Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS 10 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT WINDOWS 10 PROFESSIONAL

Saatavilla välittömänä latauksena

  • SW10045
  • FQC-09525
  • Pysyvästi voimassa
  • Kaikki kielet
  • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
32,90 € * 35,90 € * (8,36% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versio Täysi versio
Laitteet 1x
Toimituksen laajuus Lataa + lisenssi
Medium Lataa
Runtime Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimitusaika  Muutama minuutti
Järjestelmä  32bit/64bit


Tämän käyttöjärjestelmän yksinkertaisempiin versioihin verrattuna Windows 10 Professional tarjoaa merkittävää lisäarvoa yritystoiminnoissa, jotka on tarkoitettu ensisijaisesti ammattikäyttäjille sekä pienille ja keskisuurille yrityksille. Windows 10 Pro tarjoaa ominaisuuksia, kuten ryhmäkäytäntöjen hallinnan, toimialueen käyttöoikeuden, BitLockerin, Internet Explorer EMIE:n yritystilan, etätyöpöytäsovelluksen ja Hyper-V-asiakkaan. Windows 10 Pro esittelee kaiken tämän ja paljon muuta modernissa, käyttäjäystävällisessä käyttöliittymässä, jossa on tyypillinen laatta-ilme ja jota voi mukauttaa lisätoiminnoilla. Taustalla on tekniikka, jota voidaan käyttää myös vanhemmissa päätelaitteissa, mikä on taloudellinen etu erityisesti yrityksille. Windows 10 käyttää biometristä käyttäjätunnistusta "Microsoft Hello" turvalliseen kirjautumiseen ja tarjoaa monia muita toimintoja, jotka parantavat tietosuojaa.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT WINDOWS 10 PROFESSIONAL"

Windows 10 Pro - tehokas versio hyväksi todetusta Microsoftin käyttöjärjestelmästä

verrattuna tämän käyttöjärjestelmän yksinkertaisempiin versioihinWindows 10 Professional tarjoaa merkittävää lisäarvoa yritystoiminnoissa, jotka on tarkoitettu ensisijaisesti ammattikäyttäjille sekä pienille ja keskisuurille yrityksille. Windows 10 Pro tarjoaa muun muassa ryhmäkäytäntöjen hallinnan, toimialueeseen liittymisen, BitLockerin, Internet Explorerin EMIE:n yritystilan sekä etätyöpöytäsovelluksen ja Hyper-V-asiakkaan.

Windows 10 Pro tarjoaa kaiken tämän ja paljon muuta nykyaikaisessa, käyttäjäystävällisessä käyttöliittymässä, jossa on tyypillinen laattailme, jota voidaan mukauttaa lisäominaisuuksilla. Taustalla on tekniikka, jota voidaan käyttää myös vanhemmissa päätelaitteissa, mikä on taloudellinen etu erityisesti yrityksille.

Windows 10 käyttää biometristä käyttäjätunnistusta "Microsoft Hello" turvalliseen kirjautumiseen ja tarjoaa monia muita toimintoja, jotka parantavat tietosuojaa.

Windows 10 Pro Editionin ostamisessa on se suuri etu, että tämä käyttöjärjestelmä tukee myös vanhempia laitteistoja, mikä on varmasti ostopäätöksentekijä monille käyttäjille. Wiresoft Onlineshopista voit ostaa Windows 10 Pro sekä muita Windows -versioita ja monia muita Microsoft-ohjelmia. Seuraavassa yleiskatsauksessa esitellään Windows 10 Pron tärkeimmät uudet ominaisuudet.

Miten saan lisenssiavaimen ja latauslinkin Windows 10 Professionaliin?

Tämä tuote on ladattava versio. Saat lisenssiavaimen ja latauslinkin sähköpostitse 24 tunnin kuluessa maksun vastaanottamisesta. Tuotteen voi ladata, asentaa ja aktivoida verkossa välittömästi.

Yleiskatsaus Windows 10 Pron erityispiirteisiin

Verrattuna yksinkertaisempiin versioihin, kuten Windows Homeen, Windows 10 Pro tarjoaa koko joukon lisäominaisuuksia ja -työkaluja, jotka ovat erityisen tärkeitä yrityksille, koska ne vaikuttavat sekä päätelaitteiden että tietojen turvallisuuteen. Järjestelmänvalvojat voivat käyttää sitä ryhmäkäytäntöjen ja käyttäjätilien hallintaan, ja sen avulla voidaan myös määrittää yksittäisiä laitteita käyttöön ja suojata niitä haittaohjelmahyökkäyksiltä.

Toinen osa Windows 10 Pro:ta on etätyöpöytä, jonka avulla tietokoneita voidaan ohjata etänä verkon kautta. Windows 10 Pron käyttäjät voivat myös liittää päätelaitteensa Microsoft Azure Active Directoryyn ja käyttää näin Microsoft Business Storea. Täällä yritykset voivat ostaa ja ottaa käyttöön monia sovelluksia kaikille käyttäjille työpaikalla. Täydelliset tiedot Windows Professionalista alla.

Ryhmäkäytäntöjen hallinta editorin avulla

Paikallisten ryhmäkäytäntöjen määrittämiseen ja hallintaan voidaan käyttää Windows 10 Pro -versioon sisältyvää gpedit.msc-editoria. Uudessa versiossa sitä voidaan käyttää päivitysten asentamisen valvontaan ja pakottamiseen määriteltyjen sääntöjen mukaisesti. Muihin editorin ominaisuuksiin kuuluu niin sanotun vaatimustenmukaisuuden määräajan asettaminen, eli ajan, jolloin tietty päivitys on asennettava viimeistään, ja voidaan erottaa toisistaan ominaisuuspäivitykset, laatupäivitykset ja muut kuin käyttöjärjestelmäpäivitykset. Lisäksi editorin avulla voidaan määrittää ja aktivoida keskitetysti tallennuksen optimointi (Storage Sense), jota käytetään esimerkiksi tarpeettomien tiedostojen automaattiseen poistamiseen.

Etäkäyttötoiminto Remote Desktop App -sovelluksen kautta

Etätyöpöytäsovelluksen avulla käyttäjät voivat muodostaa yhteyden tietokoneeseensa toiselta tietokoneelta, tabletilta tai älypuhelimelta etäyhteyden kautta ja käyttää sitä ikään kuin he istuisivat tietokoneen ääressä. Paikallisen tietokoneen työpöytäliittymä näytetään RDS-yhdyskäytävän kautta.

Toimialueen liittyminen

Erityisesti yrityksen tietokoneet kuuluvat usein tiettyyn toimialueeseen Active Directoryyn, jotta yksittäisten laitteiden ja käyttäjätilien hallinta olisi helpompaa. Windows 10 Pro -palvelussa tämä on mahdollista Domain Join -ominaisuuden avulla; vaihtoehtoisesti kosketusoptimoitu versio on saatavilla myös vastaaville päätelaitteille.

Enterprise Mode Internet Explorer (EMIE)

Yritystila tai Enterprise Mode, joka on saatavilla osoitteessaWindows 10 Professional, vähentää yhteensopivuusongelmia lähinnä vanhempien verkkosovellusten kanssa. Parannettu sovellusten ja sivustojen yhteensopivuus mahdollistaa niiden käyttämisen muuttumattomina, ja lisäksi sivustoluetteloiden työkalupohjainen hallinta - Enterprise Mode Site List Manager - tarjoaa eri vaihtoehtoja yksittäisille verkkotunnuksille, mukaan lukien renderöinti.

Turvallinen kiintolevyn salaus BitLockerilla

Mobiililaitteet, kuten tabletit ja kannettavat tietokoneet, voidaan helposti varastaa tai kadottaa. Laitteiston katoamista tuskallisempaa on yleensä paikallisesti tallennettujen arkaluonteisten tai henkilökohtaisten tietojen katoaminen. Jotta nämä tiedot eivät joutuisi vääriin käsiin ja niitä ei käytettäisi väärin, ne voidaan salata turvallisesti BitLockerilla, joka on integroitu osoitteeseen Windows 10 Pro.

BitLocker voidaan tietenkin aktivoida myös paikallisessa tietokoneessa tietojen suojaamiseksi luvattomalta käytöltä. Tietokoneissa, joissa on Windows 10 Pro, on oltava TPM-siru emolevyllä, muuten BitLockerin aktivointi on aktivoitava erikseen.

BitLocker To Go -työkalulla voidaan salata myös USB-tikkuja ja ulkoisia kiintolevyjä.

Windows Defender System Guard

Windows 10 Professionaliin integroitu Defender System Guard (WDSG) on lisäsuojakerros, joka suojaa käyttöjärjestelmää hyökkäyksiltä käynnistyksen yhteydessä, kun muut virustorjuntaohjelmat eivät ole vielä aktivoituneet. Windows Defender suojaa myös bootkit- ja rootkit-ohjelmilta sekä hyökkäyksiltä, joita tavalliset virustarkistimet eivät vielä havaitse.

Kioskitila

Kioskitila - jota kutsutaan myös nimellä Assigned Access 8.1 - säätelee useiden käyttäjien käyttämässä Windows 10 -tietokoneessa, että he voivat käyttää vain tiettyjä toimintoja ja ohjelmia määrittämällä kullekin valtuutetulle henkilölle kioskikäyttäjätilin - jota kutsutaan myös nimellä "assigned access". Järjestelmänvalvojan määrittämä sovellus aktivoituu jo kirjautumisen yhteydessä. Asetuksista riippuen kirjautunut käyttäjä voi sitten käyttää vain Internetiä tai esimerkiksi musiikkiohjelmaa.

Yrityksen tietosuoja

Enterprise Data Protection (EDP) on myös Windows 10 Pron ominaisuus, jota voidaan käyttää yhdessä mobiililaitteiden hallintaratkaisun (MDM), kuten Microsoft Intunen tai System Center Configuration Managerin, kanssa. EDP:n etuna on se, että se erottaa yksityiset tiedot kannettavan tietokoneen liiketoimintatiedoista, jolloin jälkimmäiset pysyvät turvassa Active Directory -oikeuksien hallinnan avulla, vaikka ne siirrettäisiin toiseen tallennuspaikkaan tai lähetettäisiin sähköpostitse. EDP:n avulla järjestelmänvalvojat voivat myös estää turvattomiksi katsottujen sovellusten asentamisen siihen sekä tietyt käyttäjän tekemät toimet.

Älykäs turvallisuuskaavio (ISG)

Tämä älykäs ennaltaehkäisevä suojaus suojaa Windows 10 Pro:ta myös nykyisiltä haittaohjelmauhilta. Intelligent Security Graph (ISG) analysoi yrityksen verkon nykyisiä turvatoimenpiteitä ja ehdottaa asianmukaisia parannuksia tai ratkaisuja, jos puutteita havaitaan.

Hyper-V-asiakas

Windows 10 Professionalin sisältämä Hyper-V-tekniikka mahdollistaa useiden käyttöjärjestelmien käyttämisen omassa virtuaalikoneessa (VM). Tässä käytetyn tyypin 1 hypervisorin etuna on muun muassa se, että yhden tai useamman palvelimen virtualisointi hyödyntää käytettävissä olevaa tallennustilaa paremmin. Hyper-V:n yhteistyöllä Windows on myönteisiä vaikutuksia dynaamiseen muistinhallintaan, joten useat VM:t voivat toimia rinnakkain ilman ongelmia. Järjestelmän nykyiset tilat voidaan tallentaa horrostilaan, ja Hyper-V-asiakas tukee myös täydellistä järjestelmäkuvaa, joten paluu aikaisempaan järjestelmätilaan on tarvittaessa mahdollista ilman suuria ajanhukkaa.

Pääsy osoitteeseen Windows Business Store

Windows 10 Pro -palvelussa yritykset voivat käyttää myös Windows Business Storea ja integroida Azure Active Directory -palvelun verkkoonsa. Hakemistopalvelun kautta he voivat ostaa ja ottaa keskitetysti käyttöön ohjelmistotuotteita kaikille verkon päätelaitteille.

Muut tärkeät yleiset ominaisuudet ja toiminnot Windows 10 -versioissa

Seuraavat Windows 10 -käyttöjärjestelmien ominaisuudet ovat parannuksia nykyisiin ominaisuuksiin sekä uusia lisäyksiä, jotka tarjoavat käyttäjille entistä paremman ja turvallisemman käyttökokemuksen:

Cortana

Jo ennestään tuttu ääniavustaja Cortana on oletusarvoisesti käytössä osoitteessaWindows 10, ja sitä voi käyttää milloin tahansa joko hakupalkin kautta tai jopa soittamalla hänelle . Se voidaan kuitenkin poistaa käytöstä myös mobiililaitteissa, joko yksityisyydensuojasyistä tai akun säästämiseksi.

Windows Hei

Sano hyvästit salasanoille, sillä Windows Hello on turvallinen vaihtoehto kirjautumiseen ja tunnistautumiseen tietokoneella tai muulla päätelaitteella: Useimmat uudemmat päätelaitteet, joissa on sormenjälkilukija, tukevat Windows Hello, vaihtoehtoisesti ohjelma tarjoaa myös kasvontunnistuksen lukitusnäytön kautta kirjautumiseen paikallisesti tai tilille verkossa.

Snap Assist

Snap Assist tarjoaa Windows 10:ssä käytännöllisen ikkunanhallinnan, joka lisää näytön selkeyttä ja hyödyntää käytettävissä olevaa näyttöaluetta ihanteellisesti. Snap Assist -toiminnon avulla kahta - ja uuden Corner Snap -toiminnon avulla jopa neljää - ikkunaa voidaan käyttää samanaikaisesti ilman, että niiden välillä tarvitsee klikata edestakaisin kuten ennen, esimerkiksi kun käytät Internetiä samanaikaisesti kirjoittaessasi.

Snap Assistant näyttää myös, mitkä muut ohjelmat ovat parhaillaan aktiivisia, ja se tukee nyt useita näyttöjä.

Jatkumo

Kuten ominaisuuden nimestä voi päätellä, Continuum mahdollistaa työskentelyn jatkamisen älypuhelimella tai tabletilla samalla tavalla kuin paikallisella Windows PC:llä - riippumatta siitä, missä olet. Kaikkia toimintoja voi käyttää virtuaalinäppäimistön kautta, ja esimerkiksi Internetiä voi käyttää, sähköposteja voi lähettää tai Microsoftin Office -sovellusta voi käyttää. Tavalliset älypuhelimen tai tabletin toiminnot ja palvelut ovat edelleen käytettävissä normaalisti. Continuum mahdollistaa siirtymisen työpöytätilasta tablettitilaan ja takaisin käytön aikana ilman, että Windows tarvitsee käynnistää joka kerta uudelleen. Työpöydän näyttö mukautuu automaattisesti toiseen muotoon.

Windows Tietosuoja

Windows Information Protection (WIP) osoitteessa Windows 10 on aiemman Enterprise Data Protection - EDP -tekniikan nykyinen nimi - tekniikka, jolla suojaudutaan tietovuodoilta, mutta joka ei samalla rajoita käyttäjien työskentelyä Windows tietokoneella. WIP suojaa myös yrityksen tietoja ja sovelluksia katoamiselta - sekä henkilökohtaisilla että yrityksen omistamilla laitteilla.

Täällä ylläpitäjät voivat määrittää AppLockerilla, mitä sovelluksia ja ohjelmia yksittäiset käyttäjät saavat käyttää, ja Encrypting File System (EFS) suojaa tietoja varkauksilta ja peukaloinnilta. Vielä kattavampaa suojausta varten WIP voidaan yhdistää myös Windows Azure Rights Management -palveluun.

Laitteistovaatimukset Windows 10 Pro:n asentamista varten

Jotta Windows 10 Pro toimisi sujuvasti paikallisella tietokoneella tai kannettavalla tietokoneella, laitteiston on täytettävä tietyt vaatimukset. Windows 10 Pro on edelleen saatavilla 32-bittisenä ja 64-bittisenä versiona, mutta uudempaan tietokoneeseen on asennettava 64-bittinen versio, jotta kaikkia ohjelmia ja sovelluksia voidaan käyttää täysimääräisesti. Tietokoneen on täytettävä seuraavat yleiset tekniset perusominaisuudet, kun se asennetaan osoitteeseen Windows 10:

  • Prosessori tai SoC (System-on-a-Chip - matkapuhelimissa): vähintään 1 GHz
  • RAM-muisti: vähintään 1 Gt 32-bittisessä käyttöjärjestelmässä tai 2 Gt RAM-muistia 64-bittisessä käyttöjärjestelmässä
  • Kiintolevytila: vähintään 16 Gt 32-bittisessä tai 20 Gt 64-bittisessä käyttöjärjestelmässä
  • Grafiikka: 800 x 600 800 x 600 -näyttö, DirectX 9 tai uudempi WDDM 1.0 -ajurilla varustettu näyttö
  • Cortanan puheentunnistus: Hi-Fi-mikrofoniryhmä

Windows 10 Pro ostaa halvalla Wiresoftin verkkokaupasta

Windows 10 Pro Microsoftilta tarjotaan perinteisessä kaupassa yksittäisenä lisenssinä huomattavaan hintaan. Wiresoft-verkkokaupasta voit ostaa Windows 10 Professional -ohjelmiston yhden käyttäjän lisenssinä paljon halvemmalla kuin käytetyn ohjelmiston - samalla toimintovalikoimalla.

Syy: Windows 10 Pro Edition -lisenssi, joka on täällä saatavilla, on yleensä osa yrityksen aiemmin käyttämää volyymilisenssiä. Kun tämä volyymilisenssi myytiin laillisesti edelleen, se purettiin ja muutettiin yksittäisiksi lisensseiksi, joita kutsutaan sitten käytetyiksi ohjelmistoiksi tai käytetyiksi ohjelmistoiksi. Tämä jako tai nimitys käytetyksi ohjelmistoksi ei kuitenkaan vaikuta Windows 10 Pro -käyttöjärjestelmäohjelmiston toimintaan.

Ohjelmiston osto Wiresoftilta: aina turvallista! Windows 10 Pro -käyttöjärjestelmä ei ole saatavana Wiresoft Shopista vain erityisen edulliseen hintaan - ostosi on myös kätevä välittömän latauksen kautta ja myös turvallinen: koska Wiresoft myy Windows 10 Professional -käyttöjärjestelmää vain alkuperäisen Microsoft-tuotteen kanssa identtisenä versiona. Voit asentaa Windows 10 Pro -lisenssin välittömästi tietokoneeseen ostoprosessin ja latauksen jälkeen ja aktivoida sen mukana toimitetulla voimassa olevalla lisenssiavaimella.

Windows 10 Pro -ohjelmiston ostaminen käytettynä Wiresoft Software-Shopista ei aiheuta sinulle mitään oikeudellista riskiä, koska käytetyillä ohjelmistoilla käytävä kauppa on laillisesti sallittua, mikä on vahvistettu myös lukuisissa oikeudellisesti sitovissa tuomioissa.

Ostamalla käytetyn ohjelmiston Wiresoftilta asiakkaillamme on edullinen mahdollisuus käyttää Windows 10 Professional Edition -versiota itse . Erityisesti pienet yritykset, mutta myös itsenäiset ammatinharjoittajat ja yksityishenkilöt hyötyvät edullisesta ohjelmistotarjouksestamme!

Wiresoft Software-Shopista löydät Windows 10 Pro:n lisäksi myös muita Windows versioita sekä Microsoftin ohjelmia edullisina ostoversioina ladattavaksi. Jos sinulla on kysyttävää tästä tai mistä tahansa muusta Microsoft-ohjelmistosta, käytä asiantuntevaa neuvontaamme chatissa, sähköpostitse tai puhelimitse.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT WINDOWS 10 PROFESSIONAL"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT WINDOWS 10 PROFESSIONAL"
3.6.2021

Excellent product. Built new PC works smoothly for great customer support as well.

2.12.2020

Everything works fine

I bought the license in Christmas deal for ~7 euro. Upgrade from home to pro went without the issues also the key was activated without any problem. Thank you and I do recommend !

11.1.2020

Passt

Über Weihnachten die Aktion genutzt Win 10 Pro gekauft. Heute nach Einbau neuer geklonter SSD Win 10 Pro installiert.
Kleine Probleme bei der Aktivierung des Schlüssels.
Das Upgrade ist offenbar nicht mit jedem OEM-Schlüssel reibungslos möglich. Sollte Windows sich beschweren, dass ein Product Key nicht geeignet sei, hilft Folgendes: Microsoft hat einen generischen Product Key veröffentlicht, mit dem man eine Home- wie beschrieben auf eine Pro-Edition anheben kann: VK7JG-NPHTM-C97JM-9MPGT-3V66T
Mit diesem Key kann man Windows 10 Pro allerdings nicht aktivieren. Dazu nach Pro-Upgrade nochmals wie im Artikel beschrieben zu dem erworbenen OEM-Key wechseln und Windows damit aktivieren.
Wenn es da immer noch Probleme gibt:
Falls der generische Key nicht funktioniert:

1. Netzwerkverbindung trennen, so dass der PC offline ist
2. VK7JG-NPHTM-C97JM-9MPGT-3V66T eingeben
3. Upgrade fertigstellen lassen
4. Netzwerkverbindung wiederherstellen
5. OEM-Key eingeben und aktivieren
Damit hat es denn endgültig funktioniert ohne Win 10 Pro komplett neu zu instzallieren

Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat