Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Suodattimelle ei löytynyt tuloksia!
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 ENTERPRISE MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 ENTERPRISE
Kehittäjien maksimaalinen tuottavuus Visual Studio 2022 Enterprise - ostoversiona Visual Studio on Microsoftin hyväksi todettu integroitu kehitysympäristö monimutkaisten yrityssovellusten suunnitteluun ja käyttöönottoon monilla eri...
2 353,90 € *
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 PROFESSIONAL MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 PROFESSIONAL
Visual Studio 2022 Professional - monipuolinen kehittäjäohjelmisto ostoversiona Microsoftin Visual Studio 2022 Professional on uusin versio hyväksi havaitusta ja testatusta IDE:stä (Integrated Development Environment, integroitu...
358,90 € *

Microsoft Visual Studio 2022 - Uudet ominaisuudet ja edut

Microsoft Visual Studio 2022 on tehokas ja suosittu integroitu kehitysympäristö (IDE) kehittäjille maailmanlaajuisesti. Tässä artikkelissa tarkastelemme Visual Studio 2022:n uusimpia ominaisuuksia ja etuja sekä sitä, miksi se on erinomainen valinta kehittäjille.

Microsoft Visual Studio 2022:n uudet ominaisuudet

1. 64-bittinen tuki:

Yksi Visual Studio 2022:n merkittävimmistä parannuksista on 64-bittisen tuen käyttöönotto. Tämä tarkoittaa, että kehittäjät voivat nyt hyödyntää enemmän muistia, mikä parantaa sovellusten suorituskykyä ja vakautta.

2. .NET 6 -integraatio:

Visual Studio 2022 tarjoaa saumattoman integraation .NET 6:n kanssa, joka on Microsoftin suositun kehyksen uusin versio. Näin kehittäjät voivat hyötyä uusimmista teknologioista ja parannuksista.

3. Parempi tuottavuus

IDE sisältää monia tuottavuusparannuksia, kuten nopeammat latausajat, optimoidun koodin luomisen ja debuggaustoiminnot. Kehittäjät voivat työskennellä tehokkaammin ja viedä projektejaan nopeammin eteenpäin.

Microsoft Visual Studio 2022:n edut

1. Rajat ylittävä kehitys

Visual Studio 2022 tukee sovellusten kehittämistä eri alustoille, kuten Windows, Android, iOS ja web. Näin kehittäjät voivat luoda monipuolisia sovelluksia, jotka toimivat eri laitteilla.

2. Vahva ekosysteemi

Visual Studio -yhteisö on valtava ja tarjoaa pääsyn lukuisiin laajennuksiin, työkaluihin ja resursseihin. Kehittäjät voivat hyödyntää tätä laajaa ekosysteemiä optimoidakseen kehitysprojektejaan.

3. Päivitetyt kehittäjätyökalut

Visual Studio 2022 tarjoaa pääsyn laajaan valikoimaan kehitystyökaluja, kuten Visual Studio Code Editor, Azure DevOps tiimiyhteistyöhön ja Azure-integraatio pilvikehitykseen.

Osta Visual Studio 2022 Windowsille Wiresoftilta osoitteesta Wiresoft

Kaiken kaikkiaan Microsoft Visual Studio 2022 tarjoaa parannetun kehityskokemuksen, jossa on monia uusia ominaisuuksia ja etuja kehittäjille. 64-bittisen tuen, .NET 6 -integraation ja lisääntyneiden tuottavuusparannusten ansiosta se on erinomainen valinta sovellusten kehittämiseen useilla alustoilla. Kehittäjät voivat hyötyä vahvasta ekosysteemistä ja ajantasaisista kehittäjätyökaluista toteuttaakseen projektinsa onnistuneesti.

Luokat