Chat with us, powered by LiveChat
LAINSÄÄDÄNTÖ
Yritysasiakkaat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Trustmask
Suodattimelle ei löytynyt tuloksia!
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD 16-CORE MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD 16-CORE
Microsoft Windows Server 2019 Standard 16-Core Lisensoi Windows Server 2019 Standard Edition kätevästi Wiresoftin 16-Core paketilla! Windows Server 2019:n Standard Edition kattaa jo pienempien datakeskusten tyypilliset...
360,90 € *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DATACENTER 2-CORE MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DATACENTER 2-CORE
Microsoft Windows Server 2019 Datacenter 2-Core Täydennä Windows Server 2019 Datacenter -lisensointitarpeesi Wiresoftin 2-Core-paketeilla ! Windows Server 2019:n Datacenter Edition on suunniteltu erityisesti käytettäväksi suuremmissa,...
336,90 € *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DATACENTER 16-CORE MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DATACENTER 16-CORE
Microsoft Windows Server 2019 Datacenter 16-Core Windows Server 2019 Datacenter -palvelinkäyttöjärjestelmä tarjoaa maksimaalisen virtualisoinnin yhdistämällä toimitilaympäristöt ja Azuren - monia hybriditoimintoja, suuren suorituskyvyn...
2 731,90 € *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD 2-CORE MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD 2-CORE
Microsoft Windows Server 2019 Standard 2-Core Täydennä Windows Server 2019 Standardin lisensointitarpeitasi joustavasti Wiresoftin 2-Core-paketeilla! Windows Server 2019:n Standard Edition on kehitetty erityisesti pienempien...
54,90 € *

Windows Server 2019 - tärkeimmät uudet toiminnot ja ominaisuudet

Windows Server 2019 tarjoaa Windows Server 2016 -versioon verrattuna useita parannuksia ja lisäyksiä, jotka nostavat sekä turvallisuuden että virtualisointimahdollisuudet uudelle tasolle.

Vuoden 2019 palvelinversioon integroidut hybridiominaisuudet mahdollistavat entistä laajemman integraation ja Microsoft Azure -palveluiden käytön paikallisessa datakeskuksessa. Palveluja, kuten Azure Backup, Azure Site Recovery sekä Azure Update Management ja Azure Network Adapter, voidaan nyt käyttää. Azure-verkkosovittimen avulla paikallinen palvelin voidaan yhdistää Azure-pilvipalvelimen virtuaaliseen Azure-verkkoon.

Alla on katsaus Windows Server 2019:n tärkeimpiin uusiin palveluihin:

Tuki Kubernetesille ja laajennettu tuki Linuxille

Windows Server -alusta 2019 tukee edellisen version tavoin kontteja tai Kubernetesia. Nyt on myös mahdollista käyttää rinnakkain Linux- ja Windows-kontteja, joita hallitaan Kubernetesin avulla. Kubernetesia on myös laajennettu uusilla toiminnoilla, kuten konttien verkottamisella. Myös konttien yksittäisiä kuvia parannettiin. Kontti-imago "ikkunat" lisättiin, ja sen toiminnot ovat laajemmat kuin aiempien imagojen.

Hyper-Converged-infrastruktuuri (HCI)

HCI-alustat ovat ihanteellisia palvelin- ja työpöytävirtualisointiin, ne on suhteellisen helppo toteuttaa ja hallita, ja ne myös skaalautuvat. Windows Server 2019 tarjoaa myös uusia ominaisuuksia verrattuna 2016-versioon, jotka yksinkertaistavat merkittävästi IT-infrastruktuurien monimutkaisuutta ja käyttöönottoa.

Uudet palvelut SDN:ää (Software Defined Networking) varten

Software Defined Networking tarjoaa myös useita parannuksia ja lisäyksiä vuoden 2019 versiossa. Uusiin ominaisuuksiin kuuluvat palomuurin valvonta ja kyky vertailla kahta verkkoa ja yhdistää ne saumattomasti toisiinsa. Encrypted Networks tarjoaa virtuaaliverkkojen turvallisen salauksen käyttämällä Datagram Transport Layer Security (DTLS) -tekniikkaa, jolla voidaan estää manipulointi- ja salakuunteluyritykset.

Analyysitoiminnot System Insightsin avulla

Windows Server 2019 tarjoaa ennakoivan analytiikan ominaisuuksia System Insightsin avulla. Koneoppimismallin tukemana palvelinjärjestelmän tietoja, kuten suorituskykyarvoja ja tapahtumia, voidaan arvioida ja tehdä tarkkoja ennusteita, jotta voidaan vähentää Windows Server -instanssien reaktiiviseen hallintaan tarvittavaa vaivaa esimerkiksi suorituskyvyn pullonkaulojen tapauksessa.

Lisääntynyt arkaluonteisten tietojen suojaus Windows Server 2019:ssä

Infrastruktuurin ja arkaluonteisten työkuormien uhkaaminen tai suojaaminen on edelleen kaikkien nykyaikaisten yritysten ensisijainen tavoite. Tätä varten Windows Server 2019:ssä on nyt saatavilla työkaluja, kuten toimialueen ohjain ja suojatut VM:t. Lisäksi Windows Defenderiin on lisätty uusia toimintoja, kuten Exploit Guard, joka on osa Windows Defenderin kehittynyttä uhkasuojausta (ATP) ja joka mahdollistaa verkkoon pääsyn sekä siellä olevien asiakirjojen ja kansioiden valvonnan. Lisäksi Azure AD:n suojaustoiminnot, kuten Azure AD:n kielletyt salasanat ja Azure AD:n salasanasuojaus, mahdollistavat paikallisen Active Directory -hakemiston suojaamisen.

Seuraavassa vertailussa kuvataan muita ominaisuuksia, jotka sisältyvät vain vuoden 2019 Datacenter-palvelinversioon.

Windows Server 2019 Standardin ja Datacenterin vertailu

Vaikka Standard- ja Datacenter-palvelinversiot ovat toiminnoiltaan lähes identtisiä, ne eroavat toisistaan virtualisointivaihtoehtojen osalta. Se, mikä Windows Server 2019 -versio soveltuu parhaiten kuhunkin tapaukseen, määräytyy siis pääasiassa yrityksessä käytössä olevan virtualisoinnin asteen mukaan.

Näin ollen on joitakin eroja, jotka vaikuttavat päätökseen ostaa tietty painos: Esimerkiksi Hyper-V:tä on rajoitettu huomattavasti Standard-versiossa, samoin kuin Storage Spaces Directin ja tallennuksen replikoinnin käyttöä; vain Datacenter-versio tarjoaa kaikki nämä palvelut.

Windows Server 2019 Standard

Windows Server 2019 Standard sopii pienemmille ja suuremmille yrityksille, jotka tarvitsevat kehittyneempiä toimintoja. Standard-versioon sisältyy tuki rajattomalle määrälle kontteja. Hyper-V-säiliöitä käytettäessä on kuitenkin varmistettava, että vain kaksi säiliötä sallitaan, sillä Standard-versio sallii vain kaksi virtuaalikonetta (VM).

Standard Editionin RAM-muistia on rajoitettu 24 TB:iin, mutta suorittimelle ei ole rajoitusta, ja palvelimella on vähintään 16 ydintä ja prosessorilla vähintään 8 ydintä.

Windows Server 2019 Datacenter

Windows Server 2019 Datacenter tarjoaa versioista laajimmat ominaisuudet ja lähes rajoittamattomat virtualisointioikeudet, joten tämä versio sopii erinomaisesti sellaisten yritysten tarpeisiin, joilla on suuri IT-työmäärä ja paljon virtualisointia.

Kuten standardipainoksessa, RAM-muistia on rajoitettu 24 TB:iin ja ytimien määrä on rajoittamaton. Virtuaalikoneiden ja Hyper-V-säiliöiden sallittu määrä on kuitenkin rajoittamaton.

Standard- ja Datacenter-palvelinversioiden tärkeimmät erot ovat seuraavat:

Suojatut virtuaalikoneet (Shielded VM)

Shielded Virtual Machines mahdollistaa erittäin turvallisten virtualisointi-infrastruktuurien luomisen ja suojaamisen. Suojattu VM sulkee virtuaalipalvelimet ja estää asiattomia henkilöitä pääsemästä käsiksi esimerkiksi julkiseen pilveen ulkoistetun VM:n kriittisiin tietoihin ja kopioimasta niitä ja käynnistämästä niitä vieraalla palvelimella. Suojattu VM tarjoaa siten luotettavan suojan tietojen väärinkäyttöä ja varastamista vastaan.

Ohjelmistokohtainen verkottuminen

SDN - Software Defined Networking - Windows Server 2019:ssä mahdollistaa fyysisten verkkolaitteiden - kuten reitittimien ja kytkimien - sekä virtuaalisten laitteiden - esimerkiksi yhdyskäytävien - keskitetyn konfiguroinnin ja dynaamisen hallinnan.

Varastointitoiminnot

Storage Spaces Direct ja Storage Replica

Windows Server 2019 tarjoaa palvelinversiosta riippuen eri laajuisia tallennustoimintoja, joista vain Datacenter Edition tukee kaikkia Windows Server 2019:n olennaisia toimintoja. Standard Editionissa ei esimerkiksi ole Storage Spaces Directiä, mutta siinä on Storage Replica.

Windows Serverin tallennusjäljennös

Windows Server 2019:n Storage Replica minimoi käyttökatkokset katastrofivalmiuden avulla ja estää tietojen menetyksen tiedostojärjestelmätasolla. Storage Replica tukee sekä synkronista että asynkronista replikointia: Synkronisessa replikoinnissa Storage Replica peilaa tietoja fyysisiin sijainteihin vikasietoisilla volyymilla; asynkronisessa replikoinnissa tiedot peilataan sijainnin välillä käyttämällä verkkoyhteyksiä, joiden viive on suurempi.

Storage Spaces Direct (S2D) - vain datakeskuspalvelimissa

Storage Spaces Directin avulla palvelinten paikalliset tietovarastot voidaan yhdistää virtuaaliseksi klusteriksi. Tässä klusterissa solmuilla on eri fyysiset tietovälineet, jotka voivat olla myös eri tietovälinejärjestelmiä. Yksittäisten tietovälineiden välinen viestintä tapahtuu SMB-protokollan avulla. S2D ei ainoastaan yksinkertaista ohjelmistomääriteltyjen tallennusjärjestelmien (SDS) käyttöönottoa ja hallintaa, vaan se mahdollistaa myös skaalautuvien ja erittäin käytettävissä olevien tallennusjärjestelmien luomisen.

Windows Server 2019:n vähimmäislaitteistovaatimukset

Seuraavat vähimmäisvaatimukset ovat tarpeenWindows Server 2019: n turvallisen ja häiriöttömän toiminnan varmistamiseksi. Todelliset vaatimukset riippuvat kussakin tapauksessa järjestelmän kokoonpanosta ja asennetuista sovelluksista.

RAM-MUISTI: 512 MT

2 Gt palvelimelle asennusvaihtoehdolla "työpöytänäyttö"

Kiintolevytila: 32 GB

Vaadittu prosessorin nopeus: 1,4 GHz 64Bitillä

Näytönohjain, joka tukee Super VGA:ta: 1 024 x 768 Px

Windows Server 2019 Standardin ja Datacenterin lisensointi

Microsoft tarjoaa Windows Server 2019 Standard- ja Datacenter-versioiden lisensointimallia yksinomaan ytimien määrän perusteella. Kuten edeltäjäversiossa 2016, Microsoftin käyttöön ottama ydinkohtainen lisensointi perustuu kussakin tapauksessa kahteen suorittimen ytimeen vähimmäisyksikkönä. Laitteiston (ydinlisenssi) lisäksi Windows Server 2019:ää käyttävät asiakkaat on myös lisensoitava (CAL).

Miten Windows Server 2019:n ydinlisensointi toimii?

Windows Server 2019:n lisensointi perustuu aina fyysiseen laitteistoon. Kukin lisenssi kattaa kaksi fyysistä prosessoriydintä. Sekä Windows Server 2019 Standard Editionin että Datacenter Editionin lisensointi perustuu sen fyysisen palvelimen prosessoriytimien määrään, johon palvelinkäyttöjärjestelmä asennetaan.

Microsoftin lisenssisääntöjen mukaan lisensoinnin vähimmäismäärä on 8 ydintä prosessoria kohti - riippumatta ydinten todellisesta määrästä, joka voi olla pienempi. Näin ollen lisensoitaessa palvelinta, jossa on kaksi prosessoria, veloitetaan vähintään 16 ydintä, joten tarvitaan kahdeksan kahden ytimen lisenssipakettia.

Windows Server 2019:n lisälisenssivaatimukset

Jokaisella Windows Server 2019 - lisenssillä varustetulla Standard-palvelimella on oikeus käyttää enintään kahta Hyper-V-instanssia ydinlisenssiä kohden. Jos Standard Editionissa tarvitaan kuitenkin lisää Hyper-V-instansseja, kaikki aktiiviset ytimet on lisensoitava uudelleen.

Windows Server 2019 Datacenter -versiossa VM:ien lukumäärää ei sen sijaan ole rajoitettu. Edellytyksenä on, että kaikki palvelimen prosessoriytimet on lisensoitu.

Palvelimella, jonka lisenssi kattaa 16 ydintä, voi käyttää enintään 2 Windows-palvelinta. Kolmen Windows-palvelimen suorittaminen edellyttää 32 ytimen lisensointia. Linux-instansseihin ei kuitenkaan tarvita lisälisenssiä.

Osta Windows Server 2019 -versiot edullisesti Wiresoftilta

Windows Server 2019 -versiot ovat saatavilla Wiresoftilta Standard- ja Datacenter-versioina. Riippuen siitä, haluatko täydentää olemassa olevia Windows Server 2019 -lisenssejä vai lisensoida palvelimesi uudella versiolla, voit valita 2 ytimen lisälisenssien tai yksittäisten volyymilisenssien välillä 16 ytimen paketeista Standard- ja Datacenter-versioihin. Näin Wiresoft tarjoaa edullisia käyttämättömiä lisenssejä yrityksiltä, jotka on ostettu laillisesti.

Kun ostat Windows Server 2019 -lisenssejä Wiresoftilta, saat siis vain käyttämättömiä alkuperäisiä lisenssejä, jotka ovat peräisin eurooppalaisilta yrityksiltä ja ovat siten yhteensopivia. Wiresoft on aiemmin tarkistanut ne perusteellisesti niiden aitouden ja virheettömän toimivuuden varmistamiseksi. Monet tyytyväiset Wiresoftin asiakkaat vahvistavat tämän. Ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää Windows Server Editions 2019 Standard ja Datacenter-versioiden lisensointitarpeista.