Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT VISIO 2019 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT VISIO 2019 PROFESSIONAL

Saatavilla välittömänä latauksena

 • SW10028
 • D87-07499
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
199,90 € * 220,90 € * (9,51% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versio Täysi versio
Laitteet 1x
Toimituksen laajuus Lataa + lisenssi
Medium Lataa
Runtime Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimitusaika  Muutama minuutti
Järjestelmä  Windows (32bit/64bit)
Terminaalipalvelin Yhteensopiva


Visio 2019 on uusin versio Microsoftin kehittyneestä ohjelmistosta, jolla voidaan havainnollistaa sekä liiketoimintaprosesseja että teknisiä prosesseja ja asiayhteyksiä; mukana olevien työkalujen ja lomakkeiden avulla monimutkaisetkin asiat tai tietokokonaisuudet voidaan esittää ja välittää selkeästi. MS Office -ohjelmista jo tuttu työpöytäliittymä tekee Visio 2019:n käyttöönotosta erityisen helppoa, joten uudetkin käyttäjät löytävät nopeasti perille ja voivat käyttää intuitiivisesti eri työkaluja ja ominaisuuksia olemassa olevien tietojen tai ideoiden muuttamiseksi informatiivisiksi kaavioiksi projektin vaatimusten mukaan: Visio 2019 Professionalissa käytettävissä olevat muodot soveltuvat työnkulkujen ja organisaatiokaavioiden sekä teknisten prosessien ja järjestelmien jne. yksityiskohtaiseen luomiseen - "wireframe"-muoto on tässä uusi. Lisäksi erityisesti Professional Editionissa on nyt tarjolla myös UML-rakennekaavioita, jotka soveltuvat luokkien ja rajapintojen mallintamiseen. Lisäksi ohjelmisto on optimoitu helpottamaan DWG-tiedostojen tuontia AutoCADista ja nopeuttamaan niiden käsittelyä.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT VISIO 2019 PROFESSIONAL"

Visio 2019 Professional - ammattimainen Microsoftin visualisointiohjelmisto yksittäisenä lisenssinä ostettavaksi

Visio 2019 on uusin versio Microsoftin kehittyneestä ohjelmistosta, jolla voidaan havainnollistaa sekä liiketoimintaprosesseja että teknisiä prosesseja ja yhteyksiä; mukana olevien työkalujen ja lomakkeiden avulla monimutkaisetkin asiat tai tietokokonaisuudet voidaan esittää ja viestiä selkeästi.

MS Office -ohjelmista jo tuttu työpöytäkäyttöliittymä tekee Visio 2019:n käyttöönotosta erityisen helppoa, joten uudetkin käyttäjät löytävät nopeasti perille ja käyttävät intuitiivisesti eri työkaluja ja ominaisuuksia, joiden avulla he voivat muuntaa olemassa olevat tiedot tai jopa ideat informatiivisiksi kaavioiksi projektin vaatimuksista riippuen: Visio 2019 Professionalin tähän tarkoitukseen käytettävissä olevat muodot soveltuvat työnkulkujen ja organisaatiokaavioiden sekä teknisten prosessien ja järjestelmien jne. yksityiskohtaiseen luomiseen - "rautalankamalli"-muoto on tässä uusi. Lisäksi erityisesti Professional Edition -versiossa on nyt tarjolla myös UML-rakennekaavioita, jotka soveltuvat luokkien ja rajapintojen mallintamiseen. Lisäksi ohjelmisto on optimoitu helpottamaan DWG-tiedostojen tuontia ja nopeuttamaan niiden käsittelyä AutoCADista.

Visio 2019 Professionalia on myös parannettu kosketusnäyttöä varten, joten ohjelmaa voi käyttää asianmukaisissa laitteissa sekä digitaalisella kynällä että pelkällä sormella, jopa piirtää tai lisätä muistiinpanoja. Kun Visio 2019 on yhdistetty Azure Active Directoryyn tai Exchange-palvelimeen, se voi tuoda tietoja suoraan muotoihin esimerkiksi Excelistä.

Mille käyttäjille Visio 2019 Professional -versio on tarkoitettu?

Visio 2019 Professional -versio on tarkoitettu keskisuurten yritysten lisäksi ensisijaisesti suuremmille yrityksille ja organisaatioille, joissa tiimityöskentely on pääpaino, kun halutaan luoda visualisointeja prosesseista, liiketoimintarakenteista jne. ammattimaisesti ja erittäin korkealla tasolla. Tätä tarkoitusta varten on käytettävissä suuri määrä muotoja, jotka on lajiteltu selkeästi malleihin, joita voidaan mukauttaa edelleen omien tarpeiden mukaan ja tallentaa myös uusiksi malleiksi uudelleenkäyttöä varten. MS SharePoint Serverin tai OneDriven kautta Visio 2019:llä luodut kaaviot voidaan myös jakaa pilvipalvelussa tiimikollegoiden tai yhteistyökumppaneiden kanssa ja asettaa saataville integroidun kommentointitoiminnon avulla.

Wiresoftin ohjelmistokaupassa tarjoama Microsoft Visio 2019 Professional Edition on yksittäinen lisenssi ostoversiona - kyseessä on käytetty ohjelmisto, jonka hinta on huomattavasti alhaisempi verrattuna tavalliseen kauppaan, joka myy sitä yleensä vain osana volyymilisenssisopimusta. Tämä tarjoaa kaikenkokoisille yrityksille suotuisan taloudellisen mahdollisuuden käyttää tätä Microsoftin ammattimaista visualisointiohjelmistoa kattavasti toiminnassaan.

Wiresoft Softwaren verkkokaupassa on saatavilla myös muita Visio 2019:n kanssa yhteensopivia Microsoftin sovelluksia alennettuina käytettyjen ohjelmistojen yksittäislisensseinä, kuten Windows 10, joka on pakollinen edellytys Visio 2019:n käytölle. Seuraavassa yleiskatsauksessa esitellään lyhyesti Visio 2019 Professional Editionin tärkeimmät ominaisuudet ja innovaatiot.

Käytä laajaa valikoimaa Visio-diagrammeja tai yksinkertaisesti luo omia muotoja

Visio 2019 Professional sisältää erittäin suuren määrän Visio-kaavioita kaikille kuviteltavissa oleville sovellusalueille; ne on järjestetty selkeästi eri malleihin, jotka sisältävät vastaavat yksittäiset muodot. Muodot voidaan täyttää suoraan tekstillä, jolloin ohjelma lisää sen automaattisesti kirjoitettaessa, mutta ne voidaan myös esimerkiksi linkittää suoraan Excel-taulukkoon tai Exchange-tietokantaan tai tuoda tietoja MS SharePoint- tai OneDrive-palvelun kautta.

Visio 2019 Professional tarjoaa tähän tarkoitukseen yli 600 muotoa, ja noin 400 niistä on myös "älykkäitä" muotoja: niihin liittyvät metatiedot mukautuvat automaattisesti kyseiseen muotoon, kun niitä päivitetään. Lisäksi monet muodot ovat teollisuusstandardien mukaisia, joten kaaviot sisältävät pakollisia tietoja. Kaiken kaikkiaan Visio 2019 Professional Edition tarjoaa käyttäjille kaiken, mitä he tarvitsevat luovaan työhön prosessien tai järjestelmien esittämiseksi ymmärrettävällä tavalla. Visio 2019 Professional sisältää myös lisää:

Uutta: UML-kaaviot, jotka ovat yksinoikeudella Visio 2019 Professional Editionissa

Viestintä-, komponentti- ja käyttöönottokaavioita voi luoda erityisen hyvin Visio 2019 Professionalissa integroiduilla UML-työkaluilla esimerkiksi porttien ja rajapintojen sekä suhteiden ja komponenttien visualisoimiseksi: UML - Unified Modeling Language - kehitettiin graafiseksi mallinnuskieleksi erityisesti ohjelmistokomponenttien ja muiden järjestelmien visualisointiin ja dokumentointiin sekä määrittelyyn ja suunnitteluun.

Tässä vain muutamia esimerkkejä siitä, miten UML-kaavioita voidaan käyttää Visio 2019 Professionalissa: UML-luokkakaaviot näyttävät siten staattisen näkymän järjestelmän luokista ja objektien välisistä suhteista, kun taas komponenttikaaviot jakavat järjestelmän toisiinsa liittyviin komponentteihin, jolloin myös koodin rakenne voidaan näyttää. Lisäksi UML:n käyttöönottokaaviot havainnollistavat laitteisto- ja ohjelmistokokoonpanon, ja UML:n sekvenssikaaviot esittävät kaikki vuorovaikutukseen osallistuvat toimijat tai objektit.

Uusi: tietokantojen merkintäkaaviot

Professional Edition sisältää myös Database Notation Diagrams -tyypin, jota kutsutaan myös nimellä Entity Relationship Model (ER Model tai ERM), jota voidaan käyttää yksinkertaisen tai monimutkaisen tietokannan graafisen mallin luomiseen.

Muut parannukset ja lisäykset Visio 2019:ssä

Näiden lisäksi Visio 2019 Professional tarjoaa myös lisää uusia kaaviotyyppejä tai ominaisuuksia ja optimoidun tuen AutoCAD-tiedostoille:

Uudet aloituskuvat nopeuttavat Visio 2019:n käytön aloittamista

Visio 2019 sisältää myös uudet aloituskuviot Aivoriihi, Organisaatiokaavio ja "Specification and Description Language" - lyhyesti SDL, joita tarvitaan usein vuokaavioiden, työnkulkujen ja aikataulujen esittämiseen. Ohjelma antaa myös käytännön ohjeita sopivan kaaviotyypin luomiseen, mikä on erityisen hyödyllistä aloittelijoille.

Visio 2019 Professionalissa jo mukana olevia muotoja voi myös muokata omien vaatimusten mukaan. Yksittäisiä komponentteja voidaan siis muokata muotoilutyökaluilla - kuten kaltevuudet ja läpinäkyvyys, tehosteet, kuten varjot ja hehku, peilaus ja 3D: tätä varten tekstien kulkusuuntaa, muotoilua ja väriä voidaan muuttaa, ja viivojen/reunusten paksuutta, tyyliä ja väriä voidaan säätää; lisäksi on myös mahdollista muokata koko kaaviota.

Käyttäjät voivat luoda omia muotojaan Vision 2019 Professionalissa ja tallentaa ne, jotta ne ovat käytettävissä päämuotona, kun niitä käytetään seuraavan kerran, lisäämällä ne Suosikit-malliin.

Uusi: Lankapiirrokset

Visio 2019:ssä on uutuutena myös rautalankadiagrammityyppi; rautalankadiagrammeja käytetään ensisijaisesti sovelluksen käyttöliittymän, ominaisuuksien ja sisällön ideoiden hahmottamiseen sovelluksen kehittämisen aikana.

Uusi: AutoCAD-tuki on optimoitu

Lisäksi AutoCADin tukea Visio 2019:ssä on nyt parannettu ja laajennettu: AutoCADin versiolla 2007 tai vanhemmalla versiolla luodut DWG- tai DXF-tiedostot voidaan nyt tuoda nopeammin sekä skaalata paremmin, ja myös muotojen päällekkäisasettelu on viiveettömämpi. Visio 2019:ään tuodut AutoCAD-objektit, kuten.

Rakennuksen pohjapiirustukset tai piirustukset voidaan muuntaa Visio-muotoon ja sitten täydentää muilla muodoilla esimerkiksi työpisteiden tai koneiden ja laitteiden sijoittelun ja jakamisen suunnittelemiseksi huoneeseen.

Visio 2019 Professional Editionin tyypilliset Visio-kaaviotyypit

Seuraavat kaaviotyypit ovat vain esimerkkejä yleisimmin käytetyistä Visio 2019 Professionalissa käytettävissä olevista muodoista:

Rakennussuunnittelua ja -tekniikkaa varten:

 • Pohjapiirustukset havainnollistavat tilojen käyttöä, esimerkiksi yrityksen tai organisaation tilasuunnittelussa.
 • Rakennussuunnitelmat mahdollistavat IEEE-yhteensopivat tekniset esitykset infrastruktuurista tai rakennuksen palveluista, kuten virtapiireistä, asennuksista, putkistoista ja muista järjestelmistä.

Yritys- ja hankekohtaiset prosessit:

 • Vuokaaviot visualisoivat liiketoimintaprosessien tai jopa teknisten menettelyjen yksittäisiä vaiheita,
 • swimlane-kaavioita käytetään erityisesti yksittäisten työvaiheiden jakamiseen yrityksen eri osastoille.
 • IDEF0-kaavion tyyppisetmonitoimialaiset vuokaaviot mallintavat järjestelmää tai yrityksen päätöksiä, kun taas BPMN-kaavioita käytetään erityisesti liiketoimintainformatiikassa tai prosessien hallinnassa.
 • Liiketoimintaprosessikaavioita käytetään monimutkaisten toimintaprosessien selittämiseen.
 • Pivot-diagrammeja käytetään suurempien tietomäärien arvioimiseen, kun taas
 • Aikajanakaaviot dokumentoivat liiketoimintaprosessien kulun.
 • 3D-palkkikaaviot havainnollistavat esimerkiksi myyntiä, voittoja tai muita keskeisiä tunnuslukuja.

Tekniset esitykset:

 • Prosessivirtakaavioita käytetään pääasiassa kemiallisten ja teollisten prosessien ja prosessissa tarvittavien laitteiden visualisointiin.
 • Tietotekniikkakaavioita, kuten ITIL-kaavioita (Information Technology Infrastructure Library), käytetään havainnollistamaan järjestelmässä ennalta määriteltyjä toimintoja ja rooleja, esimerkiksi aktiivisissa hakemistoissa ja tietokannoissa.

Muut rakennekaaviotyypit:

 • Organisaatiokaaviot selventävät organisaation rakennetta ja hierarkioita, mukaan lukien riippuvuudet.
 • Sekvenssikaaviot sisältävät kaikki vuorovaikutuksen osallistujat, myös tapahtumat.
 • Toimintokaaviot puolestaan kuvaavat menetelmien ja toimintojen sisäistä käyttäytymistä.
 • Tilakaaviot havainnollistavat esimerkiksi objektien tuotteen elinkaarta.
 • Käyttötapauskaaviot visualisoivat projektin yksittäisiä vaiheita, kun taas
 • Viestintäkaaviot osoittavat järjestelmän elementtien vuorovaikutuksen.

Laitteisto- ja muut vaatimukset Microsoft Visio 2019 Professionalin käyttöä varten

Periaatteessa MS Vision 2019 Professional Editionia sekä 32-bittisenä että 64-bittisenä versiona voidaan käyttää vain yhdessä Windows 10 tai Windows Server 2019 kanssa! Lisätietoja vähimmäisvaatimuksista on seuraavassa yleiskatsauksessa:

 • Prosessori: vähintään 1,6 GHz, kaksiytiminen
 • Käyttöjärjestelmät (ehdottoman välttämättömät): Windows 10, Windows Server 2019
 • RAM-muisti: vähintään 4 Gt RAM-muistia (64-bittinen) tai 2 Gt RAM-muistia (32-bittinen)
 • Kiintolevytila: vähintään 4,0 Gt vapaata levytilaa
 • Näytön/näytön resoluutio: 1 280 x 768
 • Grafiikka: DirectX 10 -näytönohjain grafiikkalaitteiston nopeuttamiseksi
 • .NET-versio: Tietyt Vision 2019:n ominaisuudet edellyttävät .NET 3.5:n tai 4.6:n asennusta
 • Kuvattujen pilvipohjaisten Visio-tiedostojen jakamisominaisuuksien käyttö edellyttää OneDrive-, OneDrive for Business- tai SharePoint-tiliä

MS Visio 2019 Professional Edition - osta yksittäinen lisenssi halvalla Wiresoftilta

Wiresoft tarjoaa verkkokaupassa MS Visio 2019 Professional Editionia yhden käyttäjän lisenssinä, kyseessä on niin sanottu käytetty ohjelmisto, jonka hinta on siten huomattavasti alhaisempi verrattuna vastaavaan uuteen tuotteeseen. Visio 2019:n ostoversio tarjoaa sinulle hinnanalennuksen lisäksi myös sen rajattoman käytettävyyden, joka on suuri etu verrattuna tilausversioon.

MS Visio 2019 Professional Editionin tarjottu yhden käyttäjän lisenssi on peräisin tämän Microsoft-ohjelman volyymilisenssistä, jonka yritys on ensin ostanut ja mahdollisesti myös käyttänyt. Kun tämä volyymilisenssi myytiin edelleen, se jaettiin yksittäisiksi lisensseiksi ja merkittiin siten käytetyksi ohjelmistoksi tai "käytetyksi ohjelmistoksi". Visio 2019 Professional -volyymilisenssin jakaminen tällaisiksi yksittäisiksi lisensseiksi tai sen jälkeinen uusi merkintä "käytetyksi ohjelmistoksi" ei sisällä mitään rajoituksia sen toiminnallisuuden tai käytettävyyden suhteen - ei ainoastaan siksi, että tämä prosessi ei riko mitään voimassa olevia oikeudellisia säännöksiä, vaan myös siksi, että ohjelmisto ei yleensä voi kulua loppuun.

Ohjelmistojen ostaminen Wiresoftilta - aina turvallinen kauppa, josta on sinulle monia etuja! Kun ostat Wiresoft Shopissa saatavilla olevan lisenssin, kuten MS Visio 2019 Professionalin, et hyödy vain todella alhaisesta hinnasta, vaan myös turvallisesta välittömästä latauksesta suoritetun maksuprosessin jälkeen ja ohjelmistolisenssin välittömästä aktivoinnista mukana toimitetulla lisenssiavaimella. Lisäksi ostamalla käytettyjä ohjelmistolisenssejä Microsoftin yksinoikeudellisiin ohjelmapainoksiin, kuten MS Visio 2019 Professionaliin tai muihin ohjelmiin, saat mahdollisuuden käyttää niitä itse ilman tilausrajoituksia.

Wiresoftin käytettyjen Microsoft-ohjelmistojen ohjelmistokaupasta löydät Visio 2019 Professional Editionin sekä muita Vision ja muiden Microsoft-ohjelmistojen versioita tai versioita, kuten Windows 10 ja Windows Server 2019, joita Visio 2019 Professionalin käyttö edellyttää. Jos sinulla on kysyttävää MS Visio 2019 Professional -ohjelmistosta tai mistä tahansa muusta kaupassa tarjolla olevasta Microsoft-ohjelmistosta, käytä asiantuntijaneuvojamme chatissa, sähköpostitse tai puhelimitse.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT VISIO 2019 PROFESSIONAL"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT VISIO 2019 PROFESSIONAL"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat