Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 STANDARD 2-CORE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 STANDARD 2-CORE

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

 • SW10460
 • P73-08330
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
67,90 € * 73,90 € * (8,12% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Core 2 Core Lisäosa
Laitteet 1x
Virtuaalikoneet Vaatii peruslisenssin
Medium Lataa
Suoritusaika Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimituksen laajuus Käyttöoikeus


Täydennä joustavasti lisenssivaatimuksiasi Windows Server 2022 Standard  Wiresoftin 2-Core -paketeilla! Windows Server 2022 Standard -versio on kehitetty erityisesti pienempien datakeskusten käyttöön: se tarjoaa riittävät virtualisointimahdollisuudet yhdistettynä hyvään skaalautuvuuteen, vahvaan suorituskykyyn ja tehokkaaseen tietoturvatasoon, joita tarvitaan tietojen ja sovellusten luotettavaan suojaamiseen monissaCloud-ympäristöissä.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 STANDARD 2-CORE"

Microsoft Windows Server 2022 Standard 2-Core

Täydennä joustavasti lisenssivaatimuksiasi Windows Server 2022 Standard Wiresoftin 2-Core-paketeilla! Windows Server 2022:n Standard Edition on kehitetty erityisesti pienempien datakeskusten käyttöön: se tarjoaa riittävät virtualisointimahdollisuudet yhdistettynä hyvään skaalautuvuuteen, vahvaan suorituskykyyn sekä tehokkaisiin tietoturvakerroksiin, joita tarvitaan tietojen ja sovellusten luotettavaan suojaamiseen monipilviympäristöissä.

Windows Server 2022 Standard -palvelinkäyttöjärjestelmä yhdistää fyysiset ja virtuaaliset verkot tietojen ja palvelujen toimittamiseen pilvipalvelimien kautta, joten se soveltuu erinomaisesti pk-yritysten tietotekniikkatarpeisiin.   Windows 10 -käyttöjärjestelmä, monet optimoinnit sekä uudet, tehokkaat toiminnot tekevät tästä versiosta ihanteellisesti varustetun kaikkiin työtehtäviin.

Tärkeä päätöksentekotekijä hankittaessa Windows Server 2022 -version Standard Edition -versiota ovat käytettävissä olevat virtualisointimahdollisuudet - myös konttien avulla. Tämä tarjoaa välttämättömiä toimintoja erityisesti pienemmille yrityksille, jotka haluavat tarjota luotettavia infrastruktuureja myös tällä alalla.

Windows Server 2022 -standardiversiossa yritykset voivat yhdistää kiinteät ympäristöt entistä tiiviimmin pilvipalveluihin, muun muassa Microsoft Azure Services -palveluiden kautta, jotka tarjoavat lisää hybriditoimintoja ja tietoturvatasoja.

Windows Server 2022 Standard Editionin lisensointi on ytimiin perustuva, ja vähimmäismäärä on 16 ydintä palvelinta kohti. Myös palvelimet, joissa on enemmän ytimiä, voidaan lisensoida kätevästi ja joustavasti 2-ytimisten pakettien avulla.

Windows Server 2022 Standard 2-Core -paketti löytyy Wiresoftista käytettynä ohjelmistona - jonka suurena etuna on huomattavasti alhaisempi hinta kuin vastaavien uusien tuotteiden - ja ilman eroja kaikissa tämän painoksen tyypillisissä ominaisuuksissa toimintojen - erityisesti virtualisoinnin -, turvallisuuden ja suorituskyvyn osalta. Seuraavassa yleiskatsauksessa on yksityiskohtaista tietoa kaikista Windows Server 2022 Standard Edition -version ominaisuuksista ja toiminnoista sekä 2-ytimisiin paketteihin sovellettavista Microsoftin lisenssiehdoista.

Windows Server 2022 -standardi monipilviympäristöjen käyttöä varten

Windows Server 2022 Standard -versio tarjoaa myös joitakin virtualisointivaihtoehtoja, jotka vaikuttavat myös tietojen ja sovellusten turvallisuuteen - korkeammalla tasolla kuin edellinen versio: monet parannukset ja lisäykset jo tunnetuissa toiminnoissa edistävät tätä, samoin kuin mahdollisuudet luoda ohjelmistomääriteltyjä hyperkonvergenssi-infrastruktuurialustoja (HCI); nämä tarjoavat entistä enemmän etuja palvelin- ja työpöytävirtualisoinnille helpomman käyttöönoton ja skaalautumisen sekä paremman hallittavuuden kautta.

Vertailu: Mitä ominaisuuksia Windows Server 2022 Standard tarjoaa?

Päätökseen ostaa Windows Server 2022 Standard Edition -versio vaikuttaa yleensä se, että tiettyjä virtualisointitoimintoja ei ole saatavilla tai ne ovat saatavilla vain rajoitetulla suorituskyvyllä: Esimerkiksi Hyper-V:tä voidaan käyttää tässä yhteydessä vain hyvin rajoitetusti; sama koskee suojattuja virtuaalikoneita (VM) sekä Storage Spaces Directiä ja tallennuksen replikointia sekä SDN:ää (Software Defined Networking) ja SDS:ää (Software Defined Storage)

(Software Defined Storage).

Virtualisointivaihtoehdot Windows Server 2022 Standardissa

Periaatteessa Windows Server 2022 Edition Standard tarjoaa vain rajoitetusti virtualisointia - se on siis suunniteltu enemmänkin yrityksille, joissa virtualisointi on toissijaisessa asemassa. Näin ollen myös käytettävien virtuaalikoneiden ja Hyper-V-säiliöiden määrä on rajoitettu, ja RAM-muistia on rajoitettu 24 TB, kuten laajemmassa versiossa. Lisätietoja on jäljempänä.

Varastointi Replica

 Windows Server 2022 Standard Edition -versiossa tallennustoiminto Storage Replica on käytettävissä rajoituksin, mutta Storage Spaces Direct ei ole tuettu. Storage Replica tukee sekä synkronista että asynkronista tietojen replikointia ja estää tietojen katoamisen tiedostojärjestelmätasolla: synkroninen replikointi peilaa tietoja fyysisissä sijainneissa vikasietoisella volyymilla, ja asynkroninen replikointi suorittaa tämän toiminnon sijainnin välillä verkkoyhteyksien kautta, joissa on suurempi latenssi.

Muita Windows Server 2022 Standardin uusia ominaisuuksia

Windows Server 2022 Standard Edition -versiossa on saatavilla myös seuraavat analytiikan, konttien käytön ja hybridi-infrastruktuurin yhdistämisen keskeiset ominaisuudet:

System Insights kattavaa palvelinanalyysia varten

Windows Server 2022:ssa on tätä tarkoitusta varten käytettävissä ennakoiva analytiikkaominaisuus System Insights, jota koneoppimismalli tukee tehokkaamman toiminnan varmistamiseksi. System Insights tarjoaa kattavan näkemyksen paikallisesti käyttöönotettujen palvelinten toiminnasta analysoimalla suorituskykyindikaattoreita ja tapahtumia, jotta voidaan tehdä tarkkoja ennusteita Windows Server -instanssien reaktiivista hallintaa varten, mikä voi vähentää työtä ja auttaa organisaatioita vähentämään käyttökustannuksia.

Tuki Kubernetesille ja Linuxille

Windows Server 2022 tarjoaa myös kattavan konttituen Standard Editionissa. Hyper-V-säiliöitä käytettäessä on kuitenkin otettava huomioon, että Standard Edition -lisenssi sallii vain kaksi säiliötä, koska näille sallitaan vain kaksi virtuaalikonetta (VM). Windows-säiliöitä sen sijaan voidaan käyttää rajattomasti.

Lisäksi Kubernetesia ja Linuxia tuetaan nyt kattavammin, joten Kubernetesin avulla hallinnoituja Linux- ja Windows-kontteja voidaan käyttää rinnakkain. Etenkin Kubernetesin osalta uudet toiminnot, kuten konttien verkottaminen, ovat saatavilla myös standardiversiossa.

Tietojen ja verkon parempi suojaus Azure-palveluiden avulla

Azuren myötä Windows Server 2022 Standardissa on saatavilla myös hybriditoimintoja, jotka toimivat saumattomasti sekä tiloissa sijaitsevassa datakeskuksessa että pilvipalvelussa. Azure yksinään tarjoaa pilvipalvelun, jossa on kokonaisvaltainen hybridi-infrastruktuuri, jossa on yhtenäiset tietoturva-, identiteetti- ja hallintaominaisuudet:

 • Azure Active Directory mahdollistaa identiteettien universaalin hallinnan ja suojauksen useissa ympäristöissä.
 • Azure Arcin avulla Azuren hallinta ja Azure-palvelut voidaan laajentaa mihin tahansa infrastruktuuriin.
 • Azure-palvelut, kuten Azure Backup, Azure Site Recovery ja Azure Monitor, voidaan aktivoida nopeasti ja helposti Windows Admin Centerin kautta.

Näin ollen Azure-palvelutosoitteessa  Windows Server 2022  Standard eivät ainoastaan tarjoa parempaa suojausta tiloissa oleville Active Directorytoiminnoille, vaan myös helpompaa tietojen synkronointia ja varmuuskopiointia.

Laitteistovaatimukset Windows Server 2022 Standardin asentamista ja käyttöä varten

Windows Server 2022 perustuu Windows 10 -käyttöjärjestelmään. Jotta Windows Server 2022 Standardia voidaan käyttää rajoituksetta ja turvallisesti, laitteiston on täytettävä kaikki alla luetellut vähimmäisvaatimukset. Lisävaatimukset riippuvat lisäksi kunkin järjestelmän kokoonpanosta ja muista asennetuista sovelluksista.

 • Kiintolevytila: 32 GB
 • Päämuisti (RAM): 512 Mt
 • Levytila palvelimen työpöytänäyttöä varten: 2 GB
 • Prosessori: 64-bittinen arkkitehtuuri
 • Prosessorin nopeus: 1,4 GHz
 • Näytönohjain: 1 024 x 768 pikseliä, tuki Super VGA:lle
 • Verkkokortti: Gigabit Ethernet, 1x

Windows Server 2022 Standard 2-Core -paketin lisensointi

 Windows Server 2022 Standard Edition -palvelimen lisensointi suoritetaan myös käytettyjen ohjelmistojen osalta Microsoftin lisensointisääntöjen mukaisesti: Ytimien lukumäärää käytetään lisenssivaatimuksen laskentaperusteena. Sovelletaan seuraavia säännöksiä.

Windows Server 2022 Standardin yleiset Microsoft-lisenssiehdot

Palvelinohjelmistot, kuten Windows Server 2022 Standard Edition, lisensoidaan aina käytetyn fyysisen laitteiston perusteella. Fyysisten ydinprosessoreiden määrän lisäksi otetaan huomioon myös virtuaalipalvelimien määrä. Kukin palvelinlisenssi kattaa 2 fyysistä prosessoriydintä. Microsoftin lisenssisäännösten mukaisesti lähtökohtana on aina 8 ytimen vähimmäismäärä prosessoria kohti, vaikka nykyisessä laitteistossa olisi vähemmän kuin 8 ydintä. Lisäksi kussakin fyysisessä palvelimessa käytetään vähintään kahta prosessoria, jolloin ytimiä on vähintään 16.

Palvelimille, joissa on enemmän kuin 16 ydintä, on lisäksi lisensoitava Windows Server 2022 Standardin 2-ydinpaketit.

Windows Server 2022 Standardin lisälisenssivaatimukset

Hyper-V-ympäristössä kaikki fyysisiä prosessoriytimiä vastaavat prosessorit on lisensoitava. Windows Server Standard -versio sallii enintään kahden Hyper-V-instanssin suorittamisen ydinlisenssiä kohden. Jos Standard Editioniin tarvitaan lisää Hyper-V-instansseja, kaikki aktiiviset ytimet on lisensoitava uudelleen tätä tarkoitusta varten.

Windows Server Standard -lisenssin lisäksi kaikilla Windows Server 2022:ta käyttävillä asiakkailla - käyttäjillä ja päätelaitteilla - on oltava oma asiakaslisenssi (CAL). Nämä käyttäjä- ja laite-calit ovat saatavana Wiresoftilta edulliseen käytettyyn hintaan.

Wiresoftin käyttämiä ohjelmistoja, kuten Microsoft Windows Server 2022 Standard Edition, koskevat usein kysytyt kysymykset

Wiresoftin tarjoaman käytetyn 2-Core -paketin Windows Server 2022 Standardin toiminnot eivät yleensä poikkea vastaavasta uudesta, käyttämättömästä palvelinlisenssistä, koska ohjelmistot eivät yleensä kulu. Muita tyypillisiä kysymyksiä käytetyistä Windows Server -lisensseistä käsitellään jäljempänä.

Mistä Windows Server 2022 Standard 2-Core -käyttöjärjestelmän käytetyt ohjelmistot ovat peräisin?

Käytetyt Windows Server 2022 Standard -ohjelmistot, kuten 2-Core-paketti, tulevat yrityksiltä, jotka ovat yleensä ensin ostaneet sen uutena, eivät aina, mutta usein myös käyttäneet sitä, ja myyneet sen myöhemmin Wiresoftille. Wiresoftille tehdyn lisäoston tai Wiresoft Shopin tarjouksen kautta tätä kutsutaan käytetyksi ohjelmistoksi, vaikka sitä voidaan käyttää kuin uutta lisenssiä.

Ovatko käytettyjen Windows Server 2022 Standard -ohjelmistojen myynti sekä osto ja käyttö laillisia?

Kyllä: Wiresoftin käytettyjen ohjelmistojen avulla voit ostajana luottaa siihen, että sekä Windows Server 2022 Standard 2-Core -ohjelmiston ostaminen että sen säännöllinen käyttö eivät riko mitään voimassa olevia lakeja: määräävä oikeudellinen tilanne sallii sekä Microsoftin käytettyjen ohjelmistojen kaupan että niiden käytön, kunhan ne ovat peräisin yrityksen lisenssivarastosta. Useat tuomioistuinten päätökset ovat vahvistaneet tämän tosiasian kerta toisensa jälkeen.

Sisältyykö käytettyihin Windows Server 2022 Standard 2-Core -lisensseihin myös ostajan suoja?

Kyllä: Windows Server 2022 Standard 2-Core-paketti, jota Wiresoft tarjoaa käytettynä ohjelmistona, samoin kuin muutkin käytetyt ohjelmistot, tarjoaa sinulle ostajana saman turvallisuuden ja samat edut kuin uudet palvelinohjelmistot: Sinulla on siis tavanomainen ostajan turvallisuus ohjelmiston välittömän lataamisen kautta heti suoritetun oston jälkeen ja lisenssin välitön aktivointi mukana toimitetulla voimassa olevalla lisenssiavaimella.

Onko Wiresoftin käytetyillä ohjelmistoilla, kuten Windows Server 2022 Standard 2-Core, muita etuja?

Wiresoftin käytetyt ohjelmistot tarjoavat asiakkaillemme myös suuren taloudellisen edun alhaisemman hintansa ansiosta, koska he voivat päivittää ohjelmistovarastonsa edullisemmin kuin vastaavilla uusilla tuotteilla. Microsoftin käyttämät ohjelmistot, kuten Wiresoftin ohjelmisto, voivat näin ollen myös osaltaan vähentää käyttökustannuksia, koska ne tarjoavat myös tarkastusturvallisuutta täydellisen ostotodistuksen ansiosta!

Wiresoft-ohjelmistokaupasta löydät edullisena käytettynä ohjelmistona paitsi painoksen Windows Server 2022 Standard 2-Core Paketti, myös 16-Core-paketin palvelimen peruslisensointia varten. Jos virtualisointivaatimuksesi ovat korkeammat, löydät myös Windows Server 2022 Datacenter Edition - sekä vastaavat Windows Server 2022:n esiversiot - sekä tarvittavat asiakaslisenssit (CAL). Wiresoftin laajaan käytetyn ohjelmiston valikoimaan kuuluu myös monia muita Microsoftin ohjelmia - kaikilla mainituilla eduilla. Jos sinulla on kysyttävää Windows Server 2022 Standard -lisensoinnista, voit käyttää asiantuntevia neuvojamme chatissa, sähköpostitse tai puhelimitse.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 STANDARD 2-CORE"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 STANDARD 2-CORE"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat