Chat with us, powered by LiveChat
LAINSÄÄDÄNTÖ
Yritysasiakkaat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Trustmask
MICROSOFT OFFICE 2021 PROFESSIONAL PLUS
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT OFFICE 2021 PROFESSIONAL PLUS

Saatavilla välittömänä latauksena

 • SW10445
 • 269-09050
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
SOFTWARE DOWNLOAD + LIZENZ
199,90 € * 220,90 € * (9,51% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versio Täysi versio
Laitteet 1x
Toimituksen laajuus Lataa + lisenssi
Medium Lataa
Suoritusaika Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimitusaika  Muutama minuutti
Järjestelmä  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Yhteensopiva


Uusin versio maailmanlaajuisesti käytetystä monipuolisesta Microsoft Office-Suite, jota käytetään maailmanlaajuisesti, tarjoaa ammattikäyttäjille yrityksissä sekä itsenäisille ammatinharjoittajille uuden, entistäkin korkeamman Standard toiminnallisuuden ja mukavuuden Professional Plus Editionin avulla - paitsi asiakirjojen luomiseen ja yhteiseen käsittelyyn, myös kattavaan viestintään ja turvalliseen tietojen jakamiseen, mikä nostaa myös yhteistyön Cloud - erityisesti Home-Office - uudelle tasolle. Samalla uusi MS Office Professional Plus sisältää kattavat turvallisuusstandardit ja siinä otetaan huomioon nykyiset uudet tietosuojasäännökset.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT OFFICE 2021 PROFESSIONAL PLUS"

Microsoft Office 2021 Professional Plus - välttämätön liike-elämän ammattilaisille

Maailmanlaajuisesti käytetyn monipuolisen Microsoft Office -ohjelmistopaketin uusin versio Professional Plus Edition tarjoaa yritysten ammattikäyttäjille ja itsenäisille ammatinharjoittajille uuden, entistäkin korkeamman toiminnallisuuden ja mukavuuden tason - ei ainoastaan asiakirjojen luomiseen ja yhteiseen muokkaamiseen vaan myös kattavaan viestintään ja turvalliseen tietojen jakamiseen, mikä nostaa myös pilvipalvelun yhteistyön - erityisesti kotitoimistossa - uudelle tasolle. Samalla uusi MS Office Professional Plus sisältää kattavat turvallisuusstandardit ja ottaa huomioon nykyiset uudet tietosuojasäännökset.

Jokainen MS Officen versio sisältää tietenkin myös uusia parannuksia ja käytännön lisäyksiä hyväksi havaittuihin ja testattuihin ohjelmiin Word, Excel, PowerPoint ja Outlook - esimerkiksi kattavat jakomahdollisuudet ja asiakirjojen reaaliaikainen muokkaus helpottavat entisestään yhteistä työskentelyä tiimissä.

Lisäksi Professional Pro Edition 2021 -versiossa saat käyttöösi lisää liiketoimintatyökaluja, kuten Accessin ja Publisherin sekä Microsoft Teams -sovelluksen.

Löydät MS Office Edition Professional Plus 2021:n jo Wiresoft Software Shopista käytettynä ohjelmistona - ja edullisemmin kuin uuden ohjelmiston. On parasta ottaa heti yhteyttä tiimiimme ja selvittää, milloin voit ladata tämän Office-version sekä muut MS Office 2021:n versiot. Alta löydät yleiskatsauksen tämän version jo tiedossa olevista uudistuksista sekä yksityiskohtaista tietoa yksittäisistä ohjelmista ja yksinoikeusominaisuuksista, jotka ovat käytettävissäsi vain Professional Plusissa.

Todistetut Office-sovellukset - entistäkin tehokkaammat Professional Plus 2021 -versiossa

Kuten aiemminkin, Word-, Excel-, PowerPoint- ja Outlook-ohjelmat muodostavat kaikkien Microsoft Office -sovellusten selkärangan. Microsoft Office 2021 Professional Plus -versiossa näitä on optimoitu entisestään, ja niihin on lisätty uusia toimintoja, jotka lisäävät entisestään tehokkuutta, helpottavat ohjelmien välistä työskentelyä ja parantavat tiimityötä:

 • Microsoft Word 2021 nopeuttaa asiakirjojen työstämistä entisestään esimerkiksi integroidun käännöstyökalun, sanelutoiminnon ja parannetun oikeinkirjoituksen korjauksen sekä kieliopin korjauksen avulla. Puheulostulon avulla voit lukea tekstejä, kun kirjoitat samanaikaisesti; myös puheentuloa on parannettu. Uuden editorin avulla voit nyt hyväksyä kirjoitus- ja oikeinkirjoitusehdotuksia suoraan yhdellä napsautuksella. Toinen uusi ominaisuus on parannettu virtuaalimusteen tunnistus - näytölle digitaalisella kynällä kirjoitetut lauseet muunnetaan näin entistä virheettömämmin kirjoitetuksi tekstiksi. Lisäksi on lukuisia yksittäisiä parannuksia: SVG-grafiikan avulla voidaan nyt integroida, skaalata ja muokata monimutkaisempia kuva-asiakirjoja viemättä paljon muistia. IPhonen tai iPadin HEIC-kuvat voidaan lisätä suoraan ilman muuntamista
 • Microsoft Excel in Professional Pro Edition 2021 tarjoaa nyt dynaamisia matriiseja ja parannetun XVERWEIS-toiminnon useiden toimintojen ja suodattimien, kuten aikajanasuodattimien, lisäksi taulukoiden ammattimaiseen analysointiin ja muokkaamiseen. Lisäksi taulukkotoimintoja taloudellisia laskelmia varten, kuten taulukkolaskentaa, on jälleen kerran parannettu; kuten aiemminkin, yhteensopivuus on erinomainen, erityisesti CSV-tiedostojen kanssa.
 • Microsoft PowerPoint 2021 on integroinut erilaisia tehosteita, kuten morphingin ja muita kuvankäsittelyvaihtoehtoja; Ultra HD -tiedostoja voidaan lisätä suoraan esityksiin ja grafiikkaa voidaan skaalata vapaasti; zoomaustoiminto mahdollistaa kuvan zoomaamisen. Animaatioita voidaan tehdä myös digitaalisella kynällä. PowerPoint-tiedostojen jakovaihtoehtoihin kuuluu nyt myös puhujanäkymä, ja Microsoft Forms -ohjelmalla voidaan käynnistää suora kysely kokouksen osallistujien kesken.
 • Microsoft Outlook 2021 on parantanut entisestään kattavaa, maailmanlaajuista yhteistyötä kollegoiden ja kumppaneiden kanssa eri aikavyöhykkeillä sijaitsevien toimipisteiden välillä. Aikaerot otetaan automaattisesti huomioon tapaamisia aikataulutettaessa; uusi Outlook tukee myös minkä tahansa määrän sähköpostitilejä luomista ja hallintaa, mikä on eduksi erityisesti käyttäjille, joilla on useita tilejä. Outlookin viestejä voi jakaa suoraan muiden kanssa Microsoft Teamsissa, ja uusi sanelutyökalurivi, joka sisältää laajennetut äänikomennot ja automaattiset välimerkit, helpottaa sähköpostiviestien laatimista.
 • Access 2021 tukee nyt entistä paremmin erilaisten tietokantasovellusten tarjoamista, jotka toimivat suoraan selaimessa, mikä säästää arvokasta tallennustilaa. Sen kautta tallennetut tiedot asetetaan saataville esimerkiksi Microsoft SQL -tietokantaan turvallista käyttöä varten.
 • Publisher 2021 sisältää uusia vaihtoehtoja ja toimintoja erityisesti grafiikan muokkaamiseen, jotta niitä voidaan käyttää mielenkiintoisissa esityksissä ja julkaisuissa: muun muassa parannetun kynätunnistuksen ja nopeutetun yhteistyön Accessin kanssa ansiosta.
 • MS Office Edition Professional Plus 2021 sisältää myös kaksi sovellusta OneNote ja Microsoft Teams, joka korvaa Skypen.

Office 2021 Professional Plus tarjoaa monia muita etuja

Edellä mainittujen MS Office 2021 Edition Professional Plus -ohjelman yksittäisten ohjelmien uudistusten lisäksi käyttäjät voivat tietenkin hyötyä myös monista muista yleisistä käytännön ominaisuuksista ja eduista, jotka tukevat myös mobiilia työskentelyä: Intuitiivinen yhteistyö asiakirjojen, taulukkolaskentataulukoiden tai esitysten parissa tiimissä helpottaa osallistujien keskinäistä viestintää entisestään. Office 2021:n käyttöliittymä on erityisen selkeästi suunniteltu - lisäksi monissa sovelluksissa on käytettävissä pimeä tila, joka tukee silmäystävällistä työskentelyä.

Hakualueen uusi pudotusvalikko helpottaa hakua entisestään - käyttäjät voivat esimerkiksi vaihtaa nykyisen postilaatikon ja parhaillaan avoinna olevan kansion välillä yhdellä napsautuksella. Työpöytäasiakkaan avulla käyttäjät voivat myös palata äskettäin vierailtuihin paikkoihin historiavalikon kautta; lisäksi on mahdollista peittää puhelinnumerot, mikä lisää yksityisyyttä ja anonymiteettiä.

Monia Office-ominaisuuksia voi käyttää liikkeellä älypuhelimella tai tabletilla; verkkosovellusten ansiosta käyttö on erityisen käytännöllistä, sillä yksittäiset toiminnot ja elementit löytyvät entistä nopeammin, jotta asiakirjoja voidaan muokata nopeasti liikkeellä. Tiedostot voidaan avata myös muiden käyttäjien laitteilla pilvipalvelussa ja siten jakaa.

Office 2021 Professional Plus -ohjelman tietojen häviämisen estäminen tietojen häviämisen ja paljastumisen estämiseksi

MS Office 2021 Professional Plus -ohjelmassa käytetään myös hyväksi havaittua Microsoftin DLP-työkalua (Data Loss Prevention), joka suojaa luottamuksellisia tietoja kattavasti työntekijöiden tahalliselta tai tahattomalta paljastamiselta. Tällä tavoin organisaatiot tai yritykset suojaavat henkilötietoja luvattomalta käytöltä DSVGO:n mukaisesti. Dynaamisen sisältöön perustuvan valvonnan avulla kaikkia tietoliikennettä ei ainoastaan valvota, vaan myös tiedonsiirto sähköpostitse tai Internet-pohjaisten sovellusten kautta estetään.

Järjestelmänvalvojat voivat asettaa eriytettyjä sääntöjä määriteltyjen tietojen käytölle, esimerkiksi rajoittaa tai estää ne kokonaan, sekä varoittaa käyttäjiä mahdollisista riskeistä tietojen katoamisen yhteydessä.

MS Office 2021 Professional Plus -ohjelmassa on nyt helpompi määritellä yksittäisissä ohjelmissa, mitä tietoja voidaan sisällyttää asiakirjaan tai siirtää eteenpäin. Kun käytetään OneDriven kaltaisia pilvipalveluja, tärkeitä tietoja ei menetetä edes palvelimen vikaantuessa tai päätelaitteen toimintahäiriön sattuessa, koska käyttäjät voivat helposti käyttää ja muokata näitä tiedostoja mistä tahansa.

Microsoft Office 2021 Professional Plus -ohjelman järjestelmävaatimukset

Seuraavat järjestelmävaatimukset koskevat kaikkia MS Office 2021 Professional Plus-sovelluksia, ja lisäsovellusten tai -ohjelmien käytöstä riippuen näihin sovelluksiin voidaan soveltaa lisävaatimuksia:

 • Käyttöjärjestelmät: Windows 10, Windows 11, Windows Server 2019/2022
 • Suoritin: 1 GHz (32- tai 64-bittinen)
 • Työmuisti: vähintään 2 Gt RAM-muistia
 • Kiintolevytila: vähintään 3 Gt
 • Kuvan resoluutio: vähintään 1 280 x 800 pikseliä
 • Näytönohjain:    DirectX 10

Mikä Windows-versio on yhteensopiva MS Office 2021 Professional Plus -ohjelman kanssa?

Kuten järjestelmävaatimuksissa on jo kuvattu, kaikki Microsoft Office 2021 -versiot edellyttävät Windows 10:tä käyttöjärjestelmänä, jotta ohjelmisto toimisi kunnolla. Microsoft Office 2021 Professional Plus ei siis ole yhteensopiva Windows 8:n, 7:n tai vanhempien versioiden kanssa.

Miten Microsoft Office 2021 Professional Plus lisensoidaan?

Tämä Microsoft Office 2021 -versio on lisensoitu tiettyä yksittäistä päälaitetta varten. Voimassa olevista ehdoista riippuen sinulla voi myös olla oikeus asentaa kyseiselle tietokoneelle mikä tahansa määrä kopioita tästä versiosta ja aiemmista versioista, mukaan lukien kopioiden sijoittaminen verkkopalvelimelle, jotta niitä voidaan käyttää etänä tai Virtual Desktop Infrastructure (VDI) -palvelun kautta lisensoidulta laitteelta. Lisätietoja saat Wiresoftin edustajalta.

Osta Microsoft Office 2021 Professional Plus Wiresoft-ohjelmistokaupasta

Uusi Microsoft Office 2021 Professional Plus Edition on jo saatavilla Wiresoftilta käytettynä yksittäisenä lisenssinä - tämä tarkoittaa, että hinta on alhaisempi kuin uuden ohjelmiston hinta. Kun ostat käytetyn Office 2021 Professional Plus -ohjelmiston, saat aina seuraavat edut Wiresoftilta:

 • MS Office 2021 Professional Plus -sovellus on saatavilla heti oston jälkeen sähköisen ohjelmistotoimituksen (Electronic Software Delivery, ESD) kautta.
 • MS Office 2021 Professional Plus sekä kaikki muut Wiresoftin myyntiin tarjoamat käytetyt Office-lisenssit eivät ole rajoitetusti voimassa olevia tai ajallisesti rajoitettuja testiversioita, eivätkä ne sisällä jo aktivoitua lisenssiavainta, vaan kun ostat ne ohjelmistokaupastamme, ostat vain itsellesi valtuutetun ohjelmistotuotteen.
 • Saat yhden MS Office 2021 Professional Plus -lisenssin, jonka eräs eurooppalainen yritys on aiemmin ostanut ja myynyt eteenpäin. MS Office 2021 Professional Plus -lisenssi merkitään käytetyksi myymällä se eteenpäin ilman, että "käytetty" tarkoittaa mitään rajoituksia ohjelmiston toiminnalle.
 • Jos alkuperäisellä ostajalla oli jo asennettuna kyseinen Office-ohjelmisto, se poistettiin Wiresoftille tapahtuneen myynnin yhteydessä, joten kyseinen ohjelmistolisenssi on jälleen 100-prosenttisesti vapaasti käytettävissä.
 • Olemme myös tarkistaneet kaikkien Wiresoftilta ostettujen käytettyjen lisenssien täydellisen käyttökelpoisuuden.
 • Käytettyjen Microsoft Office -ohjelmistojen jälleenmyynnin oikeusperusta on sovellettava laki, joka sallii kyseisten ohjelmistojen myynnin ja oston sekä käytön.
 • Kun ostat lisenssin Wiresoftilta, voit siis olla varma, että ostat ja käytät laillista ja alkuperäistä Microsoftin tuotetta.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä Microsoft Office Professional 2021 Plus -lisenssin ostamisesta käytettynä ohjelmistona tai muusta Office 2021 -versiosta sekä vanhemmista Office-versioista tai muista Microsoft-ohjelmistoista, ota meihin yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai chatissa.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT OFFICE 2021 PROFESSIONAL PLUS"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT OFFICE 2021 PROFESSIONAL PLUS"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .