Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Suodattimelle ei löytynyt tuloksia!
VMWARE vCENTER SERVER 7 FOUNDATION VMWARE vCENTER SERVER 7 FOUNDATION
Etsitkö luotettavaa, edullista ja helppokäyttöistä virtualisointiratkaisua? Sitten VMware vCenter Server 7 Foundation on sinua varten. Tämä ohjelmisto sopii erinomaisesti pienille yrityksille, jotka haluavat hyödyntää virtualisointia...
992,90 € *
VMWARE vCENTER SERVER 7 STANDARD VMWARE vCENTER SERVER 7 STANDARD
VMware vCenter Server 7 Standard tarjoaa keskitetyn alustan Management VMware -ympäristöäsi varten. Se tarjoaa yksinkertaistetun Management vSphere -ympäristöjen, paremman suorituskyvyn ja skaalautuvuuden sekä paremman tietoturvan....
4 052,90 € *
VMWARE vCENTER SERVER 8 STANDARD VMWARE vCENTER SERVER 8 STANDARD
VMware vCenter Server 8 Standard - Virtualisointiympäristön keskitetty hallinta VMware vCenter Server 8 Standard on johtava ratkaisu koko virtualisointiympäristön hallintaan ja valvontaan. Tässä artikkelissa opit, miksi VMware vCenter...
5 094,90 € *

VMware vCenter: Virtualisointiympäristön keskitetty hallinta ja ohjaus

VMware vCenter on tehokas ohjelmistoratkaisu, jonka avulla yritykset voivat tehokkaasti hallita ja valvoa virtualisointiympäristöään. Tässä luokkatekstissä tarkastelemme VMware vCenterin keskeisiä ominaisuuksia ja etuja.

Mikä on VMware vCenter?

VMware vCenter on keskitetty hallinta-alusta, jonka avulla yritykset voivat hallita ja valvoa virtuaaliresurssejaan ja -infrastruktuuriaan. VCenterin avulla voit hallita koko virtualisointiympäristöäsi yhdestä konsolista riippumatta siitä, käytätkö VMware vSphereä vai muita VMware-tuotteita.

VMware vCenterin edut

  • Keskitetty hallinta: VMware vCenter tarjoaa yhden käyttöliittymän virtuaalikoneiden, isäntien ja resurssien hallintaan. Tämä helpottaa koko virtualisointiympäristön seurantaa ja hallintaa.
  • Korkea käytettävyys ja häiriönsietokyky: vCenterin avulla voit määrittää korkean käytettävyyden ratkaisuja virtuaalikoneidesi häiriönsietokyvyn varmistamiseksi. Laitevian sattuessa virtuaalikoneet siirretään automaattisesti muille isännille.
  • Resurssien optimointi: VMware vCenter tarjoaa resurssien optimointityökaluja, joilla varmistetaan, että virtuaalikoneita käytetään tehokkaasti. Tämä auttaa säästämään kustannuksia ja maksimoimaan suorituskyvyn.

Joustavuus ja skaalautuvuus

VMware vCenter tarjoaa joustavuutta ja skaalautuvuutta:

  • Monipilvihallinta: vCenterin avulla voit laajentaa ja hallita virtualisointiympäristöäsi monipilviympäristöissä, mikä lisää IT-infrastruktuurisi joustavuutta.
  • Skaalautuvuus: vCenter on skaalautuva ja tukee satojen tai tuhansien virtuaalikoneiden ja isäntien hallintaa.
  • Integrointi: VMware vCenter integroituu saumattomasti muihin VMware-tuotteisiin ja -ratkaisuihin tarjoten kehittyneitä ominaisuuksia ja valmiuksia.

VMware vCenter toiminnassa

Organisaatiot voivat ottaa VMware vCenterin käyttöön erilaisissa skenaarioissa:

  • Konsolidointi: vCenter mahdollistaa palvelimien konsolidoinnin ja laitteistokustannusten vähentämisen.
  • Automatisointi: vCenterin avulla voit automatisoida tehtäviä ja lisätä virtualisointiympäristön tehokkuutta.
  • Tietoturva ja vaatimustenmukaisuus: vCenter tarjoaa työkaluja tietoturvan valvontaan ja vaatimustenmukaisuusohjeiden noudattamiseen.

Kaiken kaikkiaan VMware vCenter antaa yrityksille mahdollisuuden hallita virtualisointiympäristöään tehokkaasti. Keskitetyn hallinnan, korkean käytettävyyden vaihtoehtojen ja resurssien optimoinnin avulla yritykset voivat vähentää kustannuksia ja parantaa virtuaalikoneidensa suorituskykyä. VMware vCenter on ihanteellinen ratkaisu niille, jotka etsivät virtualisointiresurssiensa kattavaa ja keskitettyä hallintaa.

Luokat