Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Suodattimelle ei löytynyt tuloksia!
MICROSOFT PROJECT 2021 STANDARD MICROSOFT PROJECT 2021 STANDARD
MS Project 2021 Standard - projektinhallintaohjelmiston uusin versio ostoversiona Project 2021 Standard on uusin versio monipuolisesta Microsoftin projektinhallintaohjelmistosta, joka on tarkoitettu ensisijaisesti pk-yrityksille ja...
293,90 € *
MICROSOFT PROJECT 2021 PROFESSIONAL MICROSOFT PROJECT 2021 PROFESSIONAL
Microsoft Project 2021 Professional - uusi ammattilaisversio hyväksi havaitusta projektinhallintaohjelmistosta Microsoft on julkaissut Project 2021 Professional -ohjelmalla uuden version monipuolisesta ohjelmistosta, joka on välttämätön...
426,90 € *

Microsoft Project 2021: Ratkaisu projektinhallintaan

Microsoft Project 2021 on edistyksellinen projektinhallintaohjelmistoratkaisu, joka auttaa organisaatioita suunnittelemaan, hallinnoimaan ja saattamaan projektit onnistuneesti ja tehokkaasti päätökseen. Tämä Microsoft Projectin päivitetty versio tarjoaa runsaasti uusia ominaisuuksia ja parannuksia, joiden avulla projektiryhmät voivat paremmin organisoida ja hallita projektejaan.

Microsoft Project 2021:n uudet ominaisuudet

  • Intuitiivinen käyttöliittymä: Microsoft Project 2021 esittelee uudistetun käyttöliittymän, joka on entistäkin käyttäjäystävällisempi ja intuitiivisempi. Tämä helpottaa navigointia ja laajojen projektinhallintatyökalujen käyttöä.
  • Ajan ja resurssien hallinta: Parannettujen aika- ja resurssisuunnitteluominaisuuksien ansiosta projektipäälliköt voivat optimoida resurssien jakamisen ja varmistaa, että projektit saadaan valmiiksi ajallaan.
  • Integrointi Microsoft 365:n kanssa: Microsoft Project 2021 on integroitu saumattomasti Microsoft 365 -ympäristöön. Tämä mahdollistaa sujuvan yhteistyön, tietojen jakamisen ja pilvipalveluiden käytön projektinhallinnassa.

Tehokas projektinhallinta helpoksi tehty

Microsoft Project 2021 tarjoaa laajan valikoiman toimintoja, jotka tukevat projektipäälliköitä ja -tiimejä projektien tehokkaassa suunnittelussa ja toteutuksessa. Näitä ovat muun muassa Gantt-kaavioiden luominen, resurssien hallinta, riskienhallinta ja budjetointi. Ohjelmiston avulla voit myös seurata projektin etenemistä reaaliajassa, jolloin voit mukautua nopeasti muutoksiin ja odottamattomiin tapahtumiin.

Maksimoi tiimien tuottavuus

Käyttämällä Microsoft Project 2021 -ohjelmaa organisaatiot voivat lisätä tiimiensä tuottavuutta. Selkeä projektirakenne, selkeät tehtäväjaot ja tehokas resurssienhallinta auttavat minimoimaan pullonkaulat ja optimoimaan työnkulut. Tämä johtaa siihen, että projektit valmistuvat ajallaan ja asiakastyytyväisyys kasvaa.

Microsoft Project 2021 on täydellinen ratkaisu organisaatioille, jotka haluavat parantaa projektinhallintaprosessejaan. Uusien ominaisuuksien ja saumattoman integroinnin Microsoft 365 -ympäristöön ansiosta tämä ohjelmisto tarjoaa tarvittavat työkalut projektien onnistuneeseen loppuunsaattamiseen ja tiimisi tehokkuuden lisäämiseen.

Luokat