fyysistä suorittinta ja kahdeksan vCPU:ta per virtuaalikone. Kahden kuusiytimisen Xeon-prosessorin, 128 gigatavun RAM-muistin ja RAID-konfiguraation käyttäminen yhdessä koneessa ei ole enää ongelma. Näin konfiguroitu kone on erittäin tehokas virtualisointi-isäntä, eikä se vaadi maksullisia lisenssejä.

VSphere 8 Essentials Kit on suunniteltu pienille yrityksille, jotka tarvitsevat enintään 3 isäntäkonetta ja 2 suorittimen keskusyksikköä palvelinkonsolidaatiota varten. Sisältää vSpheren (vain ESXi) ja vCenter Serverin isäntien ja virtuaalikoneiden keskitettyyn hallintaan. Jos tarvitset lisäominaisuuksia, kuten korkean käytettävyyden, kannattaa tutustua vSphere Essentials Plus Kit -pakettiin (plus-merkki nimessä vaihtelee).

vSphere 8 Essentials Kit yhdellä silmäyksellä

Maksullisissa ohjelmissa on tietysti enemmän ominaisuuksia kuin ilmaisissa tuotteissa. Tässä tapauksessa ilmaisesta vSphere-versiosta puuttuvat tietyt työkalut ja toiminnot, kuten vMotion, Fault Tolerance tai vSAN. Kaikki nämä toiminnot edellyttävät vähintään kolmea palvelinsolmua. Ilmaisiin vSphere-versioihin liittyvät rajoitukset voidaan jakaa kahteen osa-alueeseen: Laitteisto ja ominaisuudet.

Tulevat DirectPath I/O:ta käyttävät virtuaalikoneet hyötyvät näin ollen useammista virtualisointiominaisuuksista, kuten vMotionista, sen sijaan, että ne olisivat sidottuja alkuperäiseen isäntäkoneeseen. Tämä ominaisuus edellyttää uutta virtuaalilaitteiston versiota 20.

vSphere 8 Essentials Kit Ryhmien skaalautuminen

VMware esitteli Explore 2022 -tapahtumassa (entinen VMworld) vSphere- ja vSAN-versioiden seuraavat suuret versiot. Tärkeimpiä uusia ominaisuuksia ovat Device Virtualization Extensions (DVX), vHardware 20:n parempi skaalautuvuus, laiteryhmien, vTPM:n ja vSphere-tietoaineistojen määrityskäytännöt.

Linkkejä kohteeseen "VMWARE vSPHERE 8 ESSENTIALS KIT"
Asiakasarviot kohteelle "VMWARE vSPHERE 8 ESSENTIALS KIT"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .