Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OFFICE MAC 2019 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT OFFICE MAC 2019 STANDARD

Saatavilla välittömänä latauksena

 • SW10015
 • 021-10609
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
89,90 € * 98,90 € * (9,1% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versio Täysi versio
Laitteet 1x
Toimituksen laajuus Lataa + lisenssi
Medium Lataa
Runtime Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimitusaika  Muutama minuutti
MacOS  Monterey, Big Sur, Catalina, Mojave..


Office 2019 for macOs on uusin versio Microsoftin hyväksi havaitusta ohjelmistosta tuottavaan työhön - tehokkailla ja monipuolisilla ohjelmilla tekstien, monimutkaisten laskelmien sekä eloisien esitysten luomiseen ja suunnitteluun sekä niiden turvalliseen viestintään sekä sisäisesti työntekijöiden kanssa että ulkoisesti yhteistyökumppaneiden kanssa.  Standard Edition Office 2019 for Mac tarjoaa laajan valikoiman käyttäjäystävällisiä toimintoja ja ominaisuuksia, joiden avulla voit suorittaa tehokkaasti kaikki tyypilliset tehtävät jokapäiväisessä toimistotyössä. Käytä Wordin laajoja työkaluja tekstien ammattimaiseen luomiseen, luo Excelillä mielekkäitä taulukoita ja käytä PowerPointia sen monine mahdollisuuksineen tuloksien havainnollistamiseen ja esittämiseen.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT OFFICE MAC 2019 STANDARD"

Microsoft Office Mac 2019 Standard - testattu ohjelmisto Business käyttäjille

Office 2019 for macOs on uusin versio hyväksi havaitusta Microsoft -ohjelmistosta tuottavaan työskentelyyn - tehokkailla ja monipuolisilla ohjelmilla tekstien, monimutkaisten laskelmien ja selkeiden esitysten luomiseen ja suunnitteluun sekä niiden turvalliseen viestintään sekä sisäisesti työntekijöiden kanssa että ulkoisesti yhteistyökumppaneiden kanssa.

Tätä varten Standard Edition of Office 2019 for Mac tarjoaa laajan valikoiman käyttäjäystävällisiä toimintoja ja ominaisuuksia, joiden avulla voit suorittaa tehokkaasti kaikki tyypilliset tehtävät jokapäiväisessä toimistotyössä.

Käytä Word:n laajoja työkaluja ammattimaiseen tekstin luomiseen, luo mielekkäitä taulukoita Excel:n avulla ja käytä PowerPoint:n monia vaihtoehtoja tulosten havainnollistamiseen ja esittämiseen.

Office for Mac -ohjelmassa erityisen käytännöllinen freehand-toiminto on käytettävissä myös näissä kolmessa ohjelmassa. Näin voit lisätä kaavioita ja kaavoja suoraan asiakirjaan joko tabletin kynällä tai hiirellä tai sormella.

Optimoitu saavutettavuustarkistus, joka on saatavilla osoitteissa Word, Excel, PowerPoint ja OneNote, helpottaa asiakirjojen ymmärrettävyyttä kaikille asianosaisille käytännön ehdotusten avulla ja parantaa siten yhteistyötä. Henkilökohtaisen digitaalisen OneNote-muistikirjasi avulla voit tallentaa ideasi välittömästi käytettäväksi suoraan asianomaisissa ohjelmissa.

Lisäksi osoitteessa Outlook voit organisoida päivittäisen sähköpostimäärän hallinnan entistä tehokkaammin, jotta viestintä liikekumppaneidesi ja työtovereidesi kanssa olisi nopeampaa ja parempaa.

Todistetut ominaisuudet, kuten tietojen katoamisen esto, suojaavat tärkeiden tietojen katoamiselta, ja niitä täydentävät kattavat tietoturvasäännökset, joiden avulla voit määrittää asiakirjoille yksilölliset käyttöoikeudet ja noudattaa myös voimassa olevia EU:n tietosuojasäännöksiä.

Kun ostat nykyisen Standard edition 2019 for Mac -version Office-paketin, saat näin ollen yhdestä lähteestä kaiken, mitä tarvitset ammattimaiseen, yhteiseen työskentelyyn asiakirjojen parissa sekä niiden vaihtoon - erityisesti osoitteessa Cloud. Kaikki mukana olevat Office -ohjelmat ovat saatavilla myös Office -verkkosovelluksina mobiilikäyttöön iPhonen kautta.

Office Mac 2019 Standard Edition on saatavilla vain Standard toimittajilta osana volyymilisenssisopimusta - Wiresoft ohjelmistokaupasta voit ostaa sen myös erityisen edullisena yksittäisenä lisenssinä! Seuraavassa yksityiskohtaisessa katsauksessa kuvataan kaikki edut, jotka saat ostaessasi Microsoft Office Mac 2019 Standard.

Vielä kattavampi käyttäjäystävällisyys osoitteessa Office Mac 2019 Standard

Standard-painoksessa 2019 Office Suite for macOS ei tee vaikutusta ainoastaan uusilla ohjelmatoiminnoillaan, vaan myös aiempien tuttujen ominaisuuksien optimoinnilla, joka lisää entisestään User-ystävällisyyttä. Saavutettavuus on ensisijainen prioriteetti Office 2019 for Macissa - sekä käyttäjälle että asiakirjojen vastaanottajille ja yhteistyökumppaneille.

Käyttäjänä Office Standard 2019 for Mac, voit itse hyötyä lisävalinnoista, jotka ovat käytettävissäsi esimerkiksi kohdassa "Helppokäyttöisyys": Näihin kuuluvat äänimerkkien vaihtoehdot, joissa on laaja valikoima ääniä kohdassa "Palautteen antaminen äänellä". Word in Office Mac 2019 tarjoaa myös hillitymmät taustat tummilla teemoilla Tummanharmaa ja Musta, joiden avulla voit työskennellä entistäkin keskittyneemmin, sekä tekstistä puheeksi -toiminnon, jonka avulla voit saada sisällön luettua ääneen työskennellessäsi tai liikkeellä ollessasi.

Kuten jo mainittiin, Word, Excel ja PowerPoint -sivustojen vapaakäsityökalu tarjoaa sinulle lukuisia vaihtoehtoja, joilla voit lisätä piirroksesi ja luonnoksesi vapaalla kädellä ja monivärisinä sekä erilaisin efektein suoraan asiakirjaan - loppulaitteesta riippuen kynällä (tabletti), sormella (kosketusnäyttö) tai jopa hiirellä (pöytätietokone). Näin voit luoda mielekkäitä kaavioita ja kaavoja, jotka ilmaisevat täydellisesti omia ajatuksiasi.

Kaikissa ohjelmissa on käytettävissä saavutettavuuden optimointiominaisuuksia, joilla parannat asiakirjojesi luettavuutta työntekijöiden ja ulkopuolisten vastaanottajien kannalta. Kansainvälisesti pätevien standardien tukemisen lisäksi se sisältää myös käytännön ehdotuksia suunnittelua varten. Kun napsautat "Tarkista saavutettavuus" -välilehteä, kyseinen ohjelma näyttää luettelon virheistä ja varoituksista sekä vinkkejä ja suosituksia niiden korjaamiseksi tai poistamiseksi. Kun lähetät Outlook -osoitteella kansainvälisille vastaanottajille, voit selvittää, ovatko he tällä hetkellä paikalla, muun muassa näyttämällä aikavyöhykkeen.

Jotta useiden työntekijöiden yhteinen asiakirjojen ja tiedostojen käsittely olisi helpompaa, Microsoft Cloud -Service OneDrive on saatavilla Office 2019 for Macissa; tämä mahdollistaa samanaikaisen pääsyn tietoihin ja niiden päivittämiseen reaaliajassa mistä tahansa. Kattavat käyttö- ja muokkausoikeudet varmistavat, että kriittisetkin tiedot voidaan vaihtaa turvallisesti Cloud -osoitteen kautta.

Yleiskatsaus muihin uusiin ominaisuuksiin Office ohjelmat 2019 for Macissa

Office Mac 2019 Standard, jo mainittujen optimointien lisäksi ohjelmissa Word, Excel, PowerPoint ja Outlook on useita uusia toimintoja:

 • Word 2019 helpottaa tekstin luomista useilla käytännöllisillä työkaluilla, kuten "Tarkista"-toiminnolla, jonka avulla vieraskieliset sanat tai vieraskieliset ilmaisut voidaan etsiä välittömästi ilman, että käyttäjän tarvitsee avata selainikkunaa. He voivat myös käyttää tutkimustoimintoa aiheiden tutkimiseen; Microsoft Academic Search on myös käytettävissä tätä tarkoitusta varten. Tämä helpottaa myös asianmukaista viittaamista.
 • Excel 2019 tarjoaa nyt myös reaaliaikaisen yhteistyön, jonka avulla User voi työskennellä synkronisesti taulukkoasiakirjojen parissa. Lisäksi käytettävissä on uusia kuvitusvaihtoehtoja kartta- ja suppilokaavioiden muodossa. Samoin Excel tarjoaa nyt PowerPivot- ja PowerQuery-laajennuksia. Uutuutena osoitteessa Excel on myös integroitu tietoturva luottamuksellisten tietojen, kuten luottokorttinumeroiden ja vastaavien, sekä tekstien ketjuttamisen löytämiseksi.
 • PowerPoint 2019 tarjoaa uusia visuaalisia tehosteita esitysten animointiin: Zoomit ja morphing-siirtymät lisäävät diojen dynamiikkaa. Lisäksi kuvitusta varten on saatavilla uusia kuvakkeita, SVG-vektoritiedostoja ja 3D-malleja, joita voi myös muokata. Tekstikappaleiden korostamiseen voidaan käyttää myös PowerPoint -sivustolla aiemmin osoitteesta Word tuttua korostinta.
 • Outlook 2019 sisältää uusia käytännön toimintoja sähköpostien hallintaan: Näihin kuuluu älykäs työkalu, joka lajittelee sähköpostit automaattisesti niiden tärkeyden ja merkityksellisyyden mukaan, ja tekstistä puheeksi -toiminnon avulla ne voidaan myös lukea ääneen, mikä on erityisen käytännöllistä iPhonen kautta käytettäessä. Lisäksi hyväksi todettu tietojen häviämisen esto - DLP - varmistaa, että kriittiset tiedot on suojattu luvattomalta ulkopuoliselta käytöltä.

Muita eksklusiivisia ominaisuuksia osoitteessa Office Mac 2019 Standard

Office Standard Edition for Mac 2019 -version ostajat saavat käyttöönsä jo mainittujen ominaisuuksien lisäksi useita lisäominaisuuksia, jotka helpottavat hallintaa tai valvontaa erityisesti ylläpitäjille ja parantavat samalla turvallisuutta.

Volume Licence Key - VLK - aktivointiin Office Mac 2019 Standard

Koska Office 2019 Standard-versio on saatavana pääasiassa suurten yritysten volyymilisenssinä, volyymilisenssi Key tarjoaa järjestelmänvalvojille työkalun, joka helpottaa MS Office -ohjelman automaattista aktivointia ja hallintaa.

Ryhmäkäytäntö - ohjeet korkeampaa turvallisuutta varten

Niin sanottu ryhmäkäytäntöobjekti - GPO - tarjoaa ylläpitäjille tehokkaita ryhmäkäytäntöjä, joita voidaan käyttää Office 2019 for Macin suojaamiseen ADMX-mallien avulla, mukaan lukien päivitysten ja asiakirjojen makrojen valvonta, vahvemman turvallisuuden varmistamiseksi.

Käyttämällä Office Mac 2019 Standard terminaalin kanssa Services / Remote Desktop Services

Office Mac 2019 Standard-versiossa on mahdollisuus käyttää kaikkia sovelluksia päätelaitteen tai Remote-Desktop-Server kautta, mikä mahdollistaa myös vanhempien Macien käytön.

Telemetriasovellus

Telemetria-sovellus, joka on oletusarvoisesti käytössä Macissa osoitteessaOffice Standard 2019, on käyttäjäkokemuksen parantamiseen tarkoitettu työkalu. Telemetria välittää teknisiä tietoja (telemetriatiedot) käytetystä käyttöjärjestelmästä osoitteeseen Microsoft.

Päivitysvalvonta seuraavien osalta Office

Päivityksenhallinta tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja ominaisuuksien tai toimintojen päivitysten sekä tietoturvan kannalta tärkeiden laatupäivitysten (korjaukset ja päivitykset) aktivoimiseksi: Esimerkiksi vähemmän tärkeät ominaisuuspäivitykset voidaan jättää huomiotta, kun taas tärkeitä päivityksiä voidaan lykätä jopa 5 viikkoa.

Yleiset järjestelmävaatimukset Microsoft Office Mac 2019:lle Mac 2019 Standard

Alla luetellut järjestelmävaatimukset koskevat MS Office Mac 2019 Standard sekä kaikkia muita Mac-versioita; myös muita vaatimuksia voi olla.

 • Käyttöjärjestelmä: versio kolmesta uusimmasta ja uusimmasta macOS-käyttöjärjestelmästä (Big Sur, Catalina, Mojave tai High Sierra) 
 • Prosessori: Intel
 • Muisti: vähintään 4 GB RAM-muistia
 • Kiintolevy: vähintään 10 Gt vapaata tilaa HFS+ (macOS Extended) tai APFS-muodossa
 • Näytön resoluutio: 1 280 x 800 pikseliä

Mitä minun on pidettävä mielessä, kun asennan Office Mac 2019 Standard?

Koska Apple on tukenut 64-bittistä standardia macOS 10.5:stä lähtien, on suositeltavaa käyttää tätä versiota. Office -ohjelmisto asennetaan yksinomaan Click2Run-asennusohjelmalla ("click-and-lose-tiedosto").

Mitkä ovat Microsoft Office Mac 2019 Standardin lisenssiehdot?

Standard painos Microsoft Office Mac 2019 on lisensoitu tietylle päätelaitteelle - Desktop-PC, kannettava tietokone jne... Siihen sisältyy myös kopion asentaminen verkkopalvelimelle, jotta sitä voidaan käyttää Remote tai Virtual Desktop Infrastructure (VDI) -infrastruktuurin kautta, kun loppulaite on lisensoitu tähän tarkoitukseen. Edellytyksenä on vastaavan Microsoft -ohjelmiston asentaminen.

Microsoft Office Osta Mac 2019 Standard edullisesti Wiresoft ohjelmistokaupasta

Microsoft Office 2019 Standard Edition for Mac - joka on yleensä saatavana vain volyymilisenssinä - on saatavana osoitteesta Wiresoft myös yksittäisenä lisenssinä ja erityisen edulliseen hintaan - nämä edut mukaan lukien:

 • Heti maksun suorittamisen jälkeen Office Mac 2019 Standard -yksittäislisenssi on saatavilla sähköisenä ohjelmistolatauksena (ESD) asennettavaksi Mac-tietokoneeseesi.
 • Microsoft Office Mac 2019 Standard Wiresoft -kaupasta ostettu lisenssi on yksittäinen lisenssi, joka oli alun perin osa volyymilisenssiä.
 • Tässä tapauksessa saat osoitteesta Wiresoft kaikkien saatavilla olevien Microsoft Office lisenssien osalta yksinomaan ohjelmistotuotteen, joka on tarkoitettu vain omaan käyttöösi.
 • Ensimmäisen käyttäjän alun perin asentama ohjelmisto poistettiin myynnin yhteydessä osoitteeseen Wiresoft, joten vastaava Office -lisenssi on jälleen 100-prosenttisesti vapaa ja käyttökelpoinen.
 • Kaikki tällaiset aiemmista volyymilisensseistä peräisin olevat yksittäiset lisenssit tarkistettiin perusteellisesti niiden ehdottoman käyttökelpoisuuden varmistamiseksi osoitteessa Wiresoft ennen myyntiä.
 • Vakavasti otettavana ohjelmistokauppiaana Wiresoft ei tarjoa testiversioita, jotka ovat voimassa vain rajoitetun ajan tai joita voi käyttää vain rajoitetusti.
 • Kun ostat lisenssin osoitteesta Wiresoft, voit olla täysin varma, että ostat alkuperäisen Microsoft -tuotteen, joka täyttää kaikki lakisääteiset vaatimukset.
Jos sinulla on kysyttävää Microsoft Office Mac 2019 Standard -lisenssin ostamisesta, ota yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai chatissa.
Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT OFFICE MAC 2019 STANDARD"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT OFFICE MAC 2019 STANDARD"
3.3.2021

Tutto molto bene consigliato per tutti

Super

4.10.2020

Hat alles reibungslos und schnell funktioniert. Office war in 5 Minuten auf meinen MacBookAir 2020 installiert.

19.1.2020

Wie gewohnt spitze!

Wie gewohnt spitze!

Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat