Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Suodattimelle ei löytynyt tuloksia!
MICROSOFT PUBLISHER 2010 MICROSOFT PUBLISHER 2010
Lataa Microsoft Publisher 2010 Microsoft Publisher 2010 (DTP/layout-ohjelma) Publisher 2010 helpottaa viestisi välittämistä monenlaisilla julkaisutyypeillä, mikä säästää aikaa ja rahaa. Ei ole väliä, haluatko luoda esitteitä, lehtiä,...
17,90 € *
MICROSOFT PUBLISHER 2021 MICROSOFT PUBLISHER 2021
Microsoft Publisher 2021 - itsenäinen ohjelma ostoversiossa Publisher 2021 on Microsoftin monipuolinen ja tehokas ohjelma ammattimaiseen pöytäjulkaisemiseen. Yritysten lisäksi myös yksityiset käyttäjät, kuten oppilaat ja opiskelijat,...
85,90 € *
MICROSOFT PUBLISHER 2013 MICROSOFT PUBLISHER 2013
Publisher 2013 - Microsoftin DTP-ohjelma erillisenä ostoversiona Publisher 2013 on vanhempi versio Microsoftin monipuolisesta DTP-ohjelmasta, jolla voit suunnitella ammattimaisesti mielenkiintoisen näköisiä julkaisuja mihin tahansa...
21,90 € *
MICROSOFT PUBLISHER 2016 MICROSOFT PUBLISHER 2016
Publisher 2016 for DTP - Microsoft itsenäinen ohjelma ostoversiona Publisher 2016 on suosittu versio Microsoft monipuolisesta DTP-ohjelmasta julkaisujen suunnitteluun kaikille aloille: se tarjoaa kaikki tarvittavat toiminnot...
44,90 € *
MICROSOFT PUBLISHER 2019 MICROSOFT PUBLISHER 2019
Microsoft Publisher 2019 - yksittäinen ohjelma ostoversiossa Publisher 2019 on Microsoft monipuolinen ja tehokas ohjelma ammattimaiseen pöytäjulkaisemiseen. Yritysten lisäksi myös yksityiset käyttäjät, kuten oppilaat ja opiskelijat,...
51,90 € *

Microsoft Publisher: Luova suunnittelu helpoksi tehty

Tutustu siihen, miten Microsoft Publisher voi auttaa sinua luomaan kiinnostavia painotuotteita ja digitaalisia julkaisuja. Tämä artikkeli tarjoaa yleiskatsauksen Microsoft Publisherin uusimpiin ominaisuuksiin ja mahdollisuuksiin, joiden avulla voit toteuttaa luovia projektejasi tehokkaasti.

Käyttöliittymä ja suunnitteluvaihtoehdot

Microsoft Publisherin käyttöliittymä on intuitiivisesti suunniteltu tarjoamaan sinulle sujuvan suunnitteluympäristön. Tutustu lukuisiin suunnitteluvaihtoehtoihin, joilla voit mukauttaa esitteitä, flyereita, uutiskirjeitä ja paljon muuta. Käytä työkalurivejä ja valikoita helppoon navigointiin.

Mallit ja asettelut

Nopeuta suunnitteluprosessia Microsoft Publisherin laajalla valikoimalla malleja ja asetteluja. Valitse monista malleista ja luo ammattimaisia ja houkuttelevia julkaisuja. Mukauta malleja omien tarpeidesi mukaan ja anna projekteillesi henkilökohtainen ote.

Grafiikka ja kuvat

Lisää julkaisuihisi visuaalista hienostuneisuutta integroimalla helposti grafiikkaa ja kuvia. Microsoft Publisherilla on helppo lisätä kuvia, muotoja ja kaavioita. Voit muokata grafiikkaa suoraan sovelluksessa kuvankäsittelytoimintojen avulla.

Tekstin suunnittelu ja typografia

Suunnittele tekstisi vaikuttavaksi Microsoft Publisherin tekstin suunnitteluvaihtoehtojen avulla. Kokeile eri fontteja, kokoja ja värejä löytääksesi täydellisen typografian projekteihisi. Tekstin sijoittelua ja tasausta voi mukauttaa helposti.

Tulostuksen valmistelu ja vienti

Microsoft Publisherin avulla projektit on helppo valmistella tulostusta varten. Tarkista tulostusasetukset suoraan sovelluksessa ja vie tiedostosi eri formaateissa. Tulostuksen esikatselutoiminnot auttavat sinua varmistamaan, että julkaisusi tulostuvat parhaalla mahdollisella tavalla.

Digitaaliset julkaisut ja verkkojulkaiseminen

Tutustu digitaalisen julkaisemisen mahdollisuuksiin Microsoft Publisherin avulla. Luo interaktiivisia PDF-tiedostoja tai julkaise projektisi suoraan verkossa. Verkkojulkaisutoimintojen avulla voit jakaa luomuksesi laajemman yleisön kanssa.

Yhteistyö ja pilviintegraatio

Optimoi yhteistyö projekteissa Microsoft Publisherin saumattoman integroinnin avulla Microsoft 365 Cloud -pilvipalveluun. Jaa suunnitelmasi reaaliajassa ja mahdollista yhteiset muokkaukset. Pilvisynkronointi varmistaa, että työskentelet aina julkaisujesi uusimpien versioiden kanssa.

Päivitykset ja tuki

Pidä Microsoft Publisher ajan tasalla tarkistamalla säännöllisesti päivitykset. Jatkuvat parannukset tuovat uusien toimintojen lisäksi myös tietoturvapäivityksiä. Jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia, Microsoftin Help Desk antaa sinulle asiantuntevaa tukea.

Kaiken kaikkiaan Microsoft Publisher tarjoaa kattavan ratkaisun painotuotteiden ja digitaalisten julkaisujen luovaan suunnitteluun. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, lukuisat suunnitteluvaihtoehdot ja saumaton integrointi tekevät siitä ihanteellisen sovelluksen luoviin projekteihin.

Luokat