Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OFFICE MAC 2021 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT OFFICE MAC 2021 STANDARD

Saatavilla välittömänä latauksena

 • SW10496
 • 3YF-00233
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
162,90 € * 179,90 € * (9,45% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versio Täysi versio
Laitteet 1x
Toimituksen laajuus Lataa + lisenssi
Medium Lataa
Runtime Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimitusaika  Muutama minuutti
MacOS  Monterey, Big Sur, Catalina, Mojave..


MS Office 2021 Standard for Mac on tällä hetkellä uusin versio hyväksi havaitusta Microsoftin toimisto-ohjelmistosta Applen tietokoneille, joka on saatavilla myös ladattavana. Käyttäjät hyötyvät näin jälleen kerran monipuolisesta valikoimasta yksittäisiä ohjelmia, jotka kattavat lähes kaikki nykyaikaisen toimiston tehtäväalueet ja jotka ovat myös keskenään yhteensopivia, jotta tuottava työskentely olisi esteetöntä - ei vain yksin vaan erityisesti tiimissä: Word tekstin luomiseen eri aloille, Excel monimutkaisiin laskelmiin taulukkomuodossa, PowerPoint informatiivisiin, interaktiivisiin esityksiin ja Outlook kattavaan viestintään ja tehtävien suunnitteluun. Näitä täydentävät OneNote-sovellus muistiinpanojen järjestämiseen sekä pilvitallennustila OneDrive tietojen asettamiseen saataville verkossa, ja luultavasti jälleen Microsoft Teams, joka korvaa Skypen.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT OFFICE MAC 2021 STANDARD"

Microsoft Office Standard 2021 Macille 

MS Office 2021 Standard for Mac on tällä hetkellä uusin versio Applen tietokoneille tarkoitetusta ja hyväksi havaitusta Microsoftin toimisto-ohjelmistosta, joka on myös ladattavissa. Käyttäjät hyötyvät näin jälleen kerran monipuolisesta valikoimasta yksittäisiä ohjelmia, jotka kattavat lähes kaikki nykyaikaisen toimiston tehtäväalueet ja jotka ovat myös yhteensopivia keskenään, mikä mahdollistaa tuottavan työskentelyn - ei vain yksin vaan erityisesti tiimissä: Word eri alojen tekstin luomiseen, Excel monimutkaisiin laskelmiin taulukkomuodossa, PowerPoint informatiivisiin, vuorovaikutteisiin esityksiin ja Outlook kattavaan viestintään ja tehtävien suunnitteluun. Näitä täydentävät OneNote, joka on muistiinpanojen järjestämiseen tarkoitettu sovellus, sekä pilvitallennustila OneDrive, jonka avulla tiedot ovat saatavilla verkossa, ja oletettavasti myös Microsoft Teams, joka korvaa Skypen.

Erityisominaisuutena verrattuna Office 2021 Standard for Macin aiempaan versioon uutta Office-ohjelmistoa voi käyttää myös Mac-tietokoneissa, joissa on jo Applen uudet piiprosessorit. Lisäksi sitä voidaan tietysti edelleen käyttää Intel-pohjaisissa Mac-tietokoneissa.

Hyödynnä Wiresoftin käytettyjen ohjelmistojen tarjous ja osta uusi Office 2021 Standard for Mac -täysversio ladattavana ja ilman tilausvelvoitetta halvemmalla kuin tavallisessa ohjelmistokaupassa!

Mitä uutta on MS Office 2021 Standard for Macissa?

Kaikki pakettiin sisältyvät sovellukset ovat teknisesti ajan tasalla, mikä näkyy tietenkin myös uudistetussa ulkoasussa, vaikka tuttu valikkorakenne on säilytetty. Lisäksi tiimityöskentelyä - myös pilvipalvelussa - on vahvistettu entisestään. Uuden Office Editionin myötä myös Mac-käyttäjät hyötyvät edelleen suosituista ja tehokkaista työkaluista - tehokkaaseen toimistotyöskentelyyn jokapäiväisessä liiketoiminnassa.

Vaikka kaikkia Office 2021 Standard for Macin uusia ominaisuuksia ei vielä tiedetä, Microsoft on julkistanut useita yksityiskohtia yksittäisistä ohjelmista:

 • Word 2021: XLOOKUP-rivin tarkennustoiminto vähentää häiriötekijöitä, jolloin Word-käyttäjien on helpompi tarkistaa asiakirja rivi riviltä.
 • Excel 2021: XLOOKUP-toiminto on käytettävissä myös täällä, jotta voit helpommin etsiä tai tarkistaa taulukon tai Excel-taulukon sisältöä. Tähän on lisätty parannettu tuki dynaamisille taulukkomäärille taulukkolaskentaohjelmissa - uusilla array-funktioilla FILTER, SORT, SORTBY, RANDARRAY, SEQUENCE, UNIQUE ja XMATCH.
 • PowerPoint 2021: Esityksiä voidaan nyt täydentää ennalta nauhoitetulla äänikommentilla, mikä laajentaa käyttömahdollisuuksia ja tietosisältöä.
 • Outlook: sähköpostitekstit voidaan kääntää yli 70 kielelle.

Lisää ominaisuuksia Office 2021 Standard for Macissa

Edellä mainittujen yksittäisiin ohjelmiin tehtyjen lisäysten lisäksi Office 2021:n nykyinen Mac-käyttäjille suunnattu standardipainos tarjoaa myös useita muita parannuksia ja parannuksia, jotka ovat usein ohjelmarajat ylittäviä ja tarjoavat siten tehokkaamman käyttökokemuksen.

Vapaakäsityökalu Wordissa, Excelissä ja PowerPointissa 

Word-, Excel- ja PowerPoint-ohjelmien vapaakäsityökalu tarjoaa käyttäjille laajan valikoiman vaihtoehtoja vapaakäsin tehtyjen piirustusten ja luonnosten sekä kaavioiden ja kaavojen luomiseen - loppulaitteen toiminnallisuudesta riippuen on mahdollista piirtää asiakirjaan kynällä tabletilla, sormella kosketusnäytöllä tai hiirellä erillisessä laitteessa tai kannettavassa tietokoneessa - ja muokata niitä edelleen erilaisilla tehostein ja työkaluilla. Office 2021 Standard for Mac tarjoaa tähän tarkoitukseen myös uudet lasso- ja pyyhintätyökalut. Myös muut kuin Office-tiedostomuodot, kuten ODF, voidaan avata ja muokata.

Kattava integroitu PDF-tiedostojen hallinta

Uusi Office voi nyt myös näyttää PDF-tiedostoja ilman Adobe Reader -ohjelmaa ja mahdollistaa kommentoinnin. Lomakkeet voidaan myös täyttää ja allekirjoittaa digitaalisesti. Parannetun tietoturvan ja valtuutusten hallinnan ansiosta tiedostot ovat myös paremmin suojattuja luvattomalta käytöltä.

Tiimityö OneDriven kanssa

OneDrive on käytännöllinen työkalu tiimien väliseen projektityöskentelyyn. Käyttäjät muokkaavat Microsoft OneDriveen tallennettuja asiakirjoja, taulukkolaskentataulukoita ja dioja yhdessä - toimistossa, kotitoimistossa tai tien päällä samanaikaisesti MobiDrive Cloudissa. Olemassa olevat Google Drive-, OneDrive- ja Dropbox-tilejä voi myös yhdistää Office for Maciin OneDriven kautta. Kattavat hallintavaihtoehdot käyttö- ja muokkausoikeuksien myöntämiselle varmistavat, että kriittiset tiedot pysyvät suojattuina luvattomalta käytöltä myös pilvipalvelussa.

Saavutettavuus Office-ohjelmissa

Saavutettavuudesta on tullut olennainen osa tietokoneilla tehtävää tuettua työtä - niin asiakirjojen laatijoiden kuin lukijoidenkin kannalta. Word, Excel, PowerPoint ja OneNote tarjoavat optimoidun esteettömyystarkastuksen Office 2021 Standard for Macissa, mikä helpottaa asiakirjojen ymmärtämistä ja parantaa siten yhteistyötä muiden käyttäjien kanssa.

Tämä sisältää tukea kansainvälisesti sovellettaviin standardeihin laatimisessa sekä käytännön ehdotuksia tekstin jäsentämiseen ja esittämiseen. Kun aktivoit toiminnon "Tarkista saavutettavuus", kyseisessä ohjelmassa näytetään luettelo varoituksista tai virheistä, joita täydennetään parannusvihjeillä ja -suosituksilla. Kun suunnittelet tapaamisia muualla sijaitsevien liikekumppaneiden kanssa, voit varmistaa Outlookissa, että myös kansainväliset vastaanottajat ovat läsnä, näyttämällä aikavyöhykkeen.

Office 2021 Standard for Mac -ohjelman käyttäjät hyötyvät myös monista työskentelyä helpottavista tavoista: "Helppokäyttöisyys"-osiossa on laaja valikoima ääniä, joissa on "Anna palautetta äänellä" äänivihjeiden aktivoimiseksi. Lisäksi Office 2021 Standard for Macin Word-ohjelman tummat teemat Tummanharmaa ja Musta parantavat keskittymistä: valitsemalla hillitympi tausta häiriötekijät vähenevät ja keskittyminen tehtäviin paranee, ja aktivoimalla tekstistä puheeksi -ominaisuuden voi lukea asiakirjojen ja sähköpostien sisältöä ääneen työn aikana ja matkalla.

Office 2021 Standard for Mac -ohjelman erityispiirteet ylläpitäjiä varten

Käyttäjille tarjottavien puhtaiden etujen lisäksi Office 2021 Standard for Mac -version odotetaan jälleen tarjoavan järjestelmänvalvojille käytännön toimintoja, jotka olivat saatavilla jo edellisessä versiossa ja jotka helpottavat käyttäjien hallintaa ja parantavat samalla tietoturvaa:

 • GPO:n eli ryhmäkäytäntöobjektin avulla ylläpitäjillä on käytössään tehokkaat ryhmäkäytännöt, joilla he voivat suojata Officea ADMX-malleilla, jotka tarjoavat paremman turvallisuuden päivitysten ja asiakirjojen makrojen valvonnassa.
 • Lisäksi itse päivityksenhallinta sisältää vaihtoehtoja ominaisuus- ja toimintopäivitysten sekä tietoturvan kannalta tärkeiden laatupäivitysten, kuten laastareiden ja hotfixien, aktivoimiseksi: esimerkiksi tärkeät ominaisuuspäivitykset voidaan jättää huomiotta, ja välttämättömiä päivityksiä voidaan lykätä jopa viidellä viikolla.
 • Käyttämällä Office for Macin sisältämiä päätepalveluita tai etätyöpöytäpalveluita ohjelmistoa voidaan käyttää myös vanhemmalla Macilla.

Kaikki MS Office 2021 Standard for Mac -ohjelman yksittäiset ohjelmat yhdellä silmäyksellä

Microsoft Office 2021 for Macin Standard Editionin myötä Applen laitteiden käyttäjät saavat jälleen käyttöönsä klassiset ja välttämättömät Office-ohjelmat Word, Excel, PowerPoint ja Outlook, jotka tekevät vaikutuksen monipuolisilla sovellusmahdollisuuksillaan kuten mikään muu toimisto-ohjelmisto:

 • Word 2021 sisältää kaiken ammattimaiseen tekstidokumenttien luomiseen moniin käyttötarkoituksiin - käytännön työkalut, kuten "Review"-toiminto, helpottavat vierasperäisten sanojen oikeaa käyttöä tai ymmärtämistä suoraan asiakirjassa, ja Microsoft Academic Search helpottaa oikeaa viittaamista.
 • Excel 2021 tarjoaa entistäkin enemmän mahdollisuuksia esimerkiksi kartta- ja suppilodiagrammien havainnollistamiseen PowerPivot- ja PowerQuery-laajennusten avulla, mukaan lukien synkroninen yhteistyö reaaliajassa Excel-taulukoissa ja -taulukoissa. Data Loss Protection suojaa luottamuksellisia tietoja EU:n tietosuojasäännösten mukaisesti.
 • Jokaisen uuden painoksen myötäPowerPoint 2021 tarjoaa jälleen lisää mielenkiintoisia visuaalisia tehosteita, joilla esityksiin voi tuoda eloa, kuten animaatioita, kuten zoomauksia ja morphing-siirtymiä, sekä uusia kuvakkeita, SVG-vektoritiedostoja ja 3D-malleja sisällön visualisoimiseksi. Wordista tuttua tekstimerkkiä voi käyttää myös PowerPointissa.
 • Outlook 2021 lajittelee luotettavasti yritysten päivittäisen sähköpostitulvan älykkäillä työkaluilla, jotka lajittelevat sähköpostit automaattisesti niiden tärkeyden ja merkityksellisyyden mukaan. Tekstistä puheeksi -toiminto, joka lukee viestit ääneen, säästää aikaa. Myös Outlookissa Data Loss Protection suojaa liitetiedostoissa olevia kriittisiä tietoja luvattomien henkilöiden lähettämiseltä ja käyttämiseltä

Järjestelmävaatimukset MS Office 2021 Standard for Macin asentamista ja käyttöä varten

Alla on tietoja tunnetuista järjestelmävaatimuksista ja sovellettavista käyttöehdoista, jotka koskevat MS Office 2021 Standard for Macin uutta versiota. Saatat myös joutua noudattamaan lisäohjeita virallisen julkaisun jälkeistä käyttöä varten.

Laitteistovaatimukset MS Office 2021 Standard for Mac -ohjelmalle

Office 2021 Standard for Mac on Microsoft Office -paketin versio, joka toimii myös Mac-tietokoneissa, joissa on uusi Apple Silicon -prosessori. Sitä voidaan kuitenkin käyttää myös Mac-tietokoneissa, joissa on Intel-prosessorit. Aiempaa 32-bittistä versiota ei ole enää saatavilla, joten ohjelmisto voidaan asentaa vain 64-bittisiin laitteisiin. Kaiken kaikkiaan seuraavia vähimmäisvaatimuksia on noudatettava:

 • Käyttöjärjestelmät: Office for Mac 2021:tä tukevat kolme uusinta macOS-versiota. Tällä hetkellä nämä ovat Monterey, Big Sur ja Catalina; Mojaven tuen odotetaan loppuvan tai sitä ei enää päivitetä
 • Prosessori: Intelin prosessori tai Applen piiprosessori
 • Kiintolevytila: 10 GB
 • Muisti: 4 GB RAM-muistia
 • Näytönohjain: DirectX 9 tai uudempi
 • Näytön resoluutio: 1 024 x 768 pikseliä

Microsoft Office 2021 Standard for Mac -lisensointi

Yksi Microsoft Office 2021 for Mac -ohjelman Standard Edition -lisenssi oikeuttaa käyttämään sitä yhdessä Applen laitteessa. Tähän voi sisältyä myös ohjelmistokopion asentaminen verkkopalvelimelle, jotta sitä voidaan käyttää etänä tai Virtual Desktop Infrastructure -palvelun kautta asianmukaisesti lisensoidulla päätelaitteella.

Osta MS Office 2021 Standard for Mac Wiresoftilta käytettynä ohjelmistona edullisemmin

Miksi käyttäisit enemmän rahaa, kun voit jo ostaa nykyisen Office 2021 Standard Edition for Macin käytettynä ohjelmistona? Wiresoftilla voit hyötyä alkuperäisten Microsoft-ohjelmistojen huomattavasti alhaisemmista hinnoista - välittömällä latauksella ja kaikilla näillä eduilla:

 • Käytä yksittäistä lisenssiä - ilman tilausvelvoitetta
 • Täydellinen Office-paketti sisältäen kaikki ohjelmat
 • Kaikkien Office-ohjelmien täysi toimintakyky - Wiresoftin käyttämät ohjelmat ovat täysin toimivia ilman aikarajoitusta
 • Käytettyjen Microsoft-ohjelmistojen laillinen käyttö - EU:n tuomioistuinten päätökset vahvistavat tämän

Onko sinulla kysyttävää nykyisestä Microsoft Office 2021 Standard-Edition for Mac -versiosta muihin Microsoftin tai muihin käytettyihin ohjelmistoihin? Ota sitten yhteyttä chatissa, puhelimitse tai sähköpostitse.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT OFFICE MAC 2021 STANDARD"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT OFFICE MAC 2021 STANDARD"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat