Chat with us, powered by LiveChat
LAINSÄÄDÄNTÖ
Yritysasiakkaat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Trustmask
Suodattimelle ei löytynyt tuloksia!
VMWARE vSAN 7 STANDARD VMWARE vSAN 7 STANDARD
VMware vSan 7 Standard asiakkaana sinulla on oikeus hyödyntää tätä tehokasta ohjelmistoa. vSan 7 Standard on suunniteltu virtualisoituihin ympäristöihin, ja se tarjoaa Enterprise-luokan tallennussuorituskykyä ja ominaisuuksia. Täysin...
1 991,90 € *
VMWARE vSAN 7 ADVANCED FOR DESKTOP 10 PACK VMWARE vSAN 7 ADVANCED FOR DESKTOP 10 PACK
Minulla on ilo kertoa sinulle VMware vSan 7 Advanced . Tämä uusin versio VMware hyperkonvergoituneesta infrastruktuurista (HCI) tarjoaa tehokkaita uusia ominaisuuksia, jotka helpottavat entisestään asiakkaiden HCI:n käyttöönottoa ja...
891,90 € *
VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE FOR DESKTOP 10 PACK VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE FOR DESKTOP 10 PACK
Asiakkaana sinun tulisi harkita VMware vSan 7 Enterprise Desktop varten. Se on ihanteellinen alusta virtuaalisille työpöydille, ja se tarjoaa erinomaista vastinetta rahalle verrattuna perinteisiin tallennusratkaisuihin. Seuraavassa on...
1 091,90 € *
VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE PLUS VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE PLUS
Asiakkaana sinun pitäisi olla innostunut VMware vSan 7 Enterprise Plus . Tämä tuote tarjoaa useita ominaisuuksia ja etuja, jotka voivat parantaa datakeskuksesi toimintaa. Seuraavassa on joitakin tärkeitä seikkoja, jotka on otettava...
5 991,90 € *
VMWARE vSAN 7 ADVANCED VMWARE vSAN 7 ADVANCED
Minulla on ilo ilmoittaa VMware vSan 7 Advanced . Tämä uusin versio VMware hyperkonvergoituneesta infrastruktuurista (HCI) tarjoaa tehokkaita uusia ominaisuuksia, jotka helpottavat entisestään asiakkaiden HCI:n käyttöönottoa ja...
3 291,90 € *
VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE
VMware vSan on ohjelmistomääritelty tallennusratkaisu, jonka avulla voit luoda ja hallita tallennusklustereita tavallisilla laitteistoilla. VMware vSan avulla voit tarjota nopeasti tallennustilaa virtuaalikoneita varten yhdistämällä...
4 691,90 € *
VMWARE vSAN 7 STANDARD FOR DESKTOP 10 PACK VMWARE vSAN 7 STANDARD FOR DESKTOP 10 PACK
VMware vSan 7 Standard asiakkaana sinulla on oikeus hyödyntää tätä tehokasta ohjelmistoa. vSan 7 Standard on suunniteltu virtualisoituihin ympäristöihin, ja se tarjoaa Enterprise-luokan tallennussuorituskykyä ja ominaisuuksia. Täysin...
361,90 € *

Business-Hyödyt vSan osoitteesta VMware

IT-tiimit hyötyvät yksinkertaistetuista toimintaprosesseista vSan avulla, ja samalla yrityksen ketteryys paranee merkittävästi yhtenäisen infrastruktuurin sekä prosessien ja työkalujen ansiosta - verkon reunasta alkaen Core kautta Cloud.
Yhtenäiset ohjeet sekä prosessien automatisointi vähentävät IT-hallinnan vaivaa muutamaan yksinkertaiseen klikkaukseen. Tämän seurauksena IT-henkilöstö voi käyttää enemmän aikaa tärkeisiin strategisiin IT-hankkeisiin sen sijaan, että se käyttäisi arvokasta aikaa rutiinitehtäviin. VMware vSan avulla organisaatiot voivat vähentää perinteisten tallennusratkaisujen kustannuksia ja monimutkaisuutta ja valita samalla yksinkertaisimman polun kohti hyperkonvergoitua infrastruktuuria ja hybridiä Cloud.

Integroitu Hyperconverged Infrastructure (HCI) -ratkaisu vSan, kuten vSphere-native storage, helpottaa myös yrityksen olemassa olevien virtualisointien laajentamista ja auttaa samalla lisäämään ketteryyttä ja vähentämään monimutkaisuutta ja siten IT-kustannuksia, TCO:ta ja liiketoimintariskejä. VMware vSan käyttö ei siis ainoastaan nopeuta infrastruktuurin nykyaikaistamista, vaan tekee siitä myös skaalautuvan tuleviin tarpeisiin, jolloin yritykset saavat strategista ja taloudellista etua.

Miten VMware vSan 7 toimii?

vSan yhdistää ensin kaikki paikalliset tai suoraan liitetyt tallennusvälineet yhdeksi tallennuspooliksi, jota kaikki vSan-klusterin isännät voivat käyttää. Kaikki virtuaalikoneet, joissa on Server-sovelluksia, toimivat osoitteessa vSan samalla laitteistolla, joka tarjoaa tallennustilan.

Flash-pohjaiset muistit, kuten SSD-levyt, NVMe-laitteet tai NVDIMM-muistit, toimivat tallennuksen välimuistina, ja kiintolevyjä tai SSD-levyjä käytetään tietojen tallentamiseen. Kiintolevy, SSD-tallennus ja välimuistitallennus muodostavat yhdessä levyryhmän. Useita isäntiä ja niiden levyryhmiä voidaan puolestaan yhdistää erityyppisiksi klustereiksi, kuten Standard -klustereiksi, venytetyiksi klustereiksi tai 2-solmuisiksi klustereiksi.

Tallennuskäytännöt ovat vSan:n peruskomponentti. Ne ohjaavat tallennuskäytäntöjä: Ne ohjaavat tallennustilaaServices ja määrittelevät myös replikoinnin tai peilauksen parametrit. vSan on erittäin helppo määrittää VMware saatavilla olevilla työkaluilla, ja se on integroitu täydellisesti VMware ekosysteemiin.

Tuloksena on vakaa, tehokas ja horisontaalisesti skaalautuva arkkitehtuuri. Tämä mahdollistaa muun muassa suorituskykyedut, koska tallennustila voidaan osoittaa suoraan paikalliselle virtuaalikoneelle (VM), ja auttaa siten myös vähentämään käyttökustannuksia.

VMware vSan 7:n edut yhdellä silmäyksellä

- vSan tarjoaa flash-optimoitua, turvallista jaettua tallennustilaa. Kaikkia yrityksen kriittisiä virtualisoituja työkuormia voidaan käyttää helposti ja suoraan VMware Native vSphere® -käyttöliittymän kautta.

- vSan Software Defined Storage -järjestelmä soveltuu tyypillisiin yrityksen laajuisiin sovelluksiin sekä virtuaalisiin Desktop-ympäristöihin (VDI) ja Server sivutoimistoihin.

- vSan toimii teollisuusstandardin mukaisilla x86-palvelimilla ja -komponenteilla, mikä tarjoaa jopa 50 % alhaisemmat tuotantokustannukset perinteiseen tallennukseen verrattuna.

- vSan 7 on ensimmäinen ratkaisu, jossa on natiivi, ohjelmistopohjainen ja FIPS 140-2 -validoitu HCI-salaus tällä segmentillä, ja se tarjoaa ketteryyttä, jota tarvitaan IT:n skaalaamiseen helposti - ilman kompromisseja.

- Integroimalla vSan täysin ESXi-hypervisoriin ESXi-isäntien paikalliset fyysiset tallennusresurssit voidaan virtualisoida ja muuttaa tallennuspooleiksi, jotka puolestaan voidaan osioida ja jakaa virtuaalikoneille ja sovelluksille niiden palvelunlaatuvaatimusten mukaisesti.

- vSan -palvelun avulla ei tarvita ulkoista jaettua tallennustilaa, ja tallennustilan konfigurointi yksinkertaistuu SPBM:n (Storage Policy-Based Management) avulla.

- Luomalla virtuaalikoneiden (VM) tallennuskäytäntöjä voidaan määritellä tallennustilavaatimukset ja -toiminnot yksilöllisesti, myös resurssien yhdistämistä varten.

- Kaikki tiedot tallennetaan kahtena kappaleena, mikä takaa maksimaalisen saatavuuden ja redundanssin, vaikka kokonainen solmu menisi epäkuntoon. Sisäisten tietojen turvallisuus paranee huomattavasti vSan -sivuston avulla.

- Kehittäjäsuuntautuneen infrastruktuurin ansiosta IT-ylläpitäjät voivat luoda joustavasti sovelluksia VM:ien ja konttien hallintaan.

- vSan hyperkonvergoidun infrastruktuurin pohjalta on mahdollista kehittää yhtenäinen digitaalinen ohjaustaso, jossa on johdonmukaiset prosessit reunalta Core kautta Cloud, reunalta Core kautta Cloud- sisäinen turvallisuus sekä levossa oleville että lukuisilta julkisilta Cloud palveluntarjoajilta siirrettäville tiedoille.

- Lisäksi vSan avulla voidaan toteuttaa hybriditallennusratkaisuja yksityisiäCloud ja hybriditallennuksiaCloud varten, mukaan lukien johtavien Cloud-toimittajien tuki.