Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 STANDARD 2-CORE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 STANDARD 2-CORE

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

 • SW10408
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
45,90 € * 49,90 € * (8,02% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Core 2 Core 
Laitteet 1x
Virtuaalikoneet Vaatii peruslisenssin
Medium Lataa
Suoritusaika Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimituksen laajuus Käyttöoikeus


Windows Server 2016 on suunniteltu pienten yritysten virtualisointitarpeisiin ja tietotekniikkaan, ja se on versio 10:stä. 2- -paketin avulla olemassa olevaa -lisensointia voidaan laajentaa joustavasti. Standard Server WindowsCore Server

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

 

Tuotetiedot "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 STANDARD 2-CORE"

Microsoft Windows Server 2016 Standard 2-Core

Windows Server 2016 Standard on suunniteltu pienempien yritysten virtualisointitarpeisiin ja tietotekniikkaan, ja se on Windows 10:n palvelinversio. 2 ytimen paketin avulla olemassa olevaa palvelinlisensointia voidaan laajentaa joustavasti.

Lyhyet tiedot Microsoft Windows Server 2016 Standardista

Windows Server 2016 Standardin avulla yritykset saavat luotettavan, pilvipalvelinkäyttöön soveltuvan palvelinkäyttöjärjestelmän, joka on suunniteltu ympäristöihin, joissa sovelluksia virtualisoidaan vain vähän ja joissa käytetään pääasiassa fyysisiä palvelimia. Standard Edition tarjoaa edelliseen versioon verrattuna myös monia uusia ominaisuuksia ja parannuksia, jotka on suunniteltu tukemaan siirtymistä pilvipohjaiseen ympäristöön - ja varmistamaan infrastruktuurin turvallisuus lisäämällä vakautta ja parantamalla suojausta verkko- ja tallennusvirheitä vastaan. Windows Server 2016 Standardin käyttö on lähes intuitiivista Windows 10:n tutun käyttöliittymän kautta.

Painosvertailu: Mitä Windows Server 2016 Standard tarjoaa?

Kun päätetään Windows Server 2016: n Standard Editionin hankinnasta, ratkaisevaa on sovellusten virtualisointitarve yrityksessä. Standard tarjoaa jo monia toimintoja hyperkonvergentin infrastruktuurin kehittämiseen ja käyttämiseen pienemmissä yrityksissä. Niitä täydentävät Microsoft Azure Services -palvelut, jotka mahdollistavat paikallisten ympäristöjen tiiviimmän yhdistämisen pilveen käytännön toimintojen avulla.

Windows Server 2016 Standard tarjoaa riittävät edellytykset virtuaaliverkkojen luomiseen, mutta sitä voidaan käyttää myös tietotekniikkainfrastruktuurien hallintaan datakeskuksessa; myös tietoturvaa on vahvistettu entisestään erilaisilla optimoinneilla.

Windows Server 2016:n standardipainoksen lisensointi käytetyillä ohjelmistoilla

Windows Server 2016 -versiosta alkaen Standard Editionin lisensointi on yksinomaan ydinpohjaista: Kullekin palvelimelle on aina määritetty vähintään 16 ydintä; lisäytimiä voidaan lisensoida 2-Core-paketeilla - lisätietoja alla.

Wiresoft tarjoaa Windows Server 2016 Standardin 2-Core-paketin käytettynä ohjelmistona. Tämän suurena etuna on ennen kaikkea alhaisempi hinta uusiin tuotteisiin verrattuna - samalla toimintovalikoimalla, esimerkiksi virtualisoinnissa, ja samalla suorituskyvyllä - lisäksi tätä versiota ei yleensä enää tarjota uutena. Seuraavassa yleiskatsauksessa on yksityiskohtaisia tietoja Microsoft Windows Server 2016 Standard Editionin toiminnallisesta laajuudesta sekä tarkat lisenssiehdot.

Mitä Windows Server 2016 Standard Edition sisältää?

Ensinnäkin Windows Server 2016 Standardille on yleisesti ominaista suurempi suorituskyky sovellusten suorittamisessa ja vahvempi yhteys pilvipalveluun verrattuna edeltävään versioon. Lisäksi on uusia toimintoja, jotka tukevat siirtymistä pilviympäristöön ja luovat edellytykset palvelinten ja sovellusten virtualisoinnille.

Standard Edition -versiolla voidaan siis luoda jossain määrin monimutkaisia virtuaaliverkkoja, jotka ovat vakaampia ja joiden infrastruktuurit ovat paremmin suojattuja.

Kun Windows Server 2016 Standardia käytetään datakeskuksena pienemmän yrityksen IT-infrastruktuurin tehokkaaseen hallintaan, tämä versio sisältää muun muassa uusia palvelinrooleja sekä enemmän vaihtoehtoja käyttäjäoikeuksien määrittämiseen; lisäksi parannettu suojaus verkko- tai tallennusvian sattuessa takaa paremman turvallisuuden ja nopeamman palautumisen.

Windows Server 2016 Standard voidaan käynnistää myös yksinkertaisemmassa Core-sovelluksessa - kun graafista työpöytäliittymää ei näytetä, erityisesti vanhempien laitteistojen suorituskykyä voidaan parantaa merkittävästi palvelinohjelmistoa käytettäessä.

Standard-version tärkeät ominaisuudet, jotka koskevat lähinnä sovellusten virtualisointimahdollisuuksia, esitellään tarkemmin jäljempänä.

Virtualisointi Hyper-V:n avulla

Windows Server 2016: n standardipainos sisältää virtualisointioikeudet kahdelle virtuaalikoneelle tai kahdelle Hyper-V-säiliölle, joille on käytettävissä enintään 24 TB RAM-muistia. Kahden uuden VM-oikeuden saamiseksi kaikki nykyiset fyysiset aktiiviset ytimet on lisensoitava uudelleen.

Hyper-V tarjoaa erilaisia tallennusominaisuuksia, kuten iSCSI-initiaattorin SCSI-protokollan käyttämiseksi IP-verkon kautta sekä tuen Storage Spacesille asemien yhdistämiseksi loogiseksi tallennuspooliksi, joka sitten tarjoaa tallennustiloja (Storage Spaces Direct ei ole saatavilla standardiversiossa), sekä monitie-I/O:n (MPIO) kuorman parempaan jakamiseen yhteyksien välillä ja suurempaan vikasietoisuuteen vikatilanteissa vikatilanteiden siirtämisen ja kuorman tasaamisen avulla. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä VM Storage Resiliency parantaa Windows Server 2016 Hyper-V -klustereiden käytettävyyttä lisäämällä varastointijärjestelmän vikasietoisuutta.

Tuki Windows Server -säiliöille Dockerissa

Microsoft Windows Server 2016:ssa on uutuutena tuki Windows Server Containers -palvelimille sekä Hyper-V-säiliöille, jotka perustuvat Dockeriin, avoimen lähdekoodin ohjelmistoon, jonka avulla palvelin- ja pilvisovellukset voidaan ottaa helposti käyttöön eristettynä konttien virtualisointia käyttäen, mikä myös yksinkertaistaa niiden käyttöönottoa. Dockerissa kaikki tähän tarvittavat komponentit ovat käytettävissä kontti-isännän kautta.

Nano Server Windows Server 2016:ssa

Lisäksi saatavilla on Nano Server, etähallittava palvelinkäyttöjärjestelmä, joka on optimoitu Windows Server Containers -palvelimille tai Docker-laajennukselle ja joka voidaan määrittää Docker-säiliöiden isännäksi. Nano Server mahdollistaa huomattavasti kevyempien palvelimien luomisen, sillä virtuaalimoottorin käyttö säästää jopa 90 prosenttia yrityksen tallennustilasta. Nano Serveriä voidaan käyttää Hyper-V-klustereiden lisäksi myös klassisiin palvelinpalveluihin, kuten tiedostopalvelimiin.

Microsoft Azure Services -palveluiden käyttäminen Windows Server 2016 Standardin kanssa

Windows Server 2016 -versiossa käyttöjärjestelmän ja Microsoft Azure -pilvipalvelun välinen yhteys on entistäkin tiiviimpi. Hajautetut datakeskukset voidaan näin yhdistää entistä tehokkaammin ja luotettavammin tehokkaiksi ja korkean käytettävyyden palvelimiksi ja klustereiksi, koska Azure tarjoaa hybridi-infrastruktuurin erityisenä etuna kokonaisvaltaisen hybridi-infrastruktuurin, jossa on yhtenäiset identiteetti-, tietoturva- ja hallintatoiminnot kaikille komponenteille sekä Cloud Witness, korkean käytettävyyden ominaisuus vikasietoisille klustereille ja RDS Connection Broker virtuaalisten työpöytien tarjoamista varten.

Yleiskatsaus Microsoftin palvelinsovelluksiin ja -komponentteihin, jotka ovat saatavilla Windows Server 2016 Standardin kanssa

Windows Server 2016 Standard -palvelimessa saatavilla olevia palvelinsovelluksia, jotka voidaan asentaa Palvelinhallinnan (tai PowerShellin) kautta, ovat muun muassa:

 • Microsoft SQL Server: Versiot 2016, 2014-2012
 • Microsoft System Center: Virtuaalikoneiden hallinta 2016, Tietosuojahallinta 2016, Toimintojen hallinta 2016
 • Configuration Manager (1606)
 • SharePoint Server 2016
 • Exchange Server 2016
 • Project Server 2016
 • Host Integration Server 2016
 • Visual Studio Team Foundation Server 2017
 • Skype for Business Server 2015 ja
 • BizTalk Server 2016

Myös seuraavia komponentteja tuetaan:

 • .NET Framework 4.6 ja 3.5
 • PowerShell
 • BitLocker-aseman salaus ja verkon lukituksen avaaminen
 • BranchCache
 • Taustalla toimiva älykäs siirtopalvelu (BITS)
 • NFS-asiakas (Network File System)
 • Failover-klusteri
 • Ryhmäkäytäntöjen hallinta

Windows Server 2016:n Standard Edition ei kuitenkaan tue seuraavia ominaisuuksia ja komponentteja:

 • Ohjelmistokohtainen verkottuminen (SDN)
 • Virtuaalisten Hyper-V-isäntien valvonta
 • Varastointi Replica
 • Storage Spaces Direct
 • Varastointi Replica
 • Suojatut virtuaalikoneet
 • Uusi verkkopino (Protocol Stack)

Windows Server 2016 Standard Edition -palvelimen asennuksen ja käytön ohjelmisto- ja laitteistovaatimukset

Windows Server 2016 Standardin häiriöttömän toiminnan varmistamiseksi käytettävän laitteiston on täytettävä alla luetellut vähimmäisvaatimukset. Lisävaatimukset riippuvat järjestelmän kokoonpanosta ja muista asennetuista sovelluksista.

 • Kiintolevytila: 32 GB
 • RAM-muisti: 512 Mt (Server Core ja Server Nano)
 • Asennus työpöytänäytöllä: 2 Gt
 • Järjestelmäosio: 32 GB
 • Prosessori: 64-bittinen
 • Prosessorin nopeus: 1,4 GHz
 • Näytönohjain: 1 024 x 768 pikseliä, Super VGA-tuki
 • Verkkokortti: 1 Ethernet-sovitin, jonka vähimmäisteho on 1x gigabitin luokkaa

Lisensointi Windows Server 2016 Standard 2-Core -paketin kanssa

Microsoftin lisenssisäännöksiä on noudatettava myös silloin, kun lisensoidaan palvelin, jossa on Windows Server 2016 Standard Edition -ohjelmisto käytettynä ohjelmistona. Laajennettu lisensointi edellyttää vähintään 2-ytimistä pakettia, jolloin sovelletaan seuraavia sääntöjä.

Microsoftin Windows Server 2016 -lisenssiehdot

Windows Server 2016 -version julkaisun myötä Microsoft on myös muuttanut lisensointimalliaan perusteellisesti. Kun lisensoit palvelimen vakiomallia tai korkeampaa versiota, perusteena on käytetyn fyysisen laitteiston ytimien määrä. Sovelletaan seuraavia säännöksiä:

 • Yksi palvelinlisenssi kattaa 2 fyysistä prosessoriydintä.
 • Prosessoria kohti on aina vähintään 8 ydintä, vaikka nykyisessä laitteistossa olisi todellisuudessa vähemmän kuin 8 ydintä.
 • Lisäksi prosessoreiden vähimmäismäärä fyysistä palvelinta kohden on 2.
 • Tämä johtaa 16 ytimen vähimmäismäärään, joka lisensoidaan vastaavalla paketilla, joka on saatavana Wiresoftilta myös käytettynä ohjelmistona.
 • Jos palvelimessa on enemmän kuin 16 ydintä, ne voidaan lisensoida tai ne on lisensoitava Windows Server 2016 Standardin 2-ydinpaketeilla.
 • Lisäksi jokaisella Windows Server 2016 Standardia käyttävällä asiakkaalla - joko käyttäjällä tai päätelaitteella - on oltava vastaava asiakaskäyttölupa (CAL). Nämä Windows Server 2016:n käyttäjä- ja laite-calit ovat saatavilla Wiresoftilta edullisesti myös käytettyinä ohjelmistoina.

Windows Server 2016 Standardin käyttö virtuaalisessa käyttöjärjestelmäympäristössä

Windows Server 2016 -instansseja voidaan käyttää Standard Edition -versiossa fyysisessä käyttöjärjestelmäympäristössä - 1 käynnissä oleva instanssi - tai virtuaalisessa käyttöjärjestelmäympäristössä - enintään 2 käynnissä olevaa instanssia. Windows Server 2016 voidaan siis asentaa myös olemassa olevan isännän virtuaalitietokoneeseen, mutta jotkin ominaisuudet toimivat parhaiten fyysisessä Windows Server 2016 -isännässä, jossa on Hyper-V.

Usein kysytyt kysymykset Microsoft Windows Server 2016 Standard Editionista Wiresoftin käyttämänä ohjelmistona

Käytetyn Windows Server 2016 Standardin 2-ytimisen paketin palvelinytimiä voidaan lisensoida samalla tavalla kuin uuden 2-ytimisen paketin palvelinytimiä - vaikka tätä tuskin koskaan tarjotaankaan uutena. Ohjelmistot eivät yleensä voi kulua loppuun, joten Wiresoftin käytetyt ohjelmistot tarjoavat samat toiminnot ja oikeudet kuin käyttämätön palvelinlisenssi. Alla on vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin käytettyjen Windows-palvelinlisenssien ominaisuuksista.

Onko Microsoftin käytettyjen ohjelmistojen, kuten Windows Server 2016 2-Core -paketin, myynti, osto ja käyttö laillisesti sallittua?

Kyllä: Wiresoft-asiakkaana voit luottaa siihen, että tämän Windows Server 2016 Standard 2-Core -paketin ostaminen ja sen säännöllinen käyttö ei riko mitään voimassa olevia lakeja. Nykyinen lainsäädäntö sallii sekä Microsoftin käytettyjen ohjelmistojen kaupan että niiden käytön, koska Wiresoftissa ne ovat peräisin yrityksen lisenssivarastosta. Useat tuomioistuinten päätökset ovat vahvistaneet tämän kerta toisensa jälkeen.

Mistä Windows Server 2016 Standard 2-Core -paketin käytetyt ohjelmistot ovat peräisin?

wiresoftin Windows Server 2016 Standardin 2-Core-paketit tulevat näin ollen yrityksiltä tai organisaatioilta, jotka ovat yleensä ostaneet sen uutena itse ja yleensä myös käyttäneet sitä ja myyneet sen sitten Wiresoftille. Syynä tähän voi olla esimerkiksi uudemman ohjelmistoversion käyttö koko yrityksessä tai vähemmän ytimiä sisältävän palvelinlaitteiston käyttö. Tällaisia 2-ydinpaketteja tarjotaan Wiresoft Shopissa aina käytettynä ohjelmistona, vaikka niitä voi käyttää kuin uutta lisenssiä.

Entä Windows Server 2016 Standardin käytettyjen ohjelmistojen ostajan suojaus?

Tämä Windows Server 2016 Standard 2-Core -paketti, kuten kaikki muutkin Wiresoftin käytetyt ohjelmistot, tarjoaa sinulle tavanomaisen ostajan turvan lataamalla ohjelmistopaketin välittömästi maksuprosessin päätyttyä ja aktivoimalla lisenssin välittömästi voimassa olevalla lisenssiavaimella - aivan kuten uusi ohjelmisto.

Onko Wiresoftin käytetyillä ohjelmistoilla muita etuja?

Kyllä: Wiresoftin asiakkaat hyötyvät ennen kaikkea huomattavasti alhaisemmasta hinnasta käytettyjä ohjelmistoja ostaessaan; näin ollen se tarjoaa taloudellista etua, sillä yritykset ja yksityishenkilöt voivat täydentää tai päivittää ohjelmistovarastoaan edullisemmin kuin uusilla ohjelmistoilla. Wiresoftin käytetyt ohjelmistot voivat näin ollen osaltaan alentaa käyttökustannuksia, sillä ne tarjoavat myös tarkastusturvallisuutta, koska kaikki ostajat on tallennettu!

Wiresoft-ohjelmistokaupasta löydät Windows Server 2016 Standard Editionin 2-ytimisen paketin lisäksi myös vastaavan 16-ytimisen paketin Windows Serverin peruslisensointia varten. Jos sovellusten virtualisointitarpeesi kasvaa, voit valita Windows Server 2016 Datacenter Editionin tai myös uusimman version: Windows Server 2019, jotka ovat myös saatavilla Wiresoftista. Lisäksi löydät käytetyistä ohjelmistoistamme myös tarvittavat asiakaskäyttölisenssit (CAL) sekä monia muita Microsoft-ohjelmia - kaikilla mainituilla Wiresoftin eduilla. Jos sinulla on kysyttävää Windows Server 2016 Standard with 2-Core Packages -palvelun oikeasta lisensoinnista, käytä asiantuntevaa neuvontaamme chatissa, sähköpostitse tai puhelimitse.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 STANDARD 2-CORE"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 STANDARD 2-CORE"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat