Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD 16-CORE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD 16-CORE

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

 • SW10109
 • 9EM-00652
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
325,90 € * 360,90 € * (9,7% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Core 16 Core 
Laitteet 1x
Virtuaalikoneet 2x
Medium Lataa
Suoritusaika Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimituksen laajuus Lataa + lisenssi


Lisensoi Windows Server 2019 Standard Edition kätevästi 16-Core paketilla Wiresoftilta! Standard Windows Server 2019 -versio kattaa jo pienempien datakeskusten tyypilliset sovellukset: riittävät virtualisointi- ja skaalautuvuusmahdollisuudet, luotettava suorituskyky sekä korkeat turvallisuusstandardit, joita vaaditaan moniCloud-ympäristöjen suojatussa toiminnassa.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD 16-CORE"

Microsoft Windows Server 2019 Standard 16-Core

Lisensoi Windows Server 2019 Standard Edition kätevästi Wiresoftin 16-Core paketilla! Windows Server 2019:n Standard Edition kattaa jo pienempien datakeskusten tyypilliset käyttöönottovaihtoehdot: siinä on riittävästi virtualisointi- ja skaalautuvuusvaihtoehtoja, luotettava suorituskyky ja korkeat tietoturvastandardit, joita tarvitaan monipilviympäristöjen suojattuun toimintaan.

Windows Server 2019 Standard yhdistää fyysiset ja virtuaaliset verkot ja tarjoaa tietoja ja sovelluksia pilvipalvelimien kautta, joten se soveltuu erinomaisesti pienten ja keskisuurten yritysten IT-vaatimuksiin. Se perustuu Windows 10 -käyttöjärjestelmään ja sisältää nykyisten ominaisuuksien optimointeja sekä tehokkaita uusia ominaisuuksia, joten se on valmis kaikkiin työtehtäviin.

Windows Server 2019: n Standard Editionin valinnassa mukana olevat virtualisointivaihtoehdot ovat yleensä tärkein ratkaiseva tekijä. Pienemmille yrityksille tämä tarjoaa jo tärkeitä perustoimintoja, joiden pohjalta voidaan kehittää luotettavia infrastruktuureja. Windows Server 2019 Standard tarjoaa kiinteän yhteyden toimitilaympäristöjen ja pilven välille, jolloin Microsoft Azure Services tarjoaa lisää hybriditoimintoja, mukaan lukien tietoturvatasot.

Windows Server 2019:n Standard Editionin lisensointi on myös yksinomaan ytimiin perustuvaa, jolloin palvelinkohtaisena vähimmäismääränä on aina 16 ydintä, joten se voidaan lisensoida kätevästi ja joustavasti 16-Core paketin pohjalta.

Wiresoftista saat Windows Server 2019 Standardin 16-ytimisen paketin käytettynä ohjelmistona - tämän suurena etuna on sen huomattavasti alhaisempi hinta uusiin tuotteisiin verrattuna - ja siinä on sama valikoima toimintoja, joita tämä painos tarjoaa virtualisoinnin, mutta myös suorituskyvyn ja tietosuojan osalta. Seuraavassa yleiskatsauksessa on yksityiskohtaisia tietoja Microsoft Windows Server 2019 Standard Edition 16-Core -pakettien tärkeimmistä toiminnoista sekä sovellettavista lisenssiehdoista.

Versiovertailu: Mitä toimintoja Windows Server 2019 Standard tarjoaa?

Päätös Windows Server 2019:n Standard- tai jonkin muun version hankkimisesta perustuu usein siihen, ovatko virtualisointitoiminnot saatavilla ja mitä niistä on saatavilla tai voidaanko niitä käyttää vain rajoitetusti: Standard-versiossa Hyper-V on saatavilla vain rajoitetusti, suojatut virtuaalikoneet (Shielded Virtual Machines, VM) sekä Storage Spaces Direct ja tallennuksen replikointi puuttuvat samoin kuin SDN (Software Defined Networking, ohjelmistokohtainen verkottuminen) ja SDS (Software Defined Storage, ohjelmistokohtainen tallennus).

Windows Server 2019 Standard -versio tarjoaa kuitenkin riittävät mahdollisuudet hybridiverkkojen toimintaan, mukaan lukien tietojen ja sovellusten korkea tietoturva - monet parannukset ja lisäykset vastaavasta aiemmasta versiosta tunnettuihin toimintoihin edistävät ohjelmistomääriteltyjen hyperkonvergenssi-infrastruktuurialustojen (HCI) luomista monipilviympäristöjen toimintaa varten; mukaan lukien monet edut palvelin- ja työpöytävirtualisoinnissa sekä helpompi käyttöönotto, skaalautuminen ja parempi hallittavuus.

Windows Server 2019 Standardin tärkeimmät osat

Windows Server 2019 Edition Standard on suunniteltu yrityksille, joissa virtualisointi on (vielä) vähäisessä roolissa. Sen kanssa käytettävien virtuaalikoneiden ja Hyper-V-säiliöiden määrä on siis rajoitettu kahteen, ja RAM-muistiraja on 24 TB.

Lisäksi seuraavat tärkeät ominaisuudet ovat käytettävissä tietojen varmuuskopiointia, verkkoanalyysiä ja konttien käyttöä varten:

Varastointi Replica

Tallennustoiminto Storage Replica on rajoitetusti käytettävissä myös Windows Server 2019 Standard Editionissa. Storage Replica estää häviöt tiedostojärjestelmätasolla ja tukee tietojen synkronista replikointia peilaamalla tiedot fyysisiin sijainteihin, joissa on vikasietoinen volyymi, sekä tietojen asynkronista replikointia peilaamalla tiedot sijaintikohtaisesti verkkoyhteyksien kautta, joissa on suurempi viive. Storage Spaces Direct ei ole tuettu.

Ennustava analytiikka ja järjestelmätiedot

Windows Server 2019 Standardissa on saatavilla koneoppimismallin tukema ennakoiva analytiikkaominaisuus System Insights, jonka avulla voidaan analysoida kattavasti paikallisesti käyttöönotettuja palvelimia suorituskykyindikaattoreiden ja tapahtumien osalta, jotta saadaan tarkkoja ennusteita Windows Server -instanssien reaktiivista hallintaa varten saatujen tulosten perusteella; ennakoivalla analytiikalla voidaan näin ollen osaltaan vähentää organisaation hallinnointityötä ja siten vähentää käyttökustannuksia.

Konttien tuki Kubernetesille ja Linuxille

Kattava tuki konteille on saatavilla myös Standard Editionissa Windows Server 2019: n kanssa. Kubernetesia ja Linuxia tuetaan entistäkin paremmin, esimerkiksi Kubernetesin avulla hallinnoituja Linux- ja Windows-kontteja voidaan käyttää rinnakkain. Lisäksi Kubernetesiin on saatavilla uusia toimintoja, kuten konttien verkottaminen.

Standardiversion lisenssi sallii 2 virtuaalikoneen (VM) käytön, joten yhteensä 2 Hyper-V-säiliötä voidaan myös käyttää; isäntäkoneen seurantaa ei tueta. Windows-säiliöitä voidaan käyttää rajattomasti.

Tietojen ja verkkojen parempi suojaus Microsoft Azure Services -palveluiden avulla

Microsoft Azure Services -palveluiden avulla Windows Server 2019 Standardissa voidaan käyttää hybriditoimintoja, joilla paikalliset tietokeskukset voidaan yhdistää saumattomasti pilveen. Azure tarjoaa erityisenä etuna päästä päähän hybridi-infrastruktuurin ja siten yhtenäiset toiminnot tietoturvan, identiteettien ja hallinnan osalta. Azure-palvelut eivät siis tarjoa ainoastaan parempaa suojausta paikallisille Active Directories -hakemistoille, vaan myös yksinkertaisempaa synkronointia ja parempaa tietojen varmuuskopiointia:

 • Azure Active Directory mahdollistaa identiteettien universaalin hallinnan ja suojauksen jopa useissa ympäristöissä.
 • Azure Arcin avulla Azuren hallinta ja Azure-palvelut voidaan laajentaa mihin tahansa infrastruktuuriin.
 • Azure-palvelut, kuten Azure Backup, Azure Site Recovery ja Azure Monitor, voidaan aktivoida helposti ja nopeasti Windows Admin Centerin kautta.

Sovellettavat ohjelmisto- ja laitteistovaatimukset Windows Server 2019 Standard Editionin asentamista ja käyttöä varten

Jotta Windows Server 2019 Standard -versiota voidaan käyttää, käytettävän laitteiston on täytettävä alla luetellut vähimmäisvaatimukset. Lisävaatimukset vaihtelevat järjestelmän kokoonpanon ja muiden asennettujen sovellusten mukaan.

 • Kiintolevytila: 32 GB
 • Muisti (RAM): 512 Mt
 • Levytila palvelimen työpöytänäyttöä varten: 2 GB
 • Prosessori: 64-bittinen
 • Prosessorin nopeus: 1,4 GHz
 • Näytönohjain: 1 024 x 768 pikseliä, Super VGA-tuki
 • Verkkokortti: Gigabit Ethernet, 1x

Lisensointi Windows Server 2019 Standard 16-ytimisen paketin kanssa

Windows Server 2019 Standard Edition -palvelimen lisensointi tapahtuu Microsoftin lisensointisääntöjen mukaisesti, vaikka kyseessä olisi käytetty ohjelmisto. Tähän tarvitaan vähintään yksi 16-ytiminen paketti. Seuraavia säännöksiä sovelletaan edelleen.

Microsoftin yleiset lisenssiehdot Windows Server 2019 Standard Editionille

Microsoftin palvelinohjelmistot, kuten Windows Server 2019 Standard tai korkeampi versio, lisensoidaan yleensä vain käytetyn fyysisen laitteiston perusteella. Yksi palvelinlisenssi kattaa 2 fyysistä prosessoriydintä. Microsoftin lisenssisäännöissä oletetaan myös aina, että prosessorissa on vähintään 8-Core, vaikka käytetyssä laitteistossa olisi todellisuudessa vähemmän kuin 8-Core. Lisäksi kullekin fyysiselle palvelimelle on asetettu vähimmäismääräksi 2 prosessoria, mikä johtaa 16-Core vähimmäismäärään, mikä on juuri se, mitä varten 16-ytiminen paketti on suunniteltu. Palvelin, jossa on enemmän kuin 16-Core, voidaan lisensoida täydentävästi Windows Server 2019 Standardin 2-Core-paketeilla, joita on saatavana Wiresoftilta myös käytettynä ohjelmistona.

Hyper-V:n lisälisenssivaatimukset Windows Server 2019 Standardin kanssa

Fyysisten ydinprosessoreiden määrän lisäksi lisensoinnissa otetaan huomioon myös virtuaalipalvelimien määrä. Windows Server 2019:n Standard Edition mahdollistaa enintään kahden Hyper-V-instanssin käyttämisen yhtä ydinlisenssiä kohden. Kaikki Hyper-V-ympäristön prosessorit, jotka vastaavat fyysisiä prosessoriytimiä, on lisensoitava. Jos Standard-painoksen kanssa tarvitaan lisää Hyper-V-instansseja, kaikki aktiiviset ytimet on lisensoitava uudelleen.

Windows Server 2019 Standard -lisenssin lisäksi kaikilla Windows Serveriä käyttävillä asiakkailla - eli jokaisella käyttäjällä tai päätelaitteella - on oltava myös asiakaslisenssi (CAL). Windows Server 2019:n käyttäjä- ja laitekohtaisia CAL-ohjelmistoja on saatavana Wiresoftilta edullisesti myös käytettyinä ohjelmistoina.

Usein kysytyt kysymykset Microsoft Windows Server 2019 Standard Editionista Wiresoftin käyttämänä ohjelmistona

Yleisesti ottaen Wiresoftin käytettynä ohjelmistona tarjoaman Windows Server 2019 Standard 16-ytimisen paketin käyttömahdollisuudet eivät poikkea vastaavasta uudesta tai käyttämättömästä palvelinlisenssistä - ohjelmisto ei yleensä voi kulua loppuun. Jo käytettyjä Windows Server -lisenssejä koskevat kysymykset ovat kuitenkin usein lisäkysymyksiä, joihin vastataan jäljempänä.

Mistä Windows Server 2019 Standard 16-Core käytetty ohjelmisto on peräisin?

windows Server 2019 Standardin 16-ytimiset paketit tulevat eurooppalaisilta yrityksiltä, jotka ovat yleensä ostaneet ne itse uutena, useimmiten jopa käyttäneet niitä ja myyneet ne myöhemmin Wiresoftille. Kun ne ostetaan edelleen tai Wiresoft Shopissa, niitä kutsutaan käytetyiksi ohjelmistoiksi, vaikka niitä voidaan käyttää kuten uutta lisenssiä.

Onko käytettyjen ohjelmistojen, kuten Windows Server 2019 Standard -ohjelmiston, tarjoaminen sekä ostaminen ja käyttö lain mukaan sallittua?

Kyllä: Wiresoftin käytettyjen ohjelmistojen ostajana voit olla varma, että sekä vastaavan Windows Server 2019 Standard 16-core -paketin ostaminen että sen säännöllinen käyttö esimerkiksi yrityksessä eivät riko mitään voimassa olevia lakeja. Voimassa oleva lainkäyttöalue sallii sekä Microsoftin käytettyjen ohjelmistojen kaupan että niiden käytön. Tämä tosiasia on vahvistettu yhä uudelleen useissa tuomioistuimen päätöksissä.

Onko ostajansuoja saatavilla myös käytetyille Windows Server 2019 Standard 16-ydinlisensseille?

Kyllä: Wiresoftin käytettynä ohjelmistona tarjoamat Windows Server 2019 Standard 16-Core -paketit sekä muut Wiresoftin käytetyt ohjelmistot tarjoavat sinulle saman turvallisuuden ja samat edut kuin uuden palvelinohjelmiston ostaminen. Tämä tarkoittaa sitä, että ostajan turvallisuus on taattu myös sillä, että ohjelmisto ladataan välittömästi oston jälkeen ja että lisenssi aktivoidaan välittömästi toimitetulla lisenssiavaimella, joka on voimassa tätä tarkoitusta varten.

Mitä muita etuja Wiresoft Used Software tarjoaa, kuten Windows Server 2019 Standard 16-Core?

Wiresoftin käytettyjen ohjelmistojen ostajat saavat myös taloudellista etua alhaisemman hinnan ansiosta, koska he voivat täydentää tai päivittää ohjelmistovarastojaan edullisemmin kuin ostaessaan vastaavia uusia tuotteita. Wiresoftin Microsoftin käyttämät ohjelmistot vähentävät siten osaltaan käyttökustannuksia, koska se tarjoaa kaikkien ostajien täydellisen kirjaamisen ansiosta tarkastusturvallisuutta!

Wiresoft-ohjelmistokaupasta löydät edullisena käytettynä ohjelmistona Windows Server 2019 Standard 16-Core -paketin lisäksi myös vastaavan 2-Core-paketin, jos haluat laajentaa Windows Serverin lisensointia. Jos virtualisointitarpeesi kasvavat, hanki Windows Server 2019 Datacenter Edition sekä tarvittavat asiakaslisenssit (CAL). Laajaan käytettyjen ohjelmistojen valikoimaamme kuuluvat myös vastaavat Windows Server 2019:n esiversiot sekä monet muut Microsoftin ohjelmat - kaikilla mainituilla Wiresoftin eduilla. Jos sinulla on kysyttävää Windows Server 2019 Standardin oikeasta lisensoinnista, käytä asiantuntevaa neuvontaamme chatissa, sähköpostitse tai puhelimitse.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD 16-CORE"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD 16-CORE"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat