Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 - 10 PACK USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 - 10 PACK USER CAL

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

 • SW10425
 • 381-02255
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
231,90 € * 256,90 € * (9,73% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Määrä 10x User CAL
Järjestelmä  Exchange-palvelin
CAL User CAL
Toimituksen laajuus Käyttöoikeus
Kesto Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet


Microsoft Exchange Server 2019 -versioiden Standard ja Enterprise osalta jokainen käyttäjä, joka haluaa käyttää palvelinpalveluita, tarvitsee palvelinlisenssin lisäksi erillisen asiakaskäyttöluvan: Exchange Server 2019 User CAL. Pelkästään tämä antaa tietylle rekisteröidylle henkilölle vastaavat käyttöoikeudet.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 - 10 PACK USER CAL"

10 käyttäjäkohtaista CAL:ia Microsoft Exchange Server 2019:lle käytettynä ohjelmistona

Microsoft Exchange Server 2019:n Standard- ja Enterprise-versioissa jokainen käyttäjä, joka haluaa käyttää palvelinpalveluita, tarvitsee palvelinlisenssin lisäksi erillisen asiakaslisenssin: Exchange Server 2019 User CAL. Vain tämä antaa tietylle rekisteröidylle henkilölle vastaavat käyttöoikeudet.

Tämä johtuu siitä, että Microsoftin lisenssinhallinnassa määriteltyjen määräysten mukaan Exchange Server 2019 Standard tai Enterprise -lisenssi ei sisällä muita käyttäjäoikeuksia, joten ne on hankittava lisäksi User CAL:n muodossa. Rekisteröityneet käyttäjät voivat siis käyttää kaikkia Exchange Serverin toimintoja valitsemansa päätelaitteen kautta.

Exchange Server 2019 Standard ja Enterprise Edition -palveluiden käytetyt käyttäjä-calit ovat saatavilla Wiresoftilta paitsi edulliseen hintaan, myös yksitellen ja määrävälein. Käytetyt User CAL:t tarjoavat samat toiminnot kuin Microsoftin virallisessa Exchange Server 2019 -volyymilisensointiohjelmassa uutena tarjotut käyttäjäasiakkaiden käyttöoikeudet.

Hyödy kaikista MS Exchange Server 2019:n uusista toiminnoista käytetyillä User CAL:illa

Windows Exchange Server 2019 toimii myös Windows Server 2019 Core -palvelimella ja tarjoaa luotettavan ja turvallisen alustan organisaation sanomanvälitysinfrastruktuurille. Yksittäiset Exchange-versiot, kuten Standard- ja Enterprise-versiot, tarjoavat kattavan viestinnän lisäksi kaikki toiminnot, jotka tukevat yhteistyötä. Muun muassa seuraavat uudet toiminnot ja ominaisuudet ovat käytettävissä:

 • Meta Cache Database (MCDB) tallentaa metatietoja, kuten postilaatikoiden kansiorakenteet, ja nopeuttaa myös sisällön käyttöä ja hakua.
 • DDC (Dynamic Database Cache) lisää Exchange Serverin nopeutta ja tarjoaa paremman tallennuskapasiteetin käytön mukautumalla dynaamisesti nykyisiin vaatimuksiin.
 • Hakuindeksi sijaitsee nyt postilaatikon tietokannassa, mikä helpottaa hallintaa ja nopeuttaa hakua.
 • Windows Server Core -palvelimen avulla on myös mahdollista käyttää palvelinjärjestelmän vakioversiota yksinkertaistettuna, mikä helpottaa konfigurointia ja parantaa turvallisuutta tunkeutujia vastaan.
 • Asiakaskäyttösääntöjen avulla on käytettävissä lisää mahdollisuuksia rajoittaa pääsyä Exchange Serverin määritysalueelle.
 • Yhteistyötä asiakirjojen parissa parantaa merkittävästi mahdollisuus asettaa tiedostot saataville OneDrive for Business -palvelussa.
 • Uudet kalenteriparannukset helpottavat kokousten järjestämistä: esimerkiksi parannettu kalenterinhallinta (parannettu kalenterinhallinta), ominaisuudet kuten oletusloppupäivä, älä lähetä eteenpäin sekä erilaiset vaihtoehdot toimiston ulkopuolisten viestien konfigurointia varten.

Käyttäjäkohtaiset CAL:t Exchange Server Standard ja Enterprise Edition 2019 -käyttöohjelmistolle - tärkeimmät tiedot yhdellä silmäyksellä

Wiresoftin tarjoamat käytetyt CAL-käyttäjäohjelmistot eivät eroa uusista tuotteista, vaan niissä on samat käyttöoikeusvaihtoehdot kuin uusissa tuotteissa, jotta voit käyttää Exchange Server 2019 Standard- ja Enterprise-versioiden käytettävissä olevia toimintoja. Siksi käytetyt User CAL: t ovat pienille ja keskisuurille yrityksille ja organisaatioille edullisempi vaihtoehto varustaa työntekijänsä Exchange Server -käyttöoikeudella, ja ne mahdollistavat myös räätälöidyn lisensoinnin.

Yleistä tietoa Microsoftin lisenssinhallinnasta Exchange Server 2019 -palvelimelle CAL:ien kanssa

Exchange Server 2019:n Standard- ja Enterprise-versioiden osalta Microsoftin lisenssinhallinta säätelee käyttöoikeuksien käyttäjien lisälisensointia, jotta työntekijät voivat käyttää sähköposteja jne. Tämä johtuu siitä, että palvelinlisenssiin sisältyvät CAL-lisenssit on tarkoitettu yksinomaan IT-ylläpitäjille, eikä niitä saa käyttää Exchange-tyyppisiin palveluihin. Ainoastaan User CAL:n asiakaslisenssi antaa työntekijälle oikeudet käyttää Exchange Serverin toimintoja millä tahansa Windows-käyttöjärjestelmällä varustetulla päätelaitteella. Exchange Server 2019 -asiakas-/palvelinympäristön henkilökohtaisten käyttöoikeuksien lisäksi User CAL ei sisällä muita ohjelmistoja.

Mitkä ovat Exchange Server 2019 Standard- ja Enterprise-versioiden User CAL:ien edut?

Exchange Server 2019:n Standard- ja Enterprise-versioiden CAL-pohjainen lisensointi mahdollistaa organisaation kaikkien työntekijöiden käyttöoikeuksien täsmällisen ja tarpeenmukaisen hallinnan. Microsoftin lisensointimalli tarjoaa Exchange Server 2019 -palvelimelle kahdenlaisia CAL-tuotteita:

 • Käyttäjä CAL Exchange Server 2019:lle - koskee kutakin yhtä käyttäjää
 • Device CAL for Exchange Server 2019 - koskee yhtä erityistä päätelaitetta (PC, kannettava tietokone, tabletti, puhelin) Palvelimen käyttöoikeudet

Mitä eroja on Exchange Server 2019:n käyttäjä- ja laitekohtaisten CAL-asiakirjojen välillä?

Exchange Server 2019:n User CAL tarjoaa samat käyttömahdollisuudet kuin Device CAL. Ero on kuitenkin Exchange-palvelimen käyttömahdollisuuksissa, mikä johtaa erilaisiin etuihin. Yrityksen työntekijöiden lukumäärän ja heidän työasemiensa PC- tai vastaavilla laitteilla varustamisen lisäksi myös työnkululla, jolla käyttäjät käyttävät Exchange-palvelinta, on merkitystä: Joissakin pk-yrityksissä käyttäjät voivat käyttää sitä täysin eri päätelaitteilla, kun taas toisissa työympäristöissä useat työntekijät jakavat yhden päätelaitteen ja käyttävät siten vuorotellen Exchange-palvelinta sähköpostien jne. kutsumiseksi.

Jokainen yksittäinen työntekijä, joka on valtuutettu käyttämään Exchange-palvelinta User CAL:lla, voi siis käyttää Exchange-palveluja millä tahansa Windows-käyttöjärjestelmällä varustetulla päätelaitteella. Näin Exchange-palvelinta voidaan käyttää paikallisesti ja itsenäisesti joko omalla kannettavalla tietokoneella tai älypuhelimella - esimerkiksi matkalla tai kotitoimistossa - mutta ennen kaikkea myös toisella laitteella, joka on käytettävissä paikan päällä Internet-yhteyden kautta.

User CAL tarjoaa siis hyvät mahdollisuudet mobiilikäyttöön, sillä lisenssin saanut käyttäjä voi valita käyttötavan vapaasti - aina edellyttäen, että käytettävä päätelaite on Windows-yhteensopiva.

Exchange Server 2019 -palvelimen CAL-käyttövaihtoehtojen ero Standard- ja Enterprise-versioiden osalta

MS Exchange Server 2019:n Standard- ja Enterprise-versiot eroavat toisistaan paitsi toimintojen laajennusten osalta myös, kun kyseessä on Enterprise, ensisijaisesti postilaatikkovaatimusten skaalautuvuuden osalta. Periaatteessa on kuitenkin mahdollista käyttää Enterprise Editionia myös Standard Editionin User CAL:n kanssa, mutta silloin käytettävissä on Standard Editionin rajoitettujen toimintojen lisäksi myös vastaavasti pienempi määrä postilaatikkotietokantoja. Enterprise Editionin käyttäjä CAL:t tarjoavat näin ollen suuremman valikoiman toimintoja edellyttäen, että Enterprise Server -lisenssi on asennettu.

Varmista Exchange Server 2019:n käyttäjä-calit-versioiden yhteensopivuus

Edellä mainittujen, painoksesta riippuvien vaihtoehtojen lisäksi jonkin Exchange Server 2019 - version User CAL ei ainoastaan anna käyttäjälle käyttöoikeuksia juuri tähän palvelinversioon, vaan sisältää myös käyttöoikeudet vanhempiin Exchange-versioihin, kuten 2016 (downgrade). Näin ollen vuoden 2019 palvelinversion User CAL tarjoaa etulyöntiaseman verrattuna vanhempien versioiden User CAL -palvelimiin, joita voidaan käyttää myös aiempiin Exchange Server -versioihin, mutta ei vuoden 2019 Exchange Server -versioon (päivitys).

Vaikka Exchange Server -version 2019 User CAL on tällä hetkellä korkein, siihen sisältyvien painoskohtaisten toimintojen lisäksi on aina kiinnitettävä huomiota palvelinlisenssin ja asiakaslisenssin yhteensopivuuteen.

Mitä sinun tulisi ottaa huomioon, kun lisensoit Exchange Server 2019:n User CAL:lla?

Kuten jo mainittiin, käytetyllä User CAL:l la varustetaan yksittäinen käyttäjä Exchange Server 2019:n käyttöoikeuksilla. Kun käyttäjän rekisteröinti on suoritettu, tätä User CAL:ia ei voi enää siirtää toiselle henkilölle. CAL-tyyppiä ei myöskään voi vaihtaa ja käyttää User CAL:ia Device CAL:nä.

Näillä Microsoftin lisenssinhallinnan rajoituksilla estetään Exchange Server 2019 -palveluiden asiaton käyttö. Näin ollen ne tarjoavat yritykselle ja sen viestinnälle paremman turvallisuuden, koska kolmansilla osapuolilla tai luvattomilla henkilöillä ei ole käyttöoikeuksia sähköpostipalveluihin ja muihin palvelimen tietoihin.

Exchange Server 2019:n käyttäjä CAL:eja koskevat päätelmät

Se, minkä tyyppinen Windows Exchange Server 2019 -palvelimen asiakaslisenssi tarjoaa enemmän etuja yrityksen käytössä, vaihtelee siis tapauskohtaisesti. Pääasiallinen käyttötapa nykyisten päätelaitteiden kautta on tässä ratkaisevassa asemassa: kun työntekijät käyttävät Windows-palvelinta säännöllisesti mobiilipäätelaitteilla tai erilaisilla erillisillä laitteilla vuorotellen, esimerkiksi eri työpaikoilla, henkilökohtainen User CAL tarjoaa enemmän etuja, koska he voivat aina käyttää henkilökohtaista tiliään tähän tarkoitukseen.

Se, onko lisensointi Exchange Server 2019:n User CAL -lisensseillä edullisempaa yritykselle kuin Device CAL -lisensseillä, koska tällöin tarvitaan vähemmän lisenssejä, johtuu yrityksen tyypillisestä työnkulusta. Tämän tietämys muodostaa optimaalisen perustan CAL-lisenssin valinnalle, kun ostat Exchange Server 2019:n käytettyjä asiakaskäyttölisenssejä.

Microsoft Exchange Server 2019:n käyttäjä CAL:t saatavilla Wiresoft-verkkokaupasta yhdellä lisenssillä

Käyttäjä CAL:t Exchange Server 2019:lle ovat Wiresoftin verkkokaupassa saatavilla jo yhdestä asiakaslisenssistä - koska Microsoftin mahdolliset volyymilisenssisäädökset eivät ole voimassa "käytetyksi" merkitsemisen jälkeen, muutoin käytettävyyteen liittyviä haittoja ei ole - ei vain siksi, että ohjelmisto ei voi periaatteessa kulua loppuun.

Exchange Server 2019:n User CAL:ien alkuperä Wiresoftin käyttäminä ohjelmistoina

Nämä Wiresoftin käytettynä ohjelmistona tarjoamat Exchange Server 2019 -käyttäjien CAL-lisenssit ovat alkuperäisiä lisenssejä, sillä niitä tarjotaan myös muualla Microsoftin lisensointiohjelman puitteissa; erona on se, että Wiresoftin tarjoamat käyttäjien CAL-lisenssit olivat aiemmin osa Exchange Server 2019 -käyttäjien volyymilisenssiä, jonka yritys on aikoinaan hankkinut edellisenä omistajana. Wiresoft myi edelleen Wiresoftille koko käyttäjäkunnan lisenssin tai yksittäisten käyttäjien käyttöoikeudet, jolloin myös volyymilisenssit jaettiin yksittäisiin lisensseihin. Nämä näin luodut yksittäiset User CAL: t merkitään sitten käytetyiksi ohjelmistoiksi. Vaikka ne on merkitty käytetyiksi lisensseiksi, niitä voidaan kuitenkin käyttää Exchange Server 2019 -palveluiden käyttämiseen kuten uusia lisenssejä, koska ne eivät eroa niistä toiminnallisuuden tai käyttöajan rajoitusten vuoksi.

Ostajan suojaus Exchange Server 2019:n User CAL:ien kanssa käytettynä ohjelmistona

Wiresoftin tarjoamat Exchange Server 2019 -käyttäjä CAL:t ovat asiakkaillemme edullinen lisensointimuoto Exchange Server 2019:lle, ja niiden käyttö on myös turvallista ja laillista! Nämä Wiresoft User CAL: t tarjoavat sinulle asiakkaana myös tavanomaisen ostajan turvan, sillä ne voidaan ladata välittömästi oston jälkeen ja aktivoida lisenssi välittömästi voimassa olevalla lisenssiavaimella.

Onko Exchange Server 2019 -palvelimen käytettyjen User CAL -käyttäjätilien ostaminen ja käyttö laillista?

Sekä Wiresoftilta ostettavat User CAL -lisenssit Exchange Server 2019:lle että kaikki muut kaupassa tarjotut asiakaslisenssit ovat peräisin yritysten lisenssivarastoista. Käytettyjen CAL-lisenssien myynti ja osto perustuu siis voimassa olevaan oikeuskäytäntöön, joka nimenomaisesti sallii kaupankäynnin Microsoftin käytetyillä lisensseillä, mikä on myös vahvistettu selvästi yhä uudelleen useissa oikeuden päätöksissä.

Tämä tarkoittaa sitä, että sinulla Exchange Server 2019:n käytettyjen User CAL: ien ostajana ja myös käyttäjänä on oikeusturva, sillä Wiresoft tai sinä et riko mitään lakisääteisiä säännöksiä prosessissa.

Toinen etu: Jokainen Wiresoftin käytetty ohjelmisto on myös tarkastussuojattu, koska kaikki aiemmat ostajat ovat täysin todistettavasti mukana!

Yhteenveto: Kaikki Wiresoftin käyttämän ohjelmiston edut Exchange Server 2019 -käyttäjien CAL-ohjelmille

Wiresoftin käytetyt User CAL:t Exchange Server 2019:lle tarjoavat edullisen vaihtoehdon, joka on verrattavissa monien perinteisten ohjelmistotoimittajien uusiin lisensseihin - tämä koskee myös muiden Microsoft-palvelimien käyttöoikeuksia.

Lisensointiin ei liity muita rajoituksia, kuten ostettavien CAL-käyttäjien vähimmäismäärää, joten voit lisensoida työntekijäsi räätälöidysti ja joustavasti palvelinpalveluiden todellisen käytön mukaan. Näin Wiresoftin asiakkaat voivat myös vähentää Exchange Serverin käyttöoikeuksien lisensointikustannuksia.

Wiresoft-ohjelmistokaupasta löydät Exchange Server 2019:n käyttöoikeuslisenssien lisäksi myös laite CAL:t ja vastaavat asiakaskäyttöoikeuslisenssit MS Exchange Serverin nykyisille esiversioille käytettynä ohjelmistona sekä ohjelmistolisenssejä, joihin sisältyy tarvittavat käyttöoikeuslisenssit moniin muihin Microsoft Server -ohjelmiin. Wiresoftin käytetyillä lisensseillä sinulla on siis edullinen mahdollisuus täydentää ohjelmistovarastoasi myös muilla liiketoiminta-alueilla, jolloin vältyt uusista laitteistoista aiheutuvilta kustannuksilta sekä yhteensopivuusongelmilta, joita epäyhtenäisten ohjelmistoversioiden käyttö voi aiheuttaa.

Wiresoft Software Shopista löydät palvelin- ja asiakaslisenssien lisäksi myös muita Microsoft-ohjelmistoja, joilla on kaikki käytetyille ohjelmistoille tyypilliset edut. Jos sinulla on kysyttävää MS Exchange Server 2019 -palvelimen tai minkä tahansa muun Microsoft-tuotteen User CAL -palveluista, ota meihin yhteyttä chatin, sähköpostin tai puhelimen kautta.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 - 10 PACK USER CAL"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 - 10 PACK USER CAL"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat