Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Trustmask
Suodattimelle ei löytynyt tuloksia!
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD 2-CORE MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD 2-CORE
Microsoft Windows Server 2019 Standard 2-Core Täydennä Windows Server 2019 Standardin lisensointitarpeitasi joustavasti Wiresoftin 2-Core-paketeilla! Windows Server 2019:n Standard Edition on kehitetty erityisesti pienempien...
50,90 € *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DATACENTER 2-CORE MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DATACENTER 2-CORE
Microsoft Windows Server 2019 Datacenter 2-Core Täydennä Windows Server 2019 Datacenter -lisensointitarpeesi Wiresoftin 2-Core-paketeilla ! Windows Server 2019:n Datacenter Edition on suunniteltu erityisesti käytettäväksi suuremmissa,...
303,90 € *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DATACENTER 16-CORE MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 DATACENTER 16-CORE
Microsoft Windows Server 2019 Datacenter 16-Core Windows Server 2019 Datacenter -palvelinkäyttöjärjestelmä tarjoaa maksimaalisen virtualisoinnin yhdistämällä toimitilaympäristöt ja Azuren - monia hybriditoimintoja, suuren suorituskyvyn...
2 459,90 € *
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD 16-CORE MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD 16-CORE
Microsoft Windows Server 2019 Standard 16-Core Lisensoi Windows Server 2019 Standard Edition kätevästi Wiresoftin 16-Core paketilla! Windows Server 2019:n Standard Edition kattaa jo pienempien datakeskusten tyypilliset...
325,90 € *

Microsoft Windows Server 2019

Windows Server 2019 on perustavanlaatuinen vastaus nykyaikaisen tietotekniikan nykyisiin haasteisiin, jotka siirtyvät yhä enemmän kohti pilvipohjaisia sovelluksia ja palveluja, pois paikallisista datakeskuksista. Uusi Windows Server -käyttöjärjestelmä perustuu Windows 10:een ja on ihanteellisesti varustettu vastaamaan näihin haasteisiin: se tarjoaa monia parannuksia nykyisiin ominaisuuksiin sekä uusia ominaisuuksia, jotka helpottavat tehokasta ja toimivaa työskentelyä ja tekevät samalla arkaluonteisten tietojen hallinnasta ja suojauksesta entistäkin kattavampaa.

Lisäksi Windows Server 2019 -käyttöjärjestelmä yhdistää kiinteästi paikalliset (paikalliset) ympäristöt ja Azuren. Näin yritykset voivat hyötyä lisäturvatasoista ja uusista hybridiominaisuuksista.

Storage Migration Service -työkalu ei ainoastaan helpota siirtymistä uuteen palvelinversioon, vaan myös palvelinten siirtämistä, mukaan lukien tiedot, pilveen. Siellä Azure File Sync tai Azuren Windows-palvelin voi toimia tallennuspaikkana.

Edellisen version tapaan Microsoft säilyttää myös Windows Server 2019:n kanssa Standard ja Datacenter-versioissa lisensointimuodon, joka perustuu suorittimien sijaan ytimiin.

Wiresoft tarjoaa Windows Server 2019 -versioita Standard ja Datacenter 2-ydinlisensseinä sekä 16-ydinpaketin alkuperäisiä, käyttämättömiä yksittäislisenssejä. Nämä ovat peräisin laillisesti sellaisten yritysten volyymilisensseistä, jotka eivät tarvinneet koko lisenssimäärää.

Windows Server 2019 - tärkeimmät uudet toiminnot ja ominaisuudet

Windows Server 2019 tarjoaa Windows Server 2016 -versioon verrattuna useita parannuksia sekä lisäyksiä, jotka nostavat sekä tietoturvan että virtualisointiominaisuudet uudelle tasolle.

Vuoden 2019 palvelinversioon integroidut hybridiominaisuudet mahdollistavat entistä laajemman integraation ja Microsoft Azure -palveluiden käytön paikallisessa datakeskuksessa. Palveluja, kuten Azure Backup, Azure Site Recovery sekä Azure Update Management ja Azure Network Adapter, voidaan nyt käyttää. Azure Network Adapterin etuna on paikallisen palvelimen yhdistäminen virtuaaliseen Azure-verkkoon Azure-pilvipalvelimessa.

Alla on katsaus Windows Server 2019:n tärkeimpiin uusiin palveluihin:

Windows Server 2019 - Kubernetes-tuki ja laajennettu tuki Linuxille

Windows Server 2019 -alusta tukee edellisen version tapaan kontteja eli Kubernetesia. Nyt on myös mahdollista käyttää rinnakkain Linux- ja Windows-säiliöitä, joita hallitaan Kubernetesin avulla. Kubernetesia on myös laajennettu uusilla toiminnoilla, kuten konttien verkottamisella. Myös konttien yksittäisiä kuvia parannettiin. Tähän lisättiin kontti-imago "windows", jossa on laajempi valikoima toimintoja kuin aiemmissa imageissa.

Windows Server 2019 - hyperkonvergoitunut infrastruktuuri (HCI)

HCI-alustat ovat ihanteellisia palvelin- ja työpöytävirtualisointiin, ne ovat suhteellisen helppoja toteuttaa ja hallita, ja ne myös skaalautuvat. Windows Server 2019 tarjoaa täälläkin uusia ominaisuuksia vuoden 2016 versioon verrattuna, jotka yksinkertaistavat merkittävästi IT-infrastruktuurien monimutkaisuutta ja käyttöönottoa ja.

Windows Server 2019 - uudet palvelut ohjelmistojohtoista verkottumista (SDN) varten

Ohjelmistomääritelty verkottuminen tarjoaa myös useita parannuksia ja lisäyksiä vuoden 2019 versiossa. Uutta tässä on palomuurin valvonta ja mahdollisuus vertailla kahta verkkoa ja yhdistää ne saumattomasti toisiinsa. Salatut verkot tarjoaa virtuaaliverkkojen turvallisen salauksen Datagram Transport Layer Securityn (DTLS) avulla, mikä voi estää peukalointi- ja salakuunteluyritykset.

Windows Server 2019 - Analyysitoiminnot System Insightsin avulla

Windows Server 2019 tarjoaa ennakoivia analyysitoimintoja System Insightsin avulla. Koneoppimismallin tukemana palvelinjärjestelmän tietoja, kuten suorituskykyarvoja ja tapahtumia, voidaan arvioida ja tehdä tarkkoja ennusteita, joiden avulla voidaan vähentää Windows Server -instanssien reaktiiviseen hallintaan tarvittavaa vaivaa esimerkiksi suorituskyvyn pullonkaulojen tapauksessa.

Windows Server 2019 - Arkaluonteisten tietojen parempi suojaus Windows Server 2019:ssä

Infrastruktuuriin ja arkaluonteisiin työtehtäviin kohdistuvat uhat tai niiden suojaaminen ovat edelleen kaikkien nykyaikaisten yritysten ensisijainen tavoite. Tätä varten Windows Server 2019:ssä on nyt saatavilla työkaluja, kuten toimialueen ohjain ja suojatut VM:t. Lisäksi Windows Defenderiin on lisätty uusia toimintoja, kuten Exploit Guard, joka on osa Windows Defender Advanced Threat Protection (ATP) -ohjelmaa ja mahdollistaa verkkoon ja siellä sijaitseviin asiakirjoihin ja kansioihin pääsyn valvonnan. Lisäksi Azure AD:n turvatoiminnot, kuten Azure AD Banned Passwords ja Azure AD Password Protection, mahdollistavat paikallisen Active Directoryn suojaamisen.

Muut ominaisuudet, jotka sisältyvät vain vuoden 2019 Datacenter-palvelinversioon, on kuvattu seuraavassa vertailussa.

Windows Server 2019 - Windows Server 2019 Standard ja Datacenter -versioiden vertailu

Vaikka molemmissa palvelinversioissa Standard ja Datacenter on lähes identtinen toimintovalikoima, ne eroavat toisistaan vastaavien virtualisointivaihtoehtojen osalta. Se, kumpi Windows Server 2019:n painos soveltuu kussakin tapauksessa parhaiten, määräytyykin pääasiassa yrityksessä käytössä olevan virtualisoinnin asteen mukaan.

Näin ollen on olemassa joitakin eroja, jotka vaikuttavat päätökseen hankkia tietty painos: Esimerkiksi Hyper-V:tä on rajoitettu voimakkaasti Standard-versiossa, samoin Storage Spaces Directin käyttöä ja tallennusreplikointia; vain Datacenter-versio tarjoaa tässä kaikki palvelut.

Windows Server 2019 Standard

Windows Server 2019 Standard sopii pienemmille ja suuremmille yrityksille, jotka tarvitsevat kehittyneempiä toimintoja. Konttien tuki rajoittamattomana määränä sisältyy Standard-versioon. Hyper-V-säiliöitä käytettäessä on kuitenkin varmistettava, että vain kaksi säiliötä sallitaan, sillä Standard-versio sallii vain kaksi virtuaalikonetta (VM).

Standard-versiossa RAM-muistia on rajoitettu 24 TB:iin, eikä suorittimelle ole rajoitusta, mutta vähintään 16 ydintä palvelinta kohden ja 8 ydintä prosessoria kohden.

Windows Server 2019 Datacenter

Windows Server 2019 Datacenter tarjoaa painoksista laajimman ominaisuusvalikoiman, ja siinä on lähes rajoittamattomat virtualisointioikeudet, joten tämä versio soveltuu erinomaisesti sellaisten organisaatioiden tarpeisiin, joissa on suuria IT-työmääriä ja paljon virtualisointia.

Kuten Standard-versiossa, RAM-muistin raja on tässä 24 TB ja ytimien määrä on rajoittamaton. Sallittujen virtuaalikoneiden ja Hyper-V-säiliöiden määrä on kuitenkin rajoittamaton.

Tärkeimmät palvelinversioiden Standard ja Datacenter väliset erot ovat seuraavat:

Windows Server 2016 - Suojatut virtuaalikoneet (Shielded VM)

Shielded Virtual Machines mahdollistaa erittäin turvallisten virtualisointi-infrastruktuurien luomisen ja suojaamisen. Shielded VM sulkee virtuaalipalvelimet ja estää asiattomia henkilöitä pääsemästä käsiksi esimerkiksi julkiseen pilveen ulkoistetun VM:n kriittisiin tietoihin ja kopioimasta niitä ja käynnistämästä niitä sitten kolmannen osapuolen palvelimella. Shielded VM tarjoaa siten luotettavan suojan tietojen väärinkäyttöä ja varastamista vastaan.

Windows Server 2016 - Ohjelmistokohtainen verkottuminen

Windows Server 2019:n SDN - Software Defined Networking - mahdollistaa fyysisten verkkolaitteiden - kuten reitittimien ja kytkimien - sekä virtuaalisten laitteiden - esimerkiksi yhdyskäytävän - keskitetyn konfiguroinnin sekä dynaamisen hallinnan.

Windows Server 2019 - Tallennusominaisuudet

Server 2019 - Storage Spaces Direct ja Storage Replica -palvelut (Storage Spaces Direct ja Storage Replica)

Windows Server 2019 tarjoaa palvelinversiosta riippuen eri laajuisia tallennustoimintoja, ja vain Datacenter Edition tukee kaikkia Windows Server 2019:n siihen liittyviä toimintoja. Esimerkiksi Standard-palvelinversiossa ei ole Storage Spaces Direct -palvelinta, mutta siinä on Storage Replica.

Server 2019 - Windows Serverin Storage Replica

Windows Server 2019:n Storage Replica minimoi käyttökatkokset katastrofivalmiuden avulla ja estää tietojen menetyksen tiedostojärjestelmätasolla. Tässä Storage Replica tukee sekä synkronista että asynkronista replikointia: Synkronisessa replikoinnissa Storage Replica peilaa tietoja fyysisiin sijainteihin vikasietoisilla volyymeilla; asynkronisessa replikoinnissa tiedot peilataan sijainnin välillä käyttämällä verkkoyhteyksiä, joiden viive on suurempi.

Server 2019 - Storage Spaces Direct (S2D) - vain datakeskuspalvelimissa

Storage Spaces Directin avulla palvelimien paikalliset tietovarastot voidaan yhdistää virtuaaliseksi klusteriksi. Tässä klusterissa solmuilla on eri fyysiset tietovarastot, jotka voivat olla myös eri tietovarastojärjestelmiä. Tietoliikenne yksittäisten tietovälineiden välillä tapahtuu SMB-protokollan avulla. S2D ei ainoastaan yksinkertaista ohjelmistomääriteltyjen tallennusjärjestelmien (SDS) käyttöönottoa ja hallintaa, vaan se mahdollistaa myös skaalautuvien ja erittäin käytettävissä olevien tallennusjärjestelmien luomisen.

Server 2019 - Windows Server 2019:n vähimmäislaitteistovaatimukset

Windows Server 2019: n turvallisen ja häiriöttömän toiminnan varmistamiseksi tarvitaan seuraavat vähimmäisvaatimukset. Todelliset vaatimukset riippuvat kunkin järjestelmän kokoonpanosta ja asennetuista sovelluksista.

RAM-MUISTI: 512 MT

2 Gt palvelimessa, jossa on asennusvaihtoehto "työpöytänäyttö"

Kiintolevytila: 32 GB

Vaadittava prosessorin nopeus: 1,4 GHz 64Bit-käyttöjärjestelmällä varustettuna

Näytönohjain, joka tukee Super VGA:ta: 1 024 x 768 Px

Windows Server 2019:n lisensointi Standard ja Datacenter

Microsoft tarjoaa Windows Server 2019 Standard ja Datacenter -versioiden lisensointimallia yksinomaan ytimien määrän kautta. Kuten edeltäjäversiossa 2016, Microsoftin käyttöön ottama ytimikohtainen lisensointi perustuu kussakin tapauksessa kahteen suorittimen ytimeen minimiyksikkönä. Laitteiston (ydinlisenssi) lisäksi Windows Server 2019:ää käyttävät asiakkaat on myös lisensoitava (CAL).

Miten Windows Server 2019:n ydinlisensointi toimii?

Windows Server 2019:n lisensointi perustuu aina fyysiseen laitteistoon. Jokainen lisenssi kattaa kaksi fyysistä prosessoriydintä. Sekä Windows Server 2019 Standard Edition että Datacenter Edition lisensoidaan sen fyysisen palvelimen prosessoriytimien lukumäärän perusteella, johon palvelinkäyttöjärjestelmä asennetaan.

Microsoftin lisensointisääntöjen mukaan lisensoinnin vähimmäisvaatimuksena on 8 ydintä prosessoria kohden - riippumatta todellisesta ytimien määrästä, joka voi olla pienempi. Näin ollen lisensoitaessa palvelinta, jossa on kaksi prosessoria, veloitetaan vähintään 16 ydintä, joten tarvitaan kahdeksan kahden ytimen lisenssipakettia.

Windows Server 2019:n lisälisenssivaatimukset

Kukin Windows Server 2019 - lisensoitu Standard-palvelin on oikeutettu käyttämään enintään kahta Hyper-V-instanssia ydinlisenssiä kohden. Jos Standard -versiossa tarvitaan kuitenkin enemmän Hyper-V-instansseja, kaikki aktiiviset ytimet on lisensoitava uudelleen.

Windows Server 2019 Datacenter -versiossa VM:ien lukumäärää ei sen sijaan ole rajoitettu. Edellytyksenä on, että kaikki palvelimen prosessoriytimet on lisensoitu.

Palvelimella, joka on lisensoitu 16 ytimelle, voi käyttää enintään kahta Windows-palvelinta. Kolmen Windows-palvelimen suorittaminen edellyttää tällöin 32 ytimen lisensointia. Linux-instansseihin ei kuitenkaan tarvita lisälisenssiä.

Osta Windows Server 2019 Editions edullisesti Wiresoftilta

Windows Server 2019 -editiot ovat saatavilla Wiresoftilta Standard ja Datacenter-editioina. Riippuen siitä, haluatko täydentää olemassa olevia Windows Server 2019 -lisenssejä vai lisensoida palvelimesi uudella painoksella, voit valita kahden ytimen lisälisenssien tai yksittäisten volyymilisenssien välillä 16 ytimen paketeista Standard ja Datacenter-painokseen. Wiresoft tarjoaa tällöin edullisia käyttämättömiä lisenssejä yrityksiltä, jotka on ostettu laillisesti.

Kun ostat Windows Server 2019 -lisenssejä Wiresoftilta, saat siis vain käyttämättömiä alkuperäisiä lisenssejä, jotka ovat peräisin eurooppalaisilta yrityksiltä ja ovat siten yhteensopivia. Wiresoft on tarkistanut ne etukäteen perusteellisesti niiden aitouden sekä virheettömän toimivuuden varmistamiseksi. Monet tyytyväiset Wiresoftin asiakkaat vahvistavat tämän. Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää Windows Server 2019- ja Datacenter-versioiden lisensointitarpeista Standard.