Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCEL 2021
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT EXCEL 2021

Saatavilla välittömänä latauksena

 • SW10487
 • T5D-03485
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
85,90 € * 94,90 € * (9,48% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versio Täysi versio
Laitteet 1x
Toimituksen laajuus Lataa + lisenssi
Medium Lataa
Suoritusaika Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimitusaika  Muutama minuutti
Järjestelmä  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Yhteensopiva


Microsoft Excel on myös nykyisessä versiossa 2021 tähän asti vertaansa vailla oleva taulukkolaskentaohjelmisto monimutkaisten kaupallisten ja tilastollisten laskelmien luomiseen, jota on täydennetty lukuisilla toiminnoilla, jotka mahdollistavat myös loogiset sekä liiketoimintamatemaattiset laskutoimitukset ja pivot-taulukoiden käytön. Analyysitulokset voidaan esittää informatiivisesti ja selkeästi käyttämällä laajaa valikoimaa erilaisia kaaviotyyppejä. Excel 2021 toimii yhdessä PowerBI:n kanssa, joka on Microsoft:n tehokas liiketoiminta-analyysipalvelu, joka mahdollistaa myös tietojen suoran viennin muihin ympäristöihin.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT EXCEL 2021"

Microsoft Excel 2021 yksittäisenä lisenssinä

Microsoft Excel on myös nykyisessä versiossa 2021 toistaiseksi vertaansa vailla oleva taulukkolaskentaohjelmisto monimutkaisten kaupallisten ja tilastollisten laskelmien luomiseen, jota täydentävät lukuisat toiminnot, jotka mahdollistavat myös loogiset sekä liiketoimintamatemaattiset laskutoimitukset ja pivot-taulukoiden käytön. Analyysitulokset voidaan esittää informatiivisesti ja selkeästi käyttämällä laajaa valikoimaa erilaisia kaaviotyyppejä. Excel 2021 toimii yhdessä PowerBI:n kanssa, joka on Microsoftin tehokas liiketoiminta-analyysipalvelu, jonka avulla tietoja voidaan myös viedä suoraan muihin ympäristöihin.

 Microsoft Excel 2021 mahdollistaa entistä laajemmat ja monimutkaisemmat laskutoimitukset laajennettujen kaavojen ja uusien toimintojen avulla tietojen yhdistämiseen ja valintaan. Tärkeät tiedot voidaan merkitä värillä niiden korostamiseksi. Uudet kaaviot tarjoavat enemmän vaihtoehtoja graafiseen esittämiseen.

Tätä tarkoitusta varten saatavilla olevaa Microsoft Excel Online -ohjelmaa voidaan käyttää kaikilla tavallisilla selaimilla, ja sen avulla on mahdollista luoda taulukoita ja muokata tietoja reaaliajassa ja jakaa niitä muiden käyttäjien kanssa. Parannettu kosketustuki helpottaa Excelin käyttöä tableteilla tai älypuhelimilla.

Lisäksi on uusia työkaluja, kuten vapaalla kädellä piirtäminen, ja parannettuja mahdollisuuksia helppokäyttöisten taulukoiden ja työkirjojen helppoon luomiseen.

Pilvipalveluiden käyttö helpottaa asiakirjojen jakamista muiden käyttäjien kanssa yhteistyötä varten.

Excel 2021:n käyttäminen tietokoneella tai muulla päätelaitteella edellyttää muuten, että Windows 10 on asennettu. Wiresoft-verkkokaupasta saat nykyisen Word Excel -version 2021 lisäksi myös sen edeltäjän ja muita Office-ohjelmia erityisen edullisesti yksittäisen käyttäjän versiona ilman ohjelmistotilausta. Kaikki Word 2021:n tärkeät uudet ominaisuudet löytyvät seuraavasta yleiskatsauksesta.

Yleiskatsaus Excelin uusiin ominaisuuksiin versiossa 2021

Excel 2021 sisältää parannuksia edelliseen versioon verrattuna, mutta myös monia uusia ominaisuuksia, joista osa sisältyi aiemmin vain Office 365 -tilausmalliin - nyt ne ovat saatavilla myös ostoversiossa.

Erityiset Excel-taulukkotoiminnot

Taulukoiden yhdistämistä laajennettuihin kyselyihin varten Excel 2021:een on lisätty joitakin uusia käytännön toimintoja:

 • TEKSTIKETJU: Ensi silmäyksellä tämä toiminto ei sisällä mitään merkittävää uutta edelliseen KETJU-toimintoon verrattuna, mutta toisin kuin jälkimmäinen, se on lyhyempi ja se voidaan myös syöttää helpommin. Lisäksi TEXT CHAIN -toiminto tukee myös alueen viittauksia, kun aiemmin oli mahdollista viitata vain yksittäisiin soluihin. Tämä tarkoittaa, että TEXT CHAIN voi ottaa huomioon myös solualueen tai kokonaisia sarakkeita.
 • TEXT CHAIN -toiminnolla on mahdollista yhdistää tekstiä useista eri alueista; kukin elementti erotetaan käyttäjän määrittelemällä erottimella. Tämä mahdollistaa esimerkiksi soluiksi jaettujen sanojen yhdistämisen lauseeksi.
 • IF: Tämä toiminto yksinkertaistaa monimutkaisten IF-funktioiden syöttämistä, koska kyseiset ehdot testataan ennalta määritetyssä järjestyksessä. Tätä tarkoitusta varten MAXWENNS-funktio määrittää määritellyn alueen suurimman luvun, joka täyttää vähintään yhden kriteereistä; sama pätee MINWENNS-funktioon pienimmän luvun määrittämiseksi.
 • Poista valinta: Excelin aiemmissa versioissa yksittäisiä soluja, rivejä tai sarakkeita ei ollut mahdollista sulkea pois aiemmin valitun alueen sisällä. Excel 2021:ssä käyttäjät voivat nyt poistaa käytöstä turhat rivit, joita on valittu esimerkiksi liikaa tai väärin.

PivotTable-taulukon optimoinnit

PivotTable, tehokas Excel-työkalu suurten tietomäärien analysointiin ja arviointiin, mukaan lukien tulosten selkeä esittäminen asiakirjoissa, on täydennetty vuoden 2021 versiossa useilla käytännöllisemmillä toiminnoilla:

 • Henkilökohtaiset PivotTable-standardiasettelut: tämä toiminto mahdollistaa nyt pivot-taulukon määrittelyn yksilöllisesti omien ideoiden mukaan, mukaan lukien osatulosten ja kokonaistulosten näyttäminen sekä raportin haluttu ulkoasu, ja näiden oletusasetusten tallentamisen vakioasetteluksi, jotta se on heti käytettävissä seuraavalla kerralla.
 • Suhteiden automaattinen tunnistaminen: Tämä ominaisuus perustuu analyyseissä usein käytettyihin vaiheisiin luomalla automaattisesti suhteita työkirjan tietomallissa jo käytettyjen taulukoiden välille. Excel esimerkiksi tunnistaa, kun vähintään kaksi taulukkoa on yhdistettävä analyysia varten, ja ilmoittaa siitä käyttäjälle. Vastaavat suhteet ovat käytettävissä yhdellä napsautuksella.
 • Käyttäjän määrittelemiä toimenpiteitä voidaan luoda ja muokata Excel 2021:ssä suoraan PivotTable-kenttäluettelossa, ja niitä voidaan myös poistaa.
 • OLAP PivotTables -taulukot voidaan luoda entistä nopeammin: Kun käytät OLAP-palvelimia (Online Analytical Processing) PivotTables-taulukoissa, kysely on nyt entistäkin nopeampi. Tämä ei koske ainoastaan Microsoft SQL Server Analysis Services -palveluihin liitettyjä pivot-taulukoita vaan myös muita kolmannen osapuolen OLAP-palvelimia.
 • Älykäs uudelleennimeäminen: Excel 2021:ssä, jos tietomallin taulukot ja sarakkeet nimetään uudelleen työkirjassa, Excel päivittää automaattisesti myös kaikki vastaavat liitetyt taulukot ja laskelmat, mukaan lukien kaikki laskentataulukot ja DAX-kaavat, aina kun muutos tehdään.
 • Power Query: Optimoimalla nykyiset liittimet ja uudet liittimet - kuten SAP Hana -liittimen - eri lähteistä peräisin olevat tiedot voidaan tuoda Excel 2021:een entistä nopeammin ja helpommin ETL-prosessien (Extract, Transform & Load) aikana.

Uudet kaaviot ja 3D-mallit

Analyysejä ja raportteja varten Excel 2021 tarjoaa nyt valikoiman lisädiagrammeja sekä kolmiulotteisia malleja, jotka kattavat entistä useampia arviointialueita.

 • Karttataulukot: Tämä Excel 2021:n uusi ominaisuus mahdollistaa maantieteellisten arvojen näyttämisen. Tietojen tilastolliset jakaumat voidaan siten esittää nopeasti ja selkeästi kartalla alueittain - maailmanlaajuisista näkymistä maantieteellisiin alueisiin, hallinnollisiin alueisiin tai jopa postinumeroihin.
 • Suppilokaaviot: Tässä kaaviomuodossa voidaan kuvata selkeästi prosessin jakelu- ja prosessitiedot useissa vaiheissa, esimerkiksi myyntiprosesseissa tai asiakashankinnassa.
 • 3D-mallit: Uutuutena Excel 2021:ssä on kolmiulotteiset mallit raporttien havainnollistamiseen - tässä käyttäjät voivat joko valita erilaisista, välittömästi saatavilla olevista esityksistä, joita voidaan myös kääntää 360°, tai luoda ne itse ja lisätä ne välittömästi asiakirjaan.
 • Skaalautuva vektorigrafiikka: SVG-tiedostojen (Scalable Vector Graphics) etuna on, että niitä voidaan suurentaa tai pienentää tai jopa kiertää halutulla tavalla ilman kuvan laadun heikkenemistä. Vektorigrafiikan integrointi Excel 2021:een on siksi erityisen käytännöllistä esityksissä.

Yleiset toiminnot

Erityisten Excel-toimintojen lisäksi Excel 2021 tarjoaa myös useita muita ominaisuuksia, jotka ovat käytettävissä myös muissa Office-ohjelmissa.

Uusia vaihtoehtoja näkymiä ja työpöytäominaisuuksia varten

 • Uudet teemat: Aiempia teemoja on nyt laajennettu siten, että Excelissä on nyt myös tummanharmaa ja valkoinen sekä musta. Musta tarjoaa voimakkaimman kontrastin.
 • Ribbon-käyttöliittymä: Aiemmin tuttu nauhanäyttö on yhdistetty Windows 10 -käyttöjärjestelmälle tyypilliseen laattailmeeseen. Usein käytetyt elementit ja toiminnot on sijoitettu näkyvästi, jotta ne ovat nopeammin käyttäjien käytettävissä. Tätä näkymää on tietysti mahdollista muokata ja esimerkiksi näyttää vain nauhan ulkoasu.

Vapaakäsityökalu kirjoittamiseen ja piirtämiseen

Myösosoitteessa Excel 2021 on nyt käytettävissä useita uusia vapaalla kädellä tehtäviä toimintoja ja tehosteita. Uutta Freehand Drawing -työkalua voi käyttää kynän ja kosketuksen lisäksi myös tietokoneen hiirellä alueiden merkitsemiseen tai kaavojen tai itse piirrettyjen kaavioiden lisäämiseen ja muokkaamiseen.

 • Tätä tarkoitusta varten on saatavilla eripaksuisia ja -värisiä digitaalisia kyniä: lyijykynä piirtämiseen, kynä kirjoittamiseen ja korostuskynä tekstikappaleiden korostamiseen. Metallikynät ja vapaalla kädellä tehtävät efektit, kuten sateenkaari, galaksi, laava, meri, kulta, hopea ja muut, laajentavat mahdollisuuksia suunnittelussa.
 • Käyttäjät voivat myös lisätä monimutkaisia matemaattisia kaavoja työkirjaan "Freehand FormulaInsert"-toiminnolla.
 • Lasso-valinta: Sormenpäillä voidaan valita tietty alue vapaalla kädellä tehdystä piirroksesta muokattavaksi. Tämä on mahdollista myös Surface Pen -kynällä.

Optimoitu saavutettavuus

Parannettuja ja uusia toimintoja on saatavilla myösosoitteessa Excel 2021 sisällön optimoimiseksi niin, että se on helpommin luettavissa ja muokattavissa vammaisille käyttäjille. Tukeva virheenkorjaus ehdottaa parannuksia tässä aktivoinnin jälkeen, integroituja ominaisuuksia ovat seuraavat:

 • Kansainvälisesti pätevien standardien käyttö.
 • Kun napsautat "Tarkista" kohdassa "Tarkista saavutettavuus", ohjelma tekee ehdotuksia, jotka voidaan toteuttaa välittömästi yhdellä napsautuksella.
 • Cue audio -toiminto tukee käyttäjää aktiivisesti äänipalautteen avulla äänitehosteiden ja äänivihjeiden avulla esimerkiksi silloin, kun tiettyjä toimintoja muutetaan (tahattomasti), tai vahvistuksena, kun sähköpostia lähetetään tai sisältöä poistetaan.

Muut Excelin toiminnot 2021

Myös muut uudet toiminnot helpottavat Excelin kanssa työskentelyä tiimissä:

 • Julkaistujen työkirjojen muutokset voidaan näyttää ja tarvittaessa perua nopeammin; myös niihin osallistuneet henkilöt nimetään.
 • Kääntäjä: Yksittäisten sanojen, tekstikappaleiden tai kokonaisten tekstien kääntäminen on nyt entistäkin helpompaa Excelissä: kun aiemmin käyttäjien oli kutsuttava verkkosivut selaimen kautta kääntääkseen ne, tämä on nyt mahdollista suoraan Excelissä integroidun käännöstoiminnon ja automaattisen kielentunnistuksen avulla. Microsoft Translatorissa on saatavilla yli 60 kieltä.
 • Tietoturvasuojauksen (DLP) integrointi helpottaa tietosuojasääntöjen noudattamista entisestään: sisältöä voidaan hakea reaaliaikaisesti ennalta määriteltyjen ohjeiden perusteella erityisen luottamuksellisten tietotyyppien, kuten tili- ja luottokorttinumeroiden jne. osalta.

Excel 2021:n järjestelmävaatimukset

 • Käyttöjärjestelmä: Windows 10, Windows 11, Windows Server 2021 /2022
 • Prosessori: Vähintään 1,6 GHz
 • Kiintolevytila: Vähintään 16 Gt (32-bittinen) tai 20 Gt (64-bittinen)
 • RAM-muisti: Vähintään 2 Gt RAM-muistia (32-bittinen) tai 4 Gt RAM-muistia (64-bittinen) - suositellaan 4 Gt RAM-muistia
 • Näytönohjain: Vähintään 1 280 x 768 pikseliä, vähintään DirectX 9 ja WDDM 2.0 - suositellaan: DirectX 10

Osta Excel 2021 erillisenä toimisto-ohjelmana Wiresoftilta edullisesti

MS Excel on välttämätön, kiinteä osa Microsoft Office -pakettia. Wiresoftilla sinun ei tarvitse ostaa Excel 2021:tä osana vastaavaa Office-pakettia, vaan voit ostaa ohjelmiston myös itsenäisenä ohjelmana - toisin kuin monet muut ohjelmistotoimittajat.

Etusi: Yhden käyttäjän lisenssin avulla sinun ei tarvitse tehdä pitkäaikaista, kallista tilaussitoumusta tai hyväksyä käyttöaikarajoitusta. Siksi Excel 2021 kannattaa ostaa Wiresoftilta erillisenä ohjelmana, koska silloin sinun ei tarvitse ladata päivityksiä, joista peritään maksu.

Tässä erillisessä Excelin yhden käyttäjän lisenssissä on sama valikoima toimintoja kuin Excelissä, joka sisältyy myös Office Suite 2021 -ohjelmistoon. Tämä tarkoittaa, että myös pienemmät yritykset tai freelancerit voivat hyötyä Excel 2021:n eduista ja samalla säästää rahaa - sillä yhden käyttäjän ohjelmisto on Wiresoftilla myös erityisen edullinen.

Excelin lisäksi myös kaikki muut Wiresoft Software Shopista ostettavat Microsoft-ohjelmistolisenssit ovat alkuperäisiä Microsoftin tuotteita. Ne ovat usein peräisin volyymilisenssistä tai yritys on julkaissut ne uudelleen, mikä ei rajoita niiden käyttökelpoisuutta eikä aiheuta oikeudellista harmaata aluetta. Wiresoftille tapahtuneen myynnin myötä aiemmin asennettu ohjelmisto on poistettu, joten se on jälleen vapaa ja toisen käyttäjän käytettävissä. Hyvämaineisena ohjelmistojälleenmyyjänä Wiresoft tarjoaa myös vain täysversioita, jotka ovat rajoittamattomia ja 100-prosenttisesti käyttökelpoisia.

Jos sinulla on kysyttävääosoitteesta Excel 2021 tai muusta toimisto-ohjelmasta, saat asiantuntevaa neuvontaa sähköpostitse, puhelimitse ja chatissa.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT EXCEL 2021"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT EXCEL 2021"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat