Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Trustmask
VMWARE vSPHERE 8 ESSENTIALS PLUS KIT
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

VMWARE vSPHERE 8 ESSENTIALS PLUS KIT

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

  • SW10592
  • VS8-ESP-KIT-C
  • Pysyvästi voimassa
  • Kaikki kielet
  • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
3 466,90 € * 3 850,90 € * (9,97% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Tuotetiedot "VMWARE vSPHERE 8 ESSENTIALS PLUS KIT"

VMware vSphere 8 Essentials Plus Kit: Monipuolinen paketti virtualisoinnin aloittamiseen

VMware vSphere 8 Essentials Plus Kit on kustannustehokas ratkaisu pienyrityksille, jotka haluavat päästä nopeasti ja turvallisesti sisään IT-virtualisoinnin maailmaan. Tämä paketti sisältää kaikki olennaiset komponentit tehokkaan, joustavan ja turvallisen virtuaalisen infrastruktuurin rakentamiseen ja hallintaan.

Tehokasta virtualisointiteknologiaa pienille yrityksille

Hyväksi todettuun vSphere-teknologiaan perustuva VMware vSphere 8 Essentials Plus Kit antaa pienyrityksille mahdollisuuden virtualisoida IT-infrastruktuurinsa kustannusten vähentämiseksi, joustavuuden lisäämiseksi ja järjestelmän suorituskyvyn optimoimiseksi. Tämä paketti tarjoaa lyömätöntä vastinetta rahalle, sillä se sisältää muun muassa suorasiirtoa, automaattista kuorman tasausta sekä laajoja skaalaus- ja mukauttamisominaisuuksia.

Helppo hallinta ja valvonta vCenter Serverin avulla

VSphere 8 Essentials Plus -paketin keskeinen osa on vCenter Server. Tämä tehokas työkalu tarjoaa virtuaali-infrastruktuurin keskitetyn hallintakonsolin ja mahdollistaa virtuaalikoneiden (VM), isäntien ja tallennustilan helpon valvonnan ja hallinnan. Käyttäjäystävällisen rakenteensa ja tehokkaiden toimintojensa ansiosta vCenter Server voi auttaa yksinkertaistamaan IT-tehtäviä ja lisäämään tehokkuutta.

Vankka tietoturva ja korkea käytettävyys VMware vSphere 8 Essentials Plus Kit -paketin avulla

Tietoturva ja käytettävyys ovat kaksi keskeistä huolenaihetta kaikissa yrityksissä. VMware vSphere 8 Essentials Plus Kit -paketin avulla voit luottaa siihen, että IT-järjestelmäsi ovat hyvin suojattuja ja että liiketoimintasovelluksesi ovat aina käytettävissä.

Edistykselliset tietoturvaominaisuudet

VMware vSphere 8 Essentials Plus Kit sisältää laajan valikoiman ominaisuuksia, jotka suojaavat virtuaalista infrastruktuuria uhkilta. Näihin kuuluvat VM:n salaus, suojattu käynnistys ja integrointi VMware NSX-T Data Centerin kanssa kehittynyttä verkkoturvallisuutta varten. Näiden työkalujen avulla voit luottaa siihen, että tietosi ja sovelluksesi ovat turvassa.

Korkea saatavuus ja tietosuoja

VMware vSphere 8 Essentials Plus Kit -paketin avulla voit varmistaa, että liiketoimintasovelluksesi pysyvät aina käytettävissä. Toiminnoilla, kuten vSphere High Availability (HA), vSphere Data Protection ja vSphere Replication, voit minimoida käyttökatkokset ja varmuuskopioida ja palauttaa tietosi. Nämä ominaisuudet auttavat pitämään liiketoimintasi jatkuvasti käynnissä ja tietosi turvassa.

VMware vSphere 8 Essentials Plus Kit on ihanteellinen ratkaisu pienyrityksille, jotka haluavat aloittaa virtualisoinnin. Se tarjoaa kaikki olennaiset osat turvallisen, joustavan ja tehokkaan virtuaalisen infrastruktuurin rakentamiseen ja hallintaan. Tutustu siihen, miten VMware vSphere 8 Essentials Plus Kit voi auttaa yritystäsi saavuttamaan IT-tavoitteensa.

Tehokas resurssienhallinta VMware vSphere 8 Essentials Plus Kit -paketin avulla

Tietotekniikkaresurssien tehokas hallinta on kriittinen tekijä suorituskykyisen ja kustannustehokkaan infrastruktuurin käyttämisessä. VMware vSphere 8 Essentials Plus Kit tarjoaa kehittyneen valikoiman ominaisuuksia ja työkaluja, joiden avulla voit optimoida resursseja ja saada laitteistostasi kaiken irti.

Automaattinen kuormituksen tasaus ja DRS (Distributed Resource Scheduler)

VSphere 8 Essentials Plus Kitin DRS (Distributed Resource Scheduler) -palvelun avulla voit varmistaa, että virtuaalikoneesi saavat aina tarvitsemansa resurssit. DRS valvoo resurssien käyttöä ja jakaa automaattisesti kuormia klusterin isäntien välillä optimaalisen suorituskyvyn varmistamiseksi. Tuloksena on parempi sovellusten suorituskyky ja laitteiston tehokkaampi käyttö.

Tallennustehokkuus thin provisioningin ja vSANin avulla

VMware vSphere 8 Essentials Plus Kit tarjoaa kehittyneitä tallennuksen hallintaominaisuuksia, jotka auttavat lisäämään tehokkuutta ja vähentämään kustannuksia. Thin provisioningin kaltaisten ominaisuuksien avulla voit käyttää tallennustilaa tehokkaammin varaamalla vain sen tallennustilan, jota todella tarvitset. Lisäksi vSAN-integraatio mahdollistaa erittäin käytettävissä olevan ja suorituskykyisen jaetun tallennusratkaisun suoraan vSphere-isännissä.

Skaalautuvuus ja tulevaisuudenkestävyys VMware vSphere 8 Essentials Plus Kit -paketin avulla

Kun liiketoimintasi kasvaa ja kehittyy, IT-infrastruktuurisi pitäisi pystyä kasvamaan sen mukana. VMware vSphere 8 Essentials Plus Kit tarjoaa erittäin skaalautuvan ratkaisun, jonka avulla voit valmistautua tulevaan kasvuun ja samalla minimoida monimutkaisuuden.

Skaalautuvuus ja joustavuus

VMware vSphere 8 Essentials Plus Kit tarjoaa mahdollisuuden laajentaa infrastruktuuria nopeasti ja helposti liiketoiminnan kasvaessa. Voit helposti lisätä vSphere-klusteriin lisää isäntäkoneita ja tallennustilaa ja luoda näin lisää kapasiteettia. VSpheren joustavuuden ansiosta voit suunnitella infrastruktuurin juuri sellaiseksi kuin yrityksesi tarvitsee.

Valmistaudu tulevaisuuteen vSphere- ja pilviintegraation avulla

Koska vSphere 8 Essentials Plus Kit sisältää laajan tuen hybridipilviympäristöille ja konttisovelluksille, sinulla on hyvät edellytykset hyödyntää tulevaisuuden IT-trendejä. Ominaisuuksilla, kuten vSphere Tanzu Kubernetesin hallintaan ja laaja integraatio VMwaren pilvipalveluihin, voit hyödyntää pilveä säilyttäen samalla paikallisen ratkaisun hallinnan ja turvallisuuden.

VMware vSphere 8 Essentials Plus Kit tarjoaa pienyrityksille kattavan, joustavan ja turvallisen alustan IT-infrastruktuuria varten. Laajan ominaisuusvalikoiman, helpon hallinnan ja korkean skaalautuvuuden ansiosta se on ihanteellinen valinta yrityksille, jotka etsivät luotettavaa ja tehokasta ratkaisua virtualisointi- ja IT-hallintatarpeisiinsa.

Linkkejä kohteeseen "VMWARE vSPHERE 8 ESSENTIALS PLUS KIT"
Asiakasarviot kohteelle "VMWARE vSPHERE 8 ESSENTIALS PLUS KIT"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .