Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Trustmask
Suodattimelle ei löytynyt tuloksia!
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2015 ENTERPRISE MICROSOFT VISUAL STUDIO 2015 ENTERPRISE
Microsoft Visual Studio Enterprise 2015 (integroitu kehitysympäristö, jossa on useita korkean tason kieliä) Visual Studio Enterprise 2015 - sujuvaan toimintaan Voit paitsi luoda ohjelmia ja sovelluksia kehitysympäristön avulla, myös...
131,90 € *
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2015 PROFESSIONAL MICROSOFT VISUAL STUDIO 2015 PROFESSIONAL
Microsoft Visual Studio Professional 2015 Microsoft Visual Studio Professional 2015 (integroitu kehitysympäristö, jossa on useita korkean tason kieliä) Visual Studio Professional 2015 - sujuvaan toimintaan Kehitysympäristön avulla voit...
94,90 € *

Osta Visual Studio 2015: Kehityksen vallankumous

Johdatus Visual Studio 2015:een

Microsoftin julkaisema Visual Studio 2015 on merkittävä virstanpylväs ohjelmistokehityksen maailmassa. Se tarjoaa lukuisia uusia ominaisuuksia ja parannuksia, joiden ansiosta kehittäjät voivat luoda laadukkaita sovelluksia tehokkaammin ja nopeammin kuin koskaan aiemmin. Tässä artikkelissa tutustumme syvällisesti Visual Studio 2015:n erinomaisiin ominaisuuksiin ja sen vaikutukseen ohjelmistokehitykseen.

Mikä tekee Visual Studiosta 2015 ainutlaatuisen?

Intuitiivinen käyttöliittymä

Visual Studio 2015:n käyttöliittymä on suunniteltu erityisesti virtaviivaistamaan kehittäjän työnkulkua. Sen selkeän ja intuitiivisen rakenteen ansiosta siinä on helppo navigoida ja se on nopea omaksua myös niille, jotka ovat aiemmin työskennelleet muiden kehitysympäristöjen kanssa.

Tiimityövälineiden integrointi

Toinen Visual Studio 2015:n erinomainen ominaisuus on tiimityövälineiden saumaton integrointi. TFS (Team Foundation Server) ja Git on integroitu suoraan IDE:hen, mikä tekee yhteistyöstä ja versionhallinnasta paljon helpompaa.

Parannetut virheenkorjaustoiminnot

Visual Studio 2015 on vienyt debuggauksen uudelle tasolle. Parannettujen ominaisuuksien, kuten live-vianmäärityksen ja muuttujien reaaliaikaisen seurannan, ansiosta kehittäjät voivat tunnistaa ja korjata virheet nopeammin.

Kielet ja kehykset: enemmän mahdollisuuksia kuin koskaan aiemmin

Visual Studio 2015 tukee laajaa valikoimaa ohjelmointikieliä ja kehyksiä. C#:sta ja C++:sta Pythoniin ja JavaScriptiin, kehittäjät voivat työskennellä haluamallaan kielellä laadusta tai tehokkuudesta tinkimättä.

Mobiilikehitys

Xamarinin tulon myötä Visual Studio 2015:een Microsoft on antanut kehittäjille mahdollisuuden luoda natiivia mobiilikehitystä varten tarkoitettuja

Sovelluksia eri alustoille - mukaan lukien Android, iOS ja Windows - yhtenäisessä kehitysympäristössä. Tämä yksinkertaistaa kehitysprosessia ja nopeuttaa sovellusten markkinoille tuloaikaa.

.NET Core ja ASP.NET 5

Visual Studio 2015 esitteli myös .NET Coren, joka on modulaarinen ja kevyt ajo- ja kirjastoympäristö, joka on optimoitu pilvi- ja palvelinpohjaisille sovelluksille. Yhdessä ASP.NET 5:n kanssa tämä antoi kehittäjille mahdollisuuden luoda nykyaikaisia verkkosovelluksia, joiden suorituskyky ja joustavuus ovat parantuneet.

Katse tulevaisuuteen: Visual Studio 2015:n perintö

Vaikka Visual Studio 2015:n julkaisusta on kulunut jo monta vuotta ja siitä on julkaistu uudempia versioita, on kiistatonta, että se loi pohjan ohjelmistoteollisuuden tulevalle kehitykselle. Monet tässä versiossa käyttöönotetuista ominaisuuksista ja käsitteistä ovat vakiinnuttaneet asemansa Standard alalla ja vaikuttavat edelleen siihen, miten ohjelmistoja kehitetään nykyään.

Kehittäjäyhteisö

Yksi Visual Studio 2015:n pysyvimmistä vaikutuksista on ollut yhteisön vahvistuminen. Integroimalla NuGetin kaltaisia työkaluja ja kannustamalla laajennusten luomiseen Microsoft loi elinvoimaisen yhteisön, joka luo ja jakaa ratkaisuja yhdessä.

Kestävyys ja kehitys

Visual Studio 2015 ei ollut vain aikansa tuote. Se oli lupaus tulevaisuutta varten. Tässä julkaisussa esitellyt ideat ja teknologiat tasoittivat tietä myöhemmille versioille ja vahvistivat Microsoftin sitoutumista kehittäjäyhteisöön.

Johtopäätös

Visual Studio 2015 oli enemmän kuin pelkkä kehitysympäristö. Se oli visio ohjelmistokehityksen tulevaisuudesta - visio, jossa asetettiin etusijalle yhteistyö, innovointi ja laatu. Vaikka teknologia kehittyy edelleen ja Visual Studiosta julkaistaan uusia versioita, Visual Studio 2015:n vaikutus näkyy alalla vielä pitkään. Se ei ole muuttanut vain tapaa, jolla kehittäjät luovat ohjelmistoja, vaan myös sitä, miten he ovat vuorovaikutuksessa ja kasvavat yhdessä.