Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
legal-header

 

ONKO WIRESOFT LAILLISTA? ME SELKIYTÄMME!

 

Tuotteidemme uskomattoman alhaisen hinnan ja ammattimaisen tukemme vuoksi meiltä on kysytty kerta toisensa jälkeen, onko Wiresoft laillinen. Seuraavassa kuvaamme, miksi Wiresoft liiketoimintamalliin voi luottaa.

OIKEUDELLINEN TILANNE: WIRESOFTIN OIKEUDELLINEN LIIKETOIMINTAMALLI

 

Vuonna 2010 perustettu yritys Wiresoft Group voi nyt tarkastella 12 vuoden kokemusta. Wiresoft on nyt kansainvälinen verkkokauppayritys, joka toimii Saksan lisäksi 26 muussa maassa. Yli 40 kollegaa voi kertoa miljoonista tyytyväisistä asiakkaista, jotka luottavat meihin, tuotteisiimme ja palveluihimme.

Hyväksi osoittautuneen myyntikonseptimme ansiosta pystymme tarjoamaan kaikissa Wiresoft -verkkokaupoissa vain tunnettujen valmistajien alkuperäistuotteita edulliseen hintaan. Tietenkin Wiresoft valitsema jakelukanava on laillinen ja oikeustilan mukainen.

Varmistaaksemme, että jakelukonseptimme ovat täysin lainmukaisia, lakimiehet tarkastavat ne säännöllisesti. Vuoden 2021 lopussa teimme toisen oikeudellisen tarkastuksen varmistaaksemme, että liiketoimintamallimme on edelleen voimassa nykyisessä oikeudellisessa tilanteessa ja että Wiresoft on siten laillinen. Tätä varten otimme yhteyttä yhteen Saksan tunnetuimpiin kuuluvaan asianajotoimistoon, joka teki liiketoimintamallimme oikeudellisen arvioinnin. Oikeudellisessa tarkastuksessa tarkastellaan erityisesti hankintaprosessia, ostettuja ja myytyjä tuotteita sekä niiden oikeusperustaa. Tältä pohjalta toimeksiannon saanut lakimies suorittaa lopuksi liiketoimintamallin oikeudellisen luokittelun. Oikeudellisen tarkastelun tulos on myönteinen: Wiresoft:n liiketoimintamalli on laillinen ja tekijänoikeuslain mukaan sallittu.

HANKINTALÄHTEIDEN HUOLELLINEN TARKASTAMINEN:

WIRESOFT SOPI VAKAVASTI

 

Lisäksi tarkistamme säännöllisesti ja tinkimättömästi maailmanlaajuiset hankintalähteemme varmistaaksemme, että ostamamme tuotteet soveltuvat jälleenmyyntiin kohteena olevalla talousalueella ja ovat kaikilta osin virheettömiä. Lisäksi saamme lisävahvistuksen siitä, että kaikki tuotteet on todella hyväksytty aiotulle talousalueelle. Siksi hankintalähteidemme on täytettävä tiukimmat standardit. Wiresoft toimii vakavasti: meille toimittavat vain valmistajien viralliset jakelijat ja ensikertalaiset ostajat, jotka täyttävät kaikki vaatimukset 100-prosenttisesti.

Näin varmistetaan, että Wiresoft toimii vakavasti ja laillisesti. Poikkeuksetta kaikissa verkkokaupoissa tarjotaan tuotteita, joita saa myydä kyseisillä talousalueilla ja jotka toimivat täydellisesti.

PÄÄTELMÄ: WIRESOFT ON LAILLINEN JA HYVÄMAINEINEN

 

Varmistamme johdonmukaisella huolellisuudella ja lakimiehen hyväksymällä tavalla, että ostokset osoitteessa Wiresoft ovat laillisia ja oikeudellisesti luotettavia - jo yli 12 vuoden ajan.

Jos sinulla on epäilyksiä Wiresoft:n liiketoimintamallin laillisuudesta, voit loppuasiakkaana aina ottaa yhteyttä ammattitaitoiseen asiakaspalveluumme. Yritysasiakkaana henkilökohtainen yhteyshenkilösi auttaa sinua mielellään.

about-us-3

Soheil Hosseini
Toimitusjohtaja

legal-mark
 
Luokat