Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Suodattimelle ei löytynyt tuloksia!
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 STANDARD MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 STANDARD
Microsoft Exchange Server 2019 Standard On erityisen tärkeää, että yritykselläsi on aina joustavat viestintäkanavat työntekijöiden ja asiakkaiden välillä. Erityisesti turvallinen sähköpostiliikenne, tapaamisten koordinointi, tehtävien...
345,90 € *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE
Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise Tekstinkäsittelyn ja taulukkolaskennan lisäksi sähköpostien, tapaamisten, yhteystietojen ja tehtävien hallinnalla on tärkeä rooli yrityksissä. Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise on...
2 029,90 € *

Microsoft Exchange Server 2019: Nykyaikaisen yritysviestinnän kulmakivi

Exchange Server 2019:n esittely

Microsoft Exchange Server 2019 on uusin versio Microsoftin laajalti käytetystä sähköposti- ja kalenteripalvelimesta, joka on suunniteltu organisaatioille, jotka etsivät vankkaa, tiloissa olevaa viestintä- ja yhteistyöratkaisua. Parannettujen tietoturvaominaisuuksien, suorituskyvyn ja virtaviivaistetun käyttökokemuksen ansiosta Exchange 2019 on edelleen organisaatioiden suosima valinta maailmanlaajuisesti.

Mitä uutta Exchange Server 2019:ssä on?

Exchange Server 2019 tuo monia parannuksia edeltäjiinsä verrattuna, kuten paremman skaalautuvuuden, parannetut hakutoiminnot ja vahvemman integraation muiden Microsoft-tuotteiden, kuten SharePointin ja Skype for Businessin, kanssa.

Exchange Server 2019:n keskeiset ominaisuudet

Skaalautuvuus ja suorituskyky

Suurille yrityksille suunniteltu Exchange Server 2019 tukee suurempaa käyttäjämäärää palvelinta kohden ja suurempia postilaatikoita parannetun tallennusarkkitehtuurin ja suorituskykyoptimointien ansiosta.

Parannettu hakutoiminto

Exchange Server 2019:ssä hakuarkkitehtuuri on suunniteltu uudelleen, jotta hakutulokset olisivat nopeampia ja tarkempia, mikä on erityisen hyödyllistä organisaatioille, joissa on suuria tietomääriä.

Tietoturva ja vaatimustenmukaisuus

Exchange Server 2019 parantaa tietoturvaa muun muassa kuljetustason ja levossa olevien viestien salauksen kaltaisilla ominaisuuksilla, ja siinä on sisäänrakennetut DLP-mekanismit (Data Loss Prevention) ja parannetut vaatimustenmukaisuusominaisuudet.

Kehittynyt uhkien torjunta

Tietoturvaominaisuuksiin kuuluu suojaus uhkia, kuten phishingiä ja haittaohjelmia vastaan, jotka on suunniteltu erityisesti suojaamaan yritysten viestintää.

Hallinta- ja hallintaominaisuudet

Exchange Server 2019 tarjoaa ylläpitäjille parannettuja työkaluja ja käyttöliittymiä palvelinympäristön hallintaan, ylläpitoon ja järjestelmän suorituskyvyn seurantaan.

Yksinkertaistettu hallinta

Exchange 2019:n yksinkertaistetun hallintakonseptin ansiosta IT-tiimit voivat suorittaa tehtävät nopeammin ja tehokkaammin kuin koskaan aiemmin.

Exchange Server 2019:n merkitys

Tulevaisuuden varmatoimisuus ja mukautuvuus

Exchange Server 2019 on suunniteltu vastaamaan nykyaikaisten organisaatioiden muuttuviin tarpeisiin, ja siinä keskitytään vahvasti tietoturvaan, käyttäjäkokemukseen ja integrointiin Microsoft 365 -ekosysteemiin.

Integrointi pilveen

Vaikka Exchange 2019 on suunniteltu toimitilakäyttöön, se tarjoaa saumattoman siirtymisen pilveen, jolloin organisaatiot voivat hyötyä hybridiympäristön joustavuudesta.

Microsoft Exchange Server 2019 edustaa yritysten viestintäratkaisujen huipputasoa ja tarjoaa vahvan, skaalautuvan ja turvallisen alustan. Tämä luokkateksti tarjoaa kattavan yleiskatsauksen, joka auttaa sinua ymmärtämään Exchange Server 2019:n ominaisuuksia ja arvoa organisaatiollesi.

Luokat