Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

 • SW10101
 • 228-11135
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
407,90 € * 451,90 € * (9,74% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Core -
Vähimmäislisensointi Ei ole
CAL User CAL/laite CAL
Medium Lataa
Suoritusaika Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimituksen laajuus Lataa + lisenssi


SQL Server 2017 Standard -versio Microsoft tarjoaa kaikki tehokkaat tietokanta-, raportointi- ja analyysitoiminnot, joita pienet ja keskisuuret yritykset odottavat relaatiotietokannan hallintajärjestelmältä.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

 

 

Tuotetiedot "MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD"

Microsoft SQL Server 2017 Standard

Microsoftin SQL Server 2017 Standard -versio tarjoaa kaikki tehokkaat tietokanta-, raportointi- ja analyysitoiminnot, joita pienet ja keskisuuret yritykset odottavat relaatiotietokannan hallintajärjestelmältä.

Sen lisäksi, että tämä versio tarjoaa monia parannuksia ja parannuksia olemassa oleviin toimintoihin - esimerkiksi Master Data Services- ja Reporting Services -palveluissa - se tarjoaa myös monia uusia ominaisuuksia. Näihin kuuluvat Business Intelligence ja Always Encrypted -tekniikka - yhdistettynä suureen skaalautuvuuteen, joka mahdollistaa tyypillisten kriittisten työtehtävien suorittamisen turvallisesti ja luotettavasti.

SQL Server 2017 Standardin avulla saat uusia oivalluksia tiedoistasi: tietokannan sisäinen kehittynyt analytiikka R:lle ja - uutuutena - myös Pythonille, jota täydennetään mielekkäillä interaktiivisilla visualisoinneilla. Laajennettu valikoima eri kehityskielten ja käyttöjärjestelmien välillä mahdollistaa SQL Server -sovellusten käyttöönoton Windowsin lisäksi myös Linuxille, mukaan lukien Linux-pohjaiset Docker-kontit - paikallisen suorituksen lisäksi ne ovat käytettävissä myös pilvipalvelussa.

SQL Server Standard Edition täyttää näin ollen kaikki nykyaikaisen, tehokkaan relaatiotietokannan hallintajärjestelmän vaatimukset, kuten ne, jotka tyypillisesti löytyvät ERP-ohjelmistoista, CRM- ja tavarahallintajärjestelmistä - Microsoft SQL Server 2017 Standard tarjoaa kaikki tarvittavat edellytykset luotettavalle ja turvalliselle tietovarastointialustalle.

Wiresoft tarjoaa SQL Server 2017 Standard editionia edullisesti käytettynä ohjelmistona - huomattavasti halvemmalla kuin vastaava uusi tuote - sikäli kuin sitä on vielä säännöllisesti saatavilla. Tätä käytettyä palvelinlisenssiä voidaan käyttää kokonaisuudessaan, ja se tarjoaa versiolle tyypillisen maksimaalisen suorituskyvyn ja turvallisuuden, mikä tekee siitä erityisen houkuttelevan yrityksille tai organisaatioille, jotka käyttävät tällaisia palvelimia, joille palvelinlisenssin ja CAL:ien yhdistelmä on ihanteellinen. Myös käytetyn Microsoft SQL Server 2017 Standard Editionin lisensointi tapahtuu Microsoftin lisenssinhallintaehtojen mukaisesti. Yksityiskohtaisia tietoja tästä sekä kaikista SQL Server 2017 Standardin sisältämistä uusista toiminnoista ja tärkeistä optimoinneista on seuraavissa kohdissa.

Mitä uutta SQL Server 2017 Standardissa on?

Erityisesti pienemmät tai keskisuuret yritykset hyötyvät SQL Server 2017:n Standard Editionin toiminnoista, joita tarvitaan sovellusten kehittämiseen ja käyttöön vastaavan kokoisissa tietomarketeissa ja jotka odottavat korkean skaalautuvuuden lisäksi myös turvallista ja häiriötöntä suorituskykyä. Standard Edition tarjoaa jo nyt korkean virtualisointitason sekä korkean käytettävyyden vikasietoisuutta, kehittynyttä OLTP:tä ja in-memory-sarakevarastoa - muun muassa myös operatiivista reaaliaikaista analytiikkaa ja PolyBase-tekniikkaa, jonka avulla relaatiotietoja ja Big Dataa voidaan yhdistää niiden monipuoliseen käyttöön.

Päivitetyt Business Intelligence -ominaisuudet tarjoavat moniulotteisia sekä taulukkomalleja suurten tietomäärien analysointiin, muun muassa myös muistitallennustilan sekä perusraportoinnin ja -analytiikan ominaisuuksia. Kehittynyt analytiikka tukee koneoppimistoimintojen integrointia SQL Server Machine Learning Services -palveluiden kanssa sekä liitettävyyttä - uutena: avoimen lähdekoodin Python - ja R -ohjelmiin; nämä tarjoavat myös johdonmukaisen ympäristön paitsi Windowsissa myös Linuxissa ja Dockerissa sekä hybridi-tapahtumien ja analyysien reaaliaikaisen käsittelyn.

SQL Server 2017 Standard tukee myös monia kehitystyökaluja sekä tiloissa että pilvipalvelussa, kuten T-SQL- ja SQL CLR -ohjelmia. Tietoturvan osalta Always Encrypted tarjoaa kehittynyttä suojausta, mukaan lukien Always On -palvelun korkea käytettävyys ja katastrofista palautuminen Windowsille ja nyt myös Linuxille.

Alla on lisätietoja SQL Server 2017 Standardin tärkeimpien toiminnallisten alueiden uudistuksista:

SQL Database Engine

SQL Server 2017: n tietokantamoottori tarjoaa uusia ominaisuuksia monimutkaiseen analytiikkaan - mukaan lukien mukautuva kyselyjen käsittely, jossa on parannuksia mukautuviin yhdistämisiin ja palautetta muistin jakamisesta eräajotilassa - paremman suorituskyvyn lisäksi, mikä tehostaa työnkulkuja. CLR-kokoonpanot voidaan nyt lisätä positiiviseen luetteloon. Taulukkoarvotoimintojen päällekkäinen suorittaminen useilla lausekkeilla on myös mahdollista. Lisäksi uudet dynaamiset hallintaluettelot, joihin kuuluu automaattinen optimointi, takaavat paremman suorituskyvyn; kyselyjen suorituskykyongelmat näytetään välittömästi ja luodaan sopivia ratkaisuehdotuksia, jotka myös toteutetaan automaattisesti.

SQL Serverin analyysipalvelut

SQL Server Analysis Services (SSAS) -palveluihin SQL Server 2017 sisältää joitakin päivityksiä nykyisiin tärkeisiin ominaisuuksiin sekä parannuksia taulukkomalleihin: Esimerkiksi taulukkomuotoinen tila on nyt saatavilla oletusasennusvaihtoehtona. Nykyaikainen Get Data -käyttöliittymä (toiminto: Retrieve Data) tukee erilaisia tietolähteitä ja tarjoaa monipuolisia toimintoja kyselyrakentajassa tietojen ja M-lausekkeiden hakemiseen tietojen muuntamisen aikana - muun muassa Get Data käyttää Power BI:ssä olemassa olevia tietolähteitä kyselyihin Power Query M -kaavakielellä.

SQL Serverin integraatiopalvelut

Parannettu liitettävyys mahdollistaa Microsoft Dynamics AX Online- ja Microsoft Dynamics CRM Online OData-syötteiden yhdistämisen päivitettyjen OData-komponenttien avulla.

Scale Out -ominaisuus yksinkertaistaa SSIS-pakettien suorittamista useilla tietokoneilla, suorituksia ja työntekijöitä voidaan hallita yhdestä päätietokoneesta. Scale Out -pääkäyttäjä tukee korkeaa käytettävyyttä ja optimoitua suorituksen lokien vikasietokäsittelyä.

Linuxin käyttö

Käyttäjät voivat nyt käyttää  Linux-käyttöjärjestelmää SQL Server 2017 Standard Edition -versiossa ja käyttää SQL Serveriä sen kautta. Yhteys muodostetaan Open Database Connectivity Interface -rajapinnan kautta - sekä Linux- että C++-sovelluksille. Integrointipalvelut ovat käytettävissä myös Linuxissa, joten SSIS-paketteja voidaan suorittaa Linux-tietokoneissa. Lisäksi Java Database Connectivity -ajuri on optimoitu vastaavia Java-sovelluksia varten.

Kun käytät Linuxia, ota huomioon, että seuraavat palvelut ja toiminnot eivät ole käytettävissä: SQL Server Reporting Services, SQL Server Analysis Services, Machine Learning Services, PolyBase ja Stretch Database.

Uusi: SQL Serverin koneoppimispalvelut

Tätä aluetta kutsuttiin SQL Server 2017: n aiemmissa versioissa SQL Server R Services -palveluiksi, mutta nyt se on nimetty uudelleen SQL Server Machine Learning Services -palveluiksi - tärkein syy tähän on Python-tuen lisääminen aiemman ohjelmointikielen R:n rinnalle. Siksi suorittamiseen voidaan käyttää joko R- tai Python-skriptejä. R- ja Python-mallien tarjoamisen edellytyksenä on Microsoft Machine Learning Serverin asennus. Kehittäjät voivat edelleen käyttää Pythonille tarkoitettuja ML- ja AI-kirjastoja, jotka ovat saatavilla avoimen lähdekoodin ympäristössä.

Tietoja SQL Server 2017 Standard Editionin käytettävissä olevasta enimmäissuorituskyvystä ja yksittäisistä komponenteista

Seuraavassa yleiskatsauksessa on tietoja suorituskyvystä ja niihin sisältyvistä ominaisuuksista.

Tuetut muistikoot instanssia kohti

 • SQL Server 2017 Standard Edition tukee enintään 24 ydintä ja tietokannan enimmäiskokoa, joka on
 • tietokannan enimmäiskoko 524 PB
 • Muistioptimoitujen tietojen enimmäiskoko on 32 Gt
 • Puskurivaraston enimmäiskoko on 128 Gt
 • Suurin saraketietokannan segmenttivälimuisti on 32 Gt

OLTP (Online Transaction Processing) suorituskyky

SQL Server 2017: n Standard Edition -versiossa seuraavat ominaisuudet ovat käytettävissä tai seuraavat ylärajat ovat voimassa:

 • Kehittynyt OLTP ja in-memory OLTP sekä operatiivinen analytiikka
 • Basic High Availability tukee vikasietoisuutta yhdessä tietokannassa, jossa on kaksi solmua sekä lukematon toissijainen kopio.
 • Myös Management Studio ja käytäntöihin perustuva hallinta ovat tuettuja.

Tietovarastoinnin ominaisuudet

 • Tietomarketteja ja tietovarastoja varten on käytettävissä osiointi, tietojen pakkaaminen ja muutosten tallentaminen, mukaan lukien tietokannan tilannekuvan ottaminen.
 • Muistissa tapahtuva OLTP ja muistissa tapahtuva sarakevarasto rajoittuvat kumpikin käytettävissä olevan muistin koon skaalautumisrajoihin.
 • Columnstore- ja operatiivinen reaaliaikainen analytiikka on rajoitettu enintään kahteen rinnakkaisuusasteeseen (kaksi ydintä kyselyä kohti).
 • On myös huomattava, että kyselyjen horisontaalinen skaalautuminen ei ole mahdollista SQL Server Standard Edition for PolyBase -versiossa.

Business Intelligence -ominaisuudet

 • Analysis Services -palveluissa muistin enimmäiskäyttö instanssia kohden on 16 Gt taulukkomuistia ja 64 Gt MOLAPia (moniulotteinen OLAP) varten.
 • Raportointipalvelujen muistin enimmäiskäyttö instanssia kohden on 64 Gt.
 • SQL Server 2017 Standard Edition tarjoaa liiketoimintatietotoiminnot moniulotteisille perusmalleille sekä taulukkomallin, muistitallennustilan, perusraportoinnin ja analytiikan.
 • SQL Server Integration Services ja integroidut liittimet ovat käytettävissä tietojen integrointiin.

Muut eritelmät ja huomautukset

Lisäksi koskee SQL Server 2017:n Standard Editionia tai on saatavilla:

 • Koneoppimisen perusintegraatio kehittynyttä analytiikkaa varten
 • Liitettävyys avoimen lähdekoodin Python- ja -R-ohjelmiin sekä rajoitettu rinnakkaisuus
 • Ohjelmoitavuus ja kehitystyökalut: T-SQL, SQL CLR, Service Broker, JSON, XML sekä graafitiedot
 • Kehittynyt suojaus Aina salattu, rivitason suojaus, tietojen peittäminen ja yhteensopivuusraportointi SQL Server Audit -palvelun kanssa

SQL 2017 Standardin laitteisto- ja ohjelmistovaatimukset

MS SQL Server 2017:n Standard-versiota asennettaessa sovelletaan seuraavia määrityksiä, jotka ovat vähimmäisvaatimuksia optimaalisen toiminnan varmistamiseksi. Yleissääntönä:

 • 64-bittisessä asiakaskäyttöjärjestelmässä tuetaan kaikkia SQL Server 2017 Standardin toimintoja.
 • 32-bittisessä asiakaskäyttöjärjestelmässä sen sijaan tuetaan vain seuraavia SQL Server 2017 Standardin ominaisuuksia: SQL Client Connectivity Software Development Kit, Integration Services, Data Quality Client, asiakastyökalujen liitettävyys tai taaksepäin yhteensopivuus tai Client Tools Software Development Kit, Distributed Replay -komponentit, ohjain ja asiakas sekä dokumentointikomponentit.

Laitteistovaatimukset:

 • Kiintolevy: vähintään 6 Gt käytettävissä olevaa tallennustilaa - riippuen asennetuista SQL Server -komponenteista
 • Muisti: vähintään 4 Gt, jolloin muistia on lisättävä tietokannan koon kasvaessa SQL Serverin optimaalisen suorituskyvyn varmistamiseksi
 • Suoritintyyppi: x64-prosessorit - AMD Opteron tai AMD Athlon 64, Intel Xeon tai Intel Pentium IV, joissa on EM64T-tuki
 • Suorittimen nopeus: vähintään 1,4 GHz; suositellaan 2,0 GHz tai nopeampaa
 • Huom: SQL Serverin asennusta tuetaan vain x64-prosessoreilla (x86-prosessoreita ei enää tueta): Lisäksi on suositeltavaa asentaa SQL Server tietokoneeseen, jossa on NTFS- tai ReFS-tiedostomuoto

Ohjelmistovaatimukset:

 • .NET Framework 4.6, SQL Serverin asennus .NET Framework asennetaan automaattisesti, Master Data Services ja Replication
 • Tuetut käyttöjärjestelmät: Windows Server 2016 Datacenter, Standard ja Essentials; Windows Server 2012 R2 Datacenter; Standard, Essentials ja R2 Foundation; Windows Server 2012 Datacenter, Standard, Essentials ja Foundation 
 • SQL Server 2017:n asentaminen Server Core -tilassa on tuettu seuraavissa Windows Server -versioissa: Windows Server 2017 Standard ja Datacenter; Windows Server 2016 Standard ja Datacenter; Windows Server 2012 R2 Standard ja Datacenter; ja Windows Server 2012 Standard ja Datacenter

SQL Server 2017 Standardin lisensointi Server/CAL-mallin mukaisesti

Tämä SQL Server 2019 Standard Edition tarjoaa palvelimen lisensoinnin tässä kuvatun palvelinlisenssin ja ylimääräisten asiakaskäyttölisenssien (CAL) yhdistelmänä - jälkimmäiset eivät sisälly tähän, joten ne on ostettava erikseen kullekin käyttäjälle tai loppulaitteelle. Seuraavassa on yleiskatsaus Microsoftin lisenssiehtoihin:

 • Yksi palvelinlisenssi tarvitaan jokaista palvelinta kohti (fyysistä tai virtuaalista), jolla SQL Server 2017 Standardia käytetään.
 • Myös konttien sisältämät SQL Server -instanssit on lisensoitava, koska nämä virtuaalikoneet rinnastetaan.
 • Lisäksi jokaiselle käyttäjälle tai loppulaitteelle, joka käyttää lisensoitua SQL-palvelinta, tarvitaan erillinen asiakaskäyttölupa (CAL), jonka versio on vähintään sama tai mahdollisesti korkeampi; CAL-lisenssit on ostettava erikseen, ja ne ovat saatavana erillisenä tuotteena täältä.

Tämä lisensointimalli sopii siis yrityksille, jotka lisensoivat hallittavissa olevan määrän käyttäjiä tai loppulaitteita ja joiden lisensoinnin kokonaiskustannukset ovat alhaisemmat kuin ydinpohjaisessa lisensoinnissa.         

Jos sinulla on kysyttävää SQL Server 2017 Standard with CALs -lisensoinnista, ota meihin yhteyttä.

Usein kysytyt kysymykset SQL Server 2017 Standard Editionista käytettynä ohjelmistona

Wiresoftin tarjoama SQL Server 2017 Standard -lisenssi käytettynä ohjelmistona ei eroa vastaavasta uuden palvelimen lisenssistä - lukuun ottamatta sitä, että ohjelmisto ei voi kulua yleisesti, mutta ei varsinkaan sen käytettävyyden ja toiminnallisuuden osalta. Alta löydät kaikki vastaukset tyypillisiin kysymyksiin käytetyistä SQL Server -lisensseistä:

Mistä Wiresoftin tarjoama käytetty SQL Server 2017 Standard -ohjelmisto on peräisin?

Wiresoftin tarjoamat käytetyt ohjelmistot SQL Server 2017 Standardille tai toisesta versiosta tai versiosta tulevat yrityksiltä, jotka ovat aiemmin ostaneet sen uutena ja myyneet sen myöhemmin edelleen Wiresoftille - eri syistä, esimerkiksi siksi, että se on ylijäämäinen tai korvattu toisella ohjelmistolla. Tällaiset lisenssit on merkitty Wiresoft Shopissa käytetyiksi ohjelmistoiksi, mutta periaatteessa niitä voidaan käyttää kuten uusia lisenssejä.

Tarjoaako käytetty SQL Server 2017 Standard -lisenssi myös ostajan suojauksen?

Kyllä: Wiresoftin käytetyillä ohjelmistoilla, kuten SQL Server 2017 Standard -lisenssillä, sinulla on asiakkaana samat edut ostettaessa kuin vastaavalla uudella palvelinohjelmistolla: ostajan turvallisuus välittömän latauksen ansiosta, kun osto on suoritettu onnistuneesti, ja lisenssin välitön aktivointi toimitetulla voimassa olevalla lisenssiavaimella.

Onko SQL Server 2017 Standardin ostaminen ja käyttö käytettynä ohjelmistona laillista?

Kyllä: Wiresoftin käytetyillä ohjelmistoilla voit olla varma, että et asiakkaana riko mitään lakeja, kun ostat SQL Server 2017 Standard -lisenssin tai kun käytät sitä - ja tämä koskee myös Wiresoftia - koska käytetyt ohjelmistot ovat peräisin yrityksen lisenssivarastosta. Tämä on tärkeää, koska voimassa oleva lainkäyttövalta ei salli ainoastaan Microsoftin käytetyillä ohjelmistoilla käytävää kauppaa vaan myös niiden todellisen käytön; nämä seikat on jo vahvistettu useaan otteeseen eri tuomioistuinten päätöksissä.

Onko Wiresoftin käytetyillä ohjelmistoilla, kuten SQL Server 2017 Standard -lisenssillä, muita etuja?

Wiresoftin käytetyt ohjelmistot tarjoavat asiakkaillemme erityisesti taloudellisen ratkaisun, jos he haluavat täydentää tai päivittää ohjelmistovarastojaan mahdollisimman edullisesti, koska hinta on alhaisempi kuin vastaavien uusien ohjelmistojen hinta. Tämä koskee erityisesti palvelinlisenssien vanhempia versioita, joita ei enää tarjota säännöllisesti. Wiresoftin käytetyt ohjelmistot erottuvat myös kaikkien ostajien täydellisestä tarkastustodistuksesta!

Wiresoftin käytettyjen ohjelmistojen myymälästä löydät paitsi SQL Server 2017 Standard Editionin edulliseen hintaan, myös Standard Editionin Core-lisensoinnilla sekä SQL Server 2017:n muita versioita; lisäksi myös Microsoft SQL Serverin uudempia versioita. Wiresoftin käytettyjen ohjelmistojen valikoimaan kuuluu myös monia tarjouksia muista Microsoftin ohjelmista - kaikilla mainituilla eduilla. Jos sinulla on kysyttävää SQL Server 2017 Standard -lisensoinnista, mukaan lukien CAL:t, tai mistä tahansa muusta versiosta, voit käyttää asiantuntevaa neuvontaamme chatissa, sähköpostitse tai puhelimitse.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT SQL SERVER 2017 STANDARD"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat