Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Suodattimelle ei löytynyt tuloksia!
MICROSOFT VISIO 2013 PROFESSIONAL MICROSOFT VISIO 2013 PROFESSIONAL
Visio Professional 2013 - osta Microsoftin ohjelma erilaisiin visualisointeihin käytettynä ohjelmistona Visio Professional 2013 on tämän Microsoftin Visio-ohjelmaversion kattavin painos; se sisältää huomattavasti enemmän malleja...
76,90 € *
MICROSOFT VISIO 2013 STANDARD MICROSOFT VISIO 2013 STANDARD
MS Visio Standard 2013 - osta hyväksi todettu ohjelma ammattimaiseen visualisointiin käytettynä ohjelmistona Visio Standard 2013 tarjoaa laajan valikoiman malleja monien liiketoiminta-alueiden kaavioiden luomiseen: näin voidaan...
57,90 € *

Microsoft Visio 2013: Selkeä visualisointi ja kaavioiden luominen

Microsoft Visio 2013 yhdellä silmäyksellä

Microsoft Visio 2013 on vanhempi mutta edelleen käyttökelpoinen versio tästä ohjelmistoratkaisusta, joka on erikoistunut kaavioiden, vuokaavioiden, organisaatiokaavioiden ja muiden visuaalisten esitysten luomiseen. Vaikka se ei tarjoa uusimpia ominaisuuksia, Visio 2013 on edelleen arvokas vaihtoehto yrityksille ja ammattilaisille, jotka haluavat visualisoida monimutkaista tietoa selkeällä ja ymmärrettävällä tavalla.

Microsoft Visio 2013:n ominaisuudet

Kaavioiden luominen

Yksi Microsoft Visio 2013:n tärkeimmistä ominaisuuksista on kaavioiden helppo luominen. Voit valita erilaisista muodoista ja malleista luodaksesi tarpeitasi vastaavia kaavioita.

Virtauskaaviot ja prosessien visualisointi

Visio 2013 soveltuu erityisen hyvin vuokaavioiden luomiseen ja liiketoimintaprosessien visualisointiin. Voit visualisoida prosessivirrat selkeästi ja ymmärrettävästi.

Tietojen yhdistäminen ja automatisointi

Vaikka Visio 2013 ei tarjoa kaikkein kehittyneimpiä tietojen linkittämis- ja automaatio-ominaisuuksia, voit silti sisällyttää tietoja kaavioihisi ja yksinkertaistaa toistuvia tehtäviä.

Miksi käyttää Microsoft Visio 2013:a?

Todistettu luotettavuus

Visio 2013 on osoittautunut luotettavaksi kaavio-ohjelmistoksi, ja monet organisaatiot käyttävät sitä. Se tarjoaa vankat perustoiminnot tiedon visualisointiin.

Kustannussäästöt

Jos etsit kustannustehokasta kaaviointivaihtoehtoa etkä tarvitse kaikkia uusimpia ominaisuuksia, Visio 2013 voi olla edullinen valinta.

Johtopäätös

Microsoft Visio 2013 tarjoaa peruskaavioinnin ja tiedon visualisoinnin ominaisuuksia. Vaikka se ei tarjoa uusimpia ominaisuuksia ja integraatioita, se on silti hyvä vaihtoehto yrityksille, jotka tarvitsevat kustannustehokkaan visualisointiratkaisun. Jos etsit yksinkertaista tapaa luoda kaavioita ja visualisoida monimutkaista tietoa, Microsoft Visio 2013 voi vastata tarpeisiisi. Kannattaa kuitenkin muistaa, että kyseessä on vanhempi versio, josta puuttuu joitakin uudempien versioiden kehittyneitä ominaisuuksia ja integraatioita.

Luokat