Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

  • SW10119
  • 395-04604
  • Pysyvästi voimassa
  • Kaikki kielet
  • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
2 029,90 € * 2 254,90 € * (9,98% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
CU-versio Nykyinen
Medium Lataa
Suoritusaika Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimituksen laajuus Lataa + lisenssi
Lisätietoja Jopa 100 postilaatikkotietokantaa


Microsoft Exchange 2019 on ajantasainen versio turvallisesta ja tehokkaasta viestialustasta, jota käytetään erityisesti suuremmissa yrityksissä sähköpostiliikenteen sekä yhteystietojen ja tehtävien keskitettyyn hallintaan ja eriytettyyn aikataulutukseen. Tätä tarkoitusta varten Server Enterprise Exchange Server Edition Enterprise  tarjoaa kattavan valikoiman työkaluja - mukaan lukien jo olemassa olevien toimintojen optimoinnit - joilla voidaan tehostaa viestintää ja yhteistyötä entisestään käyttäjän määrittelemien joustavien sovellusten avulla.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE"

Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise

Tekstinkäsittelyn ja taulukkolaskennan lisäksi sähköpostien, tapaamisten, yhteystietojen ja tehtävien hallinnalla on tärkeä rooli yrityksissä. Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise on täydellinen tuki päivittäisten viestintätehtävien hoitamiseen. Tämän luotettavan ja tehokkaan ohjelmistoratkaisun avulla sinulla on hallussasi koko sähköpostiliikenne ja myös kaiken kattava ajanvarauksen hallinta. Nykyinen Exchange Server 2019 -versio on suunnattu monenlaisille yrityksille, yliopistoille, mutta myös kouluille ja julkishallinnolle.

Mitä etuja Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise tarjoaa?

Jo vuodesta 1996 lähtien on ollut käytössä innovatiivinen sähköposti- ja viestintäjärjestelmä Exchange, joka aloitti tuolloin versiolla 4.0. Lisäksi on erotettava toisistaan Standard- ja Enterprise-versio. Toisin kuin Standard-versiossa, palvelimelle voidaan perustaa enintään 100 tietokantaa, jolloin kukin tietokanta voi sisältää enintään 2 TB tietoa kyseisessä palvelinversiossa. Toiminnallisuus on jaettu kahteen niin sanottuun rooliin:

- Päätoimintoihin kuuluu varsinainen postilaatikko, joka kommunikoi tietokantojen kanssa ja ottaa samalla vastaan asiakaspyyntöjä.
- Sisäverkon ja Internetin välissä toimiva niin sanottu Edge Transport huolehtii sähköpostin siirron turvaamisesta.

Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise -palvelun avulla kaikki työntekijät voivat samanaikaisesti käyttää, hallita ja muokata toimitettuja tietoja. Optimaalinen tuottavuus on tämän groupware- ja sähköpostipalvelinohjelmiston pääpaino. Samoin erilaiset liikennepalvelut, kuten

- Vaihtokuljetus,
- Postilaatikon kuljetuslähetys,
- Postilaatikon kuljetus Toimitus ja
- frontend transport
voidaan yhdistää. Tämä niputtaminen vähentää merkittävästi suorittimen kuormitusta ja parantaa suorituskykyä.

Mitä tarkoittaa älykäs postilaatikko - Exchange Server?

Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise -postilaatikko ei ole vain erittäin tehokas, vaan se tarjoaa myös korkeimman mahdollisen turvallisuustason personoinnin ansiosta. Pikahakutoiminnolla haetaan saapuvat viestit, mutta myös kaikki palvelimella olevat viestit. Näin voit myös laajentaa hakua omiin ja muiden ihmisten kalenterimerkintöihin. Microsoft Outlook tai selaimella tuettu Outlook on the web tarvitaan asiakasratkaisuksi tähän. Postilaatikko on tietenkin linkitetty olemassa oleviin yhteystietoihin, joten sähköpostia lähetettäessä oikea vastaanottaja löytyy nopeasti ja helposti kirjoittamalla lyhyt teksti. Suurten postilaatikoiden suunnittelu ja skaalaus on paljon helpompaa älykkään postilaatikkoratkaisun avulla.

Mitkä ovat Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise -palvelimen järjestelmävaatimukset?

Tarvitset asiakkaaksi vain tietokoneen, jossa on 64-bittinen prosessori ja vähintään 30 Gt kiintolevytilaa. Huomaa, että kunkin unified messaging -kielipaketin asentaminen vaatii 500 Mt lisää. Microsoft Outlookia suositellaan yhteydenpitoon asiakkaan kanssa. Mielenkiintoista on, että Outlook on the web sisältyy itsenäisenä verkkosovelluksena. Internet Explorer 11, Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox ja Safari ovat tuettuja yleisiä selainratkaisuja.

Mitä saat, kun tilaat Microsoft Exchange Serverin?

Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise -palvelimen käyttämistä varten et saa meiltä levykettä. Tällainen ohjelmistoasennus ei ole enää ajan tasalla, varsinkin kun CD-levyjen kaltaisilla tietovälineillä ei aina ole uusimpia ohjelmaversioita. Sen sijaan voit ladata ja asentaa uusimman version suoraan Internetistä. Saat meiltä yhden käyttäjän MLK:n volyymilisenssinä. Aktivoinnin jälkeen saat säännöllisen päivitystoimituksen ja voit siten pitää palvelinohjelmiston aina ajan tasalla. Voit tietenkin jatkaa lisenssin käyttöä rajoittamattoman ajan aktivoinnin jälkeen.

Jos haluat lisätä merkittävästi yrityksesi sähköposti-, tehtävä- ja yhteydenpitoviestinnän suorituskykyä, nykyinen versio Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise sopii siihen erinomaisesti. Voit tilata tämän tuotteen lisenssiavaimen täältä.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat