Chat with us, powered by LiveChat
LAINSÄÄDÄNTÖ
Yritysasiakkaat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Trustmask
Suodattimelle ei löytynyt tuloksia!
VMWARE WORKSTATION PRO 17 FOR WINDOWS VMWARE WORKSTATION PRO 17 FOR WINDOWS
VMware Workstation Pro 17:n käyttö Mikä tahansa Standard-tietokoneella toimiva sovellus voi toimia VMware Workstation Pro -virtuaalikoneessa. VMware Workstation Pro 17 on täydellinen tietokone, jossa on täydet verkko- ja...
179,90 € *
VMWARE WORKSTATION PRO 15 FOR WINDOWS VMWARE WORKSTATION PRO 15 FOR WINDOWS
VMware Workstation Pro 15 for Windows on tehokas Desktop virtualisointiohjelmisto, jonka avulla voit käyttää useita käyttöjärjestelmiä yhdellä tietokoneella. Se sopii erinomaisesti ohjelmistokehittäjille, testaajille ja...
121,90 € *
VMWARE WORKSTATION PRO 16 FOR WINDOWS VMWARE WORKSTATION PRO 16 FOR WINDOWS
VMware Workstation Pro 16 for Windows on jokaisen yrityksen välttämätön työkalu. Sen avulla työntekijät voivat työskennellä mistä tahansa ja millä tahansa laitteella. VMware Workstation Pro 16 avulla voit käyttää useita...
142,90 € *
VMWARE WORKSTATION PRO 14 FOR WINDOWS VMWARE WORKSTATION PRO 14 FOR WINDOWS
Asiakkaana VMware Workstation Pro 14 for Windows, olen erittäin tyytyväinen tämän ohjelmiston suorituskykyyn ja ominaisuuksiin. Mahdollisuus käyttää useita käyttöjärjestelmiä samanaikaisesti tietokoneellani on erittäin hyödyllinen, ja...
101,90 € *

Mitä Workstation Pro voi tehdä?

VMware Workstation Pro tarjoaa laajan valikoiman toimintoja ja työkaluja, joiden avulla voidaan suunnitella ohjelmistoja kaikille päätelaitteille sekä alustoille tai pilvipalveluille ja testata niitä mitä erilaisimmissa ympäristöissä. Workstation Pro toimii kuin yhdellä tietokoneella toimiva datakeskus. Versiosta riippuen Workstation Pro sisältää seuraavat toiminnot ja ominaisuudet:

 • Useiden käyttöjärjestelmien samanaikainen käyttö yhdellä tietokoneella: VMware Workstation Pro avulla voidaan luoda todellisten Linux- ja Windows VM:ien lisäksi myös muita Desktop-, tablet- sekä ympäristöjä, mukaan lukien virtuaaliverkon ja verkko-olosuhteiden simulointi. Luodut VM:t voidaan käyttää myös koodinkehitykseen, ratkaisuarkkitehtuuriin ja sovellusten testaukseen.
 • Luo turvallinen yhteys vSphere, ESXi- ja muihin Workstation-palvelimiin: VMware Workstation Pro voidaan käyttää virtuaalikoneiden lisäksi myös fyysisten isäntien käynnistämiseen ja ohjaamiseen. Näitä voidaan käyttää Remote isäntäkoneina tyypillisten hallintatehtävien suorittamiseen, kuten sammuttamiseen ja uudelleenkäynnistämiseen, virranhallintaan, ylläpitotilan aktivointiin ja uusien virtuaalikoneiden luomiseen.
 • Hyväksi todetun integroidun VMware -hypervalvojan ansiosta VM:ien siirtäminen paikallisten tietokoneiden välillä on helppoa, mikä lisää entisestään kehittäjien tuottavuutta.
 • Suuri määrä kehitys- ja testausominaisuuksia lähes kaikille alustoille: Workstation Pro tukee satoja eri käyttöjärjestelmiä, mutta on myös yhteensopiva eri Cloud- ja konttiteknologioiden, kuten Dockerin ja Kubernetesin, kanssa.
 • Korkea suojaus eristämällä ympäristöjä: Workstation Pro on yksi turvallisimmista hypervisoreista, joka tarjoaa tietoturva-ammattilaisille tehokkaita ominaisuuksia, kuten turvallisen toisen työpöydän luominen, jossa voidaan käyttää erilaisia asetuksia tietosuojaan, verkkokokoonpanoihin ja työkaluihin sekä erilaisia rikosteknisiä työkaluja käyttöjärjestelmän haavoittuvuuksien tunnistamiseen.

Muut Workstation -toiminnot Pro

Workstation Pro tarjoaa huomattavasti enemmän ominaisuuksia ja mahdollisuuksia kuin Workstation -soitin, jolla ei ole mahdollista käyttää useita virtuaalikoneita samanaikaisesti. Käytetystä Workstation Pro -versiosta riippuen mukana ovat myös seuraavat ominaisuudet:

 • Yksinkertainen SSH-kirjautuminen hiiren napsautuksella, yhteystiedot on syötettävä vain ensimmäisellä kerralla.
 • Workstation Pro avulla virtuaalikoneet voidaan salata ja salattuja virtuaalikoneita voidaan käyttää. Lisäksi virtuaalikoneiden konfigurointia varten voidaan rajoittaa käyttäjäoikeuksia.
 • Windows isäntien virtuaaliverkot voidaan nimetä uudelleen, mukaan lukien DHCP, NAT, IP-osoitteet, LAN-segmentit, Samba (Linux) sekä pakettihäviöiden ja viiveiden simulointi.
 • Tilannekuvatoiminnon avulla testaajat ja kehittäjät voivat palauttaa virtuaalikoneen edelliseen tilaansa muutosten tai päivitysten jälkeen.
 • Virtuaalikoneiden kloonaus on mahdollista kahdella eri tavalla: linkitetyt kloonit ovat VM:n kopioita, jotka jakavat virtuaalisen kiintolevyn; täydelliset kloonit ovat puolestaan VM:n täydellisiä kopioita tai virtuaalisten kiintolevyjen kopioita.
 • Kun Workstation Server on VMware Workstation Pro , jaettuja tai Remote VM:iä voidaan suorittaa ja käyttää muilla VMware työasemilla verkon kautta.
 • Uuden komentorivityökalun, vctl:n, avulla voidaan ottaa käyttöön paikallisia OCI-säiliöitä ja Kubernetes-klustereita, mukaan lukien vaihtoehtoja VM:ien, virtuaaliverkkojen ja virtuaalisten resurssien eristämiseen; VM:iä ja säiliöitä voidaan myös käyttää yhdellä tietokoneella.
 • Workstation Pro toimii kehitys- ja testitoimintoina kaikilla alustoilla sekä x86-käyttöjärjestelmien virtualisoinnissa.
 • VM:ien monimutkaisia virtuaalisia IPv4- ja IPv6-verkkoja voidaan luoda ja konfiguroida - mukaan lukien verkon viiveiden ja kaistanleveyksien simulointi todellisen maailman skenaarioiden luomiseksi.
 • Uuden Workstation Pro -version tehokkaat 3D-grafiikat mahdollistavat 3D-sovellusten sujuvan käytön, mukaan lukien DirectX 11- ja OpenGL 4.1 -tuki VM:ssä ja peleissä.

Yleiset järjestelmävaatimukset

VMware Workstation Pro voidaan käyttää x86 Standard-laitteistossa, jossa on Intelin ja AMD:n prosessorit (64-bittiset), sekä Windows - ja Linux-käyttöjärjestelmissä (64-bittiset). Seuraavien vähimmäisvaatimusten on täytyttävä:

 • Yhteensopiva 64-bittinen x86/AMD64-suoritin, vuosimallia 2011 tai uudempi (yksittäisiä suorittimia ei tueta)
 • Core-Nopeus: 1,3 GHz tai nopeampi
 • Muisti: 2 Gt; suositellaan vähintään 4 Gt RAM-muistia

Riippuen VMware Workstation Pro versiosta voidaan soveltaa erilaisia tai korkeampia vaatimuksia.