Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Suodattimelle ei löytynyt tuloksia!
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2015 ENTERPRISE MICROSOFT VISUAL STUDIO 2015 ENTERPRISE
Microsoft Visual Studio Enterprise 2015 (integroitu kehitysympäristö, jossa on useita korkean tason kieliä) Visual Studio Enterprise 2015 - sujuvaan toimintaan Voit paitsi luoda ohjelmia ja sovelluksia kehitysympäristön avulla, myös...
131,90 € *
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2015 PROFESSIONAL MICROSOFT VISUAL STUDIO 2015 PROFESSIONAL
Microsoft Visual Studio Professional 2015 Microsoft Visual Studio Professional 2015 (integroitu kehitysympäristö, jossa on useita korkean tason kieliä) Visual Studio Professional 2015 - sujuvaan toimintaan Kehitysympäristön avulla voit...
94,90 € *

Microsoft Visual Studio 2015: Johdanto

Mikä on Microsoft Visual Studio 2015?

Microsoft Visual Studio 2015 on Microsoftin kehittämä kehitysalusta, joka auttaa kehittäjiä luomaan ohjelmistosovelluksia. Tämä versio julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 2015, ja se on sen jälkeen tukenut monia kehittäjiä heidän projekteissaan.

Miksi Microsoft Visual Studio 2015 on merkityksellinen?

Microsoft Visual Studio 2015 on edelleen erittäin merkityksellinen monille kehittäjille, sillä se tarjoaa erilaisia työkaluja ja ominaisuuksia ohjelmistokehityksen tueksi. Se on erityisen merkityksellinen niille, joiden on ylläpidettävä ja siirrettävä olemassa olevia projekteja tai kehitettävä sovelluksia vanhemmille Windows-versioille.

Microsoft Visual Studio 2015:n tärkeimmät ominaisuudet

1. Parannettu suorituskyky:

Visual Studio 2015 toi mukanaan merkittävän parannuksen suorituskykyyn aiempiin versioihin verrattuna. IDE on entistä reagoivampi, ja sen avulla kehittäjät voivat työskennellä tehokkaammin.

2. Tuki nykyaikaisille teknologioille:

Tämä Visual Studion versio tarjoaa tuen sovellusten kehittämiseen Windows 10:lle sekä verkkosovelluksille, mobiilisovelluksille ja pilvipalveluille. Kehittäjät voivat käyttää erilaisia ohjelmointikieliä, kuten C#-, C++- ja JavaScript-kieliä.

3. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä:

Visual Studio 2015:n käyttöliittymä on intuitiivisesti suunniteltu, ja sen avulla kehittäjät voivat helposti navigoida eri toimintojen ja työkalujen välillä.

4. Virheenkorjaus ja testaus:

Visual Studio 2015 tarjoaa tehokkaat virheenkorjaus- ja testaustyökalut, joiden avulla voit varmistaa, että sovelluksesi toimivat moitteettomasti.

Osta Visual Studio 2015 for Windows Wiresoftilta

Microsoft Visual Studio 2015 on tärkeä kehitysalusta, joka auttaa kehittäjiä luomaan ja ylläpitämään ohjelmistosovelluksia tehokkaasti. Suorituskykyyn tehtyjen parannusten, nykyaikaisten teknologioiden tuen ja käyttäjäystävällisen käyttöliittymän ansiosta tämä versio on edelleen ajankohtainen erityisesti niille, jotka työskentelevät vanhempien Windows-versioiden kanssa tai joiden on päivitettävä olemassa olevia projekteja. Hyödynnä Visual Studio 2015:n tehokkaita ominaisuuksia ja vie kehityshankkeitasi eteenpäin.

Luokat