Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 STANDARD

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

  • SW10105
  • P73-06285
  • Pysyvästi voimassa
  • Kaikki kielet
  • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
60,90 € * 66,90 € * (8,97% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Core 16 Core 
Laitteet 1x
Virtuaalikoneet 2x
Medium Lataa
Suoritusaika Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimituksen laajuus Lataa + lisenssi


Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard Microsoft tarjoaa yksityisille ja kaupallisille palvelinsovelluksille ratkaisun, joka on helppo asentaa ja ylläpitää. Server -versiota Microsoft Windows on kehitetty edelleen, ja se tekee vaikutuksen uusilla ominaisuuksilla ja toiminnoilla. Tässä artikkelissa kerrotaan, mitä ohjelmisto Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard tarkoittaa ja miten sitä voidaan käyttää.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 STANDARD"

Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard

Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard tarjoaa yksityisille ja kaupallisille palvelinsovelluksille ratkaisun, joka on helppo asentaa ja ylläpitää. Microsoft Windowsin palvelinversiota on kehitetty edelleen, ja se vakuuttaa joillakin uusilla ominaisuuksilla ja toiminnoilla. Tässä artikkelissa kerrotaan, mikä Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard on ja miten sitä voidaan käyttää.

Mikä on Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard ja mihin tätä ohjelmistoa käytetään?

Tämä ohjelmisto on ohjelmistojättiläisen Microsoftin käyttöjärjestelmä. Se on erityisesti kehitetty käyttöjärjestelmä, joka on luotu palvelimien konfigurointia, hallintaa ja ylläpitoa varten ja joka on myös optimoitu tätä tarkoitusta varten. Microsoft Windows Server ei siis yleensä sovellu tavanomaiseen työskentelyyn tietokoneella, vaan se on erityisesti suunniteltu käytettäväksi ja asennettavaksi palvelimelle. Se tarjoaa useita erilaisia työkaluja ja ominaisuuksia, jotka tekevät palvelimen hallinnoinnista ja konfiguroinnista hyvin yksinkertaista ja tehokasta. Microsoft Windows Server -palvelinta ei käytetä vain yksityisellä sektorilla, vaan sitä käytetään usein myös yrityssektorilla. Monet suuret yritykset hallinnoivat palvelimiaan Microsoft Windows Server 2012 R2 Standardin avulla. Tämä käyttöjärjestelmä mahdollistaa myös niin sanotun pilven luomisen, jota käyttäjät ja työntekijät voivat käyttää. Tällaista palvelinta voidaan käyttää myös varmuuskopioihin ja muihin tietojen varmuuskopioihin, jotka voidaan myös salata.

Mitä laitteistovaatimuksia tietokoneen on täytettävä, jotta Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard toimii siinä?

Tietokoneessa on oltava 64-bittinen prosessori, jonka kellotaajuus on vähintään 1,4 GHz, jotta Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard toimii sujuvasti. Lisäksi tarvitaan noin 32 Gt kiintolevytilaa ja noin 512 Mt keskusmuistia (RAM). SSD-levyllä tai suuremmalla RAM-muistilla järjestelmä toimii paljon paremmin ja nopeammin. Korkeampi prosessorin kellotaajuus lisää myös suoritusnopeutta. Lisäksi tarvitaan WLAN-sovitin tai Ethernet-sovitin palvelimen kytkemistä varten. Nämä sovittimet ovat yleensä jo valmiiksi sisäänrakennettuina laitteistoon.

Miten Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard asennetaan tietokoneeseen tai palvelimeen?

Tämä käyttöjärjestelmä voidaan asentaa joko CD-levyltä tai USB-tikulta. Tietovälineen on kuitenkin joka tapauksessa oltava käynnistyskelpoinen, jotta tietokone tunnistaa sen suoraan, kun se käynnistetään. Sitten tallennusväline asetetaan paikalleen ja tietokone kytketään päälle - tietokoneen pitäisi heti tunnistaa Windows ja aloittaa sen asennus. Jos tietokone ei tunnista asennusta heti, BIOS-asetukset on tarkistettava. Käynnistyksen CD-levyltä tai USB-muistitikulta pitäisi sitten tapahtua ensin, jopa ennen käynnistystä kiintolevyltä tai SSD-levyltä. Avustaja opastaa käyttäjää asennuksen aikana ja selittää kaikki vaiheet. GUI-asennuksen lisäksi asennus on mahdollista myös komentoriviltä (terminaalista). Tätä suositellaan vain edistyneille käyttäjille; tässä käyttäjä voi tehdä hyvin yksityiskohtaisia asetuksia. On myös mahdollista valita, toimiiko Windows Server tällöin graafisen käyttöliittymän käyttöjärjestelmänä vai ainoastaan komentoriviltä. Jälkimmäisen vaihtoehdon avulla tietokonetta voidaan ohjata toisesta tietokoneesta suojatun SSH-yhteyden kautta, joten asennuksessa ei tarvita monitoria.
Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 STANDARD"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 STANDARD"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat