Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS 11 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT WINDOWS 11 PROFESSIONAL

Saatavilla välittömänä latauksena

 • SW10450
 • FQC-10534
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
57,90 € * 62,90 € * (7,95% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versio Täysi versio
Laitteet 1x
Toimituksen laajuus Lataa + lisenssi
Medium Lataa
Runtime Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimitusaika  Muutama minuutti
Järjestelmä  64-bittinen


Uuden Windows 11 Pro -käyttöjärjestelmän avulla käyttäjät, jotka asettavat käyttöjärjestelmälle erityisen korkeita vaatimuksia, saavat käyttöönsä lukuisia toimintoja ja mahdollisuuksia yhdistettynä suurempaan suorituskykyyn, jotta he voivat suorittaa tehokkaasti kaikki yritysten liiketoimintaan liittyvät tehtävät. Windows 11 Pro esittäytyy modernisoidussa, entistäkin käyttäjäystävällisemmässä käyttöliittymässä, joka tekee tietokoneella työskentelystä entistäkin intuitiivisempaa ja siten myös tehokkaampaa, muun muassa uudessa houkuttelevassa "Float Design" -muodossa ja "Dark Mode" -vaihtoehdon avulla.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

 

Tuotetiedot "MICROSOFT WINDOWS 11 PROFESSIONAL"

Windows 11 Pro - Microsoftin uusi käyttöjärjestelmä ammattikäyttäjille

Uuden Windows 11 Pro -käyttöjärjestelmän avulla käyttäjät, jotka asettavat käyttöjärjestelmälle erityisen korkeita vaatimuksia, saavat käyttöönsä lukuisia toimintoja ja vaihtoehtoja yhdistettynä korkeampaan suorituskykyyn, jotta he voivat suorittaa tehokkaasti kaikki yritysten liiketoimintaan liittyvät tehtävät. Windows 11 Pro esittäytyy modernisoidussa, entistäkin käyttäjäystävällisemmässä käyttöliittymässä, joka tekee tietokoneella työskentelystä entistäkin intuitiivisempaa ja siten myös tehokkaampaa, muun muassa uudessa houkuttelevassa "Float Design" -muodossa ja "Dark Mode" -vaihtoehdon avulla.

Windows 11 Pro tarjoaa myös monia parannuksia ja yksinkertaistuksia käytettävyyteen, esimerkiksi uudistetun käynnistysvalikon, jossa on keskitetty ohjaus, tiimien integrointi tehtäväpalkkiin, parannettu hakutoiminto ja optimoitu käyttö kosketuksen, digitaalisen kynän ja äänentunnistuksen avulla. Lisäksi widgetit palaavat Windows 11 Pron myötä, ja erityisesti pelien ystävät voivat odottaa graafisesti entistäkin kiehtovampaa pelikokemusta.

Wiresoftilta löydät uuden Windows 11 Pro -käyttöjärjestelmän jo nyt kohtuuhintaan käytettynä ohjelmistona - suorituskykyplussalla ja monilla yritystoiminnoilla, jotka varmasti täyttävät ammattikäyttäjien vaatimukset. Lisätietoja Windows 11 Pron uusista ominaisuuksista ja toiminnoista saat seuraavasta yleiskatsauksesta - sekä suoraan Wiresoftin työntekijältä live-chatissa.

Windows 11 Pro tarjoaa enemmän

Uusi Windows 11 Pro tarjoaa tässä versiossa koko joukon lisätoimintoja ja -työkaluja, jotka ovat erityisen tärkeitä yrityksille, joissa on paljon työntekijöitä johtamistarkoituksiin: Näihin kuuluvat laajennetut turvatoiminnot - sekä päätelaitteiden että tietojen osalta. Tässä Windows 11 Pro tukee tärkeitä laitehallintatoimintoja, kuten ryhmäkäytäntöjä, sekä Windows Update for Business -palvelua, jonka avulla päivitysten käyttöönottoa voidaan hallita tarkasti, jotta voidaan välttää mahdolliset laitteisto-ongelmat yksittäisissä päätelaitteissa.

Kattavammat turvatoiminnot Windows 11 Pro:ssa

Tietoturvan osalta esimerkiksi seuraavat ominaisuudet ovat saatavilla erityisesti Windows Prossa:

 • Visualisointiteknologia Hyper-V mahdollistaa muiden käyttöjärjestelmien käyttämisen virtuaalitietokoneina. Tärkeimpiä etuja ovat palvelinkapasiteetin alhaisempi käyttöaste, pienempien energiaresurssien käyttö ja suurempi turvallisuus, koska virtuaalipalvelut suoritetaan erillään toisistaan. Lisäksi sovelluksia voidaan ajaa helpommin erityisesti vanhemmilla laitteistoilla.
 • BitLocker-salaustekniikan avulla kiintolevyt voidaan salata turvallisesti. Tämä toiminto on erityisen tärkeä, kun käytetään mobiililaitteita, kuten tabletteja ja kannettavia tietokoneita, sillä ne voidaan varastaa tai kadottaa helpommin. Jotta arkaluonteisia tai henkilökohtaisia tietoja ei käytettäisi väärin, ne voidaan salata turvallisesti BitLockerin avulla. USB-tikkuja ja ulkoisia kiintolevyjä voidaan myös salata BitLocker To Go -ohjelmalla.
 • Windows 11:n virtualisoitu versio voidaan käynnistää Windows Sandboxissa vieraiden ohjelmien ja sovellusten testaamista varten. Kukin testattu sovellus ajetaan erillään isäntäkoneesta. VHD-levyä (virtuaalinen kiintolevy) ei myöskään tarvitse ladata.
 • Windows Defender Application Guardin (WDAG) avulla selainta voidaan käyttää myös eräänlaisessa hiekkalaatikossa. WDAG:tä käytetään ensisijaisesti estämään hyökkäyksiä, jotka haittaavat työntekijöiden tuottavuutta heidän surffatessaan. Epäluotettavat verkkosivustot eristetään, ja esimerkiksi Word-, PowerPoint- ja Excel-tiedostot estetään myös pääsemästä yrityksen luotettuihin resursseihin.

Hallinnolliset toiminnot Windows 11 Pro -käyttöjärjestelmässä

Etenkin yrityksissä, joissa on paljon työntekijöitä, yksittäisten käyttäjien ja ryhmien hallinnointi asettaa ylläpitäjille suurempia haasteita. Windows Pro -käyttöjärjestelmässä esimerkiksi seuraavat ominaisuudet ovat heidän käytettävissään:

 • Ryhmäkäytäntöjen avulla voidaan määritellä ja hallinnoida tietokoneita, käyttäjätilejä ja ryhmiä, esimerkiksi tietojen ja laitteiden, kuten tulostimien, käyttöoikeuksia, päivitysten asentamista - mukaan lukien vaatimustenmukaisuuden edellyttämät määräajat - sekä tallennuksen optimointia (Storage Sense).
 • Kioskitila mahdollistaa erityisesti yksittäisten päätelaitteiden konfiguroinnin, jolloin jokainen työntekijä saa Kiosk-käyttäjätilin, jolla on oma tunnisteensa.
 • Etätyöpöytäsovellus tarjoaa käyttäjille PC:n, tabletin tai älypuhelimen etäkäyttötoiminnon, jonka avulla he voivat muodostaa yhteyden omaan tietokoneeseensa ja käyttää sitä etäältä.
 • Microsoft Business Store tarjoaa erityisesti yritysten käyttäjille keskitetyn paikan löytää sovelluksia, jotka ovat esimerkiksi tiettyjen ryhmien käytettävissä ja jotka otetaan käyttöön keskitetysti.

Mitä muuta uutta on Windows 11 Prossa?

Windows 11 sisältää - ei vain Pro Edition - lukuisia uusia ominaisuuksia ja toimintoja, jotka tarjoavat myös uudenlaisen käyttökokemuksen. Tärkeimpiä uudistuksia ovat esimerkiksi ulkonäkö:

 • Uusi ulkoasu "kelluvalla muotoilulla": Windows 11:n pintaa luonnehtivat pyöristettyjen kulmien lisäksi läpinäkyvät ikkunat ja erityisesti kelluvat elementit, jotka antavat työpöydälle kolmiulotteisen ilmeen, myös uuden taustakuvan yhteydessä, joka muistuttaa taiteltua kangasta. Windows 11 saa myös monia uusia järjestelmäkuvakkeita.
 • Windows 11 esittelee myös uuden järjestelmäkuvakkeiden fontin: Segoe Fluent Icons. Glyfien esittäminen Segoe Fluentilla noudattaa kolmea periaatetta: Glyfit sisältävät vain sellaisia yksityiskohtia, jotka ovat välttämättömiä sisällön välittämisen kannalta (minimaalisia). Ne perustuvat yksinkertaisiin, geometrisiin muotoihin (Basic) ja käyttävät modernia, helposti ymmärrettävää tyyliä (Evolved).
 • Myös kontekstivalikkoa on selkeytetty: Tämä varmistetaan toisaalta uudella "Sun Valley" -muotoilulla, joka kiinnittää huomion pyöristetyillä kulmillaan, ja erityisesti sillä, että harvemmin käytetyt toiminnot on nyt poistettu valikosta, jotta tärkeämmät toiminnot ovat helpommin saatavilla.

Myös työpöytä on uudistettu, ja se tarjoaa nyt edelliseen versioon verrattuna uuden, käyttäjäystävällisemmän muotoilun intuitiivista työskentelyä varten:

 • Windows 11: n uudessa Käynnistä-valikossa ei ole enää eläviä laatoituksia, vaan se perustuu älypuhelinten ulkoasuun, mikä tukee entisestään yhtenäistä käyttöliittymää kaikissa laitetyypeissä saumattoman käyttökokemuksen takaamiseksi.
 • Tehtäväpalkki, jossa on uusia kuvakkeita, on keskitetty näytön alareunaan, mutta ne voidaan myös ryhmitellä vasemmalle tasattuna kuten ennenkin.
 • Käytettävissä on myös pimeä tila keskittyneempää työskentelyä varten.
 • Tiedotuskeskus erottaa nyt ilmoituskeskuksen pika-asetuksista ja näyttää kalenterin, kun napsautat päivämäärää.
 • Widgetit ovat palanneet, muun muassa uutispalkki "Uutiset ja mielenkiintoiset aiheet", muita muiden palveluntarjoajien widgettejä voidaan asentaa jälkiasennuksena.
 • Windows 11:n tehtäväpalkkiin on integroitu myös viestintäalusta Teams, joka korvaa Skypen ja jonka avulla käyttäjät voivat keskustella tai osallistua videokonferensseihin yhdellä napsautuksella  .
 • Uusia toimintoja ja lisää selkeyttä tarjoaa myös uusi tablettitila kosketusnäytöllisille laitteille, jossa on enemmän kosketusliikkeitä ja parannettu näyttönäppäimistö.
 • Android-sovelluksia voidaan käyttää myös Windows 11:n kanssa, ja älypuhelin voidaan yhdistää niihin
 • Lisäksi Windows 11 Pro -käyttöjärjestelmässä on uusi kuvakaappaustyökalu, uusi laskin lisätoiminnoilla, uusi muotoilu uudelle Microsoftin Edge-selaimelle, energiansäästötila ja valinnaisesti myös Microsoftin työkalukokoelma PowerToys.

Windows 11 Pro -käyttöjärjestelmän laitteistovaatimukset

Jotta Windows 11 Pro toimisi rajoituksetta paikallisessa tietokoneessa tai kannettavassa tietokoneessa, laitteiston on täytettävä tietyt vaatimukset. Lisäksi Windows 11 Pro Editioniin voidaan asentaa enintään 2 TB RAM-muistia 128 GB:n sijasta, ja siinä tuetaan enintään kahta täyttä prosessoria tai 128 suorittimen ydintä. Lisätietoja saat Wiresoftin edustajalta. Sovelletaan seuraavia vähimmäisvaatimuksia:

 • Suoritin: Kaksiytiminen suorittin (1 GHz), 64-bittinen tuki
 • Muisti: 4 GB RAM
 • Kiintolevytila: 64 GB
 • Järjestelmä: UEFI-versio 2.3.1 tai uudempi ja Secure Boot käytössä turvallista käynnistystä varten
 • Laiteohjelmisto: TPM (Trusted Platform Module) versio 2.0
 • Näytönohjain: DirectX 12 ja WDDM 2.0 -ohjain
 • Näyttö: Korkean resoluution näyttö (720p), yli 9 tuumaa, 8 bittiä värikanavaa kohti

Osta Windows 11 Pro tänään edullisesti käytettynä Wiresoftin verkkokaupasta

Uusi Windows 11 Pro -käyttöjärjestelmä on nyt saatavana myös käytettynä Wiresoft Software Shopissa - tämä tarkoittaa, että se on saatavilla huomattavasti halvemmalla kuin vastaavat uudet ohjelmistot. Kun ostat käytettyjä ohjelmistoja Wiresoftilta, hyödyt myös seuraavista eduista:

 • Microsoft Windows 11 Pro -käyttöjärjestelmän oston yhteydessä Wiresoftin asiakkaat saavat alkuperäisen käyttöjärjestelmälisenssin, jonka yritys on aiemmin ostanut ja myynyt Wiresoftille.
 • Käytetyn Microsoft Windows 11 Pro -ohjelmiston jälleenmyynnin oikeusperusta on sovellettava laki, joka sallii sen myynnin sekä ostamisen ja käytön.
 • Tämä Windows 11 Pro -lisenssi merkitään siksi "käytetyksi", kun se myydään edelleen, vaikka tämä ei tarkoita, että sen toiminnallisuutta olisi rajoitettu tai että se olisi jo käytetty.
 • Jos edellinen ostaja on jo asentanut tai aktivoinut Windows 11 Pro -ohjelmiston, se on poistettu uudelleen ennen myyntiä Wiresoftille, jotta sitä voidaan käyttää uudelleen 100-prosenttisesti uudelleen.
Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT WINDOWS 11 PROFESSIONAL"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT WINDOWS 11 PROFESSIONAL"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat