Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Trustmask
Suodattimelle ei löytynyt tuloksia!
VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE PLUS VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE PLUS
Asiakkaana sinun pitäisi olla innostunut VMware vSan 7 Enterprise Plus . Tämä tuote tarjoaa useita ominaisuuksia ja etuja, jotka voivat parantaa datakeskuksesi toimintaa. Seuraavassa on joitakin tärkeitä seikkoja, jotka on otettava...
5 393,90 € *
VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE FOR DESKTOP 10 PACK VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE FOR DESKTOP 10 PACK
Asiakkaana sinun tulisi harkita VMware vSan 7 Enterprise Desktop varten. Se on ihanteellinen alusta virtuaalisille työpöydille, ja se tarjoaa erinomaista vastinetta rahalle verrattuna perinteisiin tallennusratkaisuihin. Seuraavassa on...
983,90 € *
VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE
VMware vSan on ohjelmistomääritelty tallennusratkaisu, jonka avulla voit luoda ja hallita tallennusklustereita tavallisilla laitteistoilla. VMware vSan avulla voit tarjota nopeasti tallennustilaa virtuaalikoneita varten yhdistämällä...
4 223,90 € *
VMWARE vSAN 7 ADVANCED FOR DESKTOP 10 PACK VMWARE vSAN 7 ADVANCED FOR DESKTOP 10 PACK
Minulla on ilo kertoa sinulle VMware vSan 7 Advanced . Tämä uusin versio VMware hyperkonvergoituneesta infrastruktuurista (HCI) tarjoaa tehokkaita uusia ominaisuuksia, jotka helpottavat entisestään asiakkaiden HCI:n käyttöönottoa ja...
803,90 € *
VMWARE vSAN 7 ADVANCED VMWARE vSAN 7 ADVANCED
Minulla on ilo ilmoittaa VMware vSan 7 Advanced . Tämä uusin versio VMware hyperkonvergoituneesta infrastruktuurista (HCI) tarjoaa tehokkaita uusia ominaisuuksia, jotka helpottavat entisestään asiakkaiden HCI:n käyttöönottoa ja...
2 963,90 € *
VMWARE vSAN 7 STANDARD FOR DESKTOP 10 PACK VMWARE vSAN 7 STANDARD FOR DESKTOP 10 PACK
VMware vSan 7 Standard asiakkaana sinulla on oikeus hyödyntää tätä tehokasta ohjelmistoa. vSan 7 Standard on suunniteltu virtualisoituihin ympäristöihin, ja se tarjoaa Enterprise-luokan tallennussuorituskykyä ja ominaisuuksia. Täysin...
326,90 € *
VMWARE vSAN 7 STANDARD VMWARE vSAN 7 STANDARD
VMware vSan 7 Standard asiakkaana sinulla on oikeus hyödyntää tätä tehokasta ohjelmistoa. vSan 7 Standard on suunniteltu virtualisoituihin ympäristöihin, ja se tarjoaa Enterprise-luokan tallennussuorituskykyä ja ominaisuuksia. Täysin...
1 793,90 € *
VMWARE vSAN 8 STANDARD VMWARE vSAN 8 STANDARD
VMware vSan 7 Standard asiakkaana sinulla on oikeus hyödyntää tätä tehokasta ohjelmistoa. vSan 7 Standard on suunniteltu virtualisoituihin ympäristöihin, ja se tarjoaa Enterprise-luokan tallennussuorituskykyä ja ominaisuuksia. Täysin...
2 340,90 € *

VMware vSAN 

vSAN 7 on uusin versio VMwaren ohjelmistomääritellystä virtuaalikoneiden tallennusratkaisusta, joka tukee yritysten hyperkonvergoituja infrastruktuurijärjestelmiä (HCI) kiinteänä osana vSphereä.
ESXi-hypervisorissa vSAN on täysin integroitu VMware vSphereen hajautettuna ohjelmistokerroksena, joka yhdistää yksittäisten ESXi-isäntien tallennustilan klusterissa jaettavaksi tallennustilapooliksi.

Virtualisoimalla infrastruktuurin yhtenäisellä tavalla VMware antaa IT-hallinnoijille mahdollisuuden tarjota palveluita milloin tahansa, missä tahansa ja millä tahansa laitteella, datakeskuksesta pilveen ja mobiililaitteisiin. Laskentaa ja tallennusta voidaan hallita keskitetysti yhdeltä alustalta.

Liiketoimintaedut VMwaren vSANin avulla

IT-tiimit hyötyvät yksinkertaisemmista toiminnoista vSANin avulla, kun taas liiketoiminnan ketteryys paranee merkittävästi yhtenäisen infrastruktuurin, prosessien ja työkalujen ansiosta - verkon reunasta ytimeen ja pilveen.
Yhtenäiset käytännöt ja prosessien automatisointi vähentävät IT-hallinnan vaivaa muutamaan yksinkertaiseen klikkaukseen. Tämän seurauksena IT-henkilöstö voi käyttää enemmän aikaa tärkeisiin strategisiin IT-projekteihin sen sijaan, että se käyttäisi arvokasta aikaa rutiinitehtäviin. VMware vSANin avulla yritykset voivat vähentää perinteisten tallennusratkaisujen kustannuksia ja monimutkaisuutta ja valita samalla yksinkertaisimman polun kohti hyperkonvergoitua infrastruktuuria ja hybridipilveä.

Integroitu Hyperconverged Infrastructure (HCI) -ratkaisu vSAN helpottaa vSphere-natiivina tallennustilana myös yrityksen olemassa olevien virtualisointien laajentamista ja auttaa samalla lisäämään ketteryyttä ja vähentämään monimutkaisuutta, IT-kustannuksia, TCO:ta ja liiketoimintariskejä. VMware vSANin käyttöönotto ei siis ainoastaan nopeuta infrastruktuurin nykyaikaistamista, vaan tekee siitä myös skaalautuvan tulevaisuuden vaatimuksia varten, mikä antaa yrityksille strategisen ja taloudellisen edun.

Miten VMware vSAN 7 toimii?

ensinnäkin vSAN yhdistää kaikki paikalliset tai suoraan liitetyt datatallennuslaitteet yhdeksi tallennuspooliksi, jota kaikki vSAN-klusterin isännät voivat jakaa. Kaikki virtuaalikoneet, joissa on palvelinsovelluksia, toimivat vSANin kanssa samassa laitteistossa, joka tarjoaa tallennustilan.

Flash-pohjainen tallennus, kuten SSD-levyt, NVMe-laitteet tai NVDIMM-muistit, toimivat tallennuksen välimuistina, ja kiintolevyjä tai SSD-levyjä käytetään tietojen tallentamiseen. HDD- ja SSD-tallennus sekä välimuistitallennus muodostavat yhdessä levyryhmän. Useita isäntiä ja niiden levyryhmiä voidaan puolestaan yhdistää erityyppisiksi klustereiksi, kuten Standard -klustereiksi, venytetyiksi klustereiksi tai 2-solmuisiksi klustereiksi.

Tallennuskäytännöt ovat vSANin peruskomponentti: Ne ohjaavat tallennuspalveluja ja määrittelevät myös replikoinnin tai peilauksen parametrit. vSAN on erittäin helppo konfiguroida VMwaren tarjoamien työkalujen avulla, ja se on integroitu täydellisesti VMwaren ekosysteemiin.

Tuloksena on vakaa, tehokas ja horisontaalisesti skaalautuva arkkitehtuuri. Tämä mahdollistaa muun muassa myös suorituskykyhyötyjä, koska tallennustila voidaan osoittaa suoraan paikalliselle virtuaalikoneelle (VM), ja auttaa siten myös vähentämään käyttökustannuksia.

VMware vSAN 7:n edut yhdellä silmäyksellä

- vSAN tarjoaa flash-optimoitua, turvallista jaettua tallennustilaa kaikille yrityksen kriittisille virtualisoiduille työtehtäville, joita käytetään helposti ja suoraan VMware Native vSphere®-käyttöliittymän kautta.

- Ohjelmistokohtainen vSAN-tallennusjärjestelmä soveltuu tyypillisiin yrityksen laajuisiin sovelluksiin ja virtuaalisiin työpöytäympäristöihin (VDI) sekä sivukonttoreiden palvelimiin.

- vSAN toimii alan standardien mukaisilla x86-palvelimilla ja -komponenteilla, mikä tarjoaa jopa 50 prosenttia alhaisemmat TCO-edut perinteiseen tallennukseen verrattuna.

- Ensimmäisenä ratkaisuna, jossa on natiivi, ohjelmistopohjainen ja FIPS 140-2 -validoitu HCI-salaus tässä segmentissä, vSAN 7 tarjoaa ketteryyttä, jota tarvitaan IT:n skaalaamiseen helposti - ilman kompromisseja.

- Integroimalla vSAN täysin ESXi-hypervisoriin ESXi-isäntien paikalliset fyysiset tallennusresurssit voidaan virtualisoida ja muuttaa tallennuspooleiksi, jotka puolestaan voidaan partitioida ja jakaa virtuaalikoneille ja -sovelluksille niiden palvelulaatuvaatimusten mukaisesti.

- vSANin avulla ei tarvita ulkoista jaettua tallennustilaa, ja tallennustilan konfigurointi yksinkertaistuu SPBM:n (Storage Policy-Based Management) avulla.

- Luomalla virtuaalikoneille (VM) tallennuskäytäntöjä voidaan määritellä tallennustilavaatimukset ja -toiminnot yksilöllisesti, myös resurssien yhdistämistä varten.

- Kaikki tiedot tallennetaan kahteen kertaan - maksimaalisen saatavuuden ja redundanssin varmistamiseksi, vaikka kokonainen solmu menisi epäkuntoon. VSANin avulla sisäisten tietojen turvallisuus paranee siten huomattavasti.

- Kehittäjälähtöisen infrastruktuurin ansiosta IT-ylläpitäjät voivat luoda joustavasti sovelluksia VM:ien ja konttien hallintaan.

- vSANin hyper-konvergoidun infrastruktuurin pohjalta on mahdollista kehittää yhtenäinen digitaalinen ohjaustaso - jossa on yhtenäiset toiminnot reunasta ytimeen ja pilveen, reunasta ytimeen, pilveen sisäistetyn tietoturvan takaamiseksi sekä levossa oleville että lukuisilta julkisilta pilvipalveluntarjoajilta siirrettäville tiedoille.

- Lisäksi vSAN mahdollistaa yksityisen pilven ja hybridipilven hybriditallennusratkaisut, mukaan lukien johtavien pilvipalveluntarjoajien tuki.