Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 USER CAL

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

  • SW10457
  • R18-01853
  • Pysyvästi voimassa
  • Kaikki kielet
  • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
34,90 € * 37,90 € * (7,92% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Määrä 1x User CAL
Järjestelmä  Windows-palvelin 
CAL User CAL
Toimituksen laajuus Käyttöoikeus
Termi Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Päätepalvelin ei yhteensopiva(katso RDS CAL )


Jokainen käyttäjä, joka haluaa käyttää Microsoft Windows Server 2022:n palvelinpalveluita Standard tai Datacenter-versiossa millä tahansa Windows-käyttöjärjestelmällä varustetulla laitteella, tarvitsee erillisen asiakaslisenssin käyttäjille (User CAL), joka ei sisälly palvelinlisenssiin. Vain tämä lisenssi antaa yksittäiselle käyttäjälle vastaavat käyttöoikeudet palvelimeen. Sillä ei ole merkitystä, käyttääkö valtuutettu User CAL -käyttäjä Windows-käyttöjärjestelmällä varustettua pöytätietokonetta, kannettavaa tietokonetta, älypuhelinta tai tablettia. Tämä tarkoittaa, että ostaja, joka ostaa User CAL voi vapaasti päättää, millä Windows-käyttöjärjestelmällä varustetulla päätelaitteella hän käyttää Windows Server 2022 -palvelinta.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 USER CAL"

Vapauta Microsoft Windows Server 2022:n teho käyttöön User CAL

Yleiskatsaus

Microsoft Windows Server 2022 User CAL (Client Access Licence) on avain yrityksesi täyden potentiaalin vapauttamiseen. Tämä lisenssi avaa Windows Server 2022:n maailman ja mahdollistaa joustavan käyttäjähallinnan saumatonta ja turvallista työskentelyä varten.

Tehokkaat ominaisuudet

1. Saumaton yhteistyö: Windows Server 2022 mahdollistaa käyttäjien saumattoman yhteistyön. Tehokas alusta optimoi viestinnän ja yhteistyön ja lisää tiimisi tuottavuutta.

2. Kehittynyt tietoturva: Suojaa arkaluonteiset tiedot Windows Server 2022:n kehittyneillä tietoturvaominaisuuksilla. User CAL mahdollistaa turvallisen pääsyn ja suojaa verkkouhkia vastaan varmistaen tietojesi luottamuksellisuuden.

3. Helppokäyttöisyys ja joustavuus: Tämä lisenssi tarjoaa tehokkaiden ominaisuuksien lisäksi myös helppokäyttöisyyttä ja joustavuutta. Voit helposti hallita käyttäjien käyttöoikeuksia ja mukauttaa kokoonpanon organisaatiosi tarpeiden mukaiseksi.

Helppo hallinnointi

1. Tehokas lisenssinhallinta: Windows Server 2022:n tehokkaan lisenssinhallinnan avulla voit hallita lisenssejäsi täydellisesti. Optimoi lisenssin käytön hallinta ja seuranta.

2. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä: User CAL tarjoaa intuitiivisen ja käyttäjäystävällisen käyttöliittymän, jonka avulla käyttäjien käyttöoikeuksien määrittäminen ja hallinta on helppoa. Vähennä hallinnointityötä ja lisää tehokkuutta.

Täyttää Googlen viimeisimmän helpful desk -päivityksen vaatimukset

Uusinta uutta yhteensopivuutta: Windows Server 2022 User CAL on täysin yhteensopiva Googlen helpful desk -päivityksen uusimpien vaatimusten kanssa. Pysy ajan tasalla ja hyödynnä viimeisimmät kehityskulut sujuvan integroinnin varmistamiseksi.

Johtopäätös

Microsoft Windows Server 2022 User CAL on ihanteellinen ratkaisu organisaatioille, jotka arvostavat joustavaa, turvallista ja käyttäjäystävällistä palvelinympäristöä. Hyödynnä kehittyneitä ominaisuuksia, optimoi yhteistyötä ja suojaa tietojasi uhilta - kaikki tämä yksinkertaisella lisenssinhallinnalla. Valmista yrityksesi digitaaliseen tulevaisuuteen ja maksimoi työntekijöidesi potentiaali.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 USER CAL"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 USER CAL"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat