Chat with us, powered by LiveChat
LAINSÄÄDÄNTÖ
Yritysasiakkaat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Trustmask
Suodattimelle ei löytynyt tuloksia!
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 STANDARD MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 STANDARD
Microsoft Exchange Server 2019 Standard On erityisen tärkeää, että yritykselläsi on aina joustavat viestintäkanavat työntekijöiden ja asiakkaiden välillä. Erityisesti turvallinen sähköpostiliikenne, tapaamisten koordinointi, tehtävien...
382,90 € *
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE
Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise Tekstinkäsittelyn ja taulukkolaskennan lisäksi sähköpostien, tapaamisten, yhteystietojen ja tehtävien hallinnalla on tärkeä rooli yrityksissä. Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise on...
2 254,90 € *

Microsoft Exchange Server 2019:n todistetut edut

Käyttämällä niin sanottua postilaatikkopalvelinroolia Exchange Server niputtaa kuljetusreitit, kuten Exchange Transport, Mailbox Transport Submission, Mailbox Transport Delivery ja Frontend Transport, ja parantaa siten merkittävästi suorittimen suorituskykyä.

Sähköpostien, tapaamisten ja tehtävien tehokas hallinta ja organisointi

Älykäs postilaatikko takaa työntekijöille paremman tuottavuuden ja tehokkuuden. Henkilökohtaistamismahdollisuuden ja laajan hakutoiminnon ansiosta sähköpostien lisäksi myös yhteystiedot, tapaamiset ja tehtävät löytyvät nopeasti. Microsoft Exchange Server 2019 Standardin avulla sinulla on kaikki tärkeät tiedot yhdellä silmäyksellä. Tuttu Windows-käyttöliittymä on tuttu Microsoft Outlook -sähköpostiohjelma.

Tietoturva Windows Server 2019 Core -palvelimella

Windows Server Exchange 2019 toimii Windows Server 2019 Core -käyttöjärjestelmässä ja tarjoaa näin ollen luotettavimman ja luotettavimman alustan sanomanvälitysinfrastruktuurillesi. Käytettävissä olevien järjestelmäresurssien, kuten prosessoriytimien, muistin ja tallennustilan, tehokkaampi käyttö lisää tuottavuutta. Tietojesi suojaus on entistäkin parempi uusimpien salaus- ja hash-algoritmien avulla. Rutiinitehtävien hallinnasta tulee entistäkin helpompaa. Ja Outlook Mobile tarjoaa turvallisen mobiilikäytön Exchange Online -palveluun tien päällä.

Tärkeimmät Microsoft Exchange Server 2019 -uudistukset yhdellä silmäyksellä

Uusimpien Windows Server -versioiden uudet ja parannetut teknologiat, ominaisuudet ja palvelut auttavat käyttäjiä ja organisaatioita siirtämään työn painopisteen viestinnästä yhteistyöhön. Näin ollen Exchange Server 2019 auttaa myös vähentämään omistuksen kokonaiskustannuksia - ottamalla käyttöön Exchange Server -sovelluksia sekä tiloissa että pilvipalvelussa.

Tämän lisäksi suorituskyky on parantunut, tietoturva on lisääntynyt hyökkääjiltä suojautumisessa ja palvelimen ylläpitäjien hallintatoiminnot ovat parantuneet.

Exchange Server 2019 toimii Windows Server 2019 Core -käyttöjärjestelmässä, joten se on yksi turvallisimmista ja luotettavimmista alustoista organisaatiosi viestijärjestelmän infrastruktuurille.

Microsoft Exchange Server 2019:n uudistukset hyödyttävät sekä loppukäyttäjiä että ylläpitäjiä:

Meta Cache Database (MCDB)

Exchange 2019 tarjoaa organisaatioille mahdollisuuden käyttää Meta Cache -tietokantaa, kun ne käyttävät omaa fyysistä palvelinta, jossa on SSD-asemia. Tämä automaatioskripti varmuuskopioi metatiedot, kuten postilaatikon kansiorakenteen, ja nopeuttaa sekä käyttöä että hakua. Lisäksi se antaa järjestelmänvalvojille mahdollisuuden luoda tilaa useammalle käyttäjälle palvelininstanssissa. MCDB:n käyttö vähentää näin ollen kustannuksia.

Dynaaminen tietokannan välimuisti (DDC)

Server Exchange 2019:n dynaaminen tietokantavälimuisti mahdollistaa tallennuskapasiteetin dynaamisen mukauttamisen kulloiseenkin tilanteeseen. Tämä tarkoittaa, että käytettävissä oleva tallennuskapasiteetti voidaan käyttää paremmin, vaikka aktiivisten tietokantojen määrä muuttuisi, ja Exchange-palvelimen nopeus on myös suurempi.

Hakuindeksi

Exchange Server 2019:ssä hakuindeksi on järjestetty kokonaan uudelleen. Aiemmissa versioissa se oli erillään postilaatikon tietokannasta, mutta nyt se sijaitsee suoraan siellä. Tällä innovaatiolla on kaksi ratkaisevaa etua: Yhtäältä hallinto yksinkertaistuu merkittävästi ja toisaalta hakunopeus kasvaa.

Windows Server Core

Windows Server Core, Exchange Server Edition antaa kaikille järjestelmänvalvojille mahdollisuuden yksinkertaistaa palvelinjärjestelmän vakioversiota. Yksinkertaisempi rakenne helpottaa konfigurointia, ja tarpeettomat, resursseja kuluttavat palvelut voidaan poistaa. Lisäksi Windows Server Core tarjoaa myös paremman turvallisuuden, koska siinä on vähemmän hyökkäyspisteitä tunkeutujille ja koska tietoturvaa uhkaavien virheiden riski on huomattavasti pienempi.

Asiakkaan pääsysäännöt

Uusi Exchange-versio antaa ylläpitäjille laajennetut mahdollisuudet rajoittaa pääsyä palvelinten konfigurointialueelle Client Access Rules -sääntöjen avulla. Tämä vaikuttaa paitsi itse Admin Centreen myös PowerShelliin, joka vastaa järjestelmien konfiguroinnista, hallinnasta ja automatisoinnista.

Järjestelmänvalvojat voivat käyttää nykyisiä Client Access Rules -sääntöjä valvoa yhteyttä Exchangeen IP-osoitteen, tietyn todennustyypin ja käyttäjäominaisuuksien perusteella - myös maan tai alueen mukaan - ja tarvittaessa estää sen suoraan palvelimen kautta ilman palomuuria. Vastaavasti Client Access Rules -sääntöjen avulla he voivat sallia määritettyjen käyttäjien käyttää PowerShelliä tietyn ajanjakson ajan.

Kalenterin laajennukset

Exchange 2019 -versiossa loppukäyttäjä hyötyy erityisesti uusista käytännön toiminnoista, jotka vaikuttavat kalenteriin ja ennen kaikkea kokousten järjestämiseen:

  • Oletusarvoinen päättymispäivä. Tämä tehtävä koskee toistuvien kokousten järjestämistä kohtuullisessa määrin.
  • Älä lähetä eteenpäin. Tämän ominaisuuden avulla järjestäjä voi estää kokouksen osallistujia lähettämästä pyyntöjä eteenpäin muille vastaanottajille.
  • Parannettu kalenterinhallinta. Tämän ansiosta hallintovirkamiehet voivat peruuttaa kokoukset, jotka on järjestänyt henkilö, joka on esimerkiksi lähdössä lomalle tai lähtenyt yrityksestä.
  • Virka-ajan ulkopuolisten viestien konfigurointiin sisältyy nyt kolme lisävaihtoehtoa: Oman kalenterin estäminen tietyksi ajaksi; Kaikkien tietyn ajanjakson aikana lähetettyjen kokouspyyntöjen hylkääminen; Kaikkien tämän ajanjakson aikana lähetettyjen kokouspyyntöjen hylkääminen.
  • Kalenteri - Remove-CalendarEvents cmdlet: Sallii järjestelmänvalvojien peruuttaa kokoukset, jotka on järjestänyt käyttäjä, joka on poistunut yrityksestä.
  • Välityspalvelimen käyttöoikeuden määrittäminen PowerShellin avulla: Tämän toiminnon avulla järjestelmänvalvojat voivat määrittää välityspalvelimen käyttöoikeuksia.
  • Sähköpostiosoitteiden kansainvälistäminen (EAI): Tämä mahdollistaa ei-englanninkielisiä merkkejä sisältävien sähköpostiosoitteiden välittämisen tai lähettämisen.

Parempi yhteistyö asiakirjojen parissa

Uudessa palvelinversiossa on myös mahdollisuus ladata ja tallentaa tiedostoja OneDrive for Business -palveluun ja ottaa huomioon sekä paikalliset että verkkotiedostot viimeksi käytettyjen tiedostojen luettelossa.

Ominaisuudet, joita ei enää tueta Exchange 2019:ssä

Uuden palvelinversion myötä myös joitakin vanhoja tuttuja ominaisuuksia aiemmista Exchange-versioista ei enää tueta.

Yhdenmukaistettu viestinvälitys

Exchange Server 2019:n myötä Microsoft ei enää tarjoa Unified Messaging (UM) -palvelua. Sen sijaan Skype for Business on nyt saatavilla, ja sen toimintojen valikoima on verrattavissa. Yritykset voivat sitten käyttää sitä siirtyäkseen pilvipuhepostiin.

TLS-protokolla

Vuoden 2019 versio tukee TLS-protokollaa vain versiosta 1.2 alkaen ja tarjoaa siten enemmän turvallisuutta salausprotokollan avulla.

Windows Exchange Server 2019:n järjestelmävaatimukset

Exchange Server 2019:n onnistunut asennus edellyttää tiettyjä verkko-, laitteisto-, ohjelmisto- ja asiakasvaatimuksia. Lisäksi on ehkä otettava huomioon tietyt rinnakkaiselon skenaariot aiempien Exchange-versioiden kanssa, jotta toiminta olisi sujuvaa.

Microsoft Outlookia suositellaan asiakasviestintään. Internet Explorer 11:n ja Microsoft Edgen lisäksi myös Google Chrome, Mozilla Firefox ja Safari ovat tuettuja selaimia.

Exchange Server 2019:n laitteistovaatimukset

Jotta uutta Exchange-versiota voidaan käyttää ongelmitta, tietokoneessa on oltava 64-bittinen Intel- tai AMD-prosessori ja 200 Mt vapaata tilaa järjestelmäasemalla. Lisäksi viestijonotietokannan asemalla on oltava 500 Mt vapaata muistia.

Exchange 2019:n tukemat rinnakkaiselon skenaariot

Exchange 2019 tukee osittain aiempia Exchange-versioita, esimerkiksi hybridikäyttöönotot, joissa kaikki Office 365 -asiakkaat on päivitetty uusimpaan Office 365 -versioon. Hybridikokoonpanossa käytetty Exchange Server 2013:n Hybrid Configuration Wizard (HCW) muunnetaan pilvipohjaiseksi sovellukseksi.

Lisäksi tuetaan seuraavia DNS (Domain Name System) -nimiavaruuksia: vierekkäiset, ei- vierekkäiset, erilliset ja yksiosaiset verkkotunnukset.

Mitkä Windows Exchange Server 2019 -versiot ovat saatavilla Wiresoftilta?

Microsoft Exchange Server 2019 on saatavana Wiresoftilta kahtena versiona: Standard ja Enterprise. 

Windows Exchange Server 2019 Standard Edition

Standard-versio on suunniteltu vastaamaan pienten ja keskisuurten yritysten ja kotitoimistojen käyttäjien postilaatikkotarpeisiin. Se tukee jopa viittä postilaatikkotietokantaa ja tarjoaa monia käteviä ominaisuuksia tiimityön hallintaan ja organisointiin.

Windows Exchange Server 2019 Enterprise Edition

Enterprise-versio on ihanteellinen suurille yrityksille, jotka tarvitsevat suuremman määrän postilaatikkotietokantoja. Se tukee jopa 100 postilaatikkotietokantaa. Tämä ryhmäohjelmisto- ja sähköpostipalvelinohjelmisto tarjoaa optimaalisen tuottavuuden: kaikki työntekijät voivat käyttää, hallita ja muokata kaikkia annettuja tietoja samanaikaisesti. Koko sähköpostiliikenne, mukaan lukien tapaamisten hallinta, järjestetään vaivattomasti. Exchange Server 2019 Enterpreis -versio on tarkoitettu yrityksille, yliopistoille sekä kouluille ja julkishallinnoille.

Windows Exchange Server 2019:n joustava lisensointi

Voit käyttää Microsoft Exchange Server 2019 Standard -lisenssiä palvelinratkaisuna sekä omassa konesalissasi että pilvipalvelun kautta. Microsoft tarjoaa sinulle kussakin tapauksessa sopivan isäntäratkaisun. Lisensointiin voit käyttää Microsoftin vastaavaa verkkopalvelua tai omaa palvelinta.

Kun ostat Microsoft Exchange Server 2019:n, et saa Wiresoftilta fyysistä tietovälinettä, vaan yhden käyttäjän Medialess License Kit (MLK) -lisenssipakkauksen. Onnistuneen asennuksen jälkeen voit rekisteröityä verkossa Microsoftin verkkosivustolla. Tämän jälkeen voit käyttää lisenssiäsi Microsoft Exchange Server 2019:ään ilman aikarajoituksia.

Annamme sinulle mielellämme kaikki rekisteröintiin tarvittavat tiedot ostohetkellä. Jos haluat käyttää vakioasiakasohjelmistoa Outlook, sinun on tilattava se tarvittaessa erikseen. Voit tietysti käyttää myös Outlook on the Webiä, joka sisältyy painokseen. Tällöin hyödyt säännöllisistä ohjelmistopäivityksistä ja pysyt aina ajan tasalla.

Microsoft Exchange Server Standard- tai Enterprise-lisenssi: Kaikki Wiresoftilta saatavissa olevat Microsoft-tuotteet sisältävät yksinomaan Euroopan alueen alkuperäiset lisenssioikeudet. Wiresoft tarjoaa yritysten ostamia, mutta aiemmin käyttämättömiä ohjelmistolisenssejä myyntiin - täysin laillisesti. Wiresoft on tarkistanut kaikkien lisenssien aitouden ja toimivuuden. Monet innokkaat asiakkaamme vahvistavat tämän. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja.