Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD 2-CORE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD 2-CORE

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

 • SW10102
 • 7NQ-01158
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
1 660,90 € * 1 844,90 € * (9,97% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Core 2 Core 
Vähimmäislisensointi 4 Core Pro Server
CAL Ei vaadita
Medium Lataa
Suoritusaika Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimituksen laajuus Lataa + lisenssi


Painos SQL Server 2017 Standard  , joka sisältää tietokanta-, raportointi- ja analyysitoiminnot, tarjoaa erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille tehokkaan version Microsoft hyväksi havaitusta relaatiotietoalustasta. Sen lisäksi, että se sisältää monia parannuksia ja parannuksia nykyisiin toimintoihin, kuten master data Services ja raportointi Services, se sisältää myös tärkeitä uusia ominaisuuksia, kuten Business Intelligence ja Always Encrypted -tekniikka - sekä korkean skaalautuvuuden tason, joka mahdollistaa liiketoiminnan kannalta kriittisten työmäärien turvallisen ja luotettavan suorittamisen.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD 2-CORE"

Microsoft SQL Server 2017 Standard 2-Core

SQL Server 2017 Standard -versio tarjoaa tietokanta-, raportointi- ja analyysitoimintojensa ansiosta erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille tehokkaan version Microsoftin hyväksi havaitusta relaatiotietoalustasta. Se sisältää monia parannuksia ja parannuksia nykyisiin ominaisuuksiin, kuten Master Data Services ja Reporting Services, sekä tärkeitä uusia ominaisuuksia, kuten Business Intelligence ja Always Encrypted -tekniikka, sekä suuren skaalautuvuuden, joka mahdollistaa kriittisten työmäärien turvallisen ja luotettavan suorittamisen. SQL Server 2017 Standardin avulla saat uusia tietoihin perustuvia oivalluksia tietokannan sisäisen kehittyneen analytiikan avulla Python- tai R-ohjelmalla sekä mielekkäillä interaktiivisilla visualisoinneilla. Kun tähän lisätään kehityskielten ja käyttöjärjestelmien valikoima, voit ottaa SQL Serve -sovelluksia käyttöön Windowsin lisäksi myös Linuxissa ja Linux-pohjaisissa Docker-säiliöissä - sekä paikallisesti tai pilvipalvelussa.

SQL Server Standard 2-Core -versio täyttää näin ollen kaikki nykyaikaisen, tehokkaan relaatiotietokannan hallintajärjestelmän vaatimukset, joita erityisesti pk-yritykset tyypillisesti asettavat toiminnanohjausohjelmistojen, CRM- ja tavarahallintajärjestelmien tarjoamiselle - Microsoft SQL Server sisältää kaikki edellytykset turvallisen tietovarastoalustan luomiseksi.

Wiresoft tarjoaa Edition SQL Server 2017 Standard 2-Core -versiota käytettynä ohjelmistona - huomattavasti alhaisempaan hintaan kuin uutta tavaraa - tämä on täysin käyttökelpoinen ja tarjoaa laajan suorituskyvyn ja turvallisuuden laajuuden, sillä tämä on erityisen houkutteleva sellaisille yrityksille tai organisaatioille, jotka käyttävät vastaavasti tehokkaampia palvelimia, joten palvelinlisenssistä/CAL:sta koostuvaa vaihtoehtoa ei voida käyttää. Microsoft SQL Server 2017 Standardin lisensointi suoritetaan myös käytettyjen ohjelmistojen osalta Microsoftin lisenssinhallinnan mukaisesti. Yksityiskohtaiset tiedot sovellettavista lisenssiehdoista sekä SQL Server 2017 Standardiin sisältyvistä toiminnallisista alueista löytyvät seuraavista tiedoista.

Mitä uutta on SQL Server 2017 Standard 2-Core -palvelimessa?

SQL Server 2017: n Standard-versio tarjoaa laajan valikoiman toimintoja, joita tarvitaan pienissä tai keskisuurissa yrityksissä keskitason sovellusten ja tietomarkettien käyttöön - mukaan lukien korkea skaalautuvuus, joka mahdollistaa myös niiden häiriöttömän suorituskyvyn. Korkean virtualisoitavuuden lisäksi tähän sisältyy myös korkea käytettävyys vikasietoisella vikasietoisuudella, edistynyt OLTP ja in-memory-sarakevarasto sekä operatiivinen reaaliaikainen analytiikka ja PolyBase. PolyBase-teknologian avulla relaatiotietoja ja Big Dataa voidaan myös yhdistää ja käyttää monipuolisesti.

Business Intelligence -ominaisuudet tarjoavat moniulotteisia malleja ja taulukkomalleja tietokokonaisuuksien analysointia varten sekä muistitallennustilan, perusraportoinnin ja analytiikan ominaisuuksia. Kehittyneessä analytiikassa SQL Server Machine Learning Services tukee koneoppimistoimintojen integrointia, mukaan lukien liitettävyys avoimen lähdekoodin Pythonin ja -R:n kanssa, tarjoaa johdonmukaisen ympäristön Windows-käyttöjärjestelmän lisäksi myös Linuxille ja Dockerille sekä hybridi-tapahtumien ja reaaliaikaisen analytiikan käsittelyn.

Lisäksi SQL Server 2017 Standard tukee monia yleisiä kehitystyökaluja sekä paikalliseen käyttöön että pilvipalveluun, mukaan lukien T-SQL ja SQL CLR. Lisäksi Standard-versio tarjoaa parannetun tietoturvan Always Encrypted -palvelun avulla, mukaan lukien Always On -korkea käytettävyys ja katastrofista toipuminen Windowsille ja Linuxille.

SQL Server 2017 Standard sisältää uudistuksia seuraaville toiminnallisille alueille:

SQL Database Engine -ominaisuudet

Lisääntyneen suorituskyvyn lisäksi tietokantamoottori sisältää lisäominaisuuksia monimutkaisia analyysejä ja parannettuja työnkulkuja varten, mukaan lukien mukautuva kyselyjen käsittely, jossa on parannuksia mukautuviin yhdistämisiin ja palautetta muistin jakamisesta eräajotilassa. Taulukon arvotoimintojen päällekkäinen suorittaminen useilla ohjeilla säästää suorittimen resursseja, ja samalla uudet dynaamiset hallintaluettelot lisäävät suorituskykyä, mukaan lukien automaattinen optimointi; kun kyselyn suorituskykyyn liittyviä ongelmia ilmenee, ne näytetään välittömästi, luodaan asianmukaiset ratkaisuehdotukset ja toteutetaan automaattisesti. Lisäksi CLR-kokoonpanot voidaan nyt lisätä positiiviseen luetteloon.

SQL Serverin analyysipalvelut

SQL Server Analysis Services (SSAS), SQL Server 2017 tarjoaa päivityksiä nykyisiin keskeisiin ominaisuuksiin, lisäksi parannuksia taulukkomalleihin, taulukkotila on nyt saatavilla oletusasennusvaihtoehtona. Get Data in Power BI -ominaisuus hyödyntää olemassa olevia tietolähteitä, kun kyselyjä suoritetaan Power Query M -kaavakielellä.

SQL Serverin integraatiopalvelut

SSIS:n Scale Out -toimintoon on tehty parannuksia, ja se esimerkiksi yksinkertaistaa suoritusta useilla tietokoneilla. Scale Out Master tukee korkeaa käytettävyyttä ja optimoi suorituslokien vikasietokäsittelyn. SSIS-luettelo sisältää toisen globaalin ominaisuuden, jolla voidaan määrittää oletustila SSIS-paketteja käyttöönotettaessa, ja lisäksi SQL Server on nyt tuettu Linuxissa.

Linux ja SQL Server 2017 Standard

Käyttäjät voivat nyt käyttää SQL Serveriä avoimen Linux-käyttöjärjestelmän avulla. Sekä Linux- että C++-sovelluksissa yhteys muodostetaan Open Database Connectivity -rajapinnan kautta. Java Database Connectivity -ajurin käyttöä Java-sovelluksissa on myös optimoitu.

Uudet SQL Serverin koneoppimispalvelut

Aiemmin SQL Server R Services -nimellä tunnettu alue on nimetty uudelleen SQL Server Machine Learning Services -palveluiksi osittain siksi, että aiemmasta R-ohjelmointikielestä on tullut tuki Pythonille. Nyt suorittamiseen voidaan käyttää R- tai Python-skriptejä; Microsoft Machine Learning -palvelin voidaan asentaa R- ja Python-mallien käyttöönottoa varten. Kehittäjät voivat myös käyttää Pythonille tarkoitettuja ML- ja AI-kirjastoja, jotka ovat saatavilla avoimen lähdekoodin ympäristössä.

Tietoa SQL Server 2017 Standard Editionin suorituskyvystä ja yksittäisistä komponenteista

Seuraavassa on lyhyt katsaus suorituskykyyn ja mukana oleviin ominaisuuksiin. Microsoft SQL Serverin Standard Edition tukee enintään 24 ydintä ja 524 PB:n tietokantakokoa. Seuraavat tiedot enimmäisrajoista ja käytettävissä olevista ominaisuuksista ovat myös voimassa:

Muisti

 • Muistioptimoitujen tietojen enimmäiskoko on 32 Gt tietokannassa
 • Puskurivaraston enimmäiskoko instanssia kohti on 128 Gt
 • Sarakevaraston segmenttivälimuistin enimmäismäärä instanssia kohden on 32 Gt

OLTP (Online Transaction Processing) suorituskyky

Seuraavat tiedot koskevat Standard Edition -versiota:

 • Kehittynyt OLTP ja in-memory OLTP, operatiivinen analytiikka
 • Basic High Availability -toiminnon osalta tuetaan vikasietoisuutta yhdessä tietokannassa, jossa on kaksi solmua, sekä lukukelvotonta toissijaista kopiota
 • Hallittavuus: Management Studio ja käytäntöihin perustuva hallinta ovat tuettuja

Tietovarastointi

 • Tietomarketteja ja tietovarastoja varten käytettävissä ovat: Partitiointi, tietojen pakkaaminen ja muutosten tallentaminen, mukaan lukien tietokannan tilannekuvan ottaminen
 • Muistin sisäinen OLTP ja muistin sisäinen saraketietovarasto rajoittuvat SQL Server 2017: n standardiversiossa vastaavan tallennuskoon skaalautumisrajoihin
 • Columnstore- ja operatiivinen reaaliaikainen analytiikka on rajoitettu enintään kahteen rinnakkaisuusasteeseen eli kahteen ytimeen kyselyä kohden
 • Huom: PolyBasen kanssa kyselyjen horisontaalinen skaalautuminen ei ole mahdollista Standard Editionissa

Business Intelligence -ominaisuudet

SQL Server 2017: n Standard Edition tarjoaa perustason business intelligence -toiminnot yrityksille, joilla on moniulotteiset perusmallit sekä taulukkomallin ja in-muistitallennustilan, perusraportoinnin ja analytiikan. Tietojen integrointiin on käytettävissä SQL Server Integration Services -palvelut ja integroidut liittimet.

Analysis Services -palvelujen työmuistin enimmäiskäyttö on 16 Gt taulukkomuistitilassa ja 64 Gt MOLAPissa (moniulotteinen OLAP). Raportointipalvelujen työmuistin enimmäiskäyttö on 64 Gt instanssia kohti.

Muut tiedot ja huomautukset

 • Perusintegraatio koneoppimisesta on saatavana Advanced Analyticsin lisäksi: Liitettävyys avoimen lähdekoodin Python- ja -R-ohjelmiin sekä rajoitettu rinnakkaisuus
 • Ohjelmoitavuus ja tuetut kehitystyökalut: T-SQL, SQL CLR, Service Broker, JSON, XML ja graafitiedot
 • SQL Server 2017 tarjoaa kehittyneen tietoturvan: Aina salattu, rivitason suojaus, tietojen peittäminen sekä yhteensopivuusraportit SQL Server Audit -palvelun kanssa
 • Huom: Seuraavat ominaisuudet EIVÄT ole käytettävissä Linuxissa: SQL Server Reporting Services, SQL Server Analysis Services, Machine Learning Services, PolyBase ja Stretch Database

SQL 2017 Standard 2-Core -ohjelman laitteisto- ja ohjelmistovaatimukset

MS SQL Server 2017:n Standard 2-Core -versiota asennettaessa sovelletaan seuraavia määrityksiä, jotka ovat välttämättömiä optimaalisen toiminnan varmistamiseksi.

Laitteisto:

 • Kiintolevy: 6 Gt käytettävissä olevaa tallennustilaa, tämä riippuu myös asennetuista SQL Server -komponenteista
 • Muisti: vähintään 4 Gt, tietokannan koon kasvaessa muistia on lisättävä SQL Serverin optimaalisen suorituskyvyn varmistamiseksi
 • Prosessorin tyyppi: x64-prosessori, esim. AMD Opteron, AMD Athlon 64, Intel Xeon Intel EM64T -tuella, Intel Pentium IV EM64T -tuella - x86-prosessoreita ei enää tueta:
 • SQL Serverin asennusta tuetaan vain x64-prosessoreilla: On suositeltavaa asentaa tietokoneeseen, jossa on NTFS- tai ReFS-tiedostomuoto
 • Suorittimen nopeus: vähintään 1,4 GHz; 2,0 GHz tai nopeampi on suositeltava

Ohjelmisto:

 • SQL Server 2017 Standard -versio vaatii .NET Framework 4.6:n. SQL Serverin asennus asentaa automaattisesti .NET Frameworkin, Master Data Services -palvelut ja replikoinnin
 • Tuetut käyttöjärjestelmät: Windows Server 2016 Datacenter, Standard ja Essentials; Windows Server 2012 R2 Datacenter; Standard, Essentials ja R2 Foundation; Windows Server 2012 Datacenter, Standard, Essentials ja Foundation
 • Kun SQL Server 2017 on asennettu Server Core -tilassa, sitä tukevat seuraavat Windows Server -versiot: Windows Server 2017 Standard ja Datacenter; Windows Server 2016 Standard ja Datacenter; Windows Server 2012 R2 Standard ja Datacenter; Windows Server 2012 Standard ja Datacenter

Muita käyttöjärjestelmää koskevia huomautuksia:

 • 64-bittisissä asiakaskäyttöjärjestelmissä tuetaan kaikkia SQL Server 2017 Standardin ominaisuuksia.
 • 32-bittisissä asiakaskäyttöjärjestelmissä tuetaan seuraavia SQL Server 2017 Standardin ominaisuuksia: SQL Client Connectivity SDK, Integration Services, Data Quality Client, Client Toolsin tai Client Tools SDK:n liitettävyys tai taaksepäin yhteensopivuus, kaikki Distributed Replay -komponentit sekä Controller ja Client ja dokumentaatiokomponentit

SQL Server 2017 Standard 2-Core -palvelimen lisensointi

SQL Server 2017 Standard -versiossa on vaihtoehtoisesti saatavilla Microsoftin SQL Server 2016 -versiossa käyttöön ottama ydinlisensointi, jota kuvataan jäljempänä. Toisin kuin aiemmissa versioissa, joissa prosessorin ytimien lukumäärällä ei ollut merkitystä lisensoinnissa, nyt sovelletaan erilaista lisensointimittaria: SQL Serverin sisältämien ytimien lukumäärä on nyt lisenssivaatimuksen määrittämisen perusta. Tätä tarkoitusta varten on saatavana 2-ytimisiä paketteja, joten pakettia kohden voidaan lisensoida kaksi ydintä; tämä koskee myös käytettyjä ohjelmistoja.

SQL-palvelimen tarvitsemien lisenssien kokonaismäärä perustuu näin ollen ytimien enimmäismäärään, ja palvelimen jokainen fyysinen ydin vaatii oman lisenssin. Microsoft edellyttää periaatteessa vähintään 8 lisenssiä palvelinta kohden ja on määritellyt seuraavat ehdot:

 • Jokaisessa fyysisessä prosessorissa on vähintään 8 ydintä.
 • Jokaisessa fyysisessä palvelimessa on vähintään 16 ydintä.
 • Kaikki fyysiset ja aktiiviset ytimet on lisensoitava edellä mainittujen kahden ehdon mukaisesti.
 • SQL Server 2017 Standardin peruslisenssit ovat saatavana 2:n pakettina.

Jos sinulla on kysyttävää SQL Server 2017 Standard 2-Core -lisensoinnista, ota meihin yhteyttä.

Usein kysytyt kysymykset Microsoft Edition SQL Server 2017 Standard 2-Core -ohjelmistosta Wiresoftin käyttämänä ohjelmistona

Wiresoftin tarjoamat käytetyt tuotteet SQL Server 2017 Standard 2-Core -ohjelmiston kanssa eivät eroa uuden palvelimen lisenssistä - ei ainoastaan siksi, että ohjelmistot eivät kulu, vaan myös käytettävyydeltään. Seuraavassa Wiresoft vastaa kaikkiin tyypillisiin kysymyksiin käytetyistä SQL Server -lisensseistä:

Mistä käytetty SQL Server 2017 Standard 2-Core -ohjelmisto on peräisin?

Wiresoftin tarjoamat käytetyt SQL Server 2017 Standard 2-Core -ohjelmistot ovat peräisin yrityksiltä, jotka ovat ostaneet ne itse uutena ja myyneet ne sitten edelleen Wiresoftille. Wiresoft Shopin tarjouksessa tämä on merkitty käytetyksi ohjelmistoksi, mutta sitä voidaan käyttää kuin uutta lisenssiä.

Tarjoaako käytetty SQL Server 2017 Standard 2-Core -lisenssi ostajan turvallisuuden?

Kyllä: Wiresoftin käytetyt ohjelmistot, kuten SQL Server 2017 Standard 2-Core, tarjoavat sinulle asiakkaana samat edut kuin vastaavat uudet palvelinohjelmistot: ostajan turvallisuus välittömän latauksen kautta onnistuneesti suoritetun oston jälkeen sekä lisenssin välitön aktivointi toimitetulla voimassa olevalla lisenssiavaimella.

Ovatko SQL Server 2017 Standard 2-Core -ohjelmiston osto ja käyttö laillisia?

Kyllä: Wiresoftilla voit olla varma, että et asiakkaana riko mitään lakeja, et ostaessasi SQL Server 2017 Standard 2-Core -ohjelmiston käytettyä ohjelmistoa etkä käyttäessäsi sitä, koska tarjottu käytetty ohjelmisto on peräisin yrityksen lisenssivarastosta. Tässä tapauksessa sovellettava oikeuskäytäntö sallii Microsoftin käytettyjen ohjelmistojen kaupan lisäksi myös niiden käytön; tämä on vahvistettu useaan otteeseen eri tuomioistuinten päätöksissä.

Onko Wiresoftin käytetyillä ohjelmistoilla, kuten SQL Server 2017 Standard 2-Core, muita etuja?

Wiresoftin käytetyt ohjelmistot tarjoavat monille asiakkaille taloudellista etua, sillä ne voivat päivittää ohjelmistovarastojaan paljon edullisemmin, jotta ne olisivat ajan tasalla kuin vastaavilla uusilla tuotteilla. Lisäksi he voivat löytää myös palvelinlisenssien vanhempia versioita, joita ei enää tarjota säännöllisesti. Lisäksi Wiresoftin käytetyt ohjelmistot tarjoavat myös tarkastusturvallisuutta kaikkien ostajien täydellisen todentamisen ansiosta!

Wiresoftista et löydä edullisena käytettynä ohjelmistona ainoastaan SQL Server 2017 Standard 2-Core -versiota, vaan myös Standard-versiota Server/CAL-lisensoinnilla sekä SQL Server 2017:n muita versioita ja myös uudempia Microsoft SQL Server -versioita. Wiresoftin käytettyihin ohjelmistoihin kuuluu myös monia muita Microsoftin ohjelmia - kaikilla mainituilla eduilla. Jos sinulla on kysyttävää SQL Server 2017 Standardin tai minkä tahansa muun version ydinpohjaisesta lisensoinnista, voit käyttää asiantuntijaneuvojamme chatissa, sähköpostitse tai puhelimitse.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD 2-CORE"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD 2-CORE"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat