Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SQL SERVER 2022 USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT SQL SERVER 2022 USER CAL

Heti toimitettavissa, toimitusaika 24 tuntia

 • SW10480
 • 359-01469
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
145,90 € * 160,90 € * (9,32% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Määrä 1x User CAL
Järjestelmä  SQL Server 
CAL Käyttäjä CAL
Toimituksen laajuus Lisenssin tunnus + Todennuskoodi 
Suoritusaika Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet


Jotta SQL Server 2022:n uutta versiota voitaisiin käyttää, tiettyjen versioiden tai lisensointimuotojen käyttäjät tarvitsevat Client Access Licence -lisenssin, esimerkiksi User CAL:n muodossa. Vain tällaisella lisenssillä Microsoftin luotettavan relaatiotietoalustan toiminnot ja palvelut ovat heidän käytettävissään: monet analyysi- ja raportointitoiminnot sekä muut tietokantatoiminnot, joita yritykset tarvitsevat tietojen kattavaan käyttöön ja niiden tarjoamiseen erilaisiin sovelluksiin - myös pilvipalvelussa. Tätä varten SQL Server 2022 tarjoaa paitsi kattavat viestintärajapinnat myös vahvan suorituskyvyn Big Data -klusterien avulla sekä kattavat tietoturva- ja suojaustoimenpiteet tietojen eheyden varmistamiseksi.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tuotetiedot "MICROSOFT SQL SERVER 2022 USER CAL"

User CAL Microsoft SQL Server 2022

SQL:n uuden version Server 2022 käyttäminen edellyttää, että käyttäjät, joilla on tietyt versiot tai lisenssimuodot, tarvitsevat Client Access -lisenssin, esimerkiksi User CAL -lisenssin muodossa. Vain tällaisella lisenssillä saadaan käyttöön tämän luotettavan relaatiotietoalustan Microsoft toiminnot ja Services: monet analyysi- ja raportointitoiminnot sekä muut tietokantatoiminnot, joita yritykset tarvitsevat tietojen kokonaisvaltaiseen käyttöön ja niiden tarjoamiseen erilaisiin sovelluksiin - myös osoitteessa Cloud. Tätä varten SQL Server 2022 tarjoaa paitsi kattavat viestintärajapinnat myös vahvan suorituskyvyn Big Data -klusterien avulla sekä kattavat tietoturva- ja suojaustoimenpiteet tietojen eheyden varmistamiseksi.

Koska version 2022 SQL Server-lisenssi lisensoi todennäköisesti jälleen vain SQL Server -palvelun sellaisenaan, mutta ei oikeuta käyttämään Server-palveluja, käyttäjät tarvitsevat ylimääräisen asiakaslisenssin (User CAL). Tämä on ainoa lisenssi, joka antaa yksittäiselle käyttäjälle tarvittavat käyttöoikeudet. User CAL kanssa ei ole väliä, käyttääkö lisenssin saanut käyttäjä Desktop PC:tä, kannettavaa tietokonetta, tablettia vai älypuhelinta. User CAL käyttö oikeuttaa siis käyttämään vuorotellen eri päätelaitteita SQL Server 2022 -palvelun käyttämiseen. Jos hänellä on vanhempi User CAL , joka koskee aiempaa SQL-versiota Server, hän ei myöskään voi enää käyttää nykyistä SQL Server versiota 2022.

Käytetyt User CAL:t SQL Server 2022:lle ovat jo ennakkotilattavissa osoitteessa Wiresoft! Kun uusi SQL Server on virallisesti julkaistu, nämä ovat saatavilla välittömästi. Kun ostat käytettyjä ohjelmistoja osoitteesta Wiresoft, et hyödy ainoastaan edullisemmasta hinnasta verrattuna ohjelmistokaupassa tarjottaviin uusiin SQL-asiakaslisensseihin User, vaan myös mahdollisuudesta ostaa vain sen verran User CAL-lisenssejä, kuin todella tarvitset SQL 2022 Server -käyttöoikeuksiisi sen sijaan, että ne porrastettaisiin!

SQL 2022 User CAL - Nauti kaikista SQL Server 2022:n eduista ajantasaisella versiolla

SQL Server 2022 -versio on tällä hetkellä uusin versio Microsoft:n relaatiotietokannan hallintajärjestelmästä, joka tarjoaa yrityksille kattavan valikoiman toimintoja, joilla voidaan analysoida eri lähteistä saatuja tietoja ja asettaa ne saataville CRM- tai tavarahallintajärjestelmiin jne., mukaan lukien raportointitoiminnot arviointien dokumentointia varten. Kaikille näille liiketoiminta-alueille SQL Server 2022 on Cloud-yhteensopiva tietokannan hallintajärjestelmä, joka voidaan myös mukauttaa joustavasti kulloisiinkin vaatimuksiin ja joka on myös skaalautuva.

SQL Server 2022 - Big Data -klustereiden käyttäminen

SQL Server 2022 -versiosta riippuen käytettävissä on erilaisia toimintoja, kuten koneoppimisen työkaluja kohdennettujen tietokantakyselyjen käsittelyyn, joita käytetään systemaattiseen keruuseen ja seurantaan. User käyttää tietojen klusterointimahdollisuuden avulla suurten tietomäärien nopeutettua kyselyä - muun muassa Intelligent Query Processingin, PolyBasen ja Transact-SQL:n avulla ulkoisista tietolähteistä peräisin olevien tietojen optimoituun käsittelyyn - mukaan lukien niiden tarjoaminen erilaisille, myös Cloud-pohjaisille sovelluksille:

 • Erityisen suurten tietomäärien kattavaan hallintaan tarkoitetun "Big Data Cluster" -ominaisuuden ansiosta User CAL -käyttäjillä on SQL Server -versiossa 2022 jälleen joukko tehokkaita analyysityökaluja käytettävissään. Näiden avulla Big Data -työkuormat voidaan myös siirtää SQL Server -palveluun, ja toisaalta ulkoisia tietokantoja voidaan myös kysyä suoraan.
 • Big Data -klusterit mahdollistavat myös skaalautuvien SQL Server-, HDFS- ja Spark-konttien klustereiden tarjoamisen Kubernetesin kautta.
 • Lisäksi tekoäly- ja koneoppimistehtäviä voidaan suorittaa HDFS-tallennuspooleissa.
 • Integroitujen tekoälytyökalujen lisäksi Spark, R, Python ja Java ovat käytettävissä tähän tarkoitukseen.
 • Data Lake mahdollistaa eri ulkoisista lähteistä peräisin olevien tietojen analysoinnin, yhdistämisen relaatiotietoihin ja tallentamisen.
 • Transact-SQL tarjoaa rinnakkaisen suorituksen tehtäville, kuten tietojen kyselylle, kirjoittamiselle ja käsittelylle.
 • Data Mart parantaa data-analyysin suorituskykyä skaalaamalla Big Data -klustereita horisontaalisesti.
 • Sovellukset voidaan suunnitella sekä konteiksi että verkkopalvelusovelluksiksi, jotka käyttävät Big Data -klusteriin tallennettuja tietoja.

Saat ajantasaista tietoa kaikista Services, jotka ovat saatavilla User asiakaslisenssillä SQL:ssä Server 2022, ottamalla yhteyttä johonkin Wiresoft henkilökuntamme jäsenistä.

SQL 2022 User CAL - Mitkä ovat edut?

User CAL tarjoaa samanlaiset käyttöoikeudet SQL Server 2022 Services - jotka vaihtelevat versioiden toiminnallisuuden mukaan - kuin Device User CAL . .

Käyttäjäkohtainen asiakaslisenssi (User CAL) tarjoaa vain erilaisia vaihtoehtoja SQL Server-palvelimen käyttöön: työntekijä, jolla on User CAL -lisenssi, voi siten käyttää palvelinta millä tahansa Windows-yhteensopivalla päätelaitteella yrityksessä. User CAL -lisenssi tarjoaa laajemmat käyttömahdollisuudet, jos käyttäjä käyttää vuorotellen eri päätelaitteita - esimerkiksi eri toimipisteissä. Näin ollen sitä voidaan käyttää myös paikallisesti itsenäisesti - esimerkiksi osoitteessa Home-Office tai tien päällä - SQL-palvelimen käyttöön.

SQL Server 2022 User CAL - Mitä minun pitäisi yleensä pitää mielessä lisensoinnissa?

Tietyissä SQL Server 2022 -versioissa Microsoft lisenssinhallinta tarjoaa Client-Access-lisensoinnin, esimerkiksi käyttäjien lisensoinnin User CAL kautta, Core-perusteisen lisensoinnin lisäksi. Edellytyksenä on, että User CAL ja SQL-palvelimen lisenssillä on joko sama versio tai että CAL antaa luvan käyttää korkeampaa versiota. User CAL 2022 sisältää ainoastaan SQL Server 2022 -palvelimen asiakas-/palvelinympäristön käyttöoikeudet, joten mitään ohjelmistoa ei tarvitse asentaa.

Microsoft lisenssimalli tarjoaa todennäköisesti jälleen kahdenlaisia CAL-lisenssejä SQL Server 2022 -palveluun:

 • User CAL sQL Server 2022: tämä antaa erilliselle User -osoitteelle henkilökohtaiset käyttöoikeudet
 • Device CAL sQL Server 2022: tämä antaa käyttöoikeudet erityiselle Windows-yhteensopivalle päätelaitteelle (esim. PC, kannettava tietokone, tabletti, älypuhelin)

SQL Server 2022 User CAL - Mitä säännöksiä on otettava huomioon lisensointia myönnettäessä?

Kuten edellä mainittiin, tietty käyttäjä saa käyttöoikeudet SQL Server 2022 -palveluun osoitteessa User CAL . Käytetyt CAL-lisenssit sisältävät samat oikeudet kuin uusien asiakkaiden käyttöoikeudet. User CAL ei voida siirtää toiselle User, kun tietyn työntekijän rekisteröinti on saatu päätökseen. Ei myöskään ole mahdollista vaihtaa CAL tyyppiä ja esimerkiksi käyttää User CAL päätelaitteen rekisteröintiin (Device CAL). User CAL:ien ja Device CAL:ien samanaikainen käyttö SQL Server 2022 -palvelussa on kuitenkin sallittua.

Näillä säännöksillä Microsoft CAL lisenssinhallinta auttaa estämään SQL Server 2022 -palvelun luvattoman käytön ja lisäämään siinä olevien tietojen turvallisuutta.

SQL 2022 User CAL - Versioyhteensopivuus SQL 2022 - Versioyhteensopivuus 

User CAL for SQL Server 2022 -lisenssillä on tällä hetkellä saatavilla uusin asiakaslisenssi Microsoft. Tämä tarjoaa myös käyttöoikeudet SQL Server -palvelun vanhemmille versioille ja siten downgrade-edun. Jos aiot päivittää uusimpaan SQL Server -versioon, tarvitset asianmukaisen asiakaslisenssin, sillä et voi käyttää SQL Server 2022 (päivitys) -versiota User CAL -lisenssillä, joka oli voimassa jollekin SQL Server -version aiemmista versioista.

SQL Server 2022 - CAL-pohjaisen lisensoinnin edut 

Vaikka Core-pohjainen lisensointi on järkevää suuremmissa Server-kokoonpanoissa tai tiettyjä SQL Server -versioita voidaan lisensoida vain tällä tavalla, CAL-pohjainen lisensointi on edullisempi esimerkiksi yrityksille, joilla on vain rajallinen määrä käyttäjiä, ja se on taloudellisesti edullisempi vaihtoehto. Kun ostat käytettyjä User käyttöoikeuksia osoitteesta Wiresoft, muuten säädettyä, jäykkää lisenssiskaalaa ei sovelleta, joten voit ostaa täsmälleen sen määrän User CAL-lisenssejä, jonka todella tarvitset, mutta voit myös mukauttaa lisenssivaatimuksiasi ja ostaa lisää yksittäisiä User CAL-lisenssejä.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä Microsoft SQL Server 2022 -ohjelmiston tai muiden Microsoft -ohjelmistojen asiakaslisenssien hankkimisesta, ota yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai chatissa. 

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT SQL SERVER 2022 USER CAL"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT SQL SERVER 2022 USER CAL"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat