Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 STANDARD

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

 • SW10116
 • 312-04349
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
260,90 € * 288,90 € * (9,69% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
CU-versio Nykyinen
Medium Lataa
Suoritusaika Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimituksen laajuus Lataa + lisenssi
Lisätietoja Jopa 5 postilaatikkotietokantaa


Windows Exchange 2016 tarjoaa luotettavan viestialustan, jonka avulla sähköposteja ja yhteystietoja sekä tapaamisia ja tehtäviä voidaan hallita keskitetysti. Tämä on versio Server Server Windows 10. Erityisesti pienemmät tai keskisuuret yritykset ja laitokset hyötyvät versiosta monista käytännöllisistä toiminnoista, sen suuresta skaalautuvuudesta sekä ominaisuuksista, jotka tukevat tiimien yhteistyötä joustavassa, myös paikallisesti itsenäisessä käytössä turvallisuudesta tinkimättä. Standard Cloud

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 STANDARD"

Microsoft Exchange Server 2016 Standard Edition

Windows Exchange Server 2016 tarjoaa luotettavan viestialustan, jolla sähköposteja ja yhteystietoja sekä tapaamisia ja tehtäviä voidaan hallita keskitetysti. Se on Windows 10:n palvelinversio. Erityisesti pienet ja keskisuuret yritykset ja laitokset hyötyvät Standard Edition -versiolla monista käytännöllisistä toiminnoista, sen korkeasta skaalautuvuudesta sekä pilviominaisuuksista, jotka tukevat tiimien yhteistyötä joustavassa, myös paikallisesti itsenäisessä käytössä turvallisuudesta tinkimättä.

Exchange Server 2016: n standardiversio tukee enintään 5 postilaatikkotietokantaa palvelinta kohden ja tarjoaa optimoidun palvelinarkkitehtuurin vähentämällä palvelinroolit kahteen: postilaatikko- ja reunakuljetus. Palvelinohjelmisto on näin ollen yrityksissä välttämätön osa työprosessien valvontaa ja hallinnointia sekä prosessissa tarvittavien tietojen vaihtoa. Tehokas viestintäjärjestelmä toimii sekä sisäisenä että ulkoisena rajapintana, joka yhdistää työntekijät ja osastot luotettavasti eri toimipisteissä ja auttaa siten kokonaisvaltaisesti lisäämään työnkulkujen tehokkuutta: Sähköposteja, yhteystietoja ja tapaamisia voidaan hallita keskitetysti, arkistoida selkeästi ja hakea helposti, mutta integroitu oikeuksien hallinta mahdollistaa myös työntekijöiden yksilöllisen ja eriytetyn pääsyn tietoihin ja sisältöön; Microsoft Exchange Server 2016 Standard tarjoaa siten maksimaalisen hallinnan ja suuren avoimuuden samaan aikaan.

Wiresoftilla Exchange Server 2016: n Standard Edition on saatavana käytettynä ohjelmistona edullisempaan, alennettuun hintaan verrattuna uuteen ohjelmistoon - jos sitä ylipäätään vielä tarjotaan sellaisena. Käytetyt ohjelmistot ovat erityisen houkuttelevia pienemmille yrityksille ja organisaatioille, jotka haluavat säästää kustannuksia ja etsivät edullista tapaa käyttää tehokkaita ohjelmistoja, kuten Exchange 2016 Standardia. Koska Exchange 2016 Standard tarjoaa jopa käytettynä ohjelmistona painokselle tyypillisen skaalautuvuuden, suorituskyvyn ja tietoturvan, koska sitä voidaan käyttää kokonaisuutena.

Kun kyseessä on Exchange Server 2016 Standard -ohjelmisto käytettynä ohjelmistona, lisensointi suoritetaan Microsoftin lisenssinhallinnan määräysten mukaisesti. Jokaiselle Exchange-palvelimelle on ostettava erillinen vakiolisenssi sekä ylimääräisiä asiakaslisenssejä. Yksityiskohtaiset tiedot Exchange Server 2016 Standardin optimaalisesta lisensoinnista sekä mukana olevista optimoinneista ja uusista toiminnoista löydät seuraavasta osiosta.

Microsoft Exchange Server 2016:n edut yhdellä silmäyksellä

Nykyisten toimintojen jatkokehityksen lisäksi Windows Server 2016 Standard -versio tarjoaa useita tärkeitä uudistuksia. Ensimmäinen on palvelinarkkitehtuurin optimointi vähentämällä palvelinroolien määrä kahteen: postilaatikkoon ja reunakuljetukseen - lisätietoja tästä jäljempänä. Myös haun skaalautumista on yksinkertaistettu ja pilvipalveluiden tukea on parannettu. Muita ominaisuuksia ovat myös:

Hybridipilven tuki

Exchange Server 2016 Standard tukee nyt myös hybridiskenaarioita, jolloin postilaatikot voivat sijaita paikallisella palvelimella tai pilvipalvelimella. Paikallisia postilaatikoita voidaan käyttää myös pilvipalvelun laajennuksina Exchange Online -arkistoinnin ja Azure Rights Managementin avulla.

Näkymät verkossa

Vanhemmissa versioissa tunnettu nimellä "Outlook Web Access" tai "Outlook Web App", uusi nimi verkkopohjainen pääsy Exchange Server on nyt "Outlook on the Web". Syynä tähän on se, että Microsoft on uudistanut ja optimoinut tätä ominaisuutta perusteellisesti: Outlookia voi nyt käyttää myös ilman Outlook-sovelluksen asentamista Android- tai iOS-käyttöjärjestelmällä varustetussa älypuhelimessa tai tabletissa. Uusi pyyhkäisytoiminto helpottaa tietyn lähettäjän lähettämien sähköpostiviestien järjestämistä: niitä voidaan säilyttää valinnaisesti vain tietty määrä päiviä tai vain viimeisin viesti tallennetaan.

Outlook on the Web voidaan käyttää myös Safarin, Firefoxin tai Google Chromen kanssa Microsoftin selainten Edge ja Internet Explorer 11 sijaan ilman suurempia rajoituksia.

Parannettu yhteistyö pilvipalvelussa Outlookin kautta

Outlook 2016:ssa tai Outlook on the Webissä SharePoint 2016:een tallennetut tiedostot voidaan nyt myös lisätä sähköpostiin linkkinä, eikä vain liitetiedostona kuten aiemmin. Kyseinen vastaanottaja voi edelleen avata linkitetyn tiedoston tietokoneellaan liitetiedostona. Palvelinten välisen todennuksen standardiprotokolla on OAuth (Open Authorisation). Tiedostojen käyttöoikeudet voidaan säätää yksilöllisesti ja aktivoida automaattisesti.

eDiscovery optimoitua hakua varten

Exchange Server 2016:ssa eDiscovery-arkkitehtuuria on tarkistettu - se toimii sekä asynkronisesti että hajautetusti ja hakee useita palvelimia samanaikaisesti, mikä nopeuttaa tuloksia. Kun Outlookissa tai Outlook on the Webissä kirjoitetaan hakusana, näyttöön tulee ehdotuksia, jotka perustuvat postilaatikon tai yhteystietojen useimmin käytettyihin sähköposteihin sekä aiempiin hakuihin. Lisäksi käytettävissä on päivämäärän ja lähettäjiin liittyvien lähettäjien kontekstuaalisia suodattimia, jotka helpottavat tietojen löytämistä. Outlook on the Web -palvelun avulla voit tehdä hakuja paitsi omasta kalenteristasi myös muiden ihmisten kalentereista.

Uudet kalenteritoiminnot

Uuden ulkoasun lisäksi kalenteri on saanut myös uusia ominaisuuksia, kuten sähköpostimuistutukset kalenteritapahtumista ja mahdollisuuden ehdottaa vaihtoehtoista aikaa kokouskutsuille.

Microsoft Exchange Server 2016 Standardin muut ominaisuudet

Suurin ero Exchange Server 2016: n Standard- ja Enterprise-version välillä on pienempi määrä tuettuja postilaatikkotietokantoja, joita on enintään viisi.

Standard-versiossa EI OLE saatavilla Data Loss Prevention (DLP) -ominaisuuksia, tukea rajattomalle määrälle virtuaalikoneita tai 2 Hyper-V-säiliötä sekä Storage Spaces Direct-, Storage Replica-, Shielded Virtual Machines- ja OneDrive for Business -ominaisuuksia.

Exchange Server 2016 Standard tekniset eritelmät

Alla on tietoja Exchange Server 2016:n tukemista skenaarioista, arkkitehtuurista sekä laitteistojen ja ohjelmistojen vähimmäisvaatimuksista, joilla varmistetaan Exchange 2016 - ohjelmiston optimaalinen toiminta.

Palvelinarkkitehtuuri - muutokset edelliseen versioon verrattuna

Exchange Server 2016:n tärkeimmät muutokset edelliseen versioon verrattuna ovat:

 • Palvelinroolien vähentäminen kahteen: Exchange 2016:ssa on nyt 1. Postilaatikko-rooli, jolla on päätoiminnot, se vastaanottaa asiakaspyyntöjä ja ylläpitää tietokantoja. 2. Edge Transport -rooli, joka vastaa lisäturvallisuuden tarjoamisesta, kun sähköpostia siirretään intranetin ja Internetin välillä. Client Access Server -rooli (CAS) on poistettu.
 • MBX2016-palvelinta käytetään kuormantasaajien kautta. Asiakas kirjautuu postilaatikkopalvelimen Client Access Service -palveluun, ja hänet ohjataan postilaatikkopalvelimelle, jolla on aktiivinen tietokanta. Viestintä tapahtuu edelleen protokollatasolla.
 • Uusi standardiprotokolla MAPI HTTP:n kautta: MAPI HTTP:n kautta on nyt standardiprotokolla Exchange Server 2016:ssa Outlookin kautta tapahtuvassa viestinnässä. Se tarjoaa optimoidun luotettavuuden ja vakauden Outlook- ja Exchange-yhteyksille ja näyttää myös siirtovirheet. Kun horrostilan, muutos verkon ja sen jälkeen keskeytetty yhteydet, Outlook luo yhteyden palvelimeen paljon nopeammin kuin ennen, ei yhteyden muodostaminen uudelleen tarvitaan, jos lyhyitä keskeytyksiä.
 • Virtualisointioikeudet mahdollistavat 2 virtuaalikoneen tai 2 Hyper-V-säiliön käytön standardiversiossa.
 • Rinnakkaiselon skenaariot: Exchange 2016 tukee rinnakkaiseloa Exchange Server 2010 SP3 RU11:n sekä Exchange Server 2013 CU11:n kanssa; Exchange 2013 CU11 -asiakaspalvelimen kautta tulevat pyynnöt välitetään Exchange 2016 -postilaatikkopalvelimelle. Vanhempia Exchange-versioita ei kuitenkaan enää tueta.

Exchange Server 2016 Standardin järjestelmävaatimukset

Windows Exchange Server 2016 Standardin asentaminen ja käyttö edellyttää seuraavien laitteisto- ja ohjelmistovaatimusten täyttymistä. Työpöydän kautta tapahtuvaan kiinteään viestintään tarvitaan myös yhteensopiva Microsoft Outlook -versio. Seuraavien vähimmäisvaatimusten on täytyttävä:

 • Käyttöjärjestelmät: Windows Server 2012 R2 Standard tai Datacenter, Windows Server 2016 Standard tai Datacenter tai uudempi
 • Prosessori: 64-bittinen prosessori tai AMD:n prosessori, jossa on AMD64-alustan tuki
 • Kiintolevy: 30 Gt kiintolevytilaa asennusasemalla; 500 Mt asennettua Unified Messaging -kielipakettia kohti; 500 Mt jonotietokantaa varten
 • Postilaatikon rooli: 8 GB
 • Edge Transport -rooli: 4 GB
 • Näytön resoluutio: vähintään 1 024 x 768 pikseliä
 • Active Directory: Windows Server 2008 R2 tai uudempi versio
 • Toimialue- ja metsätoimintataso: Windows Server 2008 R2 tai uudempi versio

Microsoft Exchange Server 2016 Standardin lisensointi

Exchange Server 2016 Standard Edition vastaa pienten ja keskisuurten yritysten ja organisaatioiden postilaatikkotarpeisiin, sillä se tukee enintään viittä postilaatikkotietokantaa; Exchange Server 2016 Standard -palvelimen käytössä olevaa instanssia kohden tarvitaan erillinen palvelinlisenssi riippumatta siitä, onko Exchange Server käytössä fyysisessä vai virtuaalisessa käyttöjärjestelmäympäristössä. Kunkin Exchange Server -instanssin katsotaan olevan käynnissä, kun ohjelmisto on ladattu muistiin tai sen ohjeet on suoritettu.

Usein kysytyt kysymykset Microsoft Exchange Server 2016 Standardista Wiresoftin käytettynä ohjelmistona

Käytettyjen ohjelmistojen, kuten Exchange Server 2016 Standard Editionin, kohdalla voit olla varma, että sekä ostamasi että käyttämäsi palvelinlisenssi ovat laillisia ja tarjoavat samat käyttömahdollisuudet kuin vastaava uusi ja käyttämätön lisenssi - koska ohjelmisto ei yleensä kulu, eikä sen toiminnallisuutta tai käyttöoikeutta ole rajoitettu. Alta löydät vastaukset kaikkiin tyypillisiin kysymyksiin käytetyistä Exchange Server -ohjelmistoista.

Mistä Wiresoftin käytetyt ohjelmistot Exchange Server 2016 Standardille tulevat?

Wiresoft Software Shopissa tarjottavat käytetyt ohjelmistot, kuten Exchange Server 2016 Standard, ovat yritysten ostamia, jotka ovat ostaneet nämä ohjelmistot uutena. Yleisimmät syyt niiden myyntiin ovat, että ne ovat ylijäämälisenssejä tai lisenssejä, joita ei käytetä muista syistä, tai että ohjelmistoversio on korvattu toisella versiolla tai toisella tyypillä, eikä sitä enää käytetä. Wiresoft merkitsee kaikki tällaiset lisenssit käytetyksi ohjelmistoksi, vaikka niitä voidaan käyttää kuten uutta palvelinlisenssiä.

Tarjoaako käytetty ohjelmisto, kuten Exchange Server 2016 Standard, myös ostajan tietoturvaa?

Kyllä: Käytetyt ohjelmistot, kuten Exchange Server 2016 Standard, tarjoavat Wiresoft-asiakkaille samat edut kuin uudet palvelinohjelmistot, kun he ostavat ne: tavanomainen ostajan turvallisuus välittömän latauksen ja välittömän lisenssin aktivoinnin kautta toimitetulla rajoittamattomalla lisenssiavaimella.

Onko käytettyjen ohjelmistojen osto ja käyttö laillista?

Kyllä: Wiresoftin tarjoamat käytetyt Exchange Server 2016 Standard -ohjelmistot ovat peräisin yrityksen lisenssivarastoista. Käytettyjen ohjelmistojen kauppa ja käyttö kuuluvat tavanomaisen lainkäyttövallan piiriin: tämä on julistanut molemmat laillisiksi, ja tämä on vahvistettu yhä uudelleen eri tuomioistuinten päätöksissä.

Mitä muita etuja Wiresoftin käytetyillä ohjelmistoilla on?

Wiresoftin käytetyt ohjelmistot tarjoavat sekä suurille että pienille yrityksille edullisen tilaisuuden täydentää tai päivittää olemassa olevia ohjelmistokantoja, koska hinta on huomattavasti alhaisempi kuin vastaavien uusien ohjelmistojen hinta. Wiresoft-ohjelmistokaupasta löydät myös Exchange Serverin vanhempia versioita tai muita ohjelmistoja, joita ei enää tarjota uutena, jolloin kalliimmat päivitykset voidaan välttää. Wiresoftin käytetyn ohjelmiston etuna on myös se, että se tarjoaa tarkastusturvallisuutta kaikkien ostajien täydellisen todentamisen ansiosta!

Wiresoftin käytetyn ohjelmiston tarjonta sisältää Exchange Server 2016 Standard Editionin sekä Enterprise Editionin - mukaan lukien tarvittavat asiakaslisenssit - sekä uudemmat ohjelmaversiot. Wiresoftilta löydät edullisia tarjouksia myös monista muista Microsoftin ohjelmista - esimerkiksi Outlookista - ja kaikista edellä mainituista eduista. Jos sinulla on kysyttävää Exchange Server 2016 Standard -lisensoinnista, ota meihin yhteyttä chatin, sähköpostin tai puhelimen välityksellä.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 STANDARD"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 STANDARD"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat