Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 ENTERPRISE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 ENTERPRISE

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

 • SW10117
 • 395-04540
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
1 842,90 € * 2 046,90 € * (9,97% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
CU-versio Nykyinen
Medium Lataa
Suoritusaika Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimituksen laajuus Lataa + lisenssi
Lisätietoja Jopa 100 postilaatikkotietokantaa


Windows Server 2016 on hyväksi todettu viestialusta sähköpostien ja yhteystietojen sekä tapaamisten ja tehtävien keskitettyyn hallintaan ja -versio osoitteesta 10. Erityisesti suuremmat yritykset ja laitokset hyötyvät sen hyvästä skaalautuvuudesta sekä monista käytännöllisistä ominaisuuksista, jotka mahdollistavat joustavan, jopa paikallisesti riippumattoman käytön, mikä tukee tiimityötä ja parantaa turvallisuutta. Server Windows

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 ENTERPRISE"

Microsoft Exchange Server 2016 Enterprise

Windows Server 2016 on hyväksi todettu viestialusta sähköpostien ja yhteystietojen sekä tapaamisten ja tehtävien keskitettyyn hallintaan ja Windows 10:n palvelinversio. Erityisesti suuremmat yritykset ja laitokset hyötyvät näin ollen korkeasta skaalautuvuudesta sekä monista käytännön ominaisuuksista joustavaan, jopa paikallisesti itsenäiseen käyttöön, mikä tukee tiimityötä ja parantaa turvallisuutta.

Tehokkaana viestintäjärjestelmänä Exchange Server 2016 on tärkeä osa jokaista nykyaikaista yritystä tyypillisten työprosessien ohjaamisessa ja hallinnassa. Palvelinohjelmisto toimii sekä sisäisenä että ulkoisena käyttöliittymänä, yhdistää työntekijät ja osastot luotettavasti jopa eri toimipisteisiin ja lisää kokonaisvaltaisesti yritysten yleistä tehokkuutta: sähköposteja, yhteystietoja ja tapaamisia voidaan hallita keskitetysti ja arkistoida ja hakea selkeästi. Eriytetty oikeuksien hallinta määrittelee työntekijöiden yksilöllisen pääsyn tietoihin ja tapaamisiin, joten Microsoft Exchange Server 2016 tarjoaa samanaikaisesti maksimaalisen valvonnan ja läpinäkyvyyden.

Palvelinarkkitehtuuria optimoimalla palvelinroolien määrä Exchange Server 2016 Enterprisessa on vähennetty kahteen rooliin - postilaatikkoon ja reunakuljetukseen - ja myös skaalautumista on yksinkertaistettu ja pilvipalvelujen tukea parannettu.

Exchange Server 2016:n Enterprise-versio soveltuu erityisesti suurten yritysten tai organisaatioiden, joissa on paljon työntekijöitä, viestintään, sillä se tukee jopa 100 postilaatikkotietokantaa palvelinta kohden.

Wiresoft tarjoaa Exchange Server 2016:n Enterprise Edition -versiota käytettynä ohjelmistona - uuteen ohjelmistoon verrattuna edullisempaan, alennettuun hintaan - jos sitä on vielä saatavilla. Käytetty ohjelmisto on siksi erityisen houkutteleva niille suurille yrityksille ja organisaatioille, jotka etsivät kustannussäästöjä ja taloudellista tapaa käyttää tehokkaampia ohjelmistoja, kuten Exchange 2016 Enterprisea, toiminnassaan. Koska tämä Exchange Edition tarjoaa jopa käytettynä ohjelmistona tyypillisen maksimaalisen skaalautuvuuden, suorituskyvyn ja turvallisuuden, koska sitä voidaan käyttää kokonaisuudessaan.

Jokaiselle Exchange-palvelimelle on ostettava erillinen lisenssi, samoin kuin asiakkaiden käyttöoikeudet. Myös käytetyn Exchange Server Enterprise -ohjelmiston lisensointi tapahtuu Microsoftin lisenssinhallinnan virallisten sääntöjen mukaisesti. Lisätietoja optimaalisesta lisensoinnista sekä Exchange Server 2016 Enterprisen parannuksista ja uusista toiminnoista on seuraavassa osassa.

Microsoft Exchange Server 2016 Enterprise ja Standard -palvelinten vertailu

Exchange Server 2016: n Enterprise Edition in suurin ero Standard Editioniin verrattuna on mahdollisuus käyttää ja hallita jopa 100:aa postilaatikkotietokantaa, joista kukin voi olla jopa 2 teratavua palvelinta kohden, mikä tekee Enterprise Editionista erityisen kiinnostavan suuremmalle käyttäjämäärälle. Muita eroja ovat:

 • Tietojen häviämisen eston käyttö Exchange Admin Centerin kautta: Data Loss Prevention estää luottamuksellisten tietojen siirtymisen asiattomille henkilöille; integroidun Intelligent Message Filter (IMF) - ja SmartScreen-suodatustekniikan avulla mahdollisesti haitalliset viestit suodatetaan pois ennen kuin ne päätyvät postilaatikkoon.
 • Käyttäjät hyötyvät keskitetystä tietojen tallennuksesta, tallennustarpeiden hallinnasta ja ajantasaisista vaatimustenmukaisuusvaatimuksista.
 • Laajemmat virtualisointioikeudet mahdollistavat rajattoman määrän virtuaalikoneita ja Hyper-V-säiliöitä.
 • Muita toimintoja ovat: Storage Spaces Direct, Storage Replica sekä suojatut virtuaalikoneet, uusi verkkopino ja OneDrive for Business tietojen muokkaamiseen, päivittämiseen ja jakamiseen reaaliajassa.

Microsoft Exchange Server 2016:n muita etuja yhdellä silmäyksellä

Windows Server -versio 2016 sisältää useita tärkeitä uudistuksia sekä parannuksia nykyisiin toimintoihin. Tärkein näistä on palvelinarkkitehtuurin optimointi vähentämällä palvelinroolien määrä kahteen: postilaatikkoon ja reunakuljetukseen - tästä lisää jäljempänä. Lisäksi skaalautumista on yksinkertaistettu ja pilvipalvelujen tukea on parannettu entisestään. Muita ominaisuuksia ovat:

Parannettu haku eDiscovery-toiminnolla

Exchange Server 2016: ssa eDiscovery-hakuarkkitehtuuri on uudistettu, ja se toimii sekä asynkronisesti että hajautetusti käyttäen useita palvelimia, joten haku on paljon nopeampaa. Kun kirjoitat hakusanan Outlook 2016:ssa tai Outlook on the Webissä, näyttöön tulee ehdotuksia, jotka perustuvat useimmin käytettyihin yhteystietoihin, postilaatikon sähköposteihin ja aiempiin hakukyselyihin. Lisäksi kontekstisidonnaiset suodattimet - esimerkiksi päivämäärän ja lähettäjien osalta - auttavat löytämään tietyt tiedot helpommin. Outlook on the Web -palvelun avulla voit tehdä hakuja sekä omasta kalenteristasi että muiden ihmisten kalentereista.

Yhteistyö pilvipalvelussa

Outlook 2016:ssa tai Outlook on the Webissä OneDrive for Businessiin tai SharePoint 2016:een tallennetut tiedostot voidaan lisätä sähköpostiin linkkinä eikä tiedostoliitteenä kuten aiemmin. Vastaanottaja voi avata linkitetyn tiedoston suoraan tietokoneellaan kuin liitetiedoston. Käyttöoikeudet voidaan säätää yksilöllisesti ja aktivoida automaattisesti.

Hybridipilven tuki

Exchange Server 2016 tukee hybridiskenaarioita - ei ole väliä, sijaitseeko postilaatikko paikallisella palvelimella vai pilvipalvelimella. Paikallisia postilaatikoita voidaan käyttää myös pilvipalvelun laajennusten Exchange Online Archiving ja Azure Rights Management kanssa.

DLP tietojen häviämisen estämiseksi

Data Loss Prevention (DLP), joka on kuljetussääntöjen laajennus, parantaa tietojen turvallisuutta Exchange Server 2016: ssa ja auttaa suojaamaan niitä luvattomalta käytöltä. Data Loss Preventionin käytettävissä olevat menetelmät luottamuksellisten tietojen luokittelua tai lähettämistä varten eivät haittaa työnkulkua: heti kun on olemassa riski, että tietoja luetaan luvattomasti tai että sähköpostilaatikkoon päätyy manipuloituja sähköpostiviestejä, joiden liitetiedostot sisältävät haittaohjelmia, asianomaiset käyttäjät saavat vastaavan ilmoituksen sekä Outlookissa että Outlook on the Webissä.

Näkymät verkossa

Outlook on the Web on uusi nimi Exchange-palvelimen verkkopohjaiselle käytölle, joka tunnettiin aiemmin nimellä "Outlook Web Access" tai "Outlook Web App". Microsoft on uudistanut ja optimoinut sen laajasti, jotta Outlookia voi käyttää myös Android- tai iOS-käyttöjärjestelmällä varustetussa älypuhelimessa tai tabletissa ilman Outlook-sovelluksen asentamista. Pyyhkäisytoiminto helpottaa tietyn lähettäjän sähköpostiviestien hallintaa: niitä säilytetään esimerkiksi vain tietty määrä päiviä tai vain viimeisin viesti tallennetaan.

Outlook on the Web voidaan käyttää myös Google Chromen, Safarin ja Firefoxin kanssa ilman suurempia rajoituksia Microsoftin selaimien Edge ja Internet Explorer 11 sijaan.

Uudet kalenteritoiminnot

Kalenteri on saanut uuden ulkoasun lisäksi myös uusia ominaisuuksia, kuten sähköpostimuistutukset tietyistä kalenteritapahtumista ja mahdollisuuden ehdottaa eri ajankohtaa kokouskutsuille.

Tekniset tiedot Exchange Server 2016 Enterprise -palvelimesta

Seuraavat tiedot sisältävät erilaisia tietoja Exchange Server 2016: n tukemista skenaarioista sekä palvelimien ja laitteistojen ja ohjelmistojen vähimmäisvaatimuksista, jotta Exchange-ohjelmiston optimaalinen toiminta voidaan varmistaa.

Palvelinarkkitehtuurin muutokset edelliseen versioon verrattuna

Exchange Server 2016: n tärkeimmät muutokset edelliseen versioon verrattuna ovat seuraavat:

 • Palvelinroolien vähentäminen: Exchange 2016:ssa Client Access Server -rooli (CAS) on poistettu, joten käytössä on vain postilaatikkorooli. Pääsyä MBX2016-palvelimelle ohjataan kuorman tasaajien avulla. Asiakkaat kirjautuvat postilaatikkopalvelimen Client Access Service -palveluun, ja heidät ohjataan vastaavalle postilaatikkopalvelimelle, jolla on aktiivinen tietokanta. Viestintä tapahtuu edelleen protokollatasolla.
 • Oletusprotokolla MAPI over HTTP: Exchange Server 2016:ssa Outlookin kautta tapahtuvan viestinnän oletusprotokolla on nyt MAPI over HTTP. MAPI over HTTP tarjoaa optimoidun luotettavuuden ja vakauden Outlook- ja Exchange-yhteyksille ja ilmoittaa siirtovirheistä. Lisäksi, horrostilan tai verkon vaihdon jälkeen Outlook muodostaa yhteyden palvelimeen paljon nopeammin kuin aiemmin, koska MAPI over HTTP tukee myös keskeytyneiden yhteyksien jatkamista eikä lyhyiden keskeytysten yhteydessä tarvita uudelleen yhdistämistä.
 • Parannettu haun skaalautuvuus: Toinen Exchange Server 2016:n etu on haun optimoitu skaalautuvuus. Haettavien postilaatikoiden ja arkistopostilaatikoiden määrää on nostettu 5 000:sta 10 000:een, joten yhteensä 20 000 postilaatikkoa voidaan nyt hakea samanaikaisesti.
 • Rinnakkaiselon skenaariot: Exchange 2016:ssa nämä ovat mahdollisia Exchange Server 2010 SP3 RU11:n ja Exchange Server 2013 CU11:n kanssa. Exchange 2013 CU11 -asiakaspalvelimen kautta tulevat asiakaspyynnöt välitetään Exchange 2016 -postilaatikkopalvelimelle. Vanhempia Exchange-versioita ei enää tueta.

Windows Exchange Server 2016:n järjestelmävaatimukset

Jotta Windows Exchange Server 2016 Enterprise Edition -palvelinta voidaan käyttää täysimääräisesti, tässä määritettyjen laitteisto- ja ohjelmistovaatimusten on täytyttävä. Työpöydän kautta tapahtuvan asiakasviestinnän edellytyksenä on myös Microsoft Outlookin asennus. Sovelletaan seuraavia vähimmäisvaatimuksia:

 • Käyttöjärjestelmät: vähintään Windows Server 2012 R2 Standard tai Datacenter, Windows Server 2016 Standard tai Datacenter
 • Prosessori: 64-bittinen prosessori, vaihtoehtoisesti AMD:n prosessori, jossa on AMD64-alustan tuki
 • Kiintolevy: vähintään 30 Gt kiintolevytilaa asennusasemalla sekä
 • vähintään 500 MB Unified Messaging -äänipaketin asennusta kohti; vähintään 500 MB jonotietokannalle
 • Postilaatikon rooli: 8 GB
 • Edge Transport -rooli: 4 GB
 • Näytön resoluutio: vähintään 1 024 x 768 pikseliä
 • Active Directory: vähintään Windows Server 2008 R2 tai uudempi
 • Toimialue- ja metsätoimintataso: vähintään Windows Server 2008 R2

Exchange Server 2016 Enterprise Editionin lisensointi

Microsoft Exchange Server 2016 Enterprise Edition on suunniteltu vastaamaan suurten yritysten postilaatikkovaatimuksiin; erillinen palvelinlisenssi tarvitaan jokaista Exchange Server 2016 Enterprise -palvelimen käyttökohtaa varten riippumatta siitä, käytetäänkö sitä fyysisessä vai virtuaalisessa käyttöjärjestelmäympäristössä. Exchange Server -instanssin katsotaan olevan käynnissä jo silloin, kun ohjelmisto ladataan muistiin tai sen ohjeet suoritetaan.

Usein kysytyt kysymykset Exchange Server 2016 Enterprise Editionista Wiresoftin käyttämänä ohjelmistona

Kun ostat Exchange Server 2016 Enterprise -palvelimen käytettynä ohjelmistona, voit luottaa siihen, että se on laillinen ja että tämä palvelinlisenssi tarjoaa samat käyttömahdollisuudet kuin vastaava uusi palvelinlisenssiohjelmisto - ei ainoastaan siksi, että ohjelmisto ei kulu, vaan ennen kaikkea myös yleisen toiminnallisuuden ja käyttöoikeuden osalta. Alta löydät kaikki vastaukset tyypillisiin kysymyksiin käytetyn Exchange Server -ohjelmiston ostamisesta.

Mistä Wiresoft Exchange Server 2016 Enterprise käytetty ohjelmisto on peräisin?

Wiresoftin ohjelmistokaupassa tarjoamat käytetyt Exchange Server 2016 Enterprise -ohjelmistot ovat yleensä peräisin yrityksiltä, jotka ovat aiemmin ostaneet ohjelmiston uutena ja myyneet sen edelleen Wiresoftille. Myynnin syynä on usein se, että joko ylijäämä- tai muuten käyttämättömiä lisenssejä ei enää tarvita tai että koko ohjelmisto on korvattu toisenlaisella tai toisenlaisella versiolla, eikä sitä enää tarvita. Wiresoft merkitsee kaikki jo käytetyt tai jälleenmyydyt lisenssit käytetyiksi ohjelmistoiksi, vaikka, kuten jo mainittiin, niitä voidaan käyttää kuten uusia palvelinlisenssejä.

Tarjoaako Exchange Server 2016 Enterprise -ohjelmiston käytetty ohjelmisto ostajan tietoturvan?

Kyllä: Käytetyn ohjelmiston, kuten Exchange Server 2016 Enterprise -lisenssin, ostaminen tarjoaa Wiresoftin asiakkaille samat edut kuin käyttämätön palvelinohjelmisto: ostajan turvallisuus välittömän latauksen ja lisenssin välittömän aktivoinnin ansiosta, joka tapahtuu toimitetun, rajoittamattoman lisenssiavaimen avulla.

Onko Exchange Server 2016 Enterprise -ohjelman ostaminen ja käyttö käytettynä ohjelmistona laillista?

Kyllä: Wiresoftin tarjoamat käytetyt ohjelmistot ovat peräisin yritysten lisenssivarastoista. Käytettyjen ohjelmistojen kauppa ja varsinainen käyttö kuuluvat tavanomaisen lainkäyttövallan piiriin: tämä lainkäyttöalue on julistanut molemmat laillisiksi - tämä on myös vahvistettu selvästi useissa tuomioistuinten päätöksissä kerta toisensa jälkeen.

Mitä muita etuja Wiresoftin käytetyillä ohjelmistoilla on?

Wiresoftin käytetyillä ohjelmistoilla yritykset ja organisaatiot voivat esimerkiksi päivittää tai täydentää olemassa olevia ohjelmistokantojaan edullisesti, sillä käytettyjen ohjelmistojen hinta on alhaisempi kuin vastaavien uusien tuotteiden hinta. Siksi Wiresoft-ohjelmistokaupasta löydät myös Exchange Serverin vanhempia versioita, joita ei enää tarjota uutena, minkä ansiosta kalliimpia päivityksiä voidaan välttää. Wiresoftin käytetyn ohjelmiston etuna on myös se, että se tarjoaa myös tarkastusturvallisuutta, koska se tallentaa kaikki ostajat täydellisesti

Wiresoftin käytetyn ohjelmistotarjonnan piiriin kuuluu Exchange Server 2016 Enterprise Editionin lisäksi myös Standard Edition - mukaan lukien tarvittavat asiakaslisenssit sekä uudemmat versiot. Lisäksi löydät edullisia tarjouksia monista muista Microsoftin ohjelmista - kaikilla edellä mainituilla eduilla. Jos sinulla on kysyttävää Exchange Server 2016 Enterprise -lisensoinnista, ota meihin yhteyttä chatin, sähköpostin tai puhelimen välityksellä.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 ENTERPRISE"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 ENTERPRISE"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat