Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OFFICE 2016 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT OFFICE 2016 STANDARD

Saatavilla välittömänä latauksena

 • SW10008
 • 021-10554
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
91,90 € * 100,90 € * (8,92% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versio Täysi versio
Laitteet 1x
Toimituksen laajuus Lataa + lisenssi
Medium Lataa
Runtime Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimitusaika  Muutama minuutti
Järjestelmä  Windows (32bit/64bit)
Terminaalipalvelin Yhteensopiva


Office 2016 -versio Standard on suunniteltu hoitamaan kaikki nykyaikaisen jokapäiväisen liiketoiminnan tyypilliset tehtävät - ja paljon muuta: monet käytännölliset, intuitiivisesti käytettävät työkalut helpottavat yksittäisten ohjelmien käyttöä, mikä nopeuttaa projektien loppuunsaattamista. Etenkin Office 2016 -versio Standard tarjoaa muihin versioihin verrattuna merkittävän lisäyksen sovellusmahdollisuuksiin DTP-ohjelma Publisher 2016:n integroinnin ansiosta - sen avulla voidaan luoda ammattimaisesti lukuisia julkaisuja kaikille kohderyhmille: yrityspostituksista laajempiin mainosluetteloihin.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT OFFICE 2016 STANDARD"

Microsoft Office 2016 Standard - nykyaikaiseen toimisto- ja liiketoimintaorganisaatioon

Office-Edition 2016 Standard on suunniteltu hoitamaan kaikki nykyaikaisen liiketoiminnan tyypilliset tehtävät - ja paljon muuta: Monet käytännölliset, intuitiiviset työkalut helpottavat yksittäisten ohjelmien käyttöä, mikä nopeuttaa projektien valmistumista. Erityisesti painos Office 2016 Standard tarjoaa tässä merkittävän lisäyksen sovellusmahdollisuuksiin verrattuna muihin painoksiin DTP-ohjelma Publisher 2016:n integroinnin ansiosta - sen avulla voidaan luoda ammattimaisesti erilaisia julkaisuja kaikille kohderyhmille: yrityspostituksista laajempiin mainosluetteloihin.

Kaikki ohjelmat sisältyvät osoitteeseen Office 2016 Standard:

 • Word 2016 - tekstin muokkaus toimisto- ja yksityisviestintää varten
 • Excel 2016 - kirjanpito, tilastot, laskelmat
 • PowerPoint 2016 - esitysten ja luentojen luominen
 • Outlook 2016 - sähköpostiviestintä, kalenteri, tapaamisten ja tehtäviensuunnittelu
 • OneNote 2016 - luo muistiinpanoja, kerää ja dokumentoi ideoita
 • Publisher 2016 - suunnittele painotuotteita ja valmistele ne painovalmiiksi

Office 2016 Standard tarjoaa tietysti jälleen koko joukon yleisiä hyödyllisiä ominaisuuksia:

 • Älykkäät avustajat "Insights", hakutyökalu, joka linkittää Office-ohjelmat suoraan Bing-hakuun, ja "Tell Me", jonka avulla toimintoja voi löytää nopeammin, tukevat sekä ammattilaisia että kokemattomia käyttäjiä asiakirjojen muokkaamisessa.
 • Käyttäjät ovat yhteydessä pilvipalveluun OneDriven ja SharePointin kautta. Kattavien ominaisuuksien ansiosta jakaminen on myös erityisen joustavaa, joten Office 2016 tehostaa entisestään yhteistyötä Office-asiakirjojen parissa ja niiden toimittamista reaaliajassa.
 • Uudet Office-mallit ovat saatavilla myös tähän painokseen sekä muihin painoksiin: "Tummanharmaassa" tilassa on erityisen voimakkaat kontrastit, kun taas "Värikäs" muotoilu näyttää ohjelmat modernilla ulkoasulla.

Microsoft Office 2016 Standard Editionia ei ole saatavana tavallisessa kaupassa yksittäisille asiakkaille, vaan ainoastaan volyymilisensseinä, sillä niitä käytetään suuremmissa yrityksissä. Wiresoftissa yksityiset käyttäjät sekä itsenäiset ammatinharjoittajat ja pk-yritykset voivat kuitenkin hankkia myös Office-painoksen Standard 2016. Tämä eroaa nykyisistä Home & Student- tai Home & Business-versioista Publisher-ohjelman ulkoasuohjelmalla.

Vuoden 2016 painoksen ostamisen erityisenä etuna on se, että sitä tukevat vanhemmat Microsoftin käyttöjärjestelmät osoitteesta Windows 7 alkaen - tämä on tärkeä ja ratkaiseva ominaisuus ostajille, jotka jatkavat tämän tai sitä seuraavan version käyttöä. Office 2016 Standard -version lisäksi voit ostaa Wiresoftin verkkokaupasta myös Professional Pro -version (ei tilausta!). Seuraavassa yleiskatsauksessa esitellään yksityiskohtaisesti kaikki yksittäiset ohjelmat, jotka sisältyvät osoitteeseen Office 2016 Standard.

Yleiset uudet toiminnot osoitteessa Office 2016 Standard

Office 2016 Standard sisältää joitakin uusia ominaisuuksia Standard-ohjelmissa, joiden pitäisi tukea käyttäjiä hyödyllisellä tavalla:

 • "Sinä toivot" (Tell Me) on käyttöavustaja, jonka kuvake on hehkulampun muotoinen. Kun käyttäjä etsii toimintoa, hän kirjoittaa lyhyesti haluamansa toiminnon syöttökenttään, ja Tell Me näyttää, missä ja miten se tehdään, tai tarjoaa lisätukea.
 • Insights on myös ohjattu hakuohjelma, jonka avulla voidaan Bingin tukeman älykkään haun avulla saada täsmääviä hakutuloksia esimerkiksi Office -asiakirjassa oleville termeille. Nämä tulokset näkyvät Office-ikkunan sivualueella.
 • Yksinkertaistettu jakaminen helpottaa Excel-, Word- ja PowerPoint-asiakirjojen jakamista ja yksilöllisten oikeuksien antamista vastaanottajille.
 • Versiohistoria-toiminto näyttää ja asettaa saataville asiakirjan vanhemmat versiot Wordissa, Excelissä ja PowerPointissa.
 • OneDriven integroinnin ansiosta käyttäjät voivat käyttää Office-asiakirjoja mistä tahansa ja millä tahansa päätelaitteella, jos ne on tallennettu sinne .
 • Data Loss Protection (DLP ) -ominaisuus on käytettävissä SharePoint Online- ja OneDrive for Business -palveluissa Word-, Excel- ja PowerPoint-dokumenteille, jotta arkaluonteisten tietojen käyttöä ja jakamista koskevia käytäntöjä voidaan luoda keskitetysti. Heti kun turvallisuusriski on tunnistettu, asianomainen käyttäjä saa ilmoituksen.

Ohjelmakohtaiset yksittäiset toiminnot osoitteessa Office 2016 Standard

Myös Office 2016 Standard Editionin sisältämät yksittäiset ohjelmat tarjoavat lukuisia parannuksia ja uusia ominaisuuksia:

Uudet Word-toiminnot osoitteessa Office 2016 Standard

Office 2016 Standard sisältyvä Word-ohjelma sisältää optimointeja nykyisiin toimintoihin sekä useita uusia työkaluja. Nämä tehostavat erityisesti tiimin yhteistä työskentelyä Word-asiakirjojen parissa - joko osoitteessa Office tai verkossa pilvipalvelussa. Lisäksi Word 2016:ssa on kuitenkin entistä enemmän malleja sekä erityisen käytännöllinen toiminto, jolla PDF-dokumentti voidaan avata suoraan ohjelmassa:

 • Avaa PDF suoraan Wordissa: Kun PDF-tiedosto avataan Word 2016 -ohjelmalla, muotoilun ja fonttien lisäksi myös kuvia ja grafiikkaa käytetään. Niitä voidaan muokata suoraan Wordiin integroiduilla työkaluilla. Tämän jälkeen tämä Word-asiakirja voidaan myös tallentaa uudelleen PDF-muodossa.
 • Uusia vaihtoehtoja WordArt-muodoille: Word 2016 sisältää vielä enemmän vaihtoehtoja WordArt-muotoiluun, joilla voit muokata asiakirjoja - esimerkiksi tekstiä voi vapaasti muuttaa graafisen elementin muotoon sopivaksi jne.
 • Parannettu reaaliaikainen syöttö: "Reaaliaikainen syöttö" -työkalu tekee samanaikaisesta tiimityöskentelystä Word-asiakirjan parissa entistä tehokkaampaa ja samalla selkeämpää: Jos tietty käyttäjä tekee muutoksia Word-tekstiin samalla kun se on avoinna muillakin työntekijöillä, he voivat paitsi seurata toimia myös tarvittaessa korjata niitä.
 • Parannettu kommenttitoiminto : Sen lisäksi, että muutokset näkyvät reaaliajassa, Wordin optimoitu kommenttitoiminto näyttää kunkin työntekijän kommentit siten, että muut käyttäjät voivat vastata niihin suoraan samassa kommenttikentässä. Näin kaikki osallistumiset on keskitetysti yhdistetty samaan Word-asiakirjaan, eikä käyttäjien tarvitse kirjoittaa niistä sähköpostia.
 • Kiinnitetty kansio: Jokainen Word-asiakirja voidaan kiinnittää näkyvästi kansioon, johon se on tallennettu hyppyluettelona (jumplist). Näin kaikki työntekijät pääsevät välittömästi käsiksi siihen ja kaikkiin muihin asiakirjoihin.

Excel 2016:n uudet toiminnot osoitteessa Office Standard

Yksi Excel 2016:n suositelluista toiminnoista on ehdotus sopivimmasta kaaviotyypistä kulloiseenkin laskutoimitukseen. Käyttäjät vain valitsevat tarvittavat tiedot hiirellä, ja ohjelma luo valikoiman sopivia kaavioita, jotka perustuvat todellisiin tietoihin ja jotka näkyvät esikatselussa.

Lisäksi käytettävissä on useita uusia kaaviotyyppejä, joiden avulla tiettyjä laskutoimituksia voidaan havainnollistaa entistä selkeämmin:

 • Vesiputouskaavio on eräänlainen pylväskaavio, jota voidaan käyttää tietyn arvon positiivisten ja negatiivisten muutosten esittämiseen.
 • Histogrammi soveltuu tiettyjen luokkien taajuusjakaumien esittämiseen.
 • Puukarttatyyppi näyttää selkeästi mittasuhteet hierarkkisessa rakenteessa.
 • Paretokaavio kuuluu histogrammeihin, ja sitä käytetään absoluuttisten ja suhteellisten arvojen visualisointiin pylväiden muodossa.
 • Sunburst-kaaviota käytetään ensisijaisesti hierarkkisten tietojen järjestämiseen samankeskisten renkaiden muotoon niiden välisten suhteiden osoittamiseksi.
 • Laatikkokaavio, joka tunnetaan myös nimellä boxplot tai box & whiskers, näyttää tilastollisen analyysin kvartiilien ja mediaanien muodossa.

Lisäksi Excel tarjoaa osoitteessaOffice 2016 Standard joitakin uusia laskentatyyppejä, kuten PROGNOSE.ETS-toiminnon, joka tuottaa nyt myös lyhyen aikavälin vaihtoehtoisia tulevaisuuden ennusteita, mukaan lukien parhaat ja huonoimmat tapaukset. Pivot-taulukoiden interaktiiviset kaaviot tarjoavat äskettäin integroitujen Business Intelligence -toimintojen avulla muun muassa Online Analytical Processing (OLAP) -toiminnoista tutun porautuvan navigoinnin. Uusi LET-toiminto parantaa laskentatehoa ja yhdistettävyyttä Excel 2016:ssa: kaavan sisällä voidaan nimetä yksittäisiä alueita sen avulla. Uuden näkymäsuodattimen avulla voit piilottaa muiden yhteistyökumppaneiden lajittelut ja suodattimet laskentataulukossa ja näyttää vain omat lajittelusi.

PowerPointin ominaisuudet osoitteessa Office 2016 Standard

PowerPointin vuoden 2016 versio laajentaa esityskalvojen suunnitteluvaihtoehtoja uusilla työkaluilla, animaatioilla ja grafiikalla sekä ajanhallintaominaisuuksilla:

 • Sisäänrakennettu PowerPoint Designer tekee useita muotoiluehdotuksia, kun grafiikkaa tai kuvitusta lisätään diaan, ja niitä voidaan soveltaa välittömästi yhdellä napsautuksella.
 • PowerPointin uuden Morph-toiminnon avulla voit luoda animoituja siirtymiä kahden esitysdian välille. Morphing toimii kuvien ja grafiikan tai 3D-muotojen, mutta myös sanojen ja tekstien kanssa.
 • Sivellintyökalua käytetään korostamaan selkeästi yksittäisiä elementtejä, kuten termejä, mutta myös esityksen grafiikkaa diassa korostamalla ne värillä. Korostus tehdään vain esitystilassa, itse PowerPoint-dokumenttia ei muuteta.
 • Ajanseurannan avulla esittelijät saavat entistä paremman otteen ajanhallinnasta esityksen aikana: se näyttää aina käytettävissä olevan ajan, joten aikataulusta pidetään kiinni mahdollisista viivästyksistä huolimatta.
 • Jakamistoiminnon ansiosta esityksen julkaiseminen sosiaalisen median kanavissa, kuten Facebookissa ja muissa kanavissa, on entistäkin helpompaa.
 • Esityspalvelua voidaan käyttää Microsoft-tilin kanssa, jolloin esitys voidaan asettaa suorassa lähetyksessä muiden kiinnostuneiden osapuolten saataville myös selaimen kautta.

Käteviä uusia Outlookin ominaisuuksia osoitteessa Office 2016 Standard

Outlook 2016:ssa on joitakin uusia ominaisuuksia, jotka auttavat käyttäjiä pääasiassa hallitsemaan tehokkaasti päivittäistä sähköpostitulvaa sekä löytämään sisältöä, yhteystietoja ja asiakirjoja entistä nopeammin; myös liitetiedostojen lähettäminen on nyt entistä helpompaa ja nopeampaa:

 • Clutter-toiminto erottelee tärkeät ja merkityksettömät sähköpostit, jotka ovat jo saapuneissa sähköposteissa, ja lajittelee jälkimmäiset omaan roskapostikansioonsa; se myös poistaa käytöstä kaiken mahdollisesti vaarallisen sisällön, kuten vaaralliset linkit tai haittaohjelmat. Clutter tunnistaa myös käyttäjän käyttäytymisen, esimerkiksi sen, mitkä sähköpostit luetaan ensin, mitkä myöhemmin ja mitkä jätetään kokonaan huomiotta, ja parantaa siten jatkuvasti lajitteluperusteita.
 • Virtuaalisen hakukansion kautta sähköpostit tai henkilöt ja yhteystiedot suodatetaan ensin ennalta määritellyn hakukriteerin mukaan ja näytetään sitten yhdessä kansiossa.
 • Kun olet syöttänyt nimen tai napsauttanut uuden sähköpostiviestin "To"-kenttää, osoitekirja ehdottaa vastaavia yhteystietoja osoitekirjasta, mutta myös niitä, joiden kanssa viestin lähettäjä on usein yhteydessä.
 • Liitetiedostot voidaan löytää ja lähettää entistä nopeammin, koska Outlook 2016 näyttää luettelon kaikista tiedostoista, joita on käytetty äskettäin, kun napsautat "Liitä tiedosto". Liitetiedostoissa on pudotusvalikko, jossa on toimintoja, joita klikkaamalla voit avata, kopioida, tallentaa tai poistaa tiedoston välittömästi.
 • OneDriven ja SharePointin kautta sinne tallennetut tiedostot voidaan lähettää linkkinä. Tämä vähentää merkittävästi sähköpostilaatikon tietomäärää.

Muistiinpano-ohjelma OneNote osoitteessa Office 2016 Standard

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, Office 2016 Standard sisältää myös OneNoten, suositun digitaalisen muistikirjan, jonka monipuolisuuden ansiosta sitä voi käyttää lähes missä tahansa, erityisesti

Älypuhelimet ja tabletit muistiinpanojen tekemiseen, muokkaamiseen ja jakamiseen mistä tahansa.

 • Ideat ja tehtävät voidaan kirjata spontaanisti OneNoten avulla ja synkronoida kaikilla laitteilla.
 • Tämä sisältää kuvia, videotiedostoja ja tekstiä. Integroidun tekstin- ja puheentunnistuksen avulla on mahdollista etsiä tekstejä kuvista (esim. kuvakaappauksista) ja äänitiedostoista avainsanoja.
 • OneNote integroituu useisiin Office-ohjelmiin, joten muistiinpanojen tekeminen siellä on helppoa.
 • Kosketusnäyttöä tukevissa laitteissa muistiinpanot voidaan kirjoittaa myös käsin.
 • Muistiinpanot voidaan myös linkittää toisiinsa, ja Internet-lähteiden sisältö linkitetään automaattisesti.
 • Muistiinpanovihkoja voidaan tallentaa OneDriveen ja jakaa muiden käyttäjien kanssa.

Publisher 2016 saatavilla osoitteessa Office 2016 Standard

Publisher on kätevä Office-ohjelma, jolla voit luoda erilaisia medioita verkkoon tai tulostettavaksi. Tämä julkaisuohjelmisto on erityinen osa MS Office 2016 Standard -ohjelmaa, eikä se sisälly Home & Student- tai Home & Business -ohjelmiin.

Käyttäjäystävällisessä käyttöliittymässä kaikki tärkeät toiminnot on järjestetty selkeästi. Intuitiivisesti käytettävät työkalut tukevat sekä kokemattomia että ammattilaisia vaativien asiakirjojen asettelussa ja kuvankäsittelyssä optimaalisten tulosten saavuttamiseksi. Tekstiä ja kuvia voidaan muokata visuaalisesti esimerkiksi varjojen, luminesenssin, 3D:n ja heijastusten kaltaisilla kuvatehosteilla. Suunnittelualueella on käytettävissä erillinen sarake useiden kuvien muokkaamista varten. Näitä voidaan sitten vaihtaa intuitiivisesti vetämällä ja pudottamalla. Erityisesti digitaalista tulostusta varten verkkokuvapalvelun avulla Publisherissa luodut asiakirjat voidaan tallentaa myös JPG-muodossa.

Publisher 2016:n tärkeitä toimintoja ja ominaisuuksia ovat:

 • Yleisimmissä muodoissa olevatsuunnittelumallit näkyvät jo Publisheria avattaessa kaikille asiakirjatyypeille: yksityistarkoituksiin on saatavilla malleja A4-esitteitä, kirjeitä jne. varten, ja kaupalliseen käyttöön on saatavilla malleja myös monisivuisia esitteitä ja laajempia luetteloita varten. Kaikki mallin ennalta määritellyt elementit, kuten otsikot, sivunumerot, laatikot, mutta myös värit, fontit ja muotoilut, voidaan mukauttaa yksilöllisesti ja tallentaa uudeksi malliksi, jotta ne ovat käytettävissä samankaltaisissa julkaisuissa.
 • Integroidut rakennuspalikat - kuten otsikot, tekstikehykset ja sarakkeet jne. - voidaan myös joko ottaa käyttöön tai mukauttaa, jotta kaikkiin julkaisuihin saadaan yhtenäinen ulkoasu.
 • Publisherin sisältämää skaalautuvaa SVG-vektorigrafiikkaa sekä käytettävissä olevia 3D-objekteja voidaan suurentaa tai kääntää 360 astetta halutulla tavalla, mutta niiden terävyys säilyy aina.
 • Vedä ja pudota -toiminnon avulla kuvia ja grafiikkaa voidaan tuoda Publisher-asiakirjaan paitsi kansiosta tai Microsoft ClipArt -kirjastosta, myös Internetistä tai online-valokuva-albumista Bing-kuvahaun kautta.
 • Viivoitintoiminto mahdollistaa millimetrin tarkan sijoittelun asiakirjassa.
 • Tekstikenttätyökalu on käytännöllinen apuväline erityisesti monisivuisissa julkaisuissa; heti kun tekstikehykseen lisätään pidempi teksti, ellipsi osoittaa, jos tekstiä on enemmän, mutta se ei ole näkyvissä. Linkittämällä yksittäiset tekstilaatikot toisiinsa lisätään tekstiä, joka jaetaan automaattisesti tekstilaatikoiden kesken.

Järjestelmävaatimukset Office 2016 Standard:

MS Office Standard on saatavilla 32-bittisenä ja 64-bittisenä versiona. 64-bittinen versio asennetaan yleensä automaattisesti - 32-bittiseen käyttöjärjestelmään, jossa on x86-prosessori, voidaan asentaa vain 32-bittinen versio. Versiosta riippuen laitteistovaatimukset voivat vaihdella - erityisesti RAM-muistin ja kiintolevytilan osalta. Huomioi seuraavat vähimmäisvaatimukset:

 • Käyttöjärjestelmä: vähintään Windows 7 tai uudempi tai Windows Server 2012 R2, Windows Server 2012, Windows 10 Server
 • Prosessori: x86- tai x64-bittinen prosessori, jonka taajuus on vähintään 1 GHz ja SSE2
 • Muisti: 1 Gt RAM-muistia (32-bittinen), 2 Gt RAM-muistia (64-bittinen)
 • Kiintolevytila: vähintään 3,0 Gt
 • Näyttö: vähintään 1 024 x 768 resoluutio
 • Näytönohjain: vähintään DirectX 10 -näytönohjain grafiikkalaitteiston kiihdytystä varten

Osta MS Office 2016 Standard halvalla Wiresoftin verkkokaupasta osoitteesta

MS Office 2016 Standard -versio ei ole saatavilla tavallisessa kaupassa, vaan ainoastaan yrityksille suunnattuna volyymilisenssinä. Wiresoft-verkkokaupassa Office 2016 Standard -ohjelmisto on saatavana myös yksittäin, ostoversiona ja ilman velvoitteita, kuten ohjelmistopäivityksiä sisältävässä tilauksessa, joten Wiresoftin kautta ostettaessa syntyy vain kertaluonteisia kustannuksia. Ostat ohjelman täysversion, jossa on samat ohjelmat ja ominaisuudet kuin volyymilisenssissä, ainoa ero on, että tämä Office 2016 Standard paketti on yksittäinen lisenssi, jota käytät yksinomaan itse.

Turvallinen ohjelmistojen osto Wiresoftilta: Office 2016 Standard tai minkä tahansa muun Office 2016 edition ostaminen Wiresoftilta ei ole vain erityisen halpaa ja kätevää, vaan myös turvallista: tämä Office 2016 Standard -ohjelmisto on yhden käyttäjän lisenssi, joka oli osa suurempaa volyymilisenssiä, jollaista voivat yleensä ostaa ja käyttää vain suuret yritykset. Volyymilisenssin ostaessaan näillä yrityksillä on myös oikeus myydä ylijääneet ohjelmistolisenssit edelleen - esimerkiksi Wiresoftille. Sillä ei ole merkitystä, onko näitä lisenssejä jäänyt käyttämättä tai onko kyseinen Office-ohjelmisto korvattu uudemmalla ohjelmaversiolla tai sitä ei enää tueta yrityksessä laitteiston yleisen mukauttamisen tai käyttöjärjestelmän päivityksen vuoksi. Myynnin kautta volyymilisenssi voidaan purkaa ja muuntaa yksittäisiksi lisensseiksi - näitä kutsutaan sitten käytetyiksi ohjelmistoiksi. Yksittäisiin lisensseihin jakaminen ei vaikuta ohjelmien laajuuteen tai niiden toiminnallisuuteen, eikä ohjelmisto myöskään kulu käytön myötä.

Wiresoft myy vain täydellisiä versioita MS-ohjelmista Office Standard tai muista Microsoft-ohjelmista, jotka ovat identtisiä alkuperäisten Microsoft-versioiden tai -versioiden kanssa; nämäkin tulevat vain laillisista lähteistä Euroopassa asuvilta ensikertalaisilta ostajilta.

Kun ostat Office 2016 Standard käytettynä ohjelmistona Wiresoft Software Shopista, sinulla ei siis ole mitään oikeudellista riskiä, koska käytettyjen ohjelmistojen kauppa on nimenomaisesti laissa sallittu, mikä on vahvistettu myös lukuisissa tuomioissa.

Tämä Office 2016 Standard -ohjelmisto voidaan asentaa tietokoneeseen heti ostoprosessin ja latauksen päätyttyä ja aktivoida oston yhteydessä toimitetulla lisenssiavaimella - Multi-Activation-Key (MAK) - ja käyttää ilman aikarajoituksia tai muita rajoituksia.

Microsoftin Office-ohjelmistopakettien osto on Wiresoftin asiakkaille edullinen mahdollisuus ostaa sellaisia ohjelmia, joita ei normaalisti ole saatavilla, ja lisäksi erityisen edullinen. Siksi erityisesti itsenäiset ammatinharjoittajat ja yksityiset käyttäjät, mutta myös pk-yritykset hyötyvät edullisesta ohjelmistotarjouksestamme: Wiresoftin avulla he saavat kaikki Office 2016 Standard Editionin edut ja säästävät lisäksi rahaa ostossa!

Wiresoft Software-Shopista löydät Office 2016 Standard Editionin sekä muut versiot ja versiot ja muut Office-ohjelmat ostoversiona. Jos sinulla on kysyttävää Office 2016 Standard tai muista Microsoft Office 2016 Edition, älä epäröi ottaa yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai chat.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT OFFICE 2016 STANDARD"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT OFFICE 2016 STANDARD"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat