Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Apua perustamisessa
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS 8.1 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.

MICROSOFT WINDOWS 8.1 PROFESSIONAL

Saatavilla välittömänä latauksena

 • SW10043
 • FQC-08190
 • Pysyvästi voimassa
 • Kaikki kielet
 • EU
OHJELMISTON LATAUS + LISENSSI
21,90 € * 22,90 € * (4,37% tallennettu)

sis. ALV

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Jokaisella Wiresoftilta tehdyllä ostoksella tuet Kinderschutzbundia.Tukemalla lastensuojeluliittoa.


Oletko yritysasiakas tai onko sinulla juridisia kysymyksiä?

Olen täällä sinua varten.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Versio Täysi versio
Laitteet 1x
Toimituksen laajuus Lataa + lisenssi
Medium Lataa
Runtime Rajoittamaton
Kielet Kaikki kielet
Toimitusaika  Muutama minuutti
Järjestelmä  32bit/64bit


Windows 8.1 Professional on Microsoftin vakuuttava vastaus kaikille käyttäjille, jotka eivät olleet tyytyväisiä edelliseen versioon. Tärkein syy tähän oli täysin uudistettu niin sanottu Metro-design, joka tablettien ja älypuhelinten käyttöliittymien tyyliin näytti ohjelmat ja muut ominaisuudet visuaalisesti pelkistetyissä, yksivärisissä kuvakkeissa, joita kutsutaan myös laatoiksi niiden neliönmuotoisen perusmuodon vuoksi.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tuotteesta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

 

Tuotetiedot "MICROSOFT WINDOWS 8.1 PROFESSIONAL"

Windows 8.1 Pro - tehokas versio innovatiivisesta Microsoftin käyttöjärjestelmästä käytettynä ohjelmistona

Windows 8.1 Professional on Microsoftin vakuuttava vastaus kaikille käyttäjille, jotka eivät olleet tyytyväisiä edelliseen versioon. Tärkein syy tähän oli täysin uudistettu niin sanottu Metro-suunnittelu, joka tablettien ja älypuhelinten käyttöliittymien tyyliin näytti ohjelmat ja muut ominaisuudet visuaalisesti pelkistetyillä yksivärisillä kuvakkeilla, joita kutsutaan myös laatoiksi niiden neliönmuotoisen perusmuodon vuoksi.

Tutun aloitusnäytön  paluun lisäksi Windows 8.1 tarjoaa runsaasti lisäparannuksia ja erityisesti yrityksille suunnatussa Pro Edition -versiossa koko joukon välttämättömiä liiketoimintatoimintoja, jotka ovat välttämättömiä verkkojen ja niihin liittyvien turvallisuussääntöjen hallinnassa sekä tietojen suojaamisessa. Windows 8.1 Pro - joka on suunniteltu käytettäväksi pk-yrityksissä - tarjoaa ominaisuuksia, kuten Domain Join, jonka avulla päätelaitteet voivat käyttää verkkoa myös offline-tilassa, BitLocker, joka suojaa tietoja erityisesti mobiililaitteissa, ja tehokas Hyper-V-virtualisointitekniikka. 

8.1 Pro Edition -version ostaminen tarjoaa sen suuren edun, että tätä Windows -käyttöjärjestelmää voidaan käyttää myös vanhemmissa laitteistoissa. Wiresoft Onlineshopista löydät Windows 8.1 Pro:n yhden käyttäjän ostoversiona sekä muita versioita ja vanhempia tai uudempia käyttöjärjestelmiä ja monia muita Microsoft-ohjelmia. Seuraavassa yleiskatsauksessa esitellään ensin tärkeimmät innovaatiot, jotka koskevat Windows 8.1 Pro, jonka jälkeen tulevat koko version Windows 8.1 tärkeät ominaisuudet.

Windows 8.1 Pro Editionin ominaisuudet

Windows 8.1 Pro on lisäominaisuuksineen ja -ominaisuuksineen suunnattu ensisijaisesti yrityksille ja tehokäyttäjille, joille erityisesti verkkoturvallisuus ja virtualisointi ovat tärkeitä. Seuraavat ominaisuudet tarjoavat kattavat mahdollisuudet:

Verkkotunnukseen liittyminen osoitteessa Windows 8.1 Pro

Yksi Windows 8.1 Pro -version tärkeimmistä ominaisuuksista on Domain Join -ominaisuus, joka on välttämätön yrityksille, jotka haluavat hallita verkkoon kuuluvia päätelaitteita.

Toimialueeseen liittymisen avulla tietokoneet voivat muodostaa offline-yhteyden yritysverkkoon Access Directoryn kautta ilman fyysistä tai VPN-yhteyttä. Toimialueen offline-liittymistä ohjataan DirectAccess-käytännöillä, mukaan lukien etätoimitussääntöjen määrittäminen.

Tietotekniikan ylläpitäjä hallinnoi kaikkia toimialueen alle yhdistettyjä verkkotietokoneita toimialueohjaimen - tietokoneverkon tietokoneiden ja käyttäjien keskitetyn todennuspalvelimen - kautta, joten niillä on yhteinen tietokanta ja turvallisuuskäytäntö sekä yksilöllinen nimi.

Integroidun ryhmäkäytäntöjen hallintakonsolin (GPMC) avulla he voivat muuttaa toimialueen käytäntöjä tai luoda uusia. Windows 8.1 Pro -versiossa tämä prosessi on myös helpompi kuin vanhemmissa versioissa. Sen avulla ylläpitäjien on myös helpompi hallita BYOD-skenaarioita (bring-your-own-device), joissa on mukana laitteita, jotka eivät kuulu tiettyyn toimialueeseen, kuten henkilökohtaiset mobiililaitteet, kuten kannettavat tietokoneet, tabletit tai älypuhelimet.

Hyper-V for Windows 8.1 Pro

Integroitu myös Windows 8.1 Pro on uusi versio virtualisointiteknologiasta Hyper-V. Yksittäisten järjestelmien täydellisen eristämisen lisäksi tämä tarjoaa mahdollisuuden käyttää erilaisia turvatoimintoja, kuten Data Execution Prevention (DEP) laitteistotasolla sekä Network Address Translation (NAT) IPv4-osoitteiden hallintaan.

Hyper-V:tä käytetään sekä datakeskusten että pienempien ympäristöjen virtualisointiin. Hyper-V:tä voidaan käyttää myös asiakasvirtualisointiin osoitteessa Windows 8.1 Pro saatavilla olevan version avulla. Virtuaalipalvelimia voidaan siirtää tai kopioida Hyper-V-isäntien välillä järjestelmän ollessa käynnissä. Lisäksi Hyper-V käsittelee myös kiintolevyjen kuvia virtuaalisen kiintolevyn (tai VDHX) muodossa.

Turvallinen kiintolevyn salaus BitLockerilla

Kuinka nopeasti käy niin, että tabletti ja kannettava tietokone katoaa tai jopa varastetaan. Mobiililaitteen katoamista paljon kriittisempää on se, että siihen tallennettuja arkaluonteisia tai henkilökohtaisia tietoja ei voida enää käyttää tai käyttää väärin. BitLocker, joka on integroitu osoitteeseenWindows 8.1 Pro, estää ainakin näiden tietojen näkymisen luvattomille henkilöille tai niiden käytön rikollisiin tarkoituksiin salaamalla ne turvallisesti.

Lisäksi kätevä työkalu "BitLocker To Go" tarjoaa mahdollisuuden salata myös USB-tikkuja ja ulkoisia kiintolevyjä.

Lisää ominaisuuksia osoitteessa Windows 8.1 Pro

Lisäksi Pro-versio Windows 81. tarjoaa parannetun päästä päähän -turvan Trusted Boot- ja Secure Boot -ohjelmilla, Windows -palomuurilla, Windows Defenderillä ja Microsoft SmartScreen -suodattimella, joka havaitsee URL-osoitteesta ladattavat haittaohjelmat.

EFS (Encrypting File System) -salausjärjestelmän avulla NTFS-levyillä olevat tiedostot voidaan salata turvallisesti Windows-NT-pohjaisissa käyttöjärjestelmissä, jolloin ne pysyvät luottamuksellisina ja suojattuina, vaikka luvattomat henkilöt pääsisivät niihin käsiksi huonosti suojattujen käyttöoikeuksien tai levyjen varkauksien kautta.

Windows 8.1 -version tärkeimmät yleiset uudistukset ja toiminnot

Versio 8.1 säilyttää monet edellisen version Windows 8 perusinnovaatiot, mutta parantaa monia yksityiskohtia, joihin käyttäjät eivät olleet tyytyväisiä. Periaatteessa on kuitenkin säilytetty ajatus yhtenäisen käyttöliittymän tarjoamisesta kaikissa Windows 8.1 -käyttöjärjestelmällä varustetuissa päätelaitteissa.

Laatoitettu "Moderni käyttöliittymä

Uuden käyttöjärjestelmän tyypillinen kaakeloitu ulkoasu on käyttäjille silmiinpistävin piirre: aiemman luettelon, jossa oli kaikki usein käytetyt ohjelmat jne. sijasta kaikki käytetyt ja Standard sovellukset näkyvät nyt niin sanotussa "Modern UI" -muotoilussa - jossa UI on lyhenne sanoista "User Interface" (käyttöliittymä) - jota Microsoft kutsuu myös nimellä Metro design.

Versiossa 8.1 Pro, mutta myös muissa versioissa, käyttäjät voivat siirtyä vanhemmista käyttöjärjestelmäversioista tuttuun Käynnistä-valikon näkymään napsauttamalla näkyvää painiketta, jossa on lippu. Oikealla napsautuksella he pääsevät suoraan käsiksi tärkeisiin asetuksiin osoitteessa Windows sekä järjestelmän uudelleenkäynnistyksen tai sammuttamisen vaihtoehtoihin. Käyttäjät, joilla on Windows 8.1, voivat myös valita, käynnistyykö käyttöjärjestelmä laattakäyttöliittymällä vai lataako se heti työpöydän.

Taustan valinnassa käyttäjät voivat nyt näyttää omia valokuviaan jne. sen sijaan, että he olisivat valinneet kuvia jne. valmiiksi. Voit myös näyttää useita kuvia vuorotellen.

Uusi: Laattojen kokoa ja muotoa voi nyt mukauttaa. Täysin uuden modernin käyttöliittymän suunnittelun tavoitteena oli alun perin luoda yhtenäinen ulkoasu kaikille päätelaitteille - eli tietokoneista ja kannettavista tietokoneista tabletteihin ja älypuhelimiin - jolloin laatoitus on visuaalisesti miellyttävämpi pienemmällä matkapuhelimella kuin pöytäkoneen näytöllä. Versio 8.1. pro jne. tarjoaa nyt neljä laattakokoa: Suuri, leveä, keskikokoinen ja pieni. Tämä mahdollistaa sen, että merkityksettömät tai harvoin käytetyt sovellukset ovat visuaalisesti vähemmän häiritseviä, kun taas suosituissa sovelluksissa, kuten uudessa sääsovelluksessa, suurempi näyttö helpottaa esikatseluominaisuuden käyttöä, koska se näyttää myös paljon live-tietoja. Suuremmissa näytöissä on myös lyhyt tekstimuotoinen tieto siitä, mikä sovellus on kyseessä, mikä on hyödyllistä teknisempien sovellusten orientoinnissa.

Apua: Käyttäjille, jotka eivät (vielä) tunne Windows 8.1 -laattakonseptia, Microsoft on integroinut oman sovelluksensa "Ohje ja vinkit", jossa on toimintaohjeita sekä selittäviä tekstejä ja videoita.

Neljän sovelluksen samanaikainen katselu Windows 8.1 Pro -palvelussa

Kun sovellukset ovat auki Windows 8.1 näyttää aktiiviset laattaohjelmat vapaasti valittavissa olevissa koossa vierekkäin - verrattuna 8-versioon, jossa ensimmäinen sovellus oli kiinteästi kolmanneksessa näytön leveydestä ja toinen sovellus kahdessa kolmasosassa leveydestä. Näyttöä on erityisen helppo käyttää laitteissa, joissa on korkearesoluutioinen näyttö. Työpöytänäytöillä, joiden resoluutio on 1 920 x 1 200 pikseliä, voidaan näyttää jopa neljä avointa sovellusta. Siirtämällä jakoviivaa sovellusten kokoa voidaan myös muuttaa avaamisen jälkeen. Se, mikä sovellus on parhaillaan aktiivinen, näkyy kolmella pisteellä jakoviivalla.

Uudet sovellukset osoitteessa Windows 8.1

Windows 8.1. tarjoaa - toki myös Professional Editionissa - useita uusia sovelluksia, joita jotkut käyttäjät ovat varmasti kaivanneet muun muassa älypuhelimistaan:

 • Laskin-sovellus: tämän avulla voit tehdä yksinkertaisia laskutoimituksia ja muuntaa mittoja, kuten kilometrejä mailiksi. Sovelluksessa on myös tieteellinen näkymä, jossa on monimutkaisempia kaavoja.
 • Herätyskellosovellus: Tyypillisten herätystoimintojen lisäksi herätyskello tarjoaa myös lähtölaskenta-ajastimen ja sekuntikellon.
 • Äänitallennussovellus: Tunnettu äänitallennin on nyt osa Windows Blue -sivustoa: Sovelluksella voi tehdä ja myös muokata äänitallenteita, jotka voidaan tallentaa valinnaisesti myös SkyDriveen.
 • Cooking and Enjoyment -sovellus: Täältä ruoanlaiton harrastajat löytävät monia kuvitettuja reseptejä moniin tilaisuuksiin. Integroitu ostoslistatoiminto tekee siitä erityisen käytännöllisen käyttää älypuhelimella.

Jotta vanhojen ja uusien sovellusten tulvasta saisi yleiskuvan, ne voidaan ryhmitellä yhteen osoitteessa Windows 8.1, jolloin pitkien luetteloiden klikkaaminen on tarpeetonta.

Charms Bar osoitteessa Windows 8.1

Lisäksi käytettävissä on asetusvaihtoehtoja, joiden avulla voit poistaa käytöstä tyypilliset uudet Windows 8 -ohjaimet, kuten Charms Barin. Windows 8:n myötä käyttöön otetun Charms Barin ideana on tarjota käyttäjille suora pääsy viiteen tärkeään toimintoon: Search (Haku), Share (Jaa), Start (Käynnistä), Devices (Laitteet) ja Settings (Asetukset). Se aktivoituu heti, kun käyttäjä siirtää hiiren osoittimen näytön oikeaan yläkulmaan, ja häivyttää sen. Osoitteessa Windows 8.1 Pro jne., on helpompi poistaa Charms Bar käytöstä, jos sitä ei tarvita. Lisäksi yksittäisten sovellusten välinen vaihtotoiminto voidaan poistaa käytöstä napsauttamalla näytön vasenta yläkulmaa.

SkyDrive

Microsoftin verkkotallennustila SkyDrivea on muokattu jälleen kerran 8.1:n julkaisua varten. Tämä näkyy erityisesti synkronoinnissa: Kun aiemmin kopioitaessa tiedostoja SkyDriveen Windows Explorerin kautta, kaikkien sinne tallennettujen tiedostojen automaattinen tietojen synkronointi kaikkien päätelaitteiden kanssa, SkyDrive osoitteessa Windows 8.1 synkronoi vain kansiot ja pikkukuvat. Vain kaksoisnapsauttamalla tiedostoa tallennuspalvelu lataa sen. Tämä uusi asetus on erityisen hyödyllinen, jos joillakin käytetyillä laitteilla on vähemmän kiintolevytilaa ja Internet-yhteys on heikompi. Kaikkia tietoja, sekä paikallisesti että SkyDriveen tallennettuja, hallitaan uuden SkyDrive-sovelluksen kautta. Windows 8.1 tallentaa myös tärkeät tietokoneen asetukset ja tietyt varmuuskopiotiedostot SkyDriveen.

Laitteistovaatimukset Windows 8.1 Pro ym. asentamista varten.

Jotta Windows 8.1 Pro toimisi sujuvasti päätelaitteessa, sen on täytettävä tietyt laitteistovaatimukset. Windows 8.1 Pro on saatavana 32-bittisenä ja 64-bittisenä versiona, ja vain 64-bittinen versio takaa, että tiettyjä ohjelmia ja sovelluksia voi käyttää täysimääräisesti. Seuraavien teknisten perusvaatimusten on täytyttävä, kun asennat Windows 8.1:

 • Prosessori: vähintään 1 GHz, jossa on tuki PAE:lle, NX:lle ja SSE2:lle
 • RAM-muisti: vähintään 1 Gt 32-bittisessä tai 2 Gt 64-bittisessä versiossa
 • Kiintolevytilaa: vähintään 16 Gt 32-bittiselle tai 20 Gt 64-bittiselle kiintolevylle
 • Näytönohjain: Microsoft DirectX 9 ja WDDM-ohjain

Windows 8.1 Pro ostaa halvalla Wiresoftin verkkokaupasta

Windows 8.1 Pro tarjotaan - jos ylipäätään vielä - perinteisessä kaupassa uutena yksittäisenä lisenssinä huomattavaan hintaan. Wiresoft-verkkokaupasta voit ostaa Windows 8.1 Professional -ohjelmiston yhden käyttäjän lisenssinä huomattavasti halvemmalla kuin ns. käytetyn ohjelmiston - saat identtisen ohjelmistotuotteen.

Näin se toimii: Yksittäinen lisenssi tarjotaan Windows 8.1 Pro Edition oli aiemmin osa yrityksen ostamaa volyymilisenssiä. Jälleenmyymällä se - mikä on täysin laillinen prosessi EU:ssa - se hajotettiin ja muutettiin yksittäisiksi lisensseiksi, joita sitten kutsutaan ja tarjotaan käytettynä ohjelmistona. Tämä volyymilisenssin jakaminen tai ohjelmiston nimeäminen käytetyksi ei kuitenkaan vaikuta kielteisesti tämän Windows 8.1 Pro -työpöytätietokoneen käyttöjärjestelmän toimivuuteen, muun muassa siksi, että ohjelmisto ei kulu.

Ohjelmistojen ostaminen Wiresoftilta on aina halpaa ja turvallista samaan aikaan! Voit ostaa tämän Windows 8.1 Pro -käyttöjärjestelmän Wiresoft Shopista paitsi erityisen edulliseen hintaan - ostoksesi on myös turvallinen: Wiresoft myy vain alkuperäisiä Windows 8.1 Professional -ohjelmistoja, jotka ovat identtisiä Microsoftin tuotteen kanssa. Näin ollen voit heti ostoprosessin päätyttyä ladata ja asentaa Windows 8.1 Pro -lisenssin loppulaitteeseesi ja aktivoida sen mukana toimitetulla lisenssiavaimella, joka on voimassa vain sinulle - ilman aikarajoituksia. Käytetyn ohjelmiston, kuten Windows 8.1 Pro:n, ostaminen Wiresoft Software Shopista ei aiheuta sinulle mitään oikeudellista riskiä, koska käytetyillä ohjelmistoilla käytävä kauppa on selvästi sallittua laissa, mikä on vahvistettu lukuisissa oikeudellisesti sitovissa tuomioissa.

Käytettyjen ohjelmistojen ostaminen Wiresoftilta tarjoaa asiakkaillemme edullisen vaihtoehdon muille tarjouksille käyttää Windows 8.1 Professional -työpöytäkäyttöjärjestelmää. Asiakkaitamme ovat pk-yritykset ja organisaatiot sekä itsenäiset ammatinharjoittajat ja yksityishenkilöt, jotka mielellään hyötyvät edullisesta ohjelmistotarjonnastamme!

Wiresoft-ohjelmistokaupasta löydät Windows 8.1 Pro:n sekä muut Windows työpöytäkäyttöjärjestelmän versiot ja muut Microsoftin ohjelmat edullisena ostoversiona heti ladattavaksi. Jos sinulla on kysyttävää tästä tai mistä tahansa muusta Microsoft-ohjelmistosta, ota yhteyttä asiantuntevaan tukeemme chatin, sähköpostin tai puhelimen välityksellä.

Linkkejä kohteeseen "MICROSOFT WINDOWS 8.1 PROFESSIONAL"
Asiakasarviot kohteelle "MICROSOFT WINDOWS 8.1 PROFESSIONAL"
Kirjoita arvostelu
Arvostelut julkaistaan vahvistuksen jälkeen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Olen pannut merkille tietosuojakäytännön .

Luokat