Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
Suodattimelle ei löytynyt tuloksia!
MICROSOFT SQL SERVER 2014 USER CAL MICROSOFT SQL SERVER 2014 USER CAL
Microsoft SQL Server 2014 User CAL SQL Server 2014 Standard on ihanteellinen tietokannan hallintajärjestelmä, jolla voit hallita yrityksesi kaikkia tietoja luotettavasti ja turvallisesti. Jotta voit käyttää Windows SQL-palvelinta,...
78,90 € *
MICROSOFT SQL SERVER 2014 DEVICE CAL MICROSOFT SQL SERVER 2014 DEVICE CAL
Microsoft SQL Server 2014 DEVICE CAL SQL Server 2014 Standard on ihanteellinen tietokannan hallintajärjestelmä, jolla voit hallita yrityksesi kaikkia tietoja luotettavasti ja turvallisesti. Jotta voit käyttää Windows SQL-palvelinta,...
78,90 € *

Microsoft SQL Server 2014 CAL - Tie oikeaan lisensointiin

Yleiskatsaus Microsoft SQL Server 2014 CAL:iin

Microsoft SQL Server 2014 on edelleen laajasti käytetty tietokannanhallintaratkaisu yrityksissä. Jos käytät tätä ohjelmistoa, Microsoft SQL Server 2014 CAL:t (Client Access Licences) ovat välttämättömiä. Tässä tekstissä tarjoamme sinulle helposti ymmärrettävän käsityksen siitä, mitä ne tarkoittavat ja miten ne toimivat.

Microsoft SQL Server 2014 CAL:ien merkitys

Microsoft SQL Server 2014 CAL:t ovat lisenssejä, joiden avulla käyttäjät tai laitteet voivat käyttää SQL Serverin palveluja ja tietokantoja. Ne ovat ratkaisevan tärkeitä sen varmistamiseksi, että organisaatiosi on lainmukainen ja SQL Serverin käyttöä säännellään.

Miksi Microsoft SQL Server 2014 CAL:t ovat tärkeitä?

Microsoft SQL Server 2014 CAL -lisenssien asianmukainen lisensointi on ratkaisevan tärkeää, jotta vältetään oikeudelliset seuraukset ja toimintahäiriöt. Ilman oikeanlaisia CAL-lisenssejä et ehkä pysty käyttämään SQL Server 2014 -palvelinta laillisesti.

Microsoft SQL Server 2014 CAL-tyypit

Microsoft SQL Server 2014 CAL -lisenssejä on kahta päätyyppiä:

  1. Käyttäjän CAL:t: Nämä lisenssit ovat käyttäjäkohtaisia, ja ne antavat tietylle käyttäjälle mahdollisuuden käyttää SQL Server 2014:ää. Käyttäjä-CALit ovat hyviä, jos organisaatiossasi on paljon laitteita ja vähemmän käyttäjiä.

  2. Laite-CALit: Device CAL:t ovat laitepohjaisia lisenssejä, jotka on sidottu tiettyyn laitteeseen. Niiden avulla kaikki kyseistä laitetta käyttävät käyttäjät voivat käyttää SQL Serveriä.

SQL Server 2014 -palvelimen CAL:ien ostaminen

Microsoft SQL Server 2014 CAL:t on pääsääntöisesti ostettava erikseen palvelinohjelmistosta. Varmista, että ostat organisaatiosi yksilöllisten vaatimusten mukaan sopivan määrän ja tyypin CAL-kortteja.

Johtopäätös

Microsoft SQL Server 2014 CAL:t ovat ratkaisevan tärkeitä sen varmistamiseksi, että organisaatiollasi on asianmukaiset lisenssit ja että se toimii sääntelyvaatimusten mukaisesti. Valinta User CAL:ien ja Device CAL:ien välillä riippuu organisaatiosi erityistilanteesta. Asianmukaisesti lisensoidut CAL-ohjelmat ovat avain sujuvaan toimintaan ja oikeudellisten ongelmien välttämiseen. Varmista, että ostat oikeat CAL:t varmistaaksesi SQL Server 2014 -käyttösi sääntöjenmukaisuuden ja laillisuuden.

Luokat