Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DATACENTER 2-CORE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DATACENTER 2-CORE

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

 • SW10458
 • P71-09391
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
352,90 € * 390,90 € * (9,72% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Core 2 Core Lisäosa
Laitteet 1x
Virtuaalikoneet Vaatii peruslisenssin
Medium Lataa
Suoritusaika Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimituksen laajuus Käyttöoikeus


Täydennä lisensointitarpeesi Windows Server 2022 Datacenter kanssa 2-Core  paketeilla Wiresoftilta! Windows Server 2022 Datacenter -versio on suunniteltu erityisesti käytettäväksi suuremmissa, nykyaikaisissa datakeskuksissa: se tarjoaa lähes rajattomat virtualisointimahdollisuudet ja korkean skaalautuvuuden - mukaan lukien suojatut VM:t ja monet hybriditoiminnot - ja siinä yhdistyvät luotettava suorituskyky ja ylimääräiset tietoturvakerrokset tietojen ja sovellusten kattavaan suojaamiseen useissaCloud-ympäristöissä.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DATACENTER 2-CORE"

Microsoft Windows Server 2022 Datacenter 2-Core 2-Core

Täydennä lisensointitarpeesi Windows Server 2022 Datacenter 2-Core paketeilla Wiresoftilta! Windows Server 2022:n Datacenter Edition on suunniteltu erityisesti käytettäväksi suuremmissa, nykyaikaisissa datakeskuksissa: se tarjoaa lähes rajattomat virtualisointimahdollisuudet ja korkean skaalautuvuuden - mukaan lukien suojatut VM:t ja monet hybriditoiminnot - ja yhdistää luotettavan suorituskyvyn ja ylimääräiset tietoturvakerrokset tietojen ja sovellusten kattavaan suojaamiseen monipilviympäristöissä.

Palvelinkäyttöjärjestelmä Windows Server 2022 Datacenter mahdollistaa fyysisten ja virtuaalisten verkkojen turvallisen yhdistämisen tai pilvipalvelinten tarjoamisen ja soveltuu siten erinomaisesti nykyaikaisen tietotekniikan nykyvaatimuksiin. Tämä Windows 10 -käyttöjärjestelmään perustuva versio tarjoaa monia optimointeja nykyisiin toimintoihin sekä uusia tehokkaita ominaisuuksia ja palveluja.

Windows Server 2022:n Datacenter Edition -version hankinnassa tärkeitä päätöksentekotekijöitä ovat ominaisuudet Hyper-V, Software Defined Networking (SDN), Storage Spaces Direct ja Storage Replica: yhdessä rajoittamattoman määrän virtuaalitietokoneita mahdollistavien Shielded Virtual Machines -ominaisuuksien kanssa nämä ovat välttämättömiä toimintoja kaikille yrityksille, joiden on tarjottava luotettavia virtualisointi-infrastruktuureja. Datacenter Edition sisältää myös seuraavia yksinoikeusominaisuuksia:

 • Rajoittamaton varastointi Replica
 • Hyper Converged Infrastructure
 • Ohjelmistokohtainen verkottuminen
 • Ohjelmistomääritelty tallennus

Windows Server 2022 tarjoaa yrityksille kiinteän yhteyden toimitilaympäristöjen ja hyväksi havaittujen Microsoft Azure -palvelujen välille - nämä tarjoavat lisää hybriditoimintoja sekä lisäturvatasoja ja tukea muutokselle sekä palvelinten siirtämiselle, mukaan lukien tietojen siirtäminen pilveen Storage Migration Service -palvelun avulla.

 Windows Server 2022 Datacenter -lisensointi on aina ytimiin perustuva, ja vähimmäismäärä on 16 ydintä palvelinta kohti. Suuremmille palvelimille voidaan lisäksi lisensoida 2-ytimisiä paketteja. Näin voit laajentaa lisenssivaatimuksiasi kätevästi ja joustavasti.

Wiresoftista löydät Windows Server 2022 Datacenter 2-Core Package käytettynä ohjelmistona - huomattavasti halvemmalla kuin vastaava uusi ohjelmisto - jolloin se tarjoaa kaikki tyypilliset Datacenter-ominaisuudet toiminnallisuuden, suorituskyvyn ja turvallisuuden osalta. Seuraavassa yleiskatsauksessa on yksityiskohtaista tietoa Windows Server 2022 Datacenter -palvelun tehokkaista toiminnoista ja Microsoftin lisenssiehdoista 2-ytimisten pakettien kanssa.

Windows Server 2022 Datacenter - lähes rajoittamatonta virtualisointia varten

 Windows Server 2022 Datacenter -versio nostaa virtualisointimahdollisuudet - sekä tietojen ja sovellusten turvallisuuden - uudelle tasolle: sen lisäksi, että se sisältää monia parannuksia ja lisäyksiä jo edellisestä versiosta tunnettuihin toimintoihin, se tarjoaa mahdollisuuden luoda ohjelmistomääriteltyjä HCI-infrastruktuurialustoja (hyperkonvergentti), jotka tarjoavat monia etuja palvelin- ja työpöytävirtualisoinnissa, koska ne ovat helpompia toteuttaa ja hallita mutta myös skaalautua, mikä yksinkertaistaa monimutkaistenkin IT-infrastruktuurien tarjoamista.

Mitä lisäarvoa Windows Server 2022 Datacenter tarjoaa?

Periaatteessa Windows Server 2022 Edition Datacenter tarjoaa maksimaaliset virtualisointimahdollisuudet - siksi se sopii erityisesti yrityksille, joissa tämä on tärkeässä roolissa siihen liittyvien suurempien IT-työmäärien ohella. Datacenter Edition -versiossa voidaan käyttää rajattomasti virtuaalikoneita ja Hyper-V-säiliöitä, ja RAM-muistia on rajoitettu 24 TB:iin. Tätä varten seuraavat tärkeät ominaisuudet ovat myös saatavilla mahdollisimman toimivina:

Laajennettu suojaus pilvessä suojatuilla virtuaalikoneilla

Suojatut virtuaalikoneet (Shielded VM) mahdollistavat erittäin suojattujen virtualisointi-infrastruktuurien luomisen. Virtuaalipalvelimet on siten suojattu siten, että julkiseen pilveen tallennetut tiedot ja sovellukset ovat luotettavasti suojattuja luvattomalta käytöltä tai käytöltä. Myös olemassa olevat VM:t voidaan muuntaa suojatuiksi VM:iksi ja luoda suojattuja Linux VM:iä. Suojatut VM:t voidaan asentaa Server Managerilla, Windows Admin Centerissä tai PowerShellin avulla.

Ohjelmistokohtainen verkottuminen

 Windows Server 2022  Windows Server 2022 -palvelun SDN-ominaisuus (Software-Defined Networking) mahdollistaa sekä fyysisten (kuten reitittimet, kytkimet ja yhdyskäytävät) että virtuaalisten verkkolaitteiden ja -elementtien (kuten Hyper-V-virtuaalikytkimet, Hyper-V-verkkovirtualisointi ja RAS-yhdyskäytävät) keskitetyn konfiguroinnin sekä niiden dynaamisen hallinnan. Olemassa olevia SDN-yhteensopivia laitteita voidaan käyttää fyysisen ja virtuaalisen verkon välisen integraation parantamiseen, koska verkkokerrokset eivät ole enää sidoksissa verkkolaitteisiin. Windows Server 2022 Datacenter Edition tarjoaa mahdollisuuden vertaisverkkoon ja kahden verkon saumattomaan yhdistämiseen sekä palomuurin valvontaan.

SDN:n avulla on mahdollista esimerkiksi:

 • Luo, suojaa ja yhdistä verkkoja dynaamisesti
 • Määritä käytännöt fyysisten ja virtuaalisten verkkojen hallintaa varten
 • Verkkokäytäntöjen skaalaus
 • Nopeuttaa työkuormien käyttöönottoa
 • Minimoi verkon turvallisuusriskit
 • Salatut verkot virtuaalisten verkkojen turvallista salausta varten Datagram Transport Layer Security (DTLS) -menetelmällä

Ohjelmistokohtainen tallennus

SDS (Software-Defined Storage)osoitteessa  Windows Server 2022  irrottaa tallennuslaitteiston tallennusohjelmistosta. Tämä tarkoittaa, että tietojen tallennusta voidaan hallita, skaalata ja asettaa saataville taustalla olevasta tallennuslaitteistosta riippumatta. Se voidaan myös helposti vaihtaa tai laajentaa muuttamatta toimintaprosesseja, mikä lisää myös kustannustehokkuutta.

Varastointi Replica

Windows Server 2022 Datacenter -palvelussa Storage Replica -ominaisuus on käytettävissä rajoituksetta. Tämä tukee sekä synkronista että asynkronista tietojen replikointia, mikä estää tehokkaasti tietojen katoamisen tiedostojärjestelmätasolla. Kun synkroninen replikointi peilaa tietoja fyysisiin sijainteihin vikasietoisella volyymilla, sijainnin välinen asynkroninen replikointi tapahtuu verkkoyhteyksien välityksellä, ja sen viive on suurempi. Katastrofivalmius ja -palauttaminen (DR) minimoi myös käyttökatkosten riskin.

Storage Spaces Direct (S2D)

Storage Spaces Direct yhdistää palvelimien paikallisen tietovaraston virtuaaliseksi klusteriksi. Sen solmut voivat liittää toisiinsa erilaisia fyysisiä tietovälineitä tai tietovälinejärjestelmiä; niiden välinen viestintä tapahtuu SMB-protokollan avulla. S2D tarjoaa näin ollen suuremman vikasietoisuuden, jolloin useampi klusterin solmu voi myös vikaantua ilman, että se vaikuttaa itse klusteriin.

Ohjelmistomääriteltyjen tallennusjärjestelmien (SDS) yksinkertaisen käyttöönoton ja hallinnan lisäksi Storage Spaces Direct mahdollistaa myös skaalautuvien, erittäin käytettävissä olevien tallennusjärjestelmien luomisen, jolloin palvelimen tallennustilaa voidaan käyttää laitteistosta riippumatta ja siten tehokkaammin.

Muita Windows Server 2022:n uusia ominaisuuksia

Näiden Windows Server 2022  Datacenter Editionin yksinoikeusominaisuuksien lisäksi yritykset voivat käyttää myös seuraavia tärkeitä ominaisuuksia:

Kattava analyysi System Insightsin avulla

Koneoppimismallin tukemana Windows Server 2022  tarjoaa ennakoivan analytiikkaominaisuuden System Insights. Tämä tarjoaa tietoa paikallisesti käyttöönotettujen palvelimien toiminnasta analysoimalla niiden suorituskykyindikaattoreita ja tapahtumia, jotta voidaan tehdä tarkkoja ennusteita, jotka voivat auttaa vähentämään Windows Server -instanssien reaktiiviseen hallintaan liittyvää vaivaa ja siten pienentää käyttökustannuksia.

Tuki Kubernetesille ja Linuxille

Windows Server 2022:ssa Kubernetes ja Linux ovat nyt paremmin tuettuja: Kubernetesin avulla hallinnoituja Linux- ja Windows-säiliöitä voidaan siis käyttää myös rinnakkain. Kubernetesiin on saatavilla myös uusia toimintoja, kuten konttien verkottaminen, ja yksittäisiä kuvia on parannettu.

Tietojen ja verkon parempi suojaus Azure-palveluiden avulla

Tietojen lisäksi myös verkkoinfrastruktuurien luotettava suojaaminen on yhä tärkeämpää yrityksissä. Windows Server 2022 tarjoaa tehokkaita toimintoja, kuten Windows Defender Advanced Threat Protection (ATP) ja Exploit Guard sekä Domain Controller.

Tässä yhteydessä Windows Server 2022  saatavilla olevat hybridiominaisuudet mahdollistavat sekä paikallisten Active Directoryn suojauksen parantamisen että Microsoft Azure -palveluiden helpomman käytön - siten, että Windows Serverin ja Azure-palveluiden tiiviimpi yhteistyö mahdollistaa tietojen helpon synkronoinnin tai tietojen varmuuskopioinnin muun muassa kanssa:

 • Azure-varmuuskopiointi
 • Azure Site Recovery
 • Azure-päivityksen hallinta
 • Azure AD:n kielletyt salasanat
 • Azure AD:n salasanasuojaus ja
 • Azure-verkkosovitin

Tämä yhdistää paikallisen palvelimen Azure-pilvipalvelimessa virtuaaliseen Azure-verkkoon. Storage Migration Assistant helpottaa myös palvelimen siirtämistä, mukaan lukien tietojen siirtäminen pilveen, jolloin Azure File Sync voi toimia tallennuspaikkana.

Laitteistovaatimukset Windows Server 2022 Datacenter -käyttöjärjestelmää varten

Windows Server 2022 -ohjelmisto perustuu Windows 10:een. Windows Server 2022 Datacenter -palvelun sujuvan ja turvallisen toiminnan varmistamiseksi käytettävän laitteiston on täytettävä alla luetellut vähimmäisvaatimukset. Todelliset vaatimukset riippuvat myös kunkin järjestelmän kokoonpanosta ja asennetuista sovelluksista.

 • Kiintolevytila: 32 GB
 • Tallennustila RAM: 512 Mt
 • Palvelimen työpöytänäytön muisti: 2 GB
 • Prosessoriarkkitehtuuri: x64
 • Prosessorin nopeus: 1,4 GHz / 64 bittiä
 • Super VGA:ta tukeva näytönohjain: 1 024 x 768 pikseliä
 • Verkkokortti: 1x Ethernet vähintään GBit/s:n siirtonopeudella

Windows Server 2022 Datacenter 2-Core -käyttöjärjestelmän lisensointi

Lisensoitaessa palvelimia, joissa on Windows Server 2022 Datacenter , on noudatettava Microsoftin lisensointisääntöjä, myös käytetyissä ohjelmistoissa, joissa käytetään ytimien lukumäärää laskentaperusteena. Sovelletaan seuraavia säännöksiä:

Windows Server 2022 Datacenter -palvelimen yleiset Microsoft-lisenssiehdot

Microsoftin palvelinohjelmistot, kuten Windows Server 2022 Datacenter, lisensoidaan aluksi aina fyysisen laitteiston perusteella. Fyysisten ydinprosessoreiden määrän lisäksi lasketaan myös virtuaalipalvelimien määrä. Palvelinlisenssi kattaa aina kaksi fyysistä prosessoriydintä. Microsoftin lisenssisäännökset perustuvat 8 ytimen vähimmäismäärään prosessoria kohti - riippumatta siitä, onko nykyisessä laitteistossa vähemmän kuin 8 ydintä. Lisäksi vähintään 2 prosessoria fyysistä palvelinta kohti = 16 ydintä.

Jos yrityksen Windows Server -palvelimessa on enemmän kuin 16 ydintä, myös nämä voidaan lisensoida joustavasti 2-Core Packages for Windows Server 2022 Datacenter -paketeilla.

Muut Windows Server 2022 Datacenter -lisenssivaatimukset

Hyper-V-ympäristössä kaikki fyysisiä prosessoriytimiä vastaavat prosessorit on lisensoitu. Erityisesti Windows Server Datacenter -versio sallii rajattoman määrän Hyper-V-instansseja. Edellytyksenä on, kuten jo todettiin, että kaikki palvelimen vastaavat prosessoriytimet on jo lisensoitu.

Datacenter Editionin Linux-instansseihin ei tarvita lisenssiä.

Windows-palvelinlisenssin lisäksi kaikilla asiakkailla - käyttäjillä ja päätelaitteilla - joilla on pääsyosoitteeseen  Windows Server 2022  , on oltava myös asiakaskäyttölupa (CAL). Wiresoftilta on saatavana myös käyttäjä- ja laitekohtaisia CAL-ohjelmia kohtuulliseen hintaan.

Usein kysytyt kysymykset Wiresoftin käyttämistä ohjelmistoista Microsoft Windows Server 2022 Datacenterille

 2-Core Package for Windows Server 2022 Datacenter Wiresoftin tarjoama käytetty ohjelmisto ei eroa käytettävyydeltään vastaavasta uudesta, käyttämättömästä palvelinlisenssistä - eikä ainoastaan siksi, että ohjelmisto ei yleensä kulu. Käytettyihin Windows-palvelinlisensseihin liittyy kuitenkin usein lisäkysymyksiä, joihin vastataan jäljempänä.

Mistä Windows Server 2022 Datacenter 2-Core -käyttöjärjestelmän kaltaiset käytetyt ohjelmistot ovat peräisin?

Wiresoftin tarjoamat käytetyt Windows Server 2022 Datacenter -ohjelmistot, kuten 2-Core -paketti, ovat peräisin organisaatioilta tai yrityksiltä, jotka ovat yleensä ostaneet ne itse uutena, mahdollisesti myös käyttäneet niitä ja myyneet ne myöhemmin Wiresoftille. Wiresoftille tapahtuneen myynnin jälkeen tai myymälän tarjouksen yhteydessä tätä kutsutaan siis käytetyksi ohjelmistoksi, jolloin sitä voidaan käyttää kuten uutta lisenssiä.

Onko käytettyjen Windows Server 2022 Datacenter -ohjelmistojen myynti, osto ja käyttö laillista?

Kyllä: Wiresoftilla voit luottaa siihen, että sinulle asiakkaana sekä käytetyn ohjelmiston, kuten Windows Server 2022 Datacenter 2-Core, ostaminen että varsinainen, virallinen käyttö ei riko mitään voimassa olevia lakeja, koska tavallinen lainkäyttöalue ei salli ainoastaan Microsoftin käytettyjen ohjelmistojen kauppaa, vaan myös niiden käyttöä, jos ohjelmisto on peräisin yrityksen lisenssivarastosta. Useat asiaa koskevat tuomioistuinten päätökset ovat vahvistaneet tämän tosiasian yhä uudelleen ja uudelleen.

Onko käytetyn Windows Server 2022 Datacenter 2-Core -lisenssin mukana myös tavanomainen ostajan suoja?

Kyllä: Käytetyt ohjelmistot, kuten tarjottu Windows Server 2022 Datacenter 2-Core -paketti, tarjoavat sinulle Wiresoft-asiakkaana samat edut kuin vastaavat uudet palvelinohjelmistot: Saat tavanomaisen ostajan turvan lataamalla palvelimen välittömästi oston jälkeen ja voit aktivoida palvelinlisenssisi heti mukana tulevalla voimassa olevalla lisenssiavaimella.

Onko käytetyillä ohjelmistoilla, kuten Windows Server 2022 Datacenter 2-Core, muita etuja?

Käytetyt ohjelmistot tarjoavat Wiresoftin asiakkaille ennen kaikkea suurta taloudellista etua, koska he voivat päivittää ohjelmistokantojaan paljon edullisemmin kuin uusilla tuotteilla ja pitää ne siten kätevästi ajan tasalla. Wiresoftin käytetyt ohjelmistot voivat siten osaltaan alentaa käyttökustannuksia, koska ne tarjoavat myös tarkastusturvallisuutta kaikkien ostajien täydellisen rekisterin ansiosta!

Wiresoft Software Shopista löydät paitsi Windows Server 2022 Datacenter editionin2-ytimiset -paketit edullisina käytettynä ohjelmistona, myös vastaavat 16-ytimiset paketit peruslisensointia varten. Jos virtualisointivaatimuksesi ovat pienemmät, löydät myös Windows Server 2022 Standard Edition - sekä aiemmat versiot Windows Server 2022  - ja tarvittavat asiakaslisenssit (CAL). Wiresoftin laajaan käytetyn ohjelmiston valikoimaan kuuluu myös monia muita Microsoftin ohjelmia - kaikilla mainituilla eduilla. Jos sinulla on kysyttävää Windows Server 2022 Datacenter tai minkä tahansa muun version lisensoinnista, ota rohkeasti yhteyttä asiantuntijoihimme chatissa, sähköpostitse tai puhelimitse.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DATACENTER 2-CORE"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DATACENTER 2-CORE"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat