Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Suodattimelle ei löytynyt tuloksia!
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2013 DEVICE CAL MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2013 DEVICE CAL
Microsoft Exchange Server 2013 LAITTEEN CAL Jokainen käyttäjä tai laite, joka käyttää Exchange-palvelinta, tarvitsee käyttöoikeuden (CAL). CAL-ohjelmat ovat saatavana versioina User CAL (lisensoidun käyttäjän käyttöoikeus) ja Device CAL...
18,90 € *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2013 USER CAL MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2013 USER CAL
Microsoft Exchange Server 2013 USER CAL Jokainen käyttäjä tai laite, joka käyttää Exchange-palvelinta, tarvitsee käyttöoikeuden (CAL). CAL-ohjelmat ovat saatavana versioina User CAL (lisensoidun käyttäjän käyttöoikeus) ja Device CAL...
18,90 € *

Microsoft CAL for Exchange Server 2013 - Tehokas lisensointi sähköpostiviestintään

Johdanto Microsoft CAL for Exchange Server 2013 -palvelimiin

Microsoft Exchange Server 2013 on hyväksi havaittu ratkaisu organisaatioiden sähköpostiviestintään ja yhteistyöhön. Exchange Server 2013:n tehokas käyttö edellyttää Microsoft CAL:ia (Client Access Licences). Tässä tekstissä annamme helposti ymmärrettävän yleiskatsauksen siitä, mitä ne tarkoittavat ja miten ne toimivat.

Microsoft CAL:ien merkitys Exchange Server 2013 -palvelussa

Exchange Server 2013:n Microsoft CAL:t ovat lisenssejä, joiden avulla käyttäjät tai laitteet voivat käyttää Exchange Serverin tehokkaita ominaisuuksia ja palveluja. Ne ovat välttämättömiä sen varmistamiseksi, että sähköpostiviestintäsi on tehokasta, turvallista ja lainmukaista.

Miksi Exchange Server 2013:n Microsoft CAL -lisenssit ovat tärkeitä?

Oikeanlainen lisensointi Microsoft CALs for Exchange Server 2013 -lisensseillä on ratkaisevan tärkeää, jotta voit välttää oikeudelliset seuraamukset ja varmistaa, että työntekijäsi voivat käyttää sähköpostia, kalentereita ja muita Exchange-palveluja saumattomasti.

Exchange Server 2013:n Microsoft CAL -tyypit

Exchange Server 2013 -palvelimen Microsoft CAL -lisenssejä on kahta päätyyppiä:

  1. Käyttäjä CAL:t: Nämä lisenssit ovat käyttäjäkohtaisia, ja ne antavat tietylle käyttäjälle mahdollisuuden käyttää Exchange Server 2013:a. Käyttäjä-CAL:t ovat hyviä, jos organisaatiossa on paljon laitteita ja vähemmän käyttäjiä.

  2. Laite CAL:t: Device CAL:t ovat laitepohjaisia lisenssejä, jotka on sidottu tiettyyn laitteeseen. Ne antavat kaikille kyseistä laitetta käyttäville käyttäjille mahdollisuuden käyttää Exchange Server 2013 -palvelinta.

Exchange Server 2013 -palvelun CAL-lisenssien ostaminen

Exchange Server 2013:n Microsoft CAL -lisenssit on yleensä ostettava erikseen palvelinohjelmistosta. On tärkeää, että ostat oikean määrän ja tyypin CAL:eja organisaatiosi yksilöllisten vaatimusten mukaan.

Johtopäätös

Exchange Server 2013:n Microsoft CAL -palvelut ovat avain sujuvaan ja lainmukaiseen sähköpostiviestintään organisaatiossasi. Valinta User CAL:ien ja Device CAL:ien välillä riippuu yrityksesi erityistilanteesta. Oikein lisensoidut CAL-ohjelmat varmistavat, että työntekijäsi voivat käyttää Exchange Server 2013 -palvelinta tehokkaasti ja lainmukaisesti. Varmista, että ostat oikeat CAL:t, jotta varmistat Exchange Server 2013:n käytön tehokkuuden ja laillisuuden.

Luokat