Chat with us, powered by LiveChat
LAINSÄÄDÄNTÖ
Yritysasiakkaat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Trustmask
VMWARE vSPHERE 8 ESSENTIALS PLUS KIT
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

VMWARE vSPHERE 8 ESSENTIALS PLUS KIT

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

  • SW10592
  • VS8-ESP-KIT-C
  • Pysyvästi voimassa
  • Kaikki kielet
  • EU
SOFTWARE DOWNLOAD + LIZENZ
3 850,90 € *

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Tuotetiedot "VMWARE vSPHERE 8 ESSENTIALS PLUS KIT"

VMware vSphere 8 Essentials Plus Kit

VMware vSphere 8 Essentials Plus Kit on tehokas virtualisointialusta, jonka avulla yritykset voivat konsolidoida fyysiset palvelimensa ja vähentää datakeskuksen kustannuksia. Pakkaus sisältää alan johtavan VMware vSphere -hypervisorin, joka tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn, skaalautuvuuden ja luotettavuuden. Lisäksi paketti tarjoaa pääsyn tärkeimpiin vSphere-ominaisuuksiin, kuten korkean saatavuuden (HA), vikasietoisuuden (FT) ja tietosuojan (DP). Näiden ominaisuuksien avulla yritykset voivat suojata kriittisiä sovelluksiaan ja tietojaan käyttökatkoksilta tai tietojen menetyksiltä.

VMware vSphere 8 Essentials Plus Kit - Virtualisointialusta 

VMware vSphere 8 Essentials Plus Kit on maailman johtava virtualisointialusta, ja sen avulla kaikenkokoiset yritykset voivat virtualisoida kriittisimmät sovelluksensa ja työmääränsä ja vähentää samalla IT-kustannuksia ja monimutkaisuutta. Tämä pienyrityksille tarkoitettu kokonaisratkaisu sisältää kaiken tarvittavan täysin virtualisoidun infrastruktuurin käyttämiseen, mukaan lukien vCenter Server Standard Edition.

VSphere 8 Essentials Plus Kit tarjoaa pienyrityksille kustannustehokkaan tavan konsolidoida fyysisiä palvelimia ja vähentää palvelinten rönsyilyä. Konsolidoimalla useita fyysisiä palvelimia harvemmille ja tehokkaammille palvelimille yritykset voivat saavuttaa merkittäviä säästöjä sekä pääoma- että käyttökustannuksissa. Käyttämällä useita virtuaalikoneita kullakin fyysisellä palvelimella organisaatiot voivat lisäksi lisätä käyttöastetta ja parantaa sovellusten suorituskykyä.

VMware vSphere 8 Essentials Plus Kit - Käyttö

Virtual Inventory -toiminto tarjoaa toimintoja seuraaville lisensoiduille VMware vSphere -ympäristöille: VMware vSphere Essentials, Essentials Plus, Standard ja Standard with Operations Management. Vaikka näitä ominaisuuksia voidaan ottaa käyttöön suurissa yritysympäristöissä, käyttökokemus ja suorituskyky on optimoitu käytettäväksi pienissä ja keskisuurissa yritysympäristöissä.

VMware käyttää avoimen lähdekoodin ja Linux-pohjaisia elementtejä vSphere-ohjelmistossa sekä varsinaista VMkerneliä, joka on oma ohjelmisto. VMware vSphere -ohjelmassa virtuaalikoneet tallennetaan niin sanottuihin datastore-hakemistoihin. Tärkeimmät tiedostotyypit ovat virtuaaliset kiintolevyt (*.vmdk-tiedostot) ja määritystiedostot (*.vmx-tiedostot).

Linkkejä kohteeseen "VMWARE vSPHERE 8 ESSENTIALS PLUS KIT"
Asiakasarviot kohteelle "VMWARE vSPHERE 8 ESSENTIALS PLUS KIT"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .