Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 STANDARD

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

  • SW10118
  • 312-04405
  • Pysyvästi voimassa
  • Kaikki kielet
  • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
345,90 € * 382,90 € * (9,66% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
CU-versio Nykyinen
Medium Lataa
Suoritusaika Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimituksen laajuus Lataa + lisenssi
Lisätietoja Jopa 5 postilaatikkotietokantaa


Microsoft Exchange 2019 on uusi versio hyväksi todetusta, tehokkaasta viestialustasta, jota käytetään sähköpostiliikenteen, yhteystietojen ja tehtävien keskitettyyn hallintaan sekä aikataulutukseen pienissä yrityksissä ja yrityksissä. The Server Standard Exchange Server Standard Painos tarjoaa kattavan joukon uusia työkaluja sekä optimointeja olemassa oleviin toimintoihin, jotta voidaan suunnitella käyttäjän määrittelemää ja siten tehokasta viestintää ja yhteistyötä joustavasti käytettävien sovellusten avulla.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 STANDARD"

Microsoft Exchange Server 2019 Standard

On erityisen tärkeää, että yritykselläsi on aina joustavat viestintäkanavat työntekijöiden ja asiakkaiden välillä. Erityisesti turvallinen sähköpostiliikenne, tapaamisten koordinointi, tehtävien suorittaminen ja luotettava yhteyksien hallinta ovat ensisijaisen tärkeitä. Tällöin ohjelmistoratkaisua Microsoft Exchange Server 2019 Standard voidaan suositella pienille ja keskisuurille yrityksille, mutta myös kotikäyttäjilleOffice. Sen avulla saat monipuolisen huolettoman paketin, joka vapauttaa sinut monista päivittäisistä tehtävistä viestinnän alalla. Jo edellinen versio vuodelta 2016 oli uraauurtava menestys. Nyt voit hyödyntää uusinta vuoden 2019 versiota, jossa on parannettu suorituskyky.

Mitkä ovat Microsoft Exchange Server 2019 Standardin edut?

Microsoft Exchange on ollut käytössä vuodesta 1996, ja sitä on mukautettu jatkuvasti yritysten tarpeisiin versiosta 4.0 lähtien. Enterprise-versio on suunnattu suuremmille yrityksille, viranomaisille ja laitoksille, ja se tarjoaa suuremman määrän sähköpostilaatikoita ja tietokantoja, mutta Standard-versio riittää täysin monille toiminta-alueille. Tässä versiossa eri kuljetusreitit on koottu yhteen niin sanottuun postilaatikkopalvelinrooliin. Tämä sisältää
- Vaihtokuljetus,
- Postilaatikon kuljetuslähetys,
- Postilaatikon kuljetus Toimitus ja
- frontend transport.

Tämän niputuksen ansiosta suorittimen suorituskyky paranee huomattavasti. Microsoft Exchange Server 2019 Standard on palvelinohjelmisto, joka toimii kaikissa yleisimmissä verkkoselaimissa, kuten Google Chromessa, Safarissa, Firefoxissa, Internet Explorer 11:ssä tai Microsoft Edgessä.

Palvelinta kohden on käytettävissä enintään viisi tietokantaa, jotka toimivat aktiivisina tai passiivisina postilaatikkotietokantoina. Microsoft Exchange Server 2019 Standard käytetään hyväksi todetun asiakasohjelmiston Microsoft Outlookin avulla. Lisäksi toimitukseen kuuluu myös Outlook on the Web -verkkosovellus. Aktiivista tietokantaa käytetään saapuvaan ja lähtevään postiin, mutta on myös passiivinen tietokanta varmuuskopiointia ja palautusta varten. Pienemmille yrityksille ja kotikäyttöönOffice viisi mukana toimitettua tietokantaa ovat täysin riittäviä.

Mitä tarkoitetaan älykkäällä postilaatikolla?

Periaatteessa älykäs postilaatikko tekee yrityksestäsi tuottavamman. Sen lisäksi, että se voidaan personoida, se tarjoaa myös tehokkaan hakutoiminnon. Tässä voit etsiä nopeammin paitsi tärkeitä sähköposteja myös yhteystietoja, tapaamisia ja tehtäviä. Microsoft Exchange Server 2019 Standard yhdistää nämä alueet toisiinsa, jotta sinulla on aina yleiskuva kaikista tärkeistä tiedoista. Erityisen käytännöllinen on käyttö hyväksi todetun sähköpostiohjelman Microsoft Outlookin kautta, joka tarjoaa myös hyväksi todetun Microsoft Windows -käyttöliittymän. Outlook on the Web kehitettiin alun perin pilvipalvelua varten, mutta sitä voidaan tietysti käyttää helposti myös tavalliseen sähköpostiliikenteeseen.

Mitkä ovat Microsoft Exchange Server 2019 Standardin järjestelmävaatimukset?

Microsoft Exchange Server 2019 Standard on itse asiassa melko vaatimaton. Vaaditaan tietokone, jossa on 64-bittinen arkkitehtuuri, sekä vähintään 30 Gt:n kiintolevytila. Useimmissa toimistoympäristöissä on tämä peruskokoonpano. Huomaa, että unified messaging language package (UF) -paketin asentaminen vaatii 500 Mt lisää.

Voit käyttää lisenssiä sekä omassa konesalissasi palvelinratkaisuna että pilvipalvelimen kautta. Microsoft tarjoaa tähän tarkoitukseen vastaavan isäntäratkaisun. Tässä Microsoft Exchange Server 2019 Standard lisensoidaan User Subscription License -lisenssillä. Näin voit käyttää sekä Microsoftin perustamaa verkkopalvelua että omaa palvelintasi. Microsoft Exchange Server 2019 Standard voidaan käyttää erittäin joustavasti tällä tavoin.

Mitä Microsoft Exchange Server 2019 -palvelimen hankinnan yhteydessä sisältyy toimitukseen?

Aikaa vievä asennus CD-levyltä kuuluu nyt menneisyyteen. Saat käytännöllisen yhden käyttäjän MLK:n ilman tietovälinettä volyymilisenssinä. Asennuksen jälkeen sinun tarvitsee vain rekisteröidä uusi ohjelmistoratkaisu. Annamme sinulle kaikki tarvittavat tiedot. Tarvittaessa sinun on tilattava myös Outlook-asiakasohjelmisto. Muussa tapauksessa voit käyttää mukana toimitettua Outlook on the Web -ohjelmaa. Tietenkin voit hyötyä Microsoftin säännöllisistä ohjelmistopäivityksistä. Näin pysyt aina uusimmissa olosuhteissa. On syytä mainita, että voit käyttää Microsoft Exchange Server 2019 Standard -lisenssiäsi rajoituksetta. Aikarajoitusta ei ole.

Ehkä sinäkin haluaisit hallita ja käyttää keskitetysti yrityksesi tai kotisi tärkeitä viestintäkanaviaOffice. Sähköpostia, yhteystietoja, tapaamisia ja tehtäviä varten suosittelemme Microsoft Exchange Server 2019 Standard. Voit tilata tämän tuotteen lisenssiavaimen täältä kohtuulliseen hintaan.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 STANDARD"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 STANDARD"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat