Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 5 PACK USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 5 PACK USER CAL

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

  • SW10463
  • R18-01853
  • Pysyvästi voimassa
  • Kaikki kielet
  • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
154,90 € * 170,90 € * (9,36% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Määrä 5x User CAL
Järjestelmä  Windows-palvelin 
CAL User CAL
Toimituksen laajuus Käyttöoikeus
Termi Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Päätepalvelin ei yhteensopiva(katso RDS CAL )


Jokainen käyttäjä, joka haluaa käyttää Microsoft Windows Server 2022:n palvelinpalveluita Standard tai Datacenter-versiossa millä tahansa Windows-käyttöjärjestelmällä varustetulla laitteella, tarvitsee erillisen asiakaslisenssin käyttäjille (User CAL), joka ei sisälly palvelinlisenssiin. Vain tämä lisenssi antaa yksittäiselle käyttäjälle vastaavat käyttöoikeudet palvelimeen. Sillä ei ole merkitystä, käyttääkö valtuutettu User CAL -käyttäjä Windows-käyttöjärjestelmällä varustettua pöytätietokonetta, kannettavaa tietokonetta, älypuhelinta tai tablettia. Tämä tarkoittaa, että ostaja, joka ostaa User CAL voi vapaasti päättää, millä Windows-käyttöjärjestelmällä varustetulla päätelaitteella hän käyttää Windows Server 2022 -palvelinta.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 5 PACK USER CAL"

Maksimoi resurssisi Microsoft Windows Server 2022 - 5 Pack -paketin avulla User CAL

Yleiskatsaus 

Microsoft Windows Server 2022 - 5 Pack User CAL (Client Access Licence) tarjoaa kattavan ratkaisun yrityksille, jotka tarvitsevat joustavaa käyttäjähallintaa ja maksimaalista suorituskykyä. Viidellä lisenssillä voit integroida verkkoon enemmän käyttäjiä ja hyödyntää samalla Windows Server 2022:n innovatiivisia ominaisuuksia.

Tehokkaat toiminnot

1. Skaalautuva käyttäjien käyttöoikeus: Viidellä käyttäjä-CAL-lisenssillä voit helposti skaalata käyttäjämäärää vastaamaan organisaatiosi kasvavia tarpeita. Windows Server 2022 tarjoaa tehokkaan alustan sujuvaan ja tehokkaaseen yhteistyöhön.

2. Kehittynyt suojaus useille käyttäjille: Suojaa verkkoasi uhkilta Windows Server 2022:n kehittyneillä suojausominaisuuksilla. Jokainen User CAL varmistaa turvallisen käytön useille käyttäjille ja suojaa verkkouhkia vastaan.

3. Joustavuus ja helppokäyttöisyys: Tämä lisenssipaketti tarjoaa suorituskyvyn lisäksi myös joustavuutta ja helppokäyttöisyyttä. Voit hallita helposti viiden käyttäjän käyttöoikeuksia ja mukauttaa kokoonpanon organisaatiosi erityistarpeiden mukaiseksi.

Yksinkertainen hallinta

1. Tehokas monikäyttäjälisenssien hallinta: Pidä lisenssit hallinnassa Windows Server 2022:n tehokkaan hallintaominaisuuden avulla. Seuraa ja hallitse helposti viiden käyttäjän lisenssien käyttöä.

2. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä useita käyttöoikeuksia varten: Käyttäjä CAL:t tarjoavat intuitiivisen käyttöliittymän, jonka avulla käyttäjien käyttöoikeuksien määrittäminen ja hallinta on helppoa. Vähennä hallinnointiaikaa ja lisää tehokkuutta kaikkien viiden käyttäjän osalta.

Täyttää Googlen viimeisimmän helpful desk -päivityksen vaatimukset

Optimaalinen yhteensopivuus useille käyttäjille: Microsoft Windows Server 2022 - 5 Pack User CAL on täysin yhteensopiva Googlen uusimpien helpful desk -päivityksen vaatimusten kanssa. Pysy ajan tasalla ja varmista saumaton integrointi kaikille viidelle käyttäjälle.

Johtopäätös

Microsoft Windows Server 2022 - 5 Pack User CAL tarjoaa kustannustehokkaan ja tehokkaan ratkaisun organisaatioille, jotka haluavat integroida useita käyttäjiä palvelinympäristöönsä. Skaalaa vaivattomasti, maksimoi tietoturva ja optimoi yhteistyö - kaikki tämä yksinkertaisella lisenssinhallinnalla. Valmistele organisaatiosi menestyksekkääseen digitaaliseen tulevaisuuteen ja ota kaikki irti resursseistasi.

 

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 5 PACK USER CAL"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 - 5 PACK USER CAL"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat