Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Suodattimelle ei löytynyt tuloksia!
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 USER CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 USER CAL
Käyttäjän CAL:t etätyöpöydälle palveluihin Windows Server 2012 / R2 ostaa käytettynä Jotta jokainen käyttäjä voi käyttää Windows Server 2012 tai R2 -palvelinta Remote Desktop Services -sivuston kautta, hän tarvitsee erillisen...
28,90 € *
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 DEVICE CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 DEVICE CAL
Microsoft Windows Remote Desktop Services (RDS) RDS tarjoaa helpon tavan antaa organisaatiosi työntekijöille turvallinen tapa käyttää yrityksen tietoja. Perinteiset päätelaitteiden palvelimet korvaavat Remote Desktop Services -palvelimet...
28,90 € *
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 USER CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 USER CAL
Microsoft Windows Remote Desktop Services 2012 (RDS) (RDS) Tietosuoja on monivuotinen kysymys, kun kyse on asiakastietojen käsittelystä yrityksessä. Jos yrityksesi käsittelee paljon arkaluonteisia asiakastietoja, voi olla vaikeaa jakaa...
28,90 € *
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 DEVICE CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 DEVICE CAL
Osta Microsoft Remote Desktop Services RDS Cal Microsoft Windows Remote Desktop Services (RDS) on vanhan Terminal Server CAL:n seuraaja. RDS on keskitetty työpöytä- ja sovellusalusta, joka tarjoaa useita vaihtoehtoja työpöytien...
28,90 € *

Johdanto etätyöpöytäpalveluihin 2012 CAL

Kun organisaatiosi verkkoresursseja halutaan hallita tehokkaasti, Remote Desktop Services (RDS) 2012 CAL -palvelun käyttö on ratkaisevan tärkeää. Nämä CAL-lisenssit (Client Access Licences) tarjoavat tehokkaan ratkaisun työasemien ja sovellusten etähallintaan.

Miksi Remote Desktop Services 2012 CAL?

Parempi skaalautuvuus

RDS 2012 CAL:n avulla voit skaalata IT-infrastruktuuria joustavasti. Olitpa sitten pieni yritys, jossa on vain muutama käyttäjä, tai suuri organisaatio, jolla on laajat vaatimukset, nämä CAL:t mukautuvat tarpeisiisi.

Turvalliset yhteydet

Turvallisuus on etusijalla. RDS 2012 CAL varmistaa suojatut yhteydet salattujen protokollien avulla. Tietosi ovat suojattuja, kun käytät resursseja etäyhteyksistä.

Resurssien tehokas käyttö

Optimoi resurssien käyttö hallitsemalla työasemia ja sovelluksia keskitetysti. RDS 2012 CAL:n avulla voit lisätä suorituskykyä ja vähentää laitteistokustannuksia samanaikaisesti.

Miten hankin Remote Desktop Services 2012 CAL -palvelun?

Lisensointi pyynnöstä

Remote Desktop Services 2012 CAL:t ovat saatavilla pyynnöstä. Valitse tarpeisiisi sopiva määrä lisenssejä ja saat joustavan pääsyn RDS-alustaan.

Helppo integrointi

RDS 2012 CAL:n integroiminen olemassa olevaan infrastruktuuriin on vaivatonta. Hallinnoi lisenssejä saumattomasti ja hyödynnä etähallinnan edut ilman monimutkaista käyttöönottoa.

Johtopäätös

Etätyöpöytäpalvelut 2012 CAL:n avulla investoit tulevaisuuden ratkaisuun, joka paitsi lisää tehokkuutta myös varmistaa verkkoyhteyksien turvallisuuden. Skaalaa resursseja tarpeen mukaan ja optimoi IT-maisemasi hallinta. Täytä uusimman Google Help Desk -päivityksen vaatimukset ja tee työympäristöstäsi tehokkaampi RDS 2012 CAL:n avulla.

Luokat