Chat with us, powered by LiveChat
LAINSÄÄDÄNTÖ
Yritysasiakkaat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Trustmask
Suodattimelle ei löytynyt tuloksia!
MICROSOFT WINDOWS 11 PROFESSIONAL MICROSOFT WINDOWS 11 PROFESSIONAL
Windows 11 Pro - Microsoftin uusi käyttöjärjestelmä ammattikäyttäjille Uuden Windows 11 Pro -käyttöjärjestelmän avulla käyttäjät, jotka asettavat käyttöjärjestelmälle erityisen korkeita vaatimuksia, saavat käyttöönsä lukuisia toimintoja...
61,90 € *
MICROSOFT WINDOWS 11 ENTERPRISE MICROSOFT WINDOWS 11 ENTERPRISE
Windows 11 Enterprise - kattavin Microsoftin käyttöjärjestelmä ammattikäyttäjille Uuden Windows 11 Enterprise -käyttöjärjestelmän avulla suuret yritykset, jotka asettavat erityisen korkeita vaatimuksia käyttöjärjestelmän...
143,90 € *

Windows 11 Pron ja Windows 11 Enterprisen parannettu tietoturva tukee muiden tietoturvaominaisuuksien ohella ryhmäkäytäntöjen luomista käyttäjien ja päätelaitteiden hallintaa varten sekä päivitysten käyttöönoton valvontaa varten esimerkiksi Windows Update for Business -ohjelman avulla. Vain Windows 11 Enterprise Edition tarjoaa yksinomaista virtualisointiin perustuvaa tietoturvaa ja hypervisor-suojattua koodin eheyttä. 

Lisäksi Windows 11 -versiot esitellään yleisesti uudessa houkuttelevassa "Float Design" -muodossa, jossa on uudistettu työpöytänäkymä, joka parantaa käyttäjäkokemusta tekemällä tyypillisten tehtävien suorittamisesta entistä intuitiivisempaa - monia käytettävyysparannuksia, kuten uudistettu käynnistysvalikko, jossa on keskitetty ohjaus, tiimien integrointi tehtäväpalkkiin sekä "Dark Mode" -näkymävaihtoehto. Kosketustoiminnolla varustetut päätelaitteet hyötyvät lisäksi optimoidusta käytettävyydestä - myös digitaalisen kynän avulla - sekä parannetusta puheentunnistuksesta.

Microsoftin nykyisen käyttöjärjestelmän kaksi versiota Windows 11 Pro ja Windows 11 Enterprise löytyvät jo käytettyinä Wiresoft Software Shopista - ja niiden suurena etuna on niiden edullisempi hinta verrattuna vastaaviin uusiin tuotteisiin. Seuraavassa yleiskatsauksessa esitellään tärkeimmät toiminnot kevyempiin versioihin verrattuna sekä Windows 11 Pro:n ja Windows 11 Enterprisen erot. Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä henkilökuntaamme. Osta Windows 11 turvallisesti.

Windows 11 Pro- ja Windows 11 Enterprise -versiot yhdellä silmäyksellä

Windows 11, Microsoftin uusi käyttöjärjestelmä tietokoneille, kannettaville tietokoneille ja muille Windowsilla varustetuille mobiililaitteille, keskittyy jälleen kerran käyttäjien paikallisesti riippumattomaan yhteistyöhön ja tietojen käyttöön pilvipalvelussa. Tietoturvanäkökohdat ovat luonnollisesti erityisen tärkeässä asemassa, ja ne asettavat hallinnolle monia monimutkaisia tehtäviä.

Sekä Windows 11 Pro- että Enterprise-versioissa käyttäjät ja ylläpitäjät hyötyvät laajennetuista turvatoiminnoista, jotka suojaavat tiimityötä ja palvelujen käyttöä pilven kautta tunkeutujilta ja säilyttävät tietojen eheyden. Näihin kuuluvat todennäköisesti jälleen seuraavat jo tutut toiminnot:

 • Hyper-V - tämä Microsoftin visualisointitekniikka mahdollistaa muiden käyttöjärjestelmien käytön virtuaalikoneina. Hyper-V:n tärkeimmät edut ovat palvelinkapasiteetin pienempi käyttöaste ja parempi turvallisuus, koska kaikkia virtuaalipalveluja voidaan suorittaa toisistaan riippumatta; sovelluksia voidaan myös suorittaa paremmin vanhemmilla päätelaitteilla.
 • BitLocker - tätä tekniikkaa käytetään kiintolevyjen turvalliseen salaukseen, mikä on erittäin tärkeää erityisesti mobiililaitteissa, jotka ovat usein vaarassa varastaa tai kadota. BitLocker salaa luotettavasti arkaluonteiset tai henkilökohtaiset tiedot ja suojaa ne siten väärinkäytöksiltä.
 • USB-tikkuja ja ulkoisia kiintolevyjä voidaan lisäksi salata BitLocker To Go -työkalulla.
 • Windows-hiekkalaatikko - Ilman virtuaalisen kiintolevyn ennakkoasennusta tätä sovellusta voidaan käyttää Windows 11:n virtualisoidun version käynnistämiseen tuntemattomien tai epäilyttävien ohjelmien testaamiseksi erillään isäntäkoneesta ja siten turvallisessa ympäristössä.
 • Windows Defender Application Guard (WDAG) - Tämän sovelluksen avulla selainta voidaan käyttää myös surffaamiseen eräänlaisessa hiekkalaatikossa, joka eristää epäluotettavat verkkosivustot sekä tuntemattomat Word-, PowerPoint- ja Excel-tiedostot ja estää epäselvissä tapauksissa niiden pääsyn yrityksen tietoihin ja sovelluksiin.

Järjestelmänvalvojat saavat Windows 11 Pro- ja Enterprise -käyttöjärjestelmissä kattavat toiminnot, joiden avulla he voivat antaa eriytettyjä oikeuksia yksittäisille käyttäjille ja tiimeille yhteistyötä varten, esim. seuraavien tahojen kanssa:

 • Ryhmäkäytännöt tietojen ja laitteiden käyttöoikeuksien hallintaan tietokoneiden ja käyttäjätilien kautta
 • Päivitysten konfigurointi - esim. vaatimustenmukaisuuden määräajat sekä FEatures Kiosk-tila, jossa jokainen työntekijä saa käyttäjätilin, jolla on erillinen identiteetti
 • Etätyöpöytäsovellus etäkäyttöä varten, jotta voit muodostaa yhteyden tietokoneeseen etäyhteyden kautta
 • Microsoft Business Store sovellusten tarjoamiseen erityisille käyttäjäryhmille

Vain Windows 11 Enterprise tarjoaa maksimaalisen

Toiminnallisuuden ja suorituskyvyn osalta Windows 11:n Enterprise Edition tarjoaa kaiken mahdollisen - yksinoikeusominaisuudet tukevat hybridityöskentelyä erityisesti suurissa yrityksissä ja organisaatioissa. Painos on saatavana kahtena versiona - mukautettuna suurempien yritysten ja organisaatioiden erikokoisiin ja kasvaviin turvallisuustarpeisiin:

Windows 11 Enterprise E3

Tämä painos sisältää vielä kehittyneempiä turvallisuus- ja valvontatoimintoja sekä hallintaominaisuuksia kuin Windows 11 Pro, esimerkiksi käyttöjärjestelmän tarjoamisessa, hallitut päivitykset sekä monia vaihtoehtoja laitteiden ja sovellusten hallintaan, tulostimien palvelimeton hallinta ja laajempi suojaus uusimpia tietoturvauhkia vastaan.

Windows 11 Enterprise E5

Tähän Windows 11 -versioon sisältyy yksinoikeudella Microsoft Defender for Endpoint, joka tarjoaa erityisesti päätelaitteiden tietoturvaa käyttäville suurille yrityksille kokonaisvaltaisen all-in-one-ratkaisun, jossa on entistäkin kehittyneempiä hallintaominaisuuksia - esimerkiksi seuraavat toiminnot:

 • Päätelaitteiden suojauksen havaitseminen ja reagointi
 • Turvallisuusriskien hallinta
 • Mobile Threat Defence havaitsee mobiiliuhat ja -riskit, kuten mobiiliviestit

Lisäksi Windows 11 Enterprise E5 Edition tarjoaa organisaatioille keskeisiä tietoja uusimmista uhkista ja hyödyntää huipputurva-asiantuntijoiden erityisasiantuntemusta sekä kehittynyttä seurantaa, mukaan lukien analytiikka ja tuki päätepisteiden suojaamiseksi pilvipalveluissa riskiperusteisen arvioinnin, seuraavan sukupolven käyttäytymissuojauksen ja ominaisuuksiltaan monipuolisten sovellusohjelmointirajapintojen (API) avulla, jotka pienentävät hyökkäyspinta-alaa erityisesti verkkouhkien osalta.

Mobile Threat Defense suojaa polymorfisilta ja metamorfisilta haittaohjelmilta sekä tiedostottomilta ja tiedostopohjaisilta uhilta. Koneoppimisominaisuudet havaitsevat erilaisia hyökkäyksiä, kuten nollapäivähyökkäyksiä. Lisäksi on mahdollista eristää laitteisto järjestelmän käynnistyksen ja sovellusten suorittamisen aikana sekä paikallisesti että etäohjauksen kautta, ja Microsoft Edgeä käytettäessä voidaan myös eristää kontti, jotta voidaan suojautua haitallisilta verkkosivustoilta.

Windows 11 Pro- ja Enterprise-käyttöjärjestelmän yleiset uudet ominaisuudet - Osta Windows 11

Edellä mainittujen Windows 11 Pro- ja Enterprise-versioiden yksinoikeussovellusten lisäksi uusi Windows 11 -käyttöjärjestelmä tarjoaa - kuten jo mainittiin - myös useita muita mainitsemisen arvoisia uusia ominaisuuksia, jotka parantavat käyttäjäkokemusta entisestään erityisesti päivittämällä yleistä ulkoasua. Myös uusia suunnitteluperiaatteita on sovellettu, esimerkiksi:

 • Kelluva muotoilu: Windows 11:n uudistettu käyttöliittymä erottuu vanhemmista versioista läpinäkyvien ikkunoiden sekä kelluvan näköisten elementtien ansiosta, ja uusi taustakuva muistuttaa kangasta, mikä antaa työpöydälle kolmiulotteisen ilmeen.
 • Segoe Fluent Icons: Windows 11 tuo uuden käyttöjärjestelmän mukana myös uuden järjestelmän kuvakkeiden fontin, jonka tarkoituksena on parantaa symbolien ja kuvakkeiden ymmärrettävyyttä. Segoe Fluent noudattaa kolmea periaatetta glyfojen esittämisessä: Minimaalinen - glyfit sisältävät vain ne yksityiskohdat, jotka ovat välttämättömiä sisällön välittämiseksi; Harmoninen - glyfit perustuvat yksinkertaisiin geometrisiin muotoihin, ja Kehittynyt: - glyfit käyttävät nykyaikaisia metaforia, jotka käyttäjien on helppo ymmärtää.
 • Sun Valleyn muotoilu: Kontekstivalikon uudistuksessa kiinnitettiin enemmän huomiota myös selkeyteen, mikä näkyy erityisesti yleisesti pyöristetyissä kulmissa. Myös animaatioita ikkunoita avattaessa jne. on tarkistettu, ja ne näyttävät sujuvammilta. Kansioiden ja Explorerin kuvakkeet on uudistettu, ja hallintatyökalut on nimetty uudelleen Windows-työkaluiksi. Myös Microsoftin selain Edge on saanut päivitetyn ulkoasun.
 • Pimeä tila on käytettävissä myös yksittäisissä sovelluksissa - jos haluat työskennellä näytöllä keskittyneemmin.

Visuaalisten muutosten lisäksi Käynnistä-valikkoa ja tehtäväpalkkia on uudistettu toiminnallisesti, jotta Windows 11:stä tulisi selkeämpi ja käyttäjäystävällisempi:

 • Windows 11:n päivitetyssä Käynnistä-valikossa ei enää näy aiemmista versioista tuttuja ja monien käyttäjien keskuudessa epäsuosittuja live-laattoja, vaan se on nyt enemmän suunnattu tablettien ja älypuhelinten ulkoasuun; näin pyritään entistä yhtenäisempään käyttöliittymään kaikissa Windows-käyttöjärjestelmään soveltuvissa päätelaitteissa ja edistetään entistä saumattomampaa käyttökokemusta.
 • Tehtäväpalkki sisältää uusia kuvakkeita, ja se on nyt keskitetty näytön alareunaan, mutta se voidaan myös ryhmitellä vasemmalle tasattuna kuten ennenkin.
 • Lisäksi tehtäväpalkkiin on integroitu viestintäalusta Teams, joka on korvannut Skypen, joka ei ole enää saatavilla Windows 11:ssä. Käyttäjät voivat yhdellä napsautuksella keskustella keskenään tai osallistua videokonferenssiin.
 • Harvemmin käytetyt toiminnot ovat nyt kadonneet valikosta, mikä tarkoittaa, että tärkeämmät toiminnot, joita käytetään useammin, ovat nyt enemmän esillä.
 • Infokeskus erottaa Windows 11 -versiossa ilmoituskeskuksen pika-asetuksista, mikä myös lisää selkeyttä, ja kalenteri tulee näkyviin, kun klikkaat päivämäärää.
 • Widgetit ovat palanneet työpöydän pinnalle, jälleen uutispalkin avulla "uutisia ja mielenkiintoisia aiheita" varten; myös kolmannen osapuolen widgettejä voidaan käyttää.
 • Kosketusnäytöllä varustetuille laitteille on saatavilla uusi tablettitila, joka on selkeämpi, koska siinä on parannettu näyttönäppäimistö, mutta joka sisältää myös uusia toimintoja sekä kosketusliikkeitä.
 • Windows 11:n avulla voidaan käyttää myös Android-sovelluksia ja yhdistää älypuhelin niihin.
 • Muita mielenkiintoisia yksittäisiä toimintoja, jotka ovat myös käyttäjien käytettävissä Windows 11:ssä, ovat uusi kuvakaappaustyökalu kuvakaappauksia varten, laskimen lisätoiminnot, parannettu energiansäästötila ja valinnaisesti saatavilla oleva Microsoftin työkalukokoelma PowerToys.

Uusimmat tiedot Windows 11:n uusista ominaisuuksista yleensä sekä Pro- ja Enterprise-versioiden erityistoiminnoista saat Wiresoft-tiimiltä.

Osta Microsoft Windows 11 Editions Pro ja Enterprise käytettynä Wiresoftilta

Kaksi uutta Microsoft Windows 11 Pro- ja Enterprise-versiota ovat jo saatavilla Wiresoftilla käytettynä alennettuun hintaan. Sinä hyödyt näistä eduista:

 • Ostat alkuperäisen Microsoft-ohjelmiston, jolla on voimassa oleva lisenssiavain - etkä mitään rajoitetusti käyttökelpoisia tai rajoitetusti testattavia versioita.
 • Windows 11 -version merkitseminen "käytetyksi ohjelmistoksi" ei tarkoita mitään rajoituksia ohjelmiston toiminnallisuudessa.
 • Wiresoft on tarkistanut käytetyn Windows 11 Pro- tai Enterprise Edition -ohjelmiston täydellisen käyttökelpoisuuden ennen jälleenmyyntiä.
 • Microsoftin käyttämien ohjelmistojen, kuten Windows 11:n, kauppa ja käyttö on laillista, koska se on lain mukaan sallittua.
 • Wiresoftilta ostetulla käytetyllä lisenssillä hankit aina laillisen ja samalla alkuperäisen Microsoft Windows 11 -tuotteen.

Jos sinulla on kysyttävää Microsoft Windows 11 Pro- ja Enterprise-versioista, ota meihin yhteyttä chatissa, puhelimitse tai sähköpostitse.