Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DATACENTER 16-CORE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DATACENTER 16-CORE

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

 • SW10111
 • 9EA-01044
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
2 459,90 € * 2 731,90 € * (9,96% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Core 16 Core
Laitteet 1x
Virtuaalikoneet Rajoittamaton
Medium Lataa
Suoritusaika Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimituksen laajuus Lataa + lisenssi


Palvelinkäyttöjärjestelmä Windows Server 2019 Datacenter  tarjoaa maksimaalisen virtualisoinnin yhdistämällä toimitilaympäristöt Azureen - monia hybriditoimintoja, suuren suorituskyvyn ja lisäturvatasoja. Tämän ansiosta se soveltuu erinomaisesti käytettäväksi nykyaikaisissa datakeskuksissa, sillä se vastaa nykyaikaisen tietotekniikan nykyisiin haasteisiin, jotka siirtyvät yhä enemmän pois paikallisista datakeskuksista ja kohti Cloud-pohjaisia Services ja sovelluksia. 

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DATACENTER 16-CORE"

Microsoft Windows Server 2019 Datacenter 16-Core

Windows Server 2019 Datacenter -palvelinkäyttöjärjestelmä tarjoaa maksimaalisen virtualisoinnin yhdistämällä toimitilaympäristöt ja Azuren - monia hybriditoimintoja, suuren suorituskyvyn ja lisäturvatasoja. Tämän ansiosta se soveltuu erinomaisesti käytettäväksi nykyaikaisissa datakeskuksissa, sillä se vastaa nykyaikaisen tietotekniikan nykyisiin haasteisiin, jotka siirtyvät yhä enemmän pois paikallisista datakeskuksista ja kohti pilvipohjaisia palveluja ja sovelluksia. Tämä Windows 10 Windows -käyttöjärjestelmään perustuva palvelinohjelmistopainos on ihanteellisesti varustettu tähän tarkoitukseen: Nykyisiin toimintoihin tehtyjen monien parannusten lisäksi se tarjoaa uusia tehokkaita ominaisuuksia ja palveluja tehokkaaseen verkottumiseen sekä helpompaan hallintaan ja arkaluonteisten tietojen kattavaan suojaamiseen.

Hyper-V, SDN, Storage Spaces Direct ja Storage Replica: Yksi tärkeimmistä syistä Datacenter Editionin hankkimiseen on Shielded Virtual Machines -tuki, jonka avulla voidaan luoda erittäin turvallisia virtualisointi-infrastruktuureja. Myös Software Defined Networking ja tallennustoiminnot Storage Spaces Direct ja Storage Replica sisältyvät tähän yksinomaan tai kokonaan. Vain Datacenter Edition tukee seuraavia toimintoja:

 • Virtualisointi rajattomalle määrälle virtuaalitietokoneita
 • Rajoittamaton varastointi Replica
 • Hyper Converged Infrastructure
 • Suojatut virtuaalikoneet (VM)
 • Ohjelmistokohtainen verkottuminen
 • Ohjelmistomääritelty tallennus

Windows Server 2019 yhdistää kiinteästi tiloissa olevat ympäristöt Microsoft Azure Services -palveluihin, mikä tarjoaa yrityksille lisää tietoturvatasoja sekä uusia hybriditoimintoja; Storage Migration Service helpottaa vaihtoa nykyiseen palvelinversioon sekä palvelimen siirtoa, mukaan lukien tietojen siirtäminen pilveen.

Windows Server 2019 Edition Datacenter -lisensointi perustuu ytimiin eikä suorittimiin, vähintään 16 ytimeen. 16 ytimen paketin avulla saat siis kaikki tarvittavat lisenssit, joita tarvitaan joka tapauksessa vastaavan palvelimen käyttämiseen.

Wiresoftista löydät Windows Server 2019 Datacenter Edition 16-Core -ohjelmiston käytettynä huomattavasti edullisempaan hintaan kuin uuden ohjelmiston - kaikilla tyypillisillä toiminnallisuuden, suorituskyvyn ja tietoturvan ominaisuuksilla. Yksityiskohtaiset tiedot Windows Server 2019 Datacenter 16-Core -palvelimen uusista ominaisuuksista sekä vastaavat Microsoftin lisenssiehdot tälle Windows-palvelinohjelmistolle löytyvät seuraavasta yleiskatsauksesta.

Windows Server 2019 Datacenter - tärkeimmät uudet toiminnot ja ominaisuudet

Edelliseen versioon verrattuna Windows Server 2019 Datacenter sisältää useita parannuksia sekä lisäyksiä olemassa oleviin toimintoihin, jotka nostavat virtualisoinnin mahdollisuudet sekä turvallisuuden uudelle tasolle: HCI-alustat eli hyperkonvergoidut infrastruktuurialustat tarjoavat monia etuja palvelin- ja työpöytävirtualisoinnissa, sillä ne ovat helppoja ottaa käyttöön ja hallita, mutta myös skaalautuvat ja yksinkertaistavat siten merkittävästi IT-infrastruktuurien monimutkaisuutta ja käyttöönottoa.

Mikä on Windows Server 2019 Datacenter Editionin lisäarvo?

Ensinnäkin Windows Server Edition Datacenter 2019 tarjoaa mahdollisimman paljon virtualisointimahdollisuuksia, ja se on siksi erityisen kiinnostava yrityksille, joissa tämä sekä suuret IT-työmäärät ovat tärkeässä asemassa. Tässä versiossa virtuaalikoneiden ja Hyper-V-säiliöiden määrä on rajoittamaton, ja RAM-muistiraja on 24 TB. Muita tärkeitä ominaisuuksia, joista osa on käytettävissä vain Datacenter Editionissa, jossa on maksimaalinen toiminnallisuus, ovat:

Suojatut virtuaalikoneet

Suojatut virtuaalikoneet mahdollistavat erittäin suojattujen virtualisointi-infrastruktuurien luomisen. Suojattu VM sulkee virtuaalipalvelimet siten, että esimerkiksi julkiseen pilveen tallennetut arkaluonteiset tiedot on luotettavasti suojattu luvattomalta käytöltä tai käytöltä. Palvelinpalvelut ja niiden tiedot salataan ja suojataan Hyper-V VM:ien avulla. On myös mahdollista muuntaa olemassa olevat VM:t suojatuiksi VM:iksi. Windows VM:ien lisäksi täällä voidaan luoda myös suojattuja Linux VM:iä. Suojatut VM:t asennetaan Server Managerin, Windows Admin Centerin tai PowerShellin kautta.

Ohjelmistokohtainen verkottuminen

Windows Server 2019: n SDN-ominaisuus (Software Defined Networking) tarjoaa fyysisten verkkolaitteiden, kuten reitittimien ja kytkimien, keskitetyn konfiguroinnin sekä niiden dynaamisen hallinnan - ja myös yhdyskäytävien - kun verkkokerrokset eivät ole enää sidottuja verkkolaitteisiin. Nykyisiä SDN-yhteensopivia laitteita voidaan myös käyttää fyysisen ja virtuaalisen verkon välisen integraation tehostamiseen. Virtuaaliverkkoelementteihin kuuluvat Hyper-V-virtuaalikytkin, Hyper-V-verkon virtualisointi ja RAS-yhdyskäytävä.

SDN:ää voidaan käyttää esimerkiksi:

 • Dynaaminen verkkojen luominen, suojaaminen ja yhdistäminen
 • Määrittää toimintatapoja fyysisten ja virtuaalisten verkkojen valvomiseksi; ja
 • Verkkokäytäntöjen skaalaus
 • Nopeuttaa työmäärän toimittamista
 • Verkon turvallisuusriskien minimointi

Windows Server 2019 Datacenter Edition sisältää myös useita ohjelmistojohtoisen verkkoyhteyden optimointeja ja lisäyksiä, kuten palomuurin valvonnan ja mahdollisuuden vertailla ja yhdistää saumattomasti kaksi verkkoa. Lisäksi Encrypted Networks mahdollistaa virtuaaliverkkojen turvallisen salauksen Datagram Transport Layer Securityn (DTLS) avulla luvattoman käytön estämiseksi.

Ohjelmistokohtainen tallennus

Windows Server 2019:ssä oleva SDS (Software-Defined Storage) tarjoaa tallennusarkkitehtuurin, jonka ohjelmisto on erotettu laitteistosta virtualisoinnin avulla niiden riippuvuuden minimoimiseksi. SDS mahdollistaa myös tallennuskapasiteetin joustavan skaalaamisen, mikä lisää myös kustannustehokkuutta.

Varastointi Replica

Windows Server 2019 Datacenter -palvelun Storage Replica tukee sekä synkronista että asynkronista replikointia ja estää tietojen menetyksen tiedostojärjestelmätasolla. Synkroninen replikointi peilaa tietoja fyysisiin sijainteihin vikasietoisilla volyymeilla, kun taas asynkroninen replikointi peilaa tietoja sijaintikohtaisesti käyttäen verkkoyhteyksiä, joiden viive on suurempi. Katastrofeihin varautuminen minimoi mahdolliset käyttökatkokset. Storage Replica on käytettävissä rajoituksetta Windows Server 2019 Datacenter Editionissa.

Storage Spaces Direct

Storage Spaces Direct (S2D) -toiminto yhdistää palvelimien paikallisen tietovaraston virtuaaliseksi klusteriksi. Tällaisen klusterin solmuilla voi olla erilaisia fyysisiä tietovälineitä tai tietovälinejärjestelmiä, ja niiden välinen viestintä tapahtuu SMB-protokollan avulla. Storage Spaces Direct ei ainoastaan yksinkertaista SDS-järjestelmien (Software-Defined Storage) käyttöönottoa ja hallintaa, vaan se mahdollistaa myös skaalautuvien, erittäin käytettävissä olevien tallennusjärjestelmien luomisen. Näin palvelimen tallennustilaa voidaan käyttää laitteistosta riippumatta, mikä lisää sen tehokkuutta. Lisäksi S2D tarjoaa suuremman vikasietoisuuden, jolloin useampi klusterin solmu voi vikaantua ilman, että se vaikuttaa tähän itseensä.

Windows Server 2019:n muut ominaisuudet

Näiden ominaisuuksien lisäksi Windows Server 2019 Datacenter Edition -versiolla yritykset voivat käyttää myös seuraavia tärkeitä ominaisuuksia:

Kubernetes-tuki

Windows Server 2019 tarjoaa nyt entistäkin paremman tuen Kubernetesille. Kubernetesin avulla hallinnoituja Linux- ja Windows-säiliöitä voidaan käyttää myös rinnakkain. Kubernetesiin on saatavilla uusia toimintoja, kuten konttien verkottaminen, ja yksittäisiä kuvia on myös parannettu; saatavilla on myös "windows"-kontti-imago, jossa on enemmän toimintoja.

System Insights -analyysitoiminnot

Windows Server 2019:n System Insights for Predictive Analyticsin koneoppimismallin avulla voidaan analysoida palvelinjärjestelmän tietoja, kuten suorituskykyä ja tapahtumia, tarkkojen ennusteiden tekemiseksi, mikä vähentää Windows Server -instanssien reaktiivisen hallinnan vaatimaa vaivaa.

Arkaluonteisten tietojen parempi suojaus

Infrastruktuurin ja arkaluonteisten työkuormien luotettava suojaaminen on yhä tärkeämpää yrityksissä. Windows Server 2019 tarjoaa tähän tarkoitukseen erilaisia toimintoja, kuten toimialueohjaimen ja jo mainitut suojatut VM:t. Lisäksi Windows Defenderiä on täydennetty uusilla toiminnoilla, kuten Exploit Guardilla, joka on osa Windows Defenderin kehittynyttä uhkasuojausta (ATP) ja joka mahdollistaa verkossa sijaitsevien asiakirjojen ja kansioiden valvonnan sekä niihin pääsyn. Erilaisia Azure AD:n suojaustoimintoja, kuten Azure AD:n kielletyt salasanat ja Azure AD:n salasanasuojaus, on käytettävissä paikallisten Active Directoryn suojaamiseen.

Muut Windows Server 2019:n Azure-palvelut yhdellä silmäyksellä

Windows Server 2019:ään integroidut hybridiominaisuudet mahdollistavat Microsoft Azure -palveluiden laajemman integroinnin tai helpomman käytön toimitiloissa sijaitsevassa datakeskuksessa - mukaan lukien Azure Backup, Azure Site Recovery, Azure Update Management sekä Azure Network Adapter. Tämän etuna on, että paikallinen palvelin voidaan yhdistää Azure-pilvipalvelimen virtuaaliseen Azure-verkkoon. Windows Serverin ja Microsoft Azure Services -palveluiden tiiviimpi yhteistyö mahdollistaa tietojen helpon synkronoinnin ja yksinkertaisen varmuuskopioinnin. Storage Migration Assistant ei ainoastaan helpota siirtymistä Windows Server 2019 -käyttöjärjestelmään, vaan myös palvelimen siirtämistä, mukaan lukien tietojen siirtäminen pilveen. Azure File Sync toimii mahdollisena tallennuspaikkana.

Windows Server 2019 Datacenter -palvelimen laitteistovaatimukset

Windows Server 2019 perustuu Windows 10:een. Windows Server 2019 Datacenterin turvallisen toiminnan varmistamiseksi alla lueteltujen vähimmäisvaatimusten on täytyttävä. Todelliset vaatimukset riippuvat myös kunkin järjestelmän kokoonpanosta ja asennetuista sovelluksista:

 • Muisti (RAM): 512 Mt, ECC tai vastaava suositellaan
 • Kiintolevytila: 32 GB
 • Työpöytänäytön muisti: 2 GB
 • Prosessoriarkkitehtuuri: x64
 • Prosessorin nopeus: 1,4 GHz 64-bittisellä prosessorilla
 • Verkkokortti: 1x Ethernet vähintään GBit/s läpäisykyvyllä
 • Super VGA:ta tukeva näytönohjain: 1 024 x 768 pikseliä

Windows Server 2019 Datacenter 16-Core -käyttöjärjestelmän lisensointi

Windows Server Edition 2019 Datacenter -käyttöjärjestelmän lisensointi suoritetaan myös käytettyjen ohjelmistojen osalta Microsoftin lisensointisääntöjen mukaisesti yksinomaan ytimien lukumäärän perusteella. Sovelletaan seuraavia säännöksiä:

Microsoftin yleiset lisenssiehdot Windows Server 2019:lle

Windows Server 2019 Datacenterin lisensointi perustuu fyysiseen laitteistoon: vaadittu lisenssien vähimmäismäärä palvelinta kohden määräytyy isännän fyysisten prosessoriytimien määrän lisäksi myös virtuaalipalvelimien määrän mukaan. Yksi lisenssi kattaa kaksi fyysistä prosessoriydintä. Jos yritys käyttää yhtä tai useampaa palvelinta, jossa on useita prosessoreita, tarvitaan yksi lisenssi kutakin ydinparia kohden. Microsoftin lisenssisäännösten mukaisesti lähtökohtana on 8 ytimen vähimmäismäärä prosessoria kohti - riippumatta olemassa olevan laitteiston todellisesta, mahdollisesti alhaisemmasta ytimien määrästä. Tästä seuraa, että vähintään yksi Windows Server 2019 Datacenter 16-Core -paketti tarvitaan lisensoimaan palvelin, jossa on kaksi prosessoria.

Windows Server 2019 Datacenter -käyttöjärjestelmän lisälisenssivaatimukset

Hyper-V:n lisensointi lisensoi kaikki loogiset prosessorit, jotka vastaavat fyysisiä prosessoriytimiä. Windows Server Datacenter Edition oikeuttaa käyttämään rajoittamattoman määrän Hyper-V-instansseja ydinlisenssiä kohden. Edellytyksenä on, että kaikki palvelimen vastaavat prosessoriytimet on lisensoitu.

Linux-instansseihin ei tarvita lisälisenssiä.

Palvelinlisenssin lisäksi kaikilla Windows Server 2019:ää käyttävillä asiakkailla - käyttäjillä ja päätelaitteilla - on oltava myös asiakaslisenssi (CAL). Näitä on saatavana myös käytettynä Wiresoftilta.

Usein kysytyt kysymykset Microsoft Windows Server 2019 Datacenter 16-Core -ohjelmistosta Wiresoftin käytettynä ohjelmistona

Wiresoftin käytettynä ohjelmistona tarjoama Windows Server 2019 Datacenter 16-Core -paketti ei eroa käytettävyydeltään uudesta palvelinlisenssistä - eikä pelkästään siksi, että ohjelmistot eivät yleensä kulu loppuun. Usein kysyttyihin kysymyksiin käytetyistä Windows Server -lisensseistä on vastattu alla.

Mistä käytetty Windows Server 2019 Datacenter 16-Core -ohjelmisto on peräisin?

Wiresoft Shopin tarjoamat käytetyt Windows Server 2019 Datacenter 16-Core -ohjelmistot ovat peräisin yrityksiltä, jotka ovat aiemmin ostaneet ne uutena ja myyneet ne edelleen Wiresoftille. Jälleenmyynnin tai Wiresoft Shopin tarjouksen vuoksi tätä kutsutaan käytetyksi ohjelmistoksi, mutta sitä voidaan käyttää kuin uutta lisenssiä.

Onko käytetyn Windows Server 2019 Datacenter 16-Core -lisenssin mukana tavanomainen ostajan suoja?

Kyllä: Windows Server 2019 Datacenter 16-Core Wiresoftin käytettynä ohjelmistona tarjoaa sinulle asiakkaana samat edut kuin vastaavien uusien palvelinohjelmistojen ostaminen: ostajan varmuus välittömän latauksen ansiosta heti oston jälkeen ja lisenssin välitön aktivointi mukana tulevalla voimassa olevalla lisenssiavaimella.

Onko käytetyn Windows Server 2019 Datacenter 16-Core -ohjelmiston ostaminen tai käyttäminen laillista?

Kyllä: Voit luottaa siihen, että asiakkaiden osalta Wiresoftin käytetyn Windows Server 2019 Datacenter 16-Core-ohjelmiston osto, mutta myös sen todellinen käyttö ei riko mitään sovellettavia lakeja, koska tämä ohjelmisto on peräisin yrityksen lisenssivarastosta. Näin ollen sovelletaan käytettyä oikeuskäytäntöä, joka sallii paitsi kaupan tällaisilla Microsoftin käytetyillä ohjelmistoilla myös niiden käytön; nämä seikat on toistuvasti vahvistettu useissa tuomioistuinten päätöksissä.

Mitä muita etuja Windows Server 2019 Datacenter 16-Core -ohjelmiston käytetyillä ohjelmistoilla on?

Wiresoftin käytetyt ohjelmistot tarjoavat asiakkaillemme ennen kaikkea taloudellisen edun, sillä ohjelmistovarastot voidaan päivittää paljon edullisemmin kuin uusilla tuotteilla, joten ne ovat aina ajan tasalla. Wiresoftin käytetyt ohjelmistot eivät siis ainoastaan alenna käyttökustannuksia, vaan tarjoavat myös tarkastusturvallisuutta kaikkien ostajien täydellisen todentamisen ansiosta!

Wiresoftilta et löydä edullisena käytettynä ohjelmistona ainoastaan Windows Server 2019 Datacenter 16-Core -versiota, vaan myös vastaavia 2-Core-paketteja sekä Windows Server Standard -versiota, lisäksi myös vastaavat tarvittavat asiakaskäyttöluvat (CAL) - samoin kuin Windows Server 2019:n aiemmat versiot. Wiresoftin laajaan käytettyjen ohjelmistojen valikoimaan kuuluu myös monia muita Microsoftin ohjelmia - kaikilla mainituilla eduilla. Jos sinulla on kysyttävää Windows Server 2019 Datacenter -lisensoinnista tai jostain muusta versiosta, voit käyttää asiantuntevaa neuvontaamme chatissa, sähköpostitse tai puhelimitse.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DATACENTER 16-CORE"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DATACENTER 16-CORE"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat